merhaba arkadaşlar bende sizler gibi fazla kilolarımı en kısa zamanda vermek istiyorum inş bende sizler gibi başarırım şimdiden herkesler kolay gelsin :)
ben anlayış gösterdiğimi düşünürken iyi bir abla anlayışlı bir abla olduğumu düşünürken farklı değerlendirilmek canımı yaktı.içim acıyor evet geriye dönüp baktığımda da acıyor.hayatta hep ben bilirim hep ben haklıyım demek işe yaramıyor.arada kendinle de yüzleşmen gerekiyor.neyse.unutmaya çalışacağım sağolasın canım.benim kardeşimde öyle aynı söyler söyler ağlatır hatta bayılttığıda oldu :))) sonra bigün arar özür diler kıyamam tamam ablam derim geçti ki geçiyorda bazen düşününce içimde biyerler acır ama kardeş işteeeeee kıyılmıyor :)) sıkma sakın canını üzülme
kuzummmmmmm canının çok yanmış kalbin çokmkırılmışdırr şimdiiiiii tahmn edebiliyorummm bir anlıkk öfkeylee ağzımızdan çıkanlarıı duymuyoruzz böyle işdee amaaa emin ol kiiioda şimdiiii onun pişmanlığını yaşıyordur keşke şunu söylemeseydim sesimi yükseltmeseydim diyee kendine kızıyordurrr böylee şeylerr çok olağann o yüzdennnn o tatlıı canınııı sıkma boşunaaaaaşu an canım çok SIKKIN.kız kardeşimle tartıştım.o kadar sesini yükseltti acayip şeylerle suçladı beni.kolum kanadım kırıldı.konuşmak için aramıştım oysa ki.niyetimi bile yanlış anladı.insanlar birbirini ne kadar da kolay hırpalayabiliyor.ne kadar da kolay kalp kırıyor.ağlamak üzereyim yaa.ne kadar da büyük laflar etti.farkındamı acaba beni ne kadar yaraladığının...bacaklarımın bağı çözüldü o kadar kötüyüm
allah razı olsunn kuzummm eder tabikiiii rabbimmm ona uzanan hangi eliii geriii çevirdiki bunuda çevirsinnnn okuyuncaa haber verisen sevinirim kuzumvalla memnun oldum yazdıgın için cok sagol canım
tam tuzlu ve tam tatlı derken nasıl yani onun ölcüsü ne kadar oluyo onu nasıl ayarlıycaz yani atıyorum mesela 1 pohaca 1 dilim pasta gibimi oluyo
sagol canım kahveyi mecburiyetten desek yeridir
senin dediyin yasin süresini bugun okuycam canım ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi fazla kilolarımı en kısa zamanda vermek istiyorum inş bende sizler gibi başarırım şimdiden herkesler kolay gelsin :)
kuzummmmmmm canının çok yanmış kalbin çokmkırılmışdırr şimdiiiiii tahmn edebiliyorummm bir anlıkk öfkeylee ağzımızdan çıkanlarıı duymuyoruzz böyle işdee amaaa emin ol kiiioda şimdiiii onun pişmanlığını yaşıyordur keşke şunu söylemeseydim sesimi yükseltmeseydim diyee kendine kızıyordurrr böylee şeylerr çok olağann o yüzdennnn o tatlıı canınııı sıkma boşunaaaaa
hg cnm.. her şeyin klasiği güzel oluyor:) ama yemek yeme alışkanlığımız hariç:)) dilerim istediğin ideal kilona kavuşursun..
selam kızlar nasılsınızzzzzz
ya bu nöbetler benim gidişatımı engelliyor yemin ederimmmmm meyve bulamayınca oturuyorum poğaca artıklarını filan yiyyorum nöbetteyiz diye çikolata alıp getiriyolar offf offff ben kime iltifat etsem acabaaaa????
bu arada eğer tüp bebek olmazsa ben şu zayıflatan ayakkabıdan alıcammmm dilara kısss sanada alalım bp de buluşalım yürüyüş yapalım ne dersinnnn????
neeeeeee poğaçamıııı çikolatamıııııııııııı kızzzzzzzzzzzzzz nelerr duyuyorummmmmm meyve bulamazsan süt iç canımmm sendeeee bahane mi buda şimdi :) kaptanaaa kızmaa cürretinide bi ben gösteririm herhaldeeeee terbiyesiz benselam kızlar nasılsınızzzzzz
ya bu nöbetler benim gidişatımı engelliyor yemin ederimmmmm meyve bulamayınca oturuyorum poğaca artıklarını filan yiyyorum nöbetteyiz diye çikolata alıp getiriyolar offf offff ben kime iltifat etsem acabaaaa????
bu arada eğer tüp bebek olmazsa ben şu zayıflatan ayakkabıdan alıcammmm dilara kısss sanada alalım bp de buluşalım yürüyüş yapalım ne dersinnnn????
canım benim sağolasın.yanlış anlaşılmak ve yanlış değerlendirilmek-acayip şeylerle itham edilmek çok canımı yaktı.alttan almaktan da yoruldum herşeyi yutmaktan da.insanları idare etmekten de...ama ona kalırsa ben çok suçluyum.bu da aklımı kurcalıyor beynimi kemiriyor.kendimden de şüphe etmeye başladım.demek ki her söylediğim farklı algılanabiliyormuş.içim çok huzursuz bu duygu karmaşasından dolayı.
