80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizin için bütün imklanlarımı zorlayıp arabistandan getirtiyorum canım
sağolasın canım benim emeğine yüreğine sağlık

sen kpss ye bööle mi hazırlanıyon çekeyim mi kulağını.
sen bana fırça attın ya benim de seni biraz kurcalamam lazım şimdi.

sağolasın canım benim emeğine yüreğine sağlık

sen kpss ye bööle mi hazırlanıyon çekeyim mi kulağını.
sen bana fırça attın ya benim de seni biraz kurcalamam lazım şimdi.

2 gündürr güzel çalışıyorumm kızz maşallahhh ama uyarınn beni böylee arada yaaaa vallaaaa rencidee edinnnnn :)

günaydiiiiiiiiiiiiiin canlar cigerler fistiklar ne habersiniz? ben söyle gecmis yapipi geleim..

günaydın kızlar. umarım kaçamaksız güzel bir gün olur:) elma şekeri sen kpss ye mi hazırlanıosun?? zorlu bir maratondasın ve diet yapıosun helal olsun ben de. 2010 için hazırlanmıştım. Allah yar ve yardımcın olsun cnm..

çok hastayımmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canim cok gecmis olsun..kesin benden bulasti..o kadarda dikkat ettim bulasmasin diye ama mikrop iste 3000 km den bile gelip adami buluyor:)))))))

grip oldum kolumu kıpırdatcak halim yokkkkkkkkkkkk
geliiim sana sicacik tavuk corbasi yapayim gribe cok iyi geliyormus diye duydum..
çokk mühim birşeyy soracağımmm :))))) ben bu kötü adamınnnn giray han olduğunuuu düşünmeye başladımm sizce kim ki????
valla gercekten cok öenmliymis:)) bende degil..o daha sisko bir adamdi..oladabilir ama bakalim görücez:)) kurtlarvadisine benzetmeye basladilar muhtesemi:)) ya bu ibrahimin hali noolcak...
bence o gelen ibrahim degildi.ikiz kardesiydi..kardesi icin kendini feda etti..

canim alerjik gibi görünüyor..bence zaman kaybetme hemen doktora görün

hazir mesajlar cikmaya baslamisken hemen dünün menüsünüde vereyim da tam olsun

sabah:sahanda yumurta,3 dilim ekmek,biriki catal peynir,bir bardak portakal suyu

ara:bir portakal
ögle:bir tost
ara:bir portakal
aksam:bir tabak yogurtlu yagsiz makarna(tabakta makarnadan cok yogurt vardi..toplasan7-8 kasik makarna eder:))

önceki günün icliköftelerini cigköftelerini,halleylerini telafi etmisim degilmi:))

leptop kibar bilgisayardır abla arada naz yapar öle:)

bu herifinki..benimki daha kibar..netbook bir nazli bir nazli yarim saatte ikinci sayfaya gecmiyor..esim bir iki program yükledi oda sadece acilirken hizlanmasini sagladi..öyleki onla yazi yazarken yaziyi yaziyorum ekrana bakiyorum yazilar ben bakarken geliyor:)))))))))))) pek tembel ablasi..bunu nasil kocaya vericem ben..kokar kokar:)))))))))

bence süper telafi etmişsin. çorba ya da sebze olsa menünde ii olurdu sanki. bağırsakları çalıştırırlar.. ama çiğköfteleri unutturabilcek bi menü olmuş:)

kizlar bu gün harika bir hava var...yolcudur abbas baglasan durmaz yani .beni ögleden sonra evde bulabilene askolsun..su camcilar gelseydi simdiden..gelmesede beklemeyecegim valla.bu kadar güzel günü o leylekbacaklilari bekleyerek bosa harcayamam..birazdan evi temizlerim.kizi yataga korum..sonra ver elini carsipazar:))))))))

ayy ne güzel çık vallahi hava güzelken fırsatları değerlendir istanbulda yağmur var yerimizden kıpırdayamıyoruz

ayy ne güzel çık vallahi hava güzelken fırsatları değerlendir istanbulda yağmur var yerimizden kıpırdayamıyoruz
kiz haberlerde orada da havalar 6-10 derece birden isinacak diyordu..of of ya bana bir fikir verim..dolapta kemikli et vardi..kaburga kemisinden ufak ufak dogranmis..onu cikardim sabak..aksama ondan yemek yapayim diye ama nasil bir yemek yapayim karar veremedim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…