sağolasın canım benim emeğine yüreğine sağlıksizin için bütün imklanlarımı zorlayıp arabistandan getirtiyorum canım
sağolasın canım benim emeğine yüreğine sağlık
sen kpss ye bööle mi hazırlanıyon çekeyim mi kulağını.
sen bana fırça attın ya benim de seni biraz kurcalamam lazım şimdi.
2 gündürr güzel çalışıyorumm kızz maşallahhh ama uyarınn beni böylee arada yaaaa vallaaaa rencidee edinnnnn :)
canim cok gecmis olsun..kesin benden bulasti..o kadarda dikkat ettim bulasmasin diye ama mikrop iste 3000 km den bile gelip adami buluyor:)))))))çok hastayımmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
geliiim sana sicacik tavuk corbasi yapayim gribe cok iyi geliyormus diye duydum..grip oldum kolumu kıpırdatcak halim yokkkkkkkkkkkk
valla gercekten cok öenmliymis:)) bende degil..o daha sisko bir adamdi..oladabilir ama bakalim görücez:)) kurtlarvadisine benzetmeye basladilar muhtesemi:)) ya bu ibrahimin hali noolcak...çokk mühim birşeyy soracağımmm :))))) ben bu kötü adamınnnn giray han olduğunuuu düşünmeye başladımm sizce kim ki????
canim alerjik gibi görünüyor..bence zaman kaybetme hemen doktora görünslm kızlar naslsnz ben çok ii deglm cunku gozlerm acaipp yanıo kaşnıo ama sulanma yok kurulk var boyle oycam sanki gözlerimi o kadar fena ya çok da el degdirmeme çalşıorm ama acaip kaşnıolar ...alerji mi oldm ne oldu anlamadm ki her zamanki göz kalemimi kullandm ondan desek ama daha once hiç olmuodu boyle şeyy :44:
bir tuhaflik var bu sabah leptopta(mesaj aziyorum yaziyorum cikmiyor...
leptop kibar bilgisayardır abla arada naz yapar öle:)
hazir mesajlar cikmaya baslamisken hemen dünün menüsünüde vereyim da tam olsun
sabah:sahanda yumurta,3 dilim ekmek,biriki catal peynir,bir bardak portakal suyu
ara:bir portakal
ögle:bir tost
ara:bir portakal
aksam:bir tabak yogurtlu yagsiz makarna(tabakta makarnadan cok yogurt vardi..toplasan7-8 kasik makarna eder:))
önceki günün icliköftelerini cigköftelerini,halleylerini telafi etmisim degilmi:))
bu herifinki..benimki daha kibar..netbook bir nazli bir nazli yarim saatte ikinci sayfaya gecmiyor..esim bir iki program yükledi oda sadece acilirken hizlanmasini sagladi..öyleki onla yazi yazarken yaziyi yaziyorum ekrana bakiyorum yazilar ben bakarken geliyor:)))))))))))) pek tembel ablasi..bunu nasil kocaya vericem ben..kokar kokar:)))))))))[/QUOT
sen kocaya söle sana süper hızlı bi masaüstü bilgisayar alsın:)) sen tuşa dokunmayı düşünürken yazsın yani:))))
hehe süper olurde degilmi..hatta ben burada cene yaparken evi temizlesin iki sepet camasir cikti aksam onlari ütüleyip yerlestirsin hava tam cam silme havasi camlari silsin..ki ben cam falan silmeyecegim..gezecegim carsi pazar:))))))bu herifinki..benimki daha kibar..netbook bir nazli bir nazli yarim saatte ikinci sayfaya gecmiyor..esim bir iki program yükledi oda sadece acilirken hizlanmasini sagladi..öyleki onla yazi yazarken yaziyi yaziyorum ekrana bakiyorum yazilar ben bakarken geliyor:)))))))))))) pek tembel ablasi..bunu nasil kocaya vericem ben..kokar kokar:)))))))))[/QUOT
sen kocaya söle sana süper hızlı bi masaüstü bilgisayar alsın:)) sen tuşa dokunmayı düşünürken yazsın yani:))))
valla bencede iyi olurdu aslinda ama aksam tembellik ettim..kolayina kactim yemegin:))bence süper telafi etmişsin. çorba ya da sebze olsa menünde ii olurdu sanki. bağırsakları çalıştırırlar.. ama çiğköfteleri unutturabilcek bi menü olmuş:)
günaydın herkese sağlıklı günler diliyorum
günasydin canim.senin o diledigini bende sa´na dilerim:))
kizlar bu gün harika bir hava var...yolcudur abbas baglasan durmaz yani .beni ögleden sonra evde bulabilene askolsun..su camcilar gelseydi simdiden..gelmesede beklemeyecegim valla.bu kadar güzel günü o leylekbacaklilari bekleyerek bosa harcayamam..birazdan evi temizlerim.kizi yataga korum..sonra ver elini carsipazar:))))))))
hehe süper olurde degilmi..hatta ben burada cene yaparken evi temizlesin iki sepet camasir cikti aksam onlari ütüleyip yerlestirsin hava tam cam silme havasi camlari silsin..ki ben cam falan silmeyecegim..gezecegim carsi pazar:))))))
valla bencede iyi olurdu aslinda ama aksam tembellik ettim..kolayina kactim yemegin:))
günasydin canim.senin o diledigini bende sa´na dilerim:))
heeeee o kadar da olmasın abla. yoksa nasıl gitcek bu körolası kilolar:))) enerji de sarfetmek gerekir:)
kiz haberlerde orada da havalar 6-10 derece birden isinacak diyordu..of of ya bana bir fikir verim..dolapta kemikli et vardi..kaburga kemisinden ufak ufak dogranmis..onu cikardim sabak..aksama ondan yemek yapayim diye ama nasil bir yemek yapayim karar veremedimayy ne güzel çık vallahi hava güzelken fırsatları değerlendir istanbulda yağmur var yerimizden kıpırdayamıyoruz
yahu süper bilgisayar degilmi..biz uzaniriz oda masay yapar..bizim yerimize yürüyüse falan cikar:)))))))))))heeeee o kadar da olmasın abla. yoksa nasıl gitcek bu körolası kilolar:))) enerji de sarfetmek gerekir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?