aldık bilee hg canım
ben seni tatlı niyetine yirimm kızz :))) hadi kolay geleekızlar ben birazcık plates yapayım acaip sırtım agrıo ii gelr belki çookm opyrmmm kızlar görşrzzzzzzz
Doğru sölüyosun canım ya pasta yedin artık bi dur akşama bir dilim eksik ye demevallahi ben zaten pastayı yediğimi bile unutmuşum Son anda aklıma geldi ekledim. Sizlere katılmak iyi geldi gerçekten seninle aynı durumda olan birisinin bir şey söyleyip uyarması güzel oluyormuş.
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi fazla kilolarımı en kısa zamanda vermek istiyorum inş bende sizler gibi başarırım şimdiden herkesler kolay gelsin :)
hb tsk ederim cnm, bu arada adim Ayca. Insallah birbirmize destek olarak kilolarimizdan kurtuluruz. :13:
ayyyyyyyyyyyy canım hepsinde çektiii yaaa :)))))
cnmm kankammm bnmmmmmmmmm
çok guzel bilgiler iremcim ben akşamları nerdeyse hiçç ekmek yemem yersem bi iki lokmadır dilimi degl o da çorbayla o zaman ii bşey yapıorm akşamları ekmek yememekle bugun bnm sabah tost ogle sandviç oldu normalde ogleleri çorba yerm genelde gerçi kepekli domates salatalık yedm yannda ama fazla oldu biraz yne
ben seni tatlı niyetine yirimm kızz :))) hadi kolay gelee
:)))))) nasıl güldüm kızzz bilgin varmı bilmiyorummm amaa 1 kase çorba 1 dlm ekmek yerine geçiyorrr o yüzden söyledim kuzumm akşam 3 dlm ekmek yemiş oldun evet kuzummmm gerçekten iyi oluyorr hepimiz birbirimizden birşeylerr öğreniyoruzz zamanlaa
kuzummmmmmm canının çok yanmış kalbin çokmkırılmışdırr şimdiiiiii tahmn edebiliyorummm bir anlıkk öfkeylee ağzımızdan çıkanlarıı duymuyoruzz böyle işdee amaaa emin ol kiiioda şimdiiii onun pişmanlığını yaşıyordur keşke şunu söylemeseydim sesimi yükseltmeseydim diyee kendine kızıyordurrr böylee şeylerr çok olağann o yüzdennnn o tatlıı canınııı sıkma boşunaaaaa
allah razı olsunn kuzummm eder tabikiiii rabbimmm ona uzanan hangi eliii geriii çevirdiki bunuda çevirsinnnn okuyuncaa haber verisen sevinirim kuzum
hg canım aramızaaaa sanada kolay gelsinnnn
benceee muzzz ve activia yerinee sen 1 kase yoğurt ye kuzum yaaaa anam babam usulü :)))))
menüüü süperrrrrr ama serapcığımınnn dediğiii gibiiii ekmek yok menüde :))) kızz sen ne çok püsküüt yiyonnnn onu fark ettimmmm
:)))))) ayy inşallahh büşramm yaaaaaa verecem kızz çok iddialıyım bu sefer :) gündüzzzz kaçamk çok olmuşş kuzummmmm yaaa ama akşammm toplamışsınnn aranı yemediysen eğerrrr çerez değilde meyve ve sütlee kapat deirm kuzummm acıkırsın
kurabiyelerrr işi bozmuşş cnmmmm daa lahana çorbası 1 dlm ekmek le doydun mı sen kızz
süper menu tebrkler
guzel menu cnm yalnz oglede salata türü bşeyler olsa tam olcakmş sanki ...
selam kızlar nasılsınızzzzzz
ya bu nöbetler benim gidişatımı engelliyor yemin ederimmmmm meyve bulamayınca oturuyorum poğaca artıklarını filan yiyyorum nöbetteyiz diye çikolata alıp getiriyolar offf offff ben kime iltifat etsem acabaaaa????
bu arada eğer tüp bebek olmazsa ben şu zayıflatan ayakkabıdan alıcammmm dilara kısss sanada alalım bp de buluşalım yürüyüş yapalım ne dersinnnn????
