evetttt oluyorrrrrr canımmmm ama bu seferrrr ben çabuk adapte oldum maşallahhhhh
ohh afiyet olsunnn kuzummmm ama bencee biraz daha arttır menülerininnn
canımmmm seninnn mahvettiğin an sabahdan başlamışşş öyle kahvaltımı olurrrr bu yeme şekliylee nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun ki??? öğlen aynı şekilde yemek göremiyorummm bu açlığın üzerineeee pasta yemen çok normall onayladığım anlamında demiyorummm bunuuu ayyy sankii çok ciddi ağırr konuşdummmm :))) hiçde bana göre değill canımm ltfnn menülerini hemen düzene sokkkk böyleeee diyet olmazzzz kii bizim amacımızzz sağlıklı beslenme şeklini oturtmak
canım benimm 10dk dolsunn özeldennn yazayımmm sanaaaa
kuzummmm şimdiii ben bunu işaretleyecem mi :))) sana zahmett daha düzenli yazsan
işaretleme canım yazacak bir menü yokki ortada zaten bana kızın diye yazdım:))
kuzummmm şimdiii ben bunu işaretleyecem mi :))) sana zahmett daha düzenli yazsan
kaçacak bir menüü yokkiiii bence gayett güzel bir menüüüü
canım benim seni o kadar iyi anlıyorummm kii ebndee kendimdenn bıktığımmm nefret ettiğim anlardaa acill kilo vermem lazımm bu halimden kurtulmam lazım diyee saçma sapan diyetlerr uyguladımmm isveç diyetini bilmiyorum açıkcasııı amaaaa bana göree belli birr başlık altındakii diyetleri uygulamaaa çünkü ömür boyuu o diyetleriii uygulayamazsınnn normal yeme şeklineee geçince geri geri alırsınn bu yeme şekliylee kilo veremzsinnn fiziğini düzeltemezsinnn emin ollll kilo dediğimizz şeyy 3 gündee gidebilecek birşeyyy değill zamana yaymak gerekk sabırlaaa beklemennn istikrarlı ilerlemen gerekkk bakk ben 10 kiloyuuu 2.5 ayda verdimmmmm üstelik hiç spor yapmadım vee emin ol sana zamanın nasıl geçtiği fark etmedimmmm sabahhh yaptığınn güzel bir kahvaltıylaa bütün gününü kontrol altınaaa alabilirsinnn çok acıkmazsın emin olll zaten acıkmaya başlamadan yine birşey yiyorsunnnn ben snaa benimmm listemi yollayayım istersennnşekercimm çok haklısın ama fiziğimden nefret eden bi eşim var bende kendimden nefret etmeye başladım ve isveç diyeti gibi bir diyete başladım biran önce o korkunç bakışlardan kurtulmak için çabalıyorum ve çabaladıkça da batıyorum sanırım(( tek eşim olsa iyi kayınvalidem ve görümcemden söz laf duymak iyice bunalttı kurtulmak için çırpınıyorum napıyım yaa oofffffff (((
bende öyle düşünüyorum canım.bugün tam gaz başladım.Hoşgeldiniz buraya gelmekle çoooook iyi yaptınız Burdaki motivasyonlo kilo vermemek mümkün değil :)
canım benim seni o kadar iyi anlıyorummm kii ebndee kendimdenn bıktığımmm nefret ettiğim anlardaa acill kilo vermem lazımm bu halimden kurtulmam lazım diyee saçma sapan diyetlerr uyguladımmm isveç diyetini bilmiyorum açıkcasııı amaaaa bana göree belli birr başlık altındakii diyetleri uygulamaaa çünkü ömür boyuu o diyetleriii uygulayamazsınnn normal yeme şeklineee geçince geri geri alırsınn bu yeme şekliylee kilo veremzsinnn fiziğini düzeltemezsinnn emin ollll kilo dediğimizz şeyy 3 gündee gidebilecek birşeyyy değill zamana yaymak gerekk sabırlaaa beklemennn istikrarlı ilerlemen gerekkk bakk ben 10 kiloyuuu 2.5 ayda verdimmmmm üstelik hiç spor yapmadım vee emin ol sana zamanın nasıl geçtiği fark etmedimmmm sabahhh yaptığınn güzel bir kahvaltıylaa bütün gününü kontrol altınaaa alabilirsinnn çok acıkmazsın emin olll zaten acıkmaya başlamadan yine birşey yiyorsunnnn ben snaa benimmm listemi yollayayım istersennn
çokkk teşekkür ederim moralim yerine geldiya kızlar ben bu ot çaylarından bööö geldi ne yapıcam siyah çayda içmek istemiyorum değişik bir şeyler istiyorum ama ne içebilirim bu ara o kola reklamları çok cazip geliyo hayır normalde hiç içmem ama gene de içmiycem önemli olan sağlıklı beslenmek yeşil çay aldım liptonun ama içemiyorum bana ne önerirsiniz beşi bir arada çayı hazır sallama çay olarakmı alıyorsunuz yoksa aktardan karışıkmı alıyorsunuz çok sordum ama kusura bakmayın artık :26::26::26:
çook isterim, çok da teşekkür ederim... ilgin ve desteğin için haklısın biraz sabır gerek bana onu da Allah tan isterim verir... o bakışlara sözlere katlanıcam 2 sene katlandık 6 ay daha katlanırız napalım... çok teşekkürler tekrar canım...
şekercimm çok haklısın ama fiziğimden nefret eden bi eşim var bende kendimden nefret etmeye başladım ve isveç diyeti gibi bir diyete başladım biran önce o korkunç bakışlardan kurtulmak için çabalıyorum ve çabaladıkça da batıyorum sanırım(( tek eşim olsa iyi kayınvalidem ve görümcemden söz laf duymak iyice bunalttı kurtulmak için çırpınıyorum napıyım yaa oofffffff (((
canım hoşgeldin aramıza elma şekerine katılıyorum önemli olan sağlıklı şekilde beslenmeye kara vermek ben 11 e kadar uyur kalkınca baya geç kahvaltı yapardım sonrada sadece akşam yemeği tabi ondan sonra tatlısı çerezi benim eşim çok anlayışlıdır sağolsun kayınvalidem benden hallice görümcemde yok ama ben kendim için zayıflamak istiyorum 29 yaşındayım yaşlanınca ne yaparım diye istediklerimi alıp giymek için sende kendin için yap vede 6 ay deme yavaş yavaş ver kalıcı olsun
evet canım ben de hak veriyorum sizlere ve öyle yapıcam diyetisyene gittim günde 10 dilim ekmek verdi bana ben de imkansız diye düşündüm ve yapmak istemedim açıkçası ve isveç yani 13 günde 1 kg verdiren diyete başlamıştım ama bırakıyorum diyetisyenin listesini azıcık daha ekmekten kısarak uygulamayı düşünüyorum yavaş olsun sağlıklı olsun
canım özelden cevaplayamadım yeniyim ya daha buraya yazıyorum o yüzden
canım çoook saol... ben erkenciyim 6.30 da okula gitmek zorundayım 5te kalkarım her sabah yarından itibaren başlııcam diyet listene nasıl iyilik yaptın anlatamam... ben de senin için bişeyler yapmak isterim aklında olsun... çook teşekkürler :)
evet canım ben de hak veriyorum sizlere ve öyle yapıcam diyetisyene gittim günde 10 dilim ekmek verdi bana ben de imkansız diye düşündüm ve yapmak istemedim açıkçası ve isveç yani 13 günde 1 kg verdiren diyete başlamıştım ama bırakıyorum diyetisyenin listesini azıcık daha ekmekten kısarak uygulamayı düşünüyorum yavaş olsun sağlıklı olsun
kızz madem doktorr sana verdiii benimkinee hiç gerek yokkkk :)))) sen onu uygulaa
13 günde 1 kg mu canım aç kalmadan zaten haftada 1 kg verebilirsin zaman zaman duraklamalar oluyo ama.... Diyetisyene gelince bende gittim banada bi liste verdi ben bunlarımı yiyip zayıflıycam dedim önce ama onlar bu işin uzmanı kilomuza göre liste veriyorlar ben çok bağlı kalamasamda listeyi uygulamaya çalışıyorum hem ac kalmıyorum hem kilo veriyorum :))
ayyyyy ben senii yirimmm benim içinn birşeyy yapıpp beni mutluu ettinnnnn kolay gelsin gülümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?