biri seni itham edince suçlanırsın ya kendi kendine o durumdayım.gerçekten kötü niyetli olduğuma inandım inanıcam o raddeye geldim.
neyse unutmam lazım.hiçbişey olmamış gibi olanları yutup devam etmem lazımmmm.
herkes beni çok güçlü görüp hırpalamaya o kadar alıştı ki...
bigün anlarlar.bu da bi insan bunun da bi tahammül kapasitesi var
en önemlisi bir kalbi var.kırılır... ve affetmesi zor olur...affetse de gönül küskünlüğü baki kalır.......
benim de bu 5. denemem olacakzayıflatan ayakkabı mı ilk defa duydumnasıl bişeymiş acaba.Ayrıca tüp bebek deneyecekmişsin inşallah gönlünde ki gibi sonuçlanır Allah hayırlı evlatlar nasip eylesin bende 2 defa denedim ama başarısız sonuçlandı
neeeeeee poğaçamıııı çikolatamıııııııııııı kızzzzzzzzzzzzzz nelerr duyuyorummmmmm meyve bulamazsan süt iç canımmm sendeeee bahane mi buda şimdi :) kaptanaaa kızmaa cürretinide bi ben gösteririm herhaldeeeee terbiyesiz benolurr canımmm ebn varımmm ama inşallah olurda yürüyüşü doğumdan sonra yaparızzz
Değişecek hatta biraz değiştirdim bile:) kendimi tanıtayım adım Gamze 25 yaşındayım. Hashimatoluyum malum kilo ile ilgili bas belalarından biri... Cok kez bende diyete başladım ertesi gun açlığa dayanamayıp bitirdim. Bu yaz bı arkadaşımın düğününe katıldım ve oradaki fotograflarda kendimi gördüm.yusyuwarlak pekte toparlak:)) 26 Temmuz'da spor salonuna yazıldım. Ölçümümde 88.1 kg dum. Spora devam ettim, yediklerinin porsiyonunu azalttım asla diyet yapmadım çünkü kendimi biliyorum listeyle devam etsem yine sıkılicam böylece 12.9 kilo verip Ocak ayında 75.1 e düştüm. Daha sonra ise başladım sporu ihmal ettim. İste de düzensiz ve yüksek kalorili yemekler Yenince hop 78.3. :26: Bugun yeniden karar aldım gelen 3 kilo ile birlikte tüm fazlalıklar gitmeli.
benim de bu 5. denemem olacak(
offf dilarammm ne biliyim yaaaa kantin filan da yok okuldaaaa ee napayım bennnn
selam kızlar nasılsınızzzzzz
Değişecek hatta biraz değiştirdim bile:) kendimi tanıtayım adım Gamze 25 yaşındayım. Hashimatoluyum malum kilo ile ilgili bas belalarından biri... Cok kez bende diyete başladım ertesi gun açlığa dayanamayıp bitirdim. Bu yaz bı arkadaşımın düğününe katıldım ve oradaki fotograflarda kendimi gördüm.yusyuwarlak pekte toparlak:)) 26 Temmuz'da spor salonuna yazıldım. Ölçümümde 88.1 kg dum. Spora devam ettim, yediklerinin porsiyonunu azalttım asla diyet yapmadım çünkü kendimi biliyorum listeyle devam etsem yine sıkılicam böylece 12.9 kilo verip Ocak ayında 75.1 e düştüm. Daha sonra ise başladım sporu ihmal ettim. İste de düzensiz ve yüksek kalorili yemekler Yenince hop 78.3. :26: Bugun yeniden karar aldım gelen 3 kilo ile birlikte tüm fazlalıklar gitmeli.
işallah canım isteyen herkes ile beraber göbüş büyütürüzzzzolsun canım 5. olsun son olsun inşallah bende bu konuda yılmayacağım Allah izin verirse inşallah yaza hamiş dolaşırsın
yeme yeme yemeeeee :)) İltifat etme iltifat alll .... çantana meyve stoğu yap ben dışarı çıkınca öyle yapçam artık :))
Gerçekten zayıflatıyo mu o ayakkabılar canım ????
benim de bu 5. denemem olacak(
offf dilarammm ne biliyim yaaaa kantin filan da yok okuldaaaa ee napayım bennnn
çantaya stok yapacaksınn canımmm o zaman yada yan tarafdaaa marketlerr varr orayaa gideceksinnn, ala alaa okulda niye kantin yokki
bilsemmmmm..(( tamam ya ağlarım bakkkk
oyyyy kıyabilirmiyimm ben sana hiçççç bebeğimmmmmmm sen ağlamaaaa dayanamamm ağlama göz bebeğim sana kıyamammmmm alll çikolatalarr snein olsunnn sen onlara bakıp bakıp iççekersennn yaşayamammm :))))
Harika besteoyyyy kıyabilirmiyimm ben sana hiçççç bebeğimmmmmmm sen ağlamaaaa dayanamamm ağlama göz bebeğim sana kıyamammmmm alll çikolatalarr snein olsunnn sen onlara bakıp bakıp iççekersennn yaşayamammm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?