80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fleks cnmm... benim resimlerim yüzüm silinmiş olarak albümümde var..listemde vardın sen sanırım demi.. arkadaşlarıma özel çünkü o yüzden sordum... ama istiyosan bi tane ekliim buraya silmek kaydıyla..
ve alıntı yapmadan cvp yazarsanız tabi..

oh oh ne güzel kaynatmissiniz 3 saatde yaaa oku oku bitmedi :)
resimler koymalar felan, ama ne yazikki ben göremedim...
sekerkiz67, zonguldaklisin sanirim? hemso :))) hosgeldin

bugün yediklerim:

sabah: 1 yumurta, 1 ekmek, labne peyniri ve recelle
öglen: 1 tabak bulgur pilavi, 4-5 kasik yagsiz yogurt
aksam: fasulye yemegi patatesli
ara: elma yerim

1 bucuk-2 saat yürüyüs carsida

neyse kızlarr.. size doyum olmaz.. en çıkayım artık... annem de accık yüzümü görsün kadınceyiz :)))
listemi de yazayım hmen..
sabah------ 1 dilim ekmek,3zeytin,1 brdk şkrsiz çay
ara---------- 1 ısırık simit
öğlen------ yarım dilim ekmek, 2 kk peynir çeşitleri :)
ara--------- 3 dut,4 kiraz
akşam---- 2 kepçe çorba, 2 sarma,yoğurt
ara--------- 1 incecik dilimcik pastacık :))

bugün 3 lt ren fazla su, 3 saat çarşı-pazar gezintisi :))

akşam doğum gününe gidicem... gece giremem sanırım.. sabah yada yarın bi ara girerim işte :)))
iyi günler herkese..

teşekkür ederim canım...ama pişman oldum resmimi koyduğuma..bilsem ben de nasıl yapılıyosa koyup sonra silerdim..internetin binbir türlü hali var falan demişler..tüh..
ya da yüzümü silseydim keşke

üzülme ya herkesin resmi vbarrr herkes o ara sayfalara bakmaz bizden başka merak etmee cnm için ferah tut...

Tessekkur ederim canim
Burada bulabilirsem deniycem insallah

ay bi yemek yemeye gideyim dedim dolmus burasi hehe
neslihancim iyiyim sen nasilsin cmm ablam

iyiymm ablasınınn güseliii...sen nasılsınnnn...bugün biraz moralim bozuldu çok alındım ama iyiyimmm....

neslihan alınmana gerek yok bence cünki ilk hafta zaten cok gidiyor kg burda herkes öyle olmuştur eminim ama sonra yavaşlıyor mesela benim yaşım 36 ben daha yavaş veriyorum oysaki metobolizmamda yavaş degil herkes farklı birde ben cok kısamıyorum buradaki bazı arkadaşların listesine bakıyorumda mümkün degil ben o kadar kısamam yani ama onlar yapabiliyorlar ne güzel

slmm arkadlar ben ne zamndır unonun 48 kalori diyet ekmeğini yiyorum burdan herkese tavsiye ederimmm ne yediğimi biliorum böyleceeee....bugün sabah ki menüm 2 dilim kepek ekmegi domates peynir... öglen :bişi yemedim :) aksam da bir dilim börek ve ayran bugün nişanlumlar bize gelioda kıh kıhkıh sevdamerim canımmm hasret kaldık nerdesiiinn yawwww rakibemmmmm(((( bu arada selma12 seray eflatun aylin hepinizeee merabbaaaaaazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…