80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü iyi kurabiyeler dışında ama akşam bi ara daha yap bence akşam az yemişsim ama kurabiyeyle değil :))

aslında 4 dilim ekmeği var canım..2 kaşık nesfit 1 ekmek...6 kaşık 3 ekmek etti..bi de çorba 4...akşama ekmek eklemeliymiş ama...

aslında 4 dilim ekmeği var canım..2 kaşık nesfit 1 ekmek...6 kaşık 3 ekmek etti..bi de çorba 4...akşama ekmek eklemeliymiş ama...

hadi yaaaa işdee bakk farkında olmadannnnn nasılsa birşey yememişim deyipp yediğimiz ne kadar çok fazlalık var hayatımızda bunları iyi bilmemiz lazımmmm ama zamanla öğreneceğiz inşallah

yaaa demek ölye bende habire sabah kahvaltısında nesfit yiyip duruyom bak bunu öğrendiğim benimde iyi oldu sabah kahvaltımı yaparım daha iyi :))

aklımda kalanları yazayım canlar size...ama bunlara bakıp bakıp gene ekmeğe dönerim ben hep:)
2 kaşık nesfit,bir koçan mısır,2 kaşık konserve mısır,4 cicbebe,4-5 çiz,bir orta kase çorba,2kşaık pilav,6 patates kızartması...hepsi bir dilim ekmek...ekmekler 25 gr ortalama tost ekmeği..

ayyyyyyyyyyyy canım hepsinde çektiii yaaa :)))))

slm kankamm hgggggggggggg
cnmm kankammm bnmmmmmmmmm

çok guzel bilgiler iremcim ben akşamları nerdeyse hiçç ekmek yemem yersem bi iki lokmadır dilimi degl o da çorbayla o zaman ii bşey yapıorm akşamları ekmek yememekle bugun bnm sabah tost ogle sandviç oldu normalde ogleleri çorba yerm genelde gerçi kepekli domates salatalık yedm yannda ama fazla oldu biraz yne

Saol canım yaa bizimde aklımızın bir kenarında bulunsun ...

ayyyyyyyyyyyy canım hepsinde çektiii yaaa :)))))

Seninde canının çekesi varmış :))) Aslında 1 koçan közde mısır olsa fenada olmaz hani :)))

Selam bayanlarben yeni katıldım yazmıştım pazar günü.pts pek başaramadım 3000kcl aldım.hedefim 1400kcl ile zayıflamak.bugünde 1600kcl aldım.alışıcm galiba:) kendimden bahsedeyim şekerler evliyim 3yaşında kızım var.istanbuldayım.psikoloğum.bu sene çalışmıyorum hazır fırsat zayıflayayım dedim.doğum kiloları malum.70ile hamile kaldım 106kg dogurdum.şuan 88kg boyum 1.67 yaşım 26.eylülde yüksek lisans düşünüyorum.artık bu son diyetim!kendime ceza vericem yemin ettim.65kiloya düşmezsem haziranda 2.ci çocuğuma hamile kalıcam kariyerim 3sene daha ertelicem!bu hırsla zayıflıyorum bayanlar!sizlerinde bana çekinmeden kızmanızı istiyorum uymadığımda.eleştirilere açık biriyimdir.birbirimizin eksiklerini duzeltmeliyiz değilmi.topiğiniz gerçekten çok samimi çok sıcak.hepinize sevgiler :)

merhabalar hamilelikte kilo alıp sürekli devam edenlerdenim. bende ranıza katılmak istiyorum 84 kiloyum yardımcı olurmusunuz?

Selam Kizlaaaaar nabersinizz ?

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
2.yimirtadan Omlet
Domates-Salatalik-Peyaz Peynir

Ara:
Yok

Öglen:
Meyveli Yogurt

Ara:
2.dilim Ka$ar Peyniri

Ak$am:
1.5 Dilim Kepek Ekmegi
1.Tabak Kabak Kavurma
1.Kase Yogurt
Ekmegin Yarisina Nutelllaaaaaa

yogurt diyeti alerji yapti kizlar resmen
anlimda pitir pitir sivilceler cikti , bende hemen degistim yeme düzenimi ..
Nutella yimeyeli aylar olmu$tu , bugün bi kacamak yapip yidim
belki birazdan bi elma veya poytakal yirim

hepinize iyi sohbetler ve aksamlaaaar

merhabalar hamilelikte kilo alıp sürekli devam edenlerdenim. bende ranıza katılmak istiyorum 84 kiloyum yardımcı olurmusunuz?

Hoşgeldiniz buraya gelmekle çoooook iyi yaptınız Burdaki motivasyonlo kilo vermemek mümkün değil :)

Saol canım yaa bizimde aklımızın bir kenarında bulunsun ...

Seninde canının çekesi varmış :))) Aslında 1 koçan közde mısır olsa fenada olmaz hani :)))
valla benim canım çok hazırdırr böyle çekmelere kızzz:)) veyaa bardakta mısırrr şöylee ketçap mayonez nar ekşisi offffffff

kuzum tabiki düzeltiriz zevklee ama öylee pazar yazıp kaçmak 3gün sonra gelmek yokk :) düzenli girip menülerini payla

gel tabiki cnm hg aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…