flatlinerscim tamda merak ettiğim bir konuya değinmişsin,canım ya bu duraklamalar ortalama kaç kilo verdikten sonra oluyor veya şöyle sorayım ideal kilona ne kadar yaklaştığında duraklama oluyor,mesela benim ideal kilom 55,ben şu anda 78 kiloyum sence bu duraklama ne zaman olur.Bileyimki o durumda pes etmeyeyim artık veremiyorum diye.Birde asıl önemli nokta şu o dönem ne kadar sürüyor ve sonrasında kilo vermek yine eski hızına giriyormu :)
ne çok soru sordum dimi
fleks cnmm... benim resimlerim yüzüm silinmiş olarak albümümde var..listemde vardın sen sanırım demi.. arkadaşlarıma özel çünkü o yüzden sordum... ama istiyosan bi tane ekliim buraya silmek kaydıyla..
ve alıntı yapmadan cvp yazarsanız tabi..
eflatun çok güzel olmuçsun nasıl farkediyor süper görünüyorsun
TeŞekkur ederım kıslar saolun duydunuz benİİİ soylemsı ayıp bende85kıloyumda
kızlar ne olmuş böyle resimleri kaçırmışımbebegcimseni çokm erak ediyordum ama kaçırmışım
eflatunçizelgende göründüğü gibi bedeninde çok fark var kutlarım seni ayrıca yüzünde çok güzel canım
sevdemer ve nidam sizlerde çok güzel görünüyorsunuz
teşekkür ederim canım...ama pişman oldum resmimi koyduğuma..bilsem ben de nasıl yapılıyosa koyup sonra silerdim..internetin binbir türlü hali var falan demişler..tüh..
ya da yüzümü silseydim keşke
slmm arkadlar ben ne zamndır unonun 48 kalori diyet ekmeğini yiyorum burdan herkese tavsiye ederimmm ne yediğimi biliorum böyleceeee....bugün sabah ki menüm 2 dilim kepek ekmegi domates peynir... öglen :bişi yemedim :) aksam da bir dilim börek ve ayran bugün nişanlumlar bize gelioda kıh kıhkıh sevdamerim canımmm hasret kaldık nerdesiiinn yawwww rakibemmmmm(((( bu arada selma12 seray eflatun aylin hepinizeee merabbaaaaaazemuszemus
sanada denk gelir mutlaka canım üzülmeBen size küstüm.:çok üzgünüm:
Resim koyuyorsunuz, hemen siliyorsunuz, hiçbişecik görmedim ben:umursamaz:
Neyse kızlar ya ne hızlısınız, birkaç saat olmayınca 20 küsür sayfa gitmiş, okuyamadım tabii hepsini.
Nidam doğumgünün kutlu olsun canım.
Başka bişey varmıydı arada görmedim,
Hasta falan yoktur inşallah...
sen kaçırdın resimleri guloomyaw pek kimse resmini koymuo neden anlamadım :SS ben geldiğimden beri resmim duruooo koymasammı ne :SSSS:kedi:
kız selma bende orda sana yazıyorum 1 saattirnasılsın sevdemer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?