Selam Kizlaaaaarnabersinizz ?
Bugünkü Menüm
Kahvalti:
2.yimirtadan Omlet
Domates-Salatalik-Peyaz Peynir
Ara:
Yok
Öglen:
Meyveli Yogurt
Ara:
2.dilim Ka$ar Peyniri
Ak$am:
1.5 Dilim Kepek Ekmegi
1.Tabak Kabak Kavurma
1.Kase Yogurt
Ekmegin Yarisina Nutelllaaaaaa
yogurt diyeti alerji yapti kizlar resmen
anlimda pitir pitir sivilceler cikti , bende hemen degistim yeme düzenimi ..
Nutella yimeyeli aylar olmu$tu , bugün bi kacamak yapip yidim
belki birazdan bi elma veya poytakal yirim
hepinize iyi sohbetler ve aksamlaaaar
Ya aslında aklımada gelmedi deil ama onun 2 kaşığı 1 dilim ekmekmiş bide mayonez ketçap kaç ekmek olcaaaakkkk :))
hoşgeldin canımmmm
:))))) bizzz bunuuuu yaza saklayalımmmm zayıflayalım da sonraaa yerizz kuzummmmmhayall kuralım bari
verirsinnnn bende yeni katıldım temmuza kadar oooo süper olursunuz benimde haziranda arkadaşımın düğünü var azim ettim 65 olucam ozamana :)85 bende
hg canım aramızaa inşallah başarırsın istediğin kiloya düşersinnnn ben dilaraaaa
ayyyyyyyyyyyyyy biri bunlarııı aşkıma söylesin :)
seninde 70 hedef benimde güzell tamam anlaşdık kural belirleyelim ödül ve ceza koyalım hafta sonu 70 görelimmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
aramiza hos geldin canim,menün fena degil ama aksamlari dedigin gibi ise cok zor...bence aksamlari yemek vakti buraya gel biraz yazis cok iyi geliyor...kendimden biliyorum
hem bak Duyum hemsom varya o aksamlari yemek yiyenin dislerini döküyor:)) korkudan yiyemezsin zaten
Hoşgeldin canım.Ben KübraMerak etme her ay burada birbirimizi kontrol ederek vereceğiz inşallah kilolarımızı.Sen de düğününde süzüleceksin bak gör:123:
hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun
he he namimizida aldik..dis sökücü:)) hertürlü iskence mevcuttur..dis sökülür parmak kirilir...göy oyulur....beni arayin anacim:))
hg canım ben kamile hiç merak eme daha zaman var verrsin ve güzeller güzei bi gelin olursun inş
Valla ben senin menünü pek anlamadım ama bişey de diyemiyeceğim okadar kilo vermişsin vardır bi bildiğin :))
Canim benim istedigini yazabilirsin :) cekinme sakin ..
cok az gözüküyor biliyorum , bugün baya az tükettim yiyecekleri ..
evde degildim o yüzden ara ögünlerimi bolla$tiramadim ..
ama bunlarlada baya bi doydum..
eklemeyi unutmu$um ..
30.dk spor yaptim ..
:))))))))))))))) sen ölme emikuralım bakalım :)) Benim daha yaza ne hayallerim varrrr :)) sonra eylül gibi gene damlarız buraya haaa haaa haa
kızz tabikidee özelliklede mideyi büyütüyorrrrrrrooo kadar su içtimki bugün kendimi damacana gibi hissediyom :))) suyunda fazlası kilo yaparmı acep :))
canım benimmm menüleriniii düzenliiii yazz ltfnn olur muuu zaten bu hafta yazmama hakkını doldurmuşsunnnn hadi bugününkini hemennnn yazzzzzzz bebeğimKızlar öncelikle hepinize teşekkürler hoşbulduk. Benim ismim de Dilek.Bu arada ben 10 gün asmıştım ya 84.5 olmuşum. Bu hafta hedefim tam 83'ü görmek. Haftada bir kilo versem ne güzel olur. Hepimize kolay gesin ne diim.
