korkulu rüyalarımmm:)))) ayy bu haftaya çok güzel başladımmmm inşallahhhh böylee gider yaaa tam hazırladım kendimi uzun bir aradan sonraaa
sabah:yine aynı maydanoz,limon,sıcak su
kahvaltı:3 dilim ekmek,5 zeytin 1kk peynir,bal,pekmez
ara:çay ve bi tane kurabiye
öğlen:bi kase lahana corbası ve bi dilim ekmek
ara:çay,iki kurabiye
akşam:lahana çorbası ve bi dilim ekmek
dahaca çayımı içmedim
yeni gelen arkadaşlaaaaaaar hoşgeldiniz
aslında 4 dilim ekmeği var canım..2 kaşık nesfit 1 ekmek...6 kaşık 3 ekmek etti..bi de çorba 4...akşama ekmek eklemeliymiş ama...benceee muzzz ve activia yerinee sen 1 kase yoğurt ye kuzum yaaaa anam babam usulü :)))))
menüüü süperrrrrr ama serapcığımınnn dediğiii gibiiii ekmek yok menüde :))) kızz sen ne çok püsküüt yiyonnnn onu fark ettimmmm
:)))))) ayy inşallahh büşramm yaaaaaa verecem kızz çok iddialıyım bu sefer :) gündüzzzz kaçamk çok olmuşş kuzummmmm yaaa ama akşammm toplamışsınnn aranı yemediysen eğerrrr çerez değilde meyve ve sütlee kapat deirm kuzummm acıkırsın
kurabiyelerrr işi bozmuşş cnmmmm daa lahana çorbası 1 dlm ekmek le doydun mı sen kızz
aslında 4 dilim ekmeği var canım..2 kaşık nesfit 1 ekmek...6 kaşık 3 ekmek etti..bi de çorba 4...akşama ekmek eklemeliymiş ama...
aslında 4 dilim ekmeği var canım..2 kaşık nesfit 1 ekmek...6 kaşık 3 ekmek etti..bi de çorba 4...akşama ekmek eklemeliymiş ama...
Saol canım yaa yeni bir şey öğrenmiş oldum 2 kaşık nesfit 1 dilim ekmek se ben ekmeği tercih ederim :))
slmm canlarrrrrrr
aklımda kalanları yazayım canlar size...ama bunlara bakıp bakıp gene ekmeğe dönerim ben hep:)
2 kaşık nesfit,bir koçan mısır,2 kaşık konserve mısır,4 cicbebe,4-5 çiz,bir orta kase çorba,2kşaık pilav,6 patates kızartması...hepsi bir dilim ekmek...ekmekler 25 gr ortalama tost ekmeği..
cnmm kankammm bnmmmmmmmmmslm kankamm hgggggggggggg
aklımda kalanları yazayım canlar size...ama bunlara bakıp bakıp gene ekmeğe dönerim ben hep:)
2 kaşık nesfit,bir koçan mısır,2 kaşık konserve mısır,4 cicbebe,4-5 çiz,bir orta kase çorba,2kşaık pilav,6 patates kızartması...hepsi bir dilim ekmek...ekmekler 25 gr ortalama tost ekmeği..
ayyyyyyyyyyyy canım hepsinde çektiii yaaa :)))))
slmm canlarrrrrrr
Selam bayanlarben yeni katıldım yazmıştım pazar günü.pts pek başaramadım 3000kcl aldım.hedefim 1400kcl ile zayıflamak.bugünde 1600kcl aldım.alışıcm galiba:) kendimden bahsedeyim şekerler evliyim 3yaşında kızım var.istanbuldayım.psikoloğum.bu sene çalışmıyorum hazır fırsat zayıflayayım dedim.doğum kiloları malum.70ile hamile kaldım 106kg dogurdum.şuan 88kg boyum 1.67 yaşım 26.eylülde yüksek lisans düşünüyorum.artık bu son diyetim!kendime ceza vericem yemin ettim.65kiloya düşmezsem haziranda 2.ci çocuğuma hamile kalıcam kariyerim 3sene daha ertelicem!bu hırsla zayıflıyorum bayanlar!sizlerinde bana çekinmeden kızmanızı istiyorum uymadığımda.eleştirilere açık biriyimdir.birbirimizin eksiklerini duzeltmeliyiz değilmi.topiğiniz gerçekten çok samimi çok sıcak.hepinize sevgiler :)
merhabalar hamilelikte kilo alıp sürekli devam edenlerdenim. bende ranıza katılmak istiyorum 84 kiloyum yardımcı olurmusunuz?
valla benim canım çok hazırdırr böyle çekmelere kızzz:)) veyaa bardakta mısırrr şöylee ketçap mayonez nar ekşisi offffffffSaol canım yaa bizimde aklımızın bir kenarında bulunsun ...
Seninde canının çekesi varmış :))) Aslında 1 koçan közde mısır olsa fenada olmaz hani :)))
kuzum tabiki düzeltiriz zevklee ama öylee pazar yazıp kaçmak 3gün sonra gelmek yokk :) düzenli girip menülerini paylaSelam bayanlarben yeni katıldım yazmıştım pazar günü.pts pek başaramadım 3000kcl aldım.hedefim 1400kcl ile zayıflamak.bugünde 1600kcl aldım.alışıcm galiba:) kendimden bahsedeyim şekerler evliyim 3yaşında kızım var.istanbuldayım.psikoloğum.bu sene çalışmıyorum hazır fırsat zayıflayayım dedim.doğum kiloları malum.70ile hamile kaldım 106kg dogurdum.şuan 88kg boyum 1.67 yaşım 26.eylülde yüksek lisans düşünüyorum.artık bu son diyetim!kendime ceza vericem yemin ettim.65kiloya düşmezsem haziranda 2.ci çocuğuma hamile kalıcam kariyerim 3sene daha ertelicem!bu hırsla zayıflıyorum bayanlar!sizlerinde bana çekinmeden kızmanızı istiyorum uymadığımda.eleştirilere açık biriyimdir.birbirimizin eksiklerini duzeltmeliyiz değilmi.topiğiniz gerçekten çok samimi çok sıcak.hepinize sevgiler :)
merhabalar hamilelikte kilo alıp sürekli devam edenlerdenim. bende ranıza katılmak istiyorum 84 kiloyum yardımcı olurmusunuz?
valla benim canım çok hazırdırr böyle çekmelere kızzz:)) veyaa bardakta mısırrr şöylee ketçap mayonez nar ekşisi offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?