80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim selmacım nolsun evdeyim bugün misafirler var temizlik falan diyet nasıl gidior ya ben bazen kacamak yapmamak için zor tutuyrum bugün okadar güzel seyler var kiii misafir içinnnn:))))

Ben size küstüm.:çok üzgünüm:
Resim koyuyorsunuz, hemen siliyorsunuz, hiçbişecik görmedim ben:umursamaz:

Neyse kızlar ya ne hızlısınız, birkaç saat olmayınca 20 küsür sayfa gitmiş, okuyamadım tabii hepsini.
Nidam doğumgünün kutlu olsun canım.
Başka bişey varmıydı arada görmedim,
Hasta falan yoktur inşallah...

Neyse kızlar hepınızı ÖptÜm ben Çıkıyorumm ıı akŞamlar...yarın yokumm p.tesı de akŞam fgırebılırım sanırım....

güzelim ben 75 civarı ve 69 civarı çok takıldım, ama diyetisyenin dediğine göre yağ kaybı kilo kaybı olmasa da devam ediyormuş, pes etme yani, ideal kilon 55 ise o kilonun altına inmen çok zor diye biliyorum.

tamam canım gördüm gerek yok eklemene hani biresim koymuştun ya restorantta çekilmiş o geldi aklıma çok fark var gerçekten senide kutlarım arkadaşımkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar ama kimse yok sadece benmi varım ay az önce geçmişi okurken bi kaç kişi vardı ben geldim diye gittiniz dimi sizi gidiler sizi
neyse bende çıkacam geçmişi okuyumda

teşekkür ediyorum bütün kadınlar güzeldir:)

teşekkür ederim canım...ama pişman oldum resmimi koyduğuma..bilsem ben de nasıl yapılıyosa koyup sonra silerdim..internetin binbir türlü hali var falan demişler..tüh..
ya da yüzümü silseydim keşke

yine silebilirsin eflatuncum gecikmiş değilsin
pardon canım alıntı yapılmıştı dimi unutmuşum

Son düzenleme:

gulooom kuu hiç girmiyorsun nerdesin sen rakibeeem,akşam ye sen nişanlınla bi güzel tamammı cumaya görüşcez

sanada denk gelir mutlaka canım üzülme

handerya anlaşılan bugünde eğlence devam ediyor ya da sen çok yorgunsun dinleniyorsun kuu nerdesin,bize resimler eklemeyi unutma tamammı gelince:)

ooyyy oyyyy sayfalar nasıl uçmuş gitmiş gece kaynattık süperdi
bugün resimler eklenmiş oh oh bende zayıflayım biraz daha bende koyacam imrendim yani bugün yediklerimi yazayım
sabah :1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir
bi kerede reçelden aldım
2 bardak çay
öglen :kocişle dışardaydık çorba içtim
ara:1 şeftali
akşam: kuru fasulye pilav ekmek yemedim
45 dk yürüyüş
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…