yook canımm benim 13 günde 13 kg günde 1 kg a tekavül ediyor
canımm ben şahsenn tek tek alıyorum bitkileri veeeee karışımları tavsiye etmiyorummmmm tek tekk faydalarından yaararlanmakkk çok daha iyi bana göree benim gözdelerim yeşil çay, mate, tarçın , biberiye listeme melisayı da eklemeyi düşünüyorum onu da çok severimmmm
diloş nerden alıyorsun sen?malum bilene sormak lazım:)
canımm sağlık ocağı caddesii varyaaa ordaaaa çok varr baharatcılar onlardan alıyorummmm gidermisin oraya benim mekannn oralardır hepppp severimmm orayı :)
dağkapı tarafı mı?
ya bugün ben bi yazı okudum fazla suyun zararlarından bahsediyodu yarın o kitaptan alıntı yaparım sizeeeooo kadar su içtimki bugün kendimi damacana gibi hissediyom :))) suyunda fazlası kilo yaparmı acep :))
evet zayıflatan ayakkabıda var hatta facede yanda sık sık reklamları oluyo
çalışmak yada dışarıda olmak sağlıklı beslenmeyi zorlaştırıyor..hazır ve kuru gıda olması da..evden hazırlayıp götüremezmisin irem?
zayıflatan ayakkabıda mı çıktı sonunda?neymiş o ya?
iremcim ne yapıyoruz evrene pozitif mesaj yolluyoruz....
hımmmm anlaşıldıı bilmiyonnnn :))) ee tabiiiiii sennn o yoğunluğun içindeee nerden keşfedecen :) polisokulu cezaevi tarafııı canımmm ofiste de burcu baharat var kuzummmmm
anlaşıldı bu konu detaylı görüşülecek...
ya bugün ben bi yazı okudum fazla suyun zararlarından bahsediyodu yarın o kitaptan alıntı yaparım sizeee
evet zayıflatan ayakkabıda var hatta facede yanda sık sık reklamları oluyo
nasıl yollucaz kuzu bu enerjiyi bilmiyorum sende neler neler yaşamışsın ama tebrik ederim bütün bunlara rağmen pozitif yollayabiliyosunnnn
- menüm
- sabah bir tas cappucino yaninda bir dilim biskuvi
- öglen üc dilim siyah ekmek dometes
- ara tatli profitrol dört tane
- iki tas yesil cay
- aksam yok devamli su iki tane muz
- karnim acayip sis su mu yapiyo bilemiyecegim
Hep yedikten sonra bı suçluluk bı vicdan azabı
ay çatlak:)) bide yemeğin ortasındada bismillah de şeytanı kustur:))hadi besmele çekmezsen senle yermiş ortasında çekersen yediklerini çıkarırmış şeytan!ıyy iggrençç :) takıcak sana kafayı :))) batıllar işte eğlendiriyo ama.uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş. bu gece uyuyo numarası yapcam kesicem pi...ni kurtamcam lan hepinizi :)))) İYİ GECELERRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?