evetttt oluyorrrrrr canımmmm ama bu seferrrr ben çabuk adapte oldum maşallahhhhhYa var ya size de oluyor mu bilmiyorum ama hani edindiğin bazı alışkanlıklar var ya onlardan vazgeçmesi bir şeyleri değiştirmesi oldukça zor birşeymiş. Bildiğin acı çekmek gibiymiş. Ama şu kiloları vereyim. Daha da yemem artık
ohh afiyet olsunnn kuzummmm ama bencee biraz daha arttır menülerininnndoydum canım ya kahvaltımı biraz sağlam yapmıştım sanırım
canımmmm seninnn mahvettiğin an sabahdan başlamışşş öyle kahvaltımı olurrrr bu yeme şekliylee nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun ki??? öğlen aynı şekilde yemek göremiyorummm bu açlığın üzerineeee pasta yemen çok normall onayladığım anlamında demiyorummm bunuuu ayyy sankii çok ciddi ağırr konuşdummmm :))) hiçde bana göre değill canımm ltfnn menülerini hemen düzene sokkkk böyleeee diyet olmazzzz kii bizim amacımızzz sağlıklı beslenme şeklini oturtmaküzülerek bugünküü menüm((
sabah:1 türk kahvesi, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
öğlen:1 haşlanmış yumurta, 1 rende havuç,25gr lıght peynir
akşam(işte diyetimi mahvettiğim an(():1 tabak bulgur pilavı az yağlı, bisküvili çikolatalı pasta (((((((((( allahım çoook pişmanımmmm
bu pişmanlığın üzerine 1 saat 15 dk yürüyüş ve aerobik((((
öğlen eltime inmiştim o daha kahvaltı yapıyordu bende öyle yedim artık birde ben arapça yasin okuyabiiliyorum elma şekeri sormuştu sanırım şimdi regl dönemim ama bitince okuyabilirim ne için okunacaktı
Değişecek hatta biraz değiştirdim bile:) kendimi tanıtayım adım Gamze 25 yaşındayım. Hashimatoluyum malum kilo ile ilgili bas belalarından biri... Cok kez bende diyete başladım ertesi gun açlığa dayanamayıp bitirdim. Bu yaz bı arkadaşımın düğününe katıldım ve oradaki fotograflarda kendimi gördüm.yusyuwarlak pekte toparlak:)) 26 Temmuz'da spor salonuna yazıldım. Ölçümümde 88.1 kg dum. Spora devam ettim, yediklerinin porsiyonunu azalttım asla diyet yapmadım çünkü kendimi biliyorum listeyle devam etsem yine sıkılicam böylece 12.9 kilo verip Ocak ayında 75.1 e düştüm. Daha sonra ise başladım sporu ihmal ettim. İste de düzensiz ve yüksek kalorili yemekler Yenince hop 78.3. :26: Bugun yeniden karar aldım gelen 3 kilo ile birlikte tüm fazlalıklar gitmeli.
kuzummmm şimdiii ben bunu işaretleyecem mi :))) sana zahmett daha düzenli yazsanİyi akşamlar kızlaaarrrrr...birileri beni dövebilirmi lütfen:)) ya bugünkü menümü utancıman yazamıyorum.
çok yoğun br gün geçirdim,ne kahvaltı ne ara hiç biri yok,öğleden sonra 3 gibi koca bir tavuk dürüm yanında ayran,iş çıkışıda anne daveti ordada ağza alınan 3 lokma çiğ börek ve 1 bardak ayran çok pişmanım çokkkk...
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek siyah haşhaş ezmezi peynir zeytin
ara 1 activia
öğlen 1 küçük tabak keşkek bir iki çatal et 1 çatal un helvası ayran
ara 1 elma
akşam çorba yağsız mangalda çöp şiş yağsız salata
ara ıhlamur çayı 1 porsiyon meyva
2.5 litre su spor yok bugün öğlen eşimin dayısının mevlüdüne gittim akşamda kızım dışarıda yemek isteyincede bu gün böyle oldu duyumm görmeden kaçayım en iyisi zaten iltifat alamıcam bu gidişle:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?