80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ewet:) yas 25 yeni adıyla satış danışmanı eski adıyla Tezgahtarim okulu yeni bitirdim bı yandan da kPss ye hazırlanıyorum

:))))) m.o canımmmm bende dilara söyledim mi hatırlamıyorum ama yine yazayım 23 yaşındayım kpss zedelerdenim ne yazıkki bende (( hangi bölüm bitirdin

:))))) m.o canımmmm bende dilara söyledim mi hatırlamıyorum ama yine yazayım 23 yaşındayım kpss zedelerdenim ne yazıkki bende (( hangi bölüm bitirdin

Memnun oldum dilara. Biyoloji bitirdim. Süper burası hemen hemen her üyeyle bı ortak nokta war. İnsan kendini daha da iyi hissediyor . Yıllardır berabermiscesine

Memnun oldum dilara. Biyoloji bitirdim. Süper burası hemen hemen her üyeyle bı ortak nokta war. İnsan kendini daha da iyi hissediyor . Yıllardır berabermiscesine

evett canım kesinlikleee öyleeeee maşallahh bu çok güzellll nasılsaaa kimse kimseyi tanımıyor diyemidir nedirr en doğalll hallerimizi döküyoruzz ortayaaa budaa samimiyet ortamı yaratıyorr

sabah-ara:2dlm k.ekmeği,miktarını bilmediğim kadar peynir
öğle:3yk türlü, 3 yk rus salatası(yoğurtlu), 1.5dlm ekmek
ara:1elma
akşam:5yk türlü,1haşlama but(derisiz), 1kabak dolma,yarım kase yoğurt,1,5dlm ekmek
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,1 bardak süt

Son düzenleyen: Moderatör:

Menün gayet güzel canım Bugün misafirlik yokmuydu :)))

sabah

2 dilim çavdar ekmeği yarım dilim dil peynirli yağsız tost
1 domates
1 salatalık
4 yeşil zeytin
1yeşil çay

ara

1 elma
1 çay bardağı süt

öğlen (geç oldu 4 gibi akşam yok o yüzden)

4 yemek kaşığı kıymalı bezelye
1 activia yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

akşam

1 elma
1 portakal
2 dilim ayva
1 activia yoğurt
yarımda muz mu yesem acaba :))

herkese iyi akşamlar ve hemencecik menümü paylaşayım

sabah 1 bardak süt %50 yağlı
6 ymk k.nesfit

ara yok

öğlen 1 kase çorba
6 ymk k.pırasa

ara 1 activia
1 elma

akşam 6 ymk k.kıymalı bezelye
3 kaşık yoğurt %50 yağlı
bolca yeşillik salatası

2 lt su 1 fincan yeşilçay 30 dk evde spor yaptım

Menün gayet güzel canım ama sanki biyerlere 1-2 dilim ekmek sıkıştırsan daha iyi olacak ....

Yapçağın tek şey aklına beni getir :))) Menünü yazdıktan sonra seni nasıl rencide ederim onu düşün :)))) Yada sen sadece duyum u düşün yeter bana bile gerek yok :)))

korkulu rüyalarımmm:)))) ayy bu haftaya çok güzel başladımmmm inşallahhhh böylee gider yaaa tam hazırladım kendimi uzun bir aradan sonraaa

çok başarılı çok başarılı maşallah maşallah. dilara bak bu hafta ver artık.kaç haftadır yayıyon he :)

canım akşam o kadar meyve yiceene hafif bi yemek yesen daha tok tutar.hem meyve de şekerli.ama gene de iyi bi menü.

benim menüm

sabah
üç dilim ekmek
bi haşlanmış yumurta
bi kk beyaz peynir

ara
çaylar

öğlen
iki yumurtadan az yağlı tavada yumurta
iki dilim ekmek
biraz zeytin
bi kk peynir
bi dilim peynirli börek

aara
şu satılan ufak pudinglerden.iki renkli olanlar var ya onlar.

akşam
bi kase domates çorbası
bi dilim fırında pırasa
biraz salata

ara
üç beş badem iki üç şamfıstığı. yeşil çay

40 dk yürüyüş 110 mekik 50 yan yağlar dün de mekik çektiydim yazmayı unuttum.

Menün gayet güzel canım ama sanki biyerlere 1-2 dilim ekmek sıkıştırsan daha iyi olacak ....

sen diyince farkettim hakikaten ben bugün ekmek yemedim unutmuşum akşam arası 1 dilim ekmek mi yesem yada akşam arası formun bisküvilerinden 5 tane atıştırım

sabah:yine aynı maydanoz,limon,sıcak su
kahvaltı:3 dilim ekmek,5 zeytin 1kk peynir,bal,pekmez
ara:çay ve bi tane kurabiye
öğlen:bi kase lahana corbası ve bi dilim ekmek
ara:çay,iki kurabiye
akşam:lahana çorbası ve bi dilim ekmek

dahaca çayımı içmedim

yeni gelen arkadaşlaaaaaaar hoşgeldiniz

Hepsini birden yemedim canım ara ara yedim yemekte yemek istemiyo zaten canım birazda o yüzden...

Menün güzel olacakmış nerdeyse ammmma :))) yumurta fazla olmuş gün içinde bide peynirli börek... ekmek olmasa neyse ama :)) pudinge bir şey demem arasıra olabilir diyetisyenim haftada 2 gün aralarda banada yarım porsiyon sütlü tatlı verdi ama ben inatla yemiyorum :)) Biliyorum yesem gerisi gelecek yarım porsiyon kesmez beni :))

benceee muzzz ve activia yerinee sen 1 kase yoğurt ye kuzum yaaaa anam babam usulü :)))))
menüüü süperrrrrr ama serapcığımınnn dediğiii gibiiii ekmek yok menüde :))) kızz sen ne çok püsküüt yiyonnnn onu fark ettimmmm

:)))))) ayy inşallahh büşramm yaaaaaa verecem kızz çok iddialıyım bu sefer :) gündüzzzz kaçamk çok olmuşş kuzummmmm yaaa ama akşammm toplamışsınnn aranı yemediysen eğerrrr çerez değilde meyve ve sütlee kapat deirm kuzummm acıkırsın

kurabiyelerrr işi bozmuşş cnmmmm daa lahana çorbası 1 dlm ekmek le doydun mı sen kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…