80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh negzel burdada kaç günden beri hava kapalı yağmur yağıyor duruyor.Bulmuşken güzel havayı çıkarsın tabi
günaydın herkese sağlıklı günler diliyorum
Günaydın canım sanada.
Günaydın inşallah bol azimli günler

Canım kahvaltıda 3 dilim ekmek bence çok 1 olsa daha iyi olur.Öğlen sebze yemeği ye genelde yanında yoğurt akşamlarıda salata yemeklerin yanında öyