80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben birazcık plates yapayım acaip sırtım agrıo ii gelr belki çookm opyrmmm kızlar görşrzzzzzzz
ben seni tatlı niyetine yirimm kızz :))) hadi kolay gelee

:)))))) nasıl güldüm kızzz bilgin varmı bilmiyorummm amaa 1 kase çorba 1 dlm ekmek yerine geçiyorrr o yüzden söyledim kuzumm akşam 3 dlm ekmek yemiş oldun evet kuzummmm gerçekten iyi oluyorr hepimiz birbirimizden birşeylerr öğreniyoruzz zamanlaa

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi fazla kilolarımı en kısa zamanda vermek istiyorum inş bende sizler gibi başarırım şimdiden herkesler kolay gelsin :)

bir adım attın bile arkadaşım aramıza hoşgeldin..
BAşarmak karar vermektir..

bugünkü menüm;
sabah
2 dilim t.ekmek
dometesli biber
peynir zeytin

ara
c.flakes elma

öğlen
yağsız makarna
yoğurt

ara
meyve

akşam
tost
zeytin
azıcık reçel

ara
6-7 tane fındık

aklıma geldikçe yazıyorum canım faydalı olur diye

Ya var ya size de oluyor mu bilmiyorum ama hani edindiğin bazı alışkanlıklar var ya onlardan vazgeçmesi bir şeyleri değiştirmesi oldukça zor birşeymiş. Bildiğin acı çekmek gibiymiş. Ama şu kiloları vereyim. Daha da yemem artık

ben biliyorum canım ne oldu???

doydum canım ya kahvaltımı biraz sağlam yapmıştım sanırım

üzülerek bugünküü menüm ((

sabah:1 türk kahvesi, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek

öğlen:1 haşlanmış yumurta, 1 rende havuç,25gr lıght peynir

akşam(işte diyetimi mahvettiğim an (():1 tabak bulgur pilavı az yağlı, bisküvili çikolatalı pasta (((((((((( allahım çoook pişmanımmmm

bu pişmanlığın üzerine 1 saat 15 dk yürüyüş ve aerobik ((((

süper menu tebrkler

guzel menu cnm yalnz oglede salata türü bşeyler olsa tam olcakmş sanki ...

öğlen eltime inmiştim o daha kahvaltı yapıyordu bende öyle yedim artık birde ben arapça yasin okuyabiiliyorum elma şekeri sormuştu sanırım şimdi regl dönemim ama bitince okuyabilirim ne için okunacaktı

çalışmak yada dışarıda olmak sağlıklı beslenmeyi zorlaştırıyor..hazır ve kuru gıda olması da..evden hazırlayıp götüremezmisin irem?
zayıflatan ayakkabıda mı çıktı sonunda?neymiş o ya?

sabah:2 farklı sıcaklıkta su
kahvaltı:2dilim ekmek 2 dilim salam bir dilim peynir ile yağsız tost 10 gr çikolata ve 2 zeytin
ara:süt
öğlen:3 posrson et kadar tavuk salata ayran ve bir dilim ekmek
ara :elma
ara:2ekmek bir dilim peynir
ara:5fındık
akşam:tavuklu salata(tavuğu bol gene 3 porsyon et kadar)
ara:15 fındık 1/3 muz
1 porsyon meyve kaldı
1.5 lt su spor yok 2 kupa yeşil çay

İyi akşamlar kızlaaarrrrr...birileri beni dövebilirmi lütfen:)) ya bugünkü menümü utancıman yazamıyorum.
çok yoğun br gün geçirdim,ne kahvaltı ne ara hiç biri yok,öğleden sonra 3 gibi koca bir tavuk dürüm yanında ayran,iş çıkışıda anne daveti ordada ağza alınan 3 lokma çiğ börek ve 1 bardak ayran çok pişmanım çokkkk...

bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek siyah haşhaş ezmezi peynir zeytin
ara 1 activia
öğlen 1 küçük tabak keşkek bir iki çatal et 1 çatal un helvası ayran
ara 1 elma
akşam çorba yağsız mangalda çöp şiş yağsız salata
ara ıhlamur çayı 1 porsiyon meyva

2.5 litre su spor yok bugün öğlen eşimin dayısının mevlüdüne gittim akşamda kızım dışarıda yemek isteyincede bu gün böyle oldu duyumm görmeden kaçayım en iyisi zaten iltifat alamıcam bu gidişle:18::18::18:

evetttt oluyorrrrrr canımmmm ama bu seferrrr ben çabuk adapte oldum maşallahhhhh

doydum canım ya kahvaltımı biraz sağlam yapmıştım sanırım
ohh afiyet olsunnn kuzummmm ama bencee biraz daha arttır menülerininnn

canımmmm seninnn mahvettiğin an sabahdan başlamışşş öyle kahvaltımı olurrrr bu yeme şekliylee nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun ki??? öğlen aynı şekilde yemek göremiyorummm bu açlığın üzerineeee pasta yemen çok normall onayladığım anlamında demiyorummm bunuuu ayyy sankii çok ciddi ağırr konuşdummmm :))) hiçde bana göre değill canımm ltfnn menülerini hemen düzene sokkkk böyleeee diyet olmazzzz kii bizim amacımızzz sağlıklı beslenme şeklini oturtmak

öğlen eltime inmiştim o daha kahvaltı yapıyordu bende öyle yedim artık birde ben arapça yasin okuyabiiliyorum elma şekeri sormuştu sanırım şimdi regl dönemim ama bitince okuyabilirim ne için okunacaktı

canım benimm 10dk dolsunn özeldennn yazayımmm sanaaaa

her konuda aynı kaderi paylaşıyor sayılırız arkadaşım..bende de hipotroid var..kaçamaklar fazla olunca acımasız oluyor..ama hiçbir zaman pes etmemeli..düşe kalka devam etmeliyiz..hem ruhumuzu hem bedenimizi mutsuz etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum..

kuzummmm şimdiii ben bunu işaretleyecem mi :))) sana zahmett daha düzenli yazsan

kaçacak bir menüü yokkiiii bence gayett güzel bir menüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…