80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekercimm çok haklısın ama fiziğimden nefret eden bi eşim var bende kendimden nefret etmeye başladım ve isveç diyeti gibi bir diyete başladım biran önce o korkunç bakışlardan kurtulmak için çabalıyorum ve çabaladıkça da batıyorum sanırım (( tek eşim olsa iyi kayınvalidem ve görümcemden söz laf duymak iyice bunalttı kurtulmak için çırpınıyorum napıyım yaa oofffffff (((

kuzummmm şimdiii ben bunu işaretleyecem mi :))) sana zahmett daha düzenli yazsan

kaçacak bir menüü yokkiiii bence gayett güzel bir menüüüü

çokkk teşekkür ederim moralim yerine geldi ya kızlar ben bu ot çaylarından bööö geldi ne yapıcam siyah çayda içmek istemiyorum değişik bir şeyler istiyorum ama ne içebilirim bu ara o kola reklamları çok cazip geliyo hayır normalde hiç içmem ama gene de içmiycem önemli olan sağlıklı beslenmek yeşil çay aldım liptonun ama içemiyorum bana ne önerirsiniz beşi bir arada çayı hazır sallama çay olarakmı alıyorsunuz yoksa aktardan karışıkmı alıyorsunuz çok sordum ama kusura bakmayın artık :26::26::26:

canım benim seni o kadar iyi anlıyorummm kii ebndee kendimdenn bıktığımmm nefret ettiğim anlardaa acill kilo vermem lazımm bu halimden kurtulmam lazım diyee saçma sapan diyetlerr uyguladımmm isveç diyetini bilmiyorum açıkcasııı amaaaa bana göree belli birr başlık altındakii diyetleri uygulamaaa çünkü ömür boyuu o diyetleriii uygulayamazsınnn normal yeme şeklineee geçince geri geri alırsınn bu yeme şekliylee kilo veremzsinnn fiziğini düzeltemezsinnn emin ollll kilo dediğimizz şeyy 3 gündee gidebilecek birşeyyy değill zamana yaymak gerekk sabırlaaa beklemennn istikrarlı ilerlemen gerekkk bakk ben 10 kiloyuuu 2.5 ayda verdimmmmm üstelik hiç spor yapmadım vee emin ol sana zamanın nasıl geçtiği fark etmedimmmm sabahhh yaptığınn güzel bir kahvaltıylaa bütün gününü kontrol altınaaa alabilirsinnn çok acıkmazsın emin olll zaten acıkmaya başlamadan yine birşey yiyorsunnnn ben snaa benimmm listemi yollayayım istersennn

çook isterim, çok da teşekkür ederim... ilgin ve desteğin için haklısın biraz sabır gerek bana onu da Allah tan isterim verir... o bakışlara sözlere katlanıcam 2 sene katlandık 6 ay daha katlanırız napalım... çok teşekkürler tekrar canım...

canımm ben şahsenn tek tek alıyorum bitkileri veeeee karışımları tavsiye etmiyorummmmm tek tekk faydalarından yaararlanmakkk çok daha iyi bana göree benim gözdelerim yeşil çay, mate, tarçın , biberiye listeme melisayı da eklemeyi düşünüyorum onu da çok severimmmm

canım hoşgeldin aramıza elma şekerine katılıyorum önemli olan sağlıklı şekilde beslenmeye kara vermek ben 11 e kadar uyur kalkınca baya geç kahvaltı yapardım sonrada sadece akşam yemeği tabi ondan sonra tatlısı çerezi benim eşim çok anlayışlıdır sağolsun kayınvalidem benden hallice görümcemde yok ama ben kendim için zayıflamak istiyorum 29 yaşındayım yaşlanınca ne yaparım diye istediklerimi alıp giymek için sende kendin için yap vede 6 ay deme yavaş yavaş ver kalıcı olsun

arkadaşlar lütfen isveç yada herhangi bir isimde diyetleri denemeyin..metabolizmanın dengesini bozuyor..vucut su ve kas kaybediyor..verilen kilo mutlaka geri dönüyor..sağlıklı ve dengeli beslenme yaşam tarzımız olmalı..bütün yollar bu adrese çıkıyor

evet canım ben de hak veriyorum sizlere ve öyle yapıcam diyetisyene gittim günde 10 dilim ekmek verdi bana ben de imkansız diye düşündüm ve yapmak istemedim açıkçası ve isveç yani 13 günde 1 kg verdiren diyete başlamıştım ama bırakıyorum diyetisyenin listesini azıcık daha ekmekten kısarak uygulamayı düşünüyorum yavaş olsun sağlıklı olsun

Herkese iyi akşamlar.Bu aralar pek uğrayamayacağım foruma.Misafirimiz var evde.Menümü yazayım hemen,pek parlak olmadı bugün ama

Sabah:1 adet yumurta,1 bardak süt
Ara:yok
Öğle:1 adet poğaça ve 1 bardak meyve suyu
Ara:yok
Akşam:1,5 kepçe mercimek çorbası,7 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı yoğurt.Sabah ve öğle çok az kalori aldığım için akşamı böyle yaptım toparlamak için

kızz madem doktorr sana verdiii benimkinee hiç gerek yokkkk :)))) sen onu uygulaa

canım özelden cevaplayamadım yeniyim ya daha buraya yazıyorum o yüzden

canım çoook saol... ben erkenciyim 6.30 da okula gitmek zorundayım 5te kalkarım her sabah yarından itibaren başlııcam diyet listene nasıl iyilik yaptın anlatamam... ben de senin için bişeyler yapmak isterim aklında olsun... çook teşekkürler :)

ayyyyy ben senii yirimmm benim içinn birşeyy yapıpp beni mutluu ettinnnnn kolay gelsin gülümmm

13 günde 1 kg mu canım aç kalmadan zaten haftada 1 kg verebilirsin zaman zaman duraklamalar oluyo ama.... Diyetisyene gelince bende gittim banada bi liste verdi ben bunlarımı yiyip zayıflıycam dedim önce ama onlar bu işin uzmanı kilomuza göre liste veriyorlar ben çok bağlı kalamasamda listeyi uygulamaya çalışıyorum hem ac kalmıyorum hem kilo veriyorum :))

yook canımm benim 13 günde 13 kg günde 1 kg a tekavül ediyor

• menüm
  • sabah bir tas cappucino yaninda bir dilim biskuvi
  • öglen üc dilim siyah ekmek dometes
  • ara tatli profitrol dört tane
  • iki tas yesil cay
  • aksam yok devamli su iki tane muz
  • karnim acayip sis su mu yapiyo bilemiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…