80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben senin menünü pek anlamadım ama bişey de diyemiyeceğim okadar kilo vermişsin vardır bi bildiğin :))

verirsinnnn bende yeni katıldım temmuza kadar oooo süper olursunuz benimde haziranda arkadaşımın düğünü var azim ettim 65 olucam ozamana :)85 bende

Hoşgeldin canım.Ben Kübra Merak etme her ay burada birbirimizi kontrol ederek vereceğiz inşallah kilolarımızı.Sen de düğününde süzüleceksin bak gör:123:

hoşgeldin inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun

he he namimizida aldik..dis sökücü:)) hertürlü iskence mevcuttur..dis sökülür parmak kirilir...göy oyulur....beni arayin anacim:))

hg canım ben kamile hiç merak eme daha zaman var verrsin ve güzeller güzei bi gelin olursun inş

Kızlar öncelikle hepinize teşekkürler hoşbulduk. Benim ismim de Dilek. Bu arada ben 10 gün asmıştım ya 84.5 olmuşum. Bu hafta hedefim tam 83'ü görmek. Haftada bir kilo versem ne güzel olur. Hepimize kolay gesin ne diim.

Valla ben senin menünü pek anlamadım ama bişey de diyemiyeceğim okadar kilo vermişsin vardır bi bildiğin :))

Canim benim istedigini yazabilirsin :) cekinme sakin ..

cok az gözüküyor biliyorum , bugün baya az tükettim yiyecekleri ..
evde degildim o yüzden ara ögünlerimi bolla$tiramadim ..

ama bunlarlada baya bi doydum..

eklemeyi unutmu$um ..
30.dk spor yaptim ..

Saol canım ama iyiki dememişim varmış bir sebebi :))

kuralım bakalım :)) Benim daha yaza ne hayallerim varrrr :)) sonra eylül gibi gene damlarız buraya haaa haaa haa
:))))))))))))))) sen ölme emi
ooo kadar su içtimki bugün kendimi damacana gibi hissediyom :))) suyunda fazlası kilo yaparmı acep :))
kızz tabikidee özelliklede mideyi büyütüyorrrrrrr
canım benimmm menüleriniii düzenliiii yazz ltfnn olur muuu zaten bu hafta yazmama hakkını doldurmuşsunnnn hadi bugününkini hemennnn yazzzzzzz bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah bir kepekli peynirli kare tost , bi çay bardagı elma suyu , dört adet siyah zeytin
ara : yok
öğle : bir küçük kepekli sandviç ,salatalık domates
iki çatal acılı ezme bir bardak ayran
ara : bir küçük rulo börek (peynirli) bi şekersiz çay (arkdasa gttk
tabakta bir börek daha ve kremalı pasta da vardı yemedimm )
akşam : bir kase tarhana çorbası bi lokma ekmek
iki yk bulgur plavı iki yk zeytinyaglı enginar
ara : bir yeşil elma ( yemedim oylamada yiyim mi sizce )
iki kupa da btki çayı yeşl çay ,paptya çayı

napim yahuu.öğlen tam okuldan geldiğim vakte denk gelio.okuldan o kadar aç geliorum ki gözüm dönüo resmen yaa okulda püsküüt falan da yemeyi denedim ama yesem de yemesem de gözüm dönmüş bi şekilde geliyorum. ben de okulda yemiom nie öyle anlamadım. gerçi kahvaltıyı velet yüzünden 7.30 da yapıorum öğlen yemeğim 13.30 u buluo. yarı oruçlu gibi.

kankammm bugünn menüüü pek olmamışşş amaaaaaa yemediklerin için tbrkkkkkkkkkkkkkk ederimm seniiiiiiiiiiiibence yemelisin yoksa çok acıkırsın

kankammm bugünn menüüü pek olmamışşş amaaaaaa yemediklerin için tbrkkkkkkkkkkkkkk ederimm seniiiiiiiiiiiibence yemelisin yoksa çok acıkırsın

evt cnm çok ekmekli ekmekli oldu sabah öğle bi de börek bugun boyle denk geldi işte tşk kankam valla ackmştm da ama yemedm tmm kankam yicemm

Hoşgeldin dilek inşallah veririz hep birlikte ama tavsiyem burdan ayrılma çok daha kolay oluyor.....

Teşekkür ederim. Umarım öyle olur.

Hımmm öyle bir limit mi var ben bilmiyordum yav. Neyse kanunu bilmemek mazeret sayılmazmış ben de hemen yaziim şekerim o zaman

Sabah-2 Dilik çok tahıllı ekmek, bir bardak az şekerli çay, bir dilim beyaz peynir, domates, salatalık, bir de bir çay kaşığı sütlü fındıklı bi şi işte:)

Ara öğün-5-6 adet fındık.

Öğle-Arkadaşlar kebaçıya gittiğinden ben de gittim mecbur ama yemedim. Az ezogelin çorbası bir tane de içli köfte yedim. Biraz da salata yedim.

Ara-5-6 tane fındık. Bir de büroya hediye pasta gelmişti ondan çok ince kağıt gibi hatta bir dilim

Akşam-Tarhana çorbası, 2 dilim kepek ekmeği, bir porsiyon kereviz yemeği.

Bir de çok çok su içtim. Bu kadar:))

slm hanimlar, bende yaklasik 6 aydir bu kilolarimla ugrasiyorum. 6 ay once doktorumun bana 'OBEZ' damgasini yapistirip acilen spor salonuna sevk etmesiyle basladim. Rabbim insallah utandirmasin ama yaza insallah istedigim kiloyla girmek istiyorum. suan icin 88 kiloda takili kaldim. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.

evt cnm çok ekmekli ekmekli oldu sabah öğle bi de börek bugun boyle denk geldi işte tşk kankam valla ackmştm da ama yemedm tmm kankam yicemm

evet canım benim haftada 2 gün yazmama hakkımız var aklında olsunnnn menüyee gelinceeee çok kötü değil akşam keşke 1dlm ekmeği yemeseydinnnn biraz daha toplanır olurdu ama olsunnn acemilik halen :)))

aldık bilee hg canım

evet canım benim haftada 2 gün yazmama hakkımız var aklında olsunnnn menüyee gelinceeee çok kötü değil akşam keşke 1dlm ekmeği yemeseydinnnn biraz daha toplanır olurdu ama olsunnn acemilik halen :)))

Doğru sölüyosun canım ya pasta yedin artık bi dur akşama bir dilim eksik ye deme vallahi ben zaten pastayı yediğimi bile unutmuşum Son anda aklıma geldi ekledim. Sizlere katılmak iyi geldi gerçekten seninle aynı durumda olan birisinin bir şey söyleyip uyarması güzel oluyormuş.

kızlar ben birazcık plates yapayım acaip sırtım agrıo ii gelr belki çookm opyrmmm kızlar görşrzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…