benceee muzzz ve activia yerinee sen 1 kase yoğurt ye kuzum yaaaa anam babam usulü :)))))
menüüü süperrrrrr ama serapcığımınnn dediğiii gibiiii ekmek yok menüde :))) kızz sen ne çok püsküüt yiyonnnn onu fark ettimmmm
:)))))) ayy inşallahh büşramm yaaaaaa verecem kızz çok iddialıyım bu sefer :) gündüzzzz kaçamk çok olmuşş kuzummmmm yaaa ama akşammm toplamışsınnn aranı yemediysen eğerrrr çerez değilde meyve ve sütlee kapat deirm kuzummm acıkırsın
kurabiyelerrr işi bozmuşş cnmmmm daa lahana çorbası 1 dlm ekmek le doydun mı sen kızz
sabah bir kepekli peynirli kare tost , bi çay bardagı elma suyu , dört adet siyah zeytin
ara : yok
öğle : bir küçük kepekli sandviç ,salatalık domates
iki çatal acılı ezme bir bardak ayran
ara : bir küçük rulo börek(peynirli) bi şekersiz çay (arkdasa gttk
tabakta bir börek daha ve kremalı pasta da vardı yemedimm)
akşam : bir kase tarhana çorbası bi lokma ekmek
iki yk bulgur plavı iki yk zeytinyaglı enginar
ara : bir yeşil elma ( yemedim oylamada yiyim mi sizce )
iki kupa da btki çayı yeşl çay ,paptya çayı
kankammm bugünn menüüü pek olmamışşş amaaaaaa yemediklerin için tbrkkkkkkkkkkkkkk ederimm seniiiiiiiiiiiibence yemelisin yoksa çok acıkırsın
Hoşgeldin dilek inşallah veririz hep birlikte ama tavsiyem burdan ayrılma çok daha kolay oluyor.....
:))))))))))))))) sen ölme emi
kızz tabikidee özelliklede mideyi büyütüyorrrrrrr
canım benimmm menüleriniii düzenliiii yazz ltfnn olur muuu zaten bu hafta yazmama hakkını doldurmuşsunnnn hadi bugününkini hemennnn yazzzzzzz bebeğim
evt cnm çok ekmekli ekmekli oldu sabah öğle bi de börek bugun boyle denk geldi işte tşk kankam valla ackmştm da ama yemedm tmm kankam yicemm
Teşekkür ederim. Umarım öyle olur.
Hımmm öyle bir limit mi var ben bilmiyordum yav. Neyse kanunu bilmemek mazeret sayılmazmış ben de hemen yaziim şekerim o zaman
Sabah-2 Dilik çok tahıllı ekmek, bir bardak az şekerli çay, bir dilim beyaz peynir, domates, salatalık, bir de bir çay kaşığı sütlü fındıklı bi şi işte:)
Ara öğün-5-6 adet fındık.
Öğle-Arkadaşlar kebaçıya gittiğinden ben de gittim mecbur ama yemedim. Az ezogelin çorbası bir tane de içli köfte yedim. Biraz da salata yedim.
Ara-5-6 tane fındık. Bir de büroya hediye pasta gelmişti ondan çok ince kağıt gibi hatta bir dilim
Akşam-Tarhana çorbası, 2 dilim kepek ekmeği, bir porsiyon kereviz yemeği.
Bir de çok çok su içtim. Bu kadar:))
slm hanimlar, bende yaklasik 6 aydir bu kilolarimla ugrasiyorum. 6 ay once doktorumun bana 'OBEZ' damgasini yapistirip acilen spor salonuna sevk etmesiyle basladim. Rabbim insallah utandirmasin ama yaza insallah istedigim kiloyla girmek istiyorum. suan icin 88 kiloda takili kaldim. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
evet canım benim haftada 2 gün yazmama hakkımız var aklında olsunnnn menüyee gelinceeee çok kötü değil akşam keşke 1dlm ekmeği yemeseydinnnn biraz daha toplanır olurdu ama olsunnn acemilik halen :)))
kankammm bugünn menüüü pek olmamışşş amaaaaaa yemediklerin için tbrkkkkkkkkkkkkkk ederimm seniiiiiiiiiiiibence yemelisin yoksa çok acıkırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?