80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim menüm

Sabah: 1 dilim Çavdar ekmegi, 1 tatlı kasığı reçel, yarım susamli halka, 5 zeytin, 1 kk peynir, çay, turk kahvesi

Ara: 1 bardak süt

Öğlen: yaslanmış tawuk göğsü, yeşil biber, yoğurt, yesilcay

Aksam: bulgur pilavı, roka, maydanoz, yarım bardak Light kola

Ara: 2 tane bisküvi, yesilcay

2 litre su, 30 dk aerobik

yook canımm benim 13 günde 13 kg günde 1 kg a tekavül ediyor

tatlim o hergün 1.kg diyeti yalann dolaaaaan inanmayin $unlara ya lütfen ..

öyle diyetler i$e yarasaydi dünyada obez diye bi$ey kalmazdi herkez yapar verirdi $akir $akir kilolari dimi ama ?

Tatlidan - Hamur islerinden - Yagli Yiyeceklerden elimizi ayagimizi cektigimiz zaman zaten cok güzel kilo verebiliyoruz..

diyetisyenin verdigi menüyü merak ettim ..
bi ara yazarsan sevinirim canim .. 10.dilim ekmek menüye göre uygun olabilir ..
kesinlikle su gavur icadi isvec diyetinden daha sagliklidir :) buna eminim

diloş nerden alıyorsun sen?malum bilene sormak lazım:)

kuzum tabiki düzeltiriz zevklee ama öylee pazar yazıp kaçmak 3gün sonra gelmek yokk :) düzenli girip menülerini yazıcaksin.Yok yook:) herrgün yazarım.hatta yazıyorum bile

ooo kadar su içtimki bugün kendimi damacana gibi hissediyom :))) suyunda fazlası kilo yaparmı acep :))
ya bugün ben bi yazı okudum fazla suyun zararlarından bahsediyodu yarın o kitaptan alıntı yaparım sizeee
evet zayıflatan ayakkabıda var hatta facede yanda sık sık reklamları oluyo
iremcim ne yapıyoruz evrene pozitif mesaj yolluyoruz....

nasıl yollucaz kuzu bu enerjiyi bilmiyorum sende neler neler yaşamışsın ama tebrik ederim bütün bunlara rağmen pozitif yollayabiliyosunnnn

tüm evin yarısı çöp poşetinde ama yolluyorum bak...

Kızlar telden giriyorumda abuk subuk yazılmış kusura bakmayınbugünki menüm;sabaheynir,zeytin,2d ekmek,1yumurta,5fındık,nescafe3+1ögle:2kayısı,akşam:çorba,ayran,5fındık3b y.çay,3lt su,1b 5i 1yerde,30dk eliptik bisiklet,3dk twist,10dk.ab rocket mekik.Bugün 1520kcl etti oda fındıktanmis.dahada yemem fındık fıstık.kalorim doldu diye aç kaldım bütün gün!1400 ü geçmicem yrn!

uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş. bu gece uyuyo numarası yapcam kesicem pi...ni kurtamcam lan hepinizi :)))) İYİ GECELERRR

• menüm
  • sabah bir tas cappucino yaninda bir dilim biskuvi
  • öglen üc dilim siyah ekmek dometes
  • ara tatli profitrol dört tane
  • iki tas yesil cay
  • aksam yok devamli su iki tane muz
  • karnim acayip sis su mu yapiyo bilemiyecegim

sen çok az yiyorsun bugün hiç süt grubu yok akşam muz yerine sebze yemeği yeseydin keşke diyetisyene gidiyomusun bilmiyorum ama bence listen çok yanlış

menüm

sabah 1 yumurta 2 ince dilim ekmek söğüş 4zeytin

ara meyve çayı

öğlen tost ayran

ara meyve

akşam 6 yemek kaşığı tavuk yemeği 1 ince dilim ekmek 4 kaşık pilav pilav biraz fazlalık gibi geldi bana tabi yedikten sonra:)))

son 10 adet badem saat 9 da

bitki çayı

uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş. bu gece uyuyo numarası yapcam kesicem pi...ni kurtamcam lan hepinizi :)))) İYİ GECELERRR
ay çatlak:)) bide yemeğin ortasındada bismillah de şeytanı kustur:))hadi besmele çekmezsen senle yermiş ortasında çekersen yediklerini çıkarırmış şeytan!ıyy iggrençç :) takıcak sana kafayı :))) batıllar işte eğlendiriyo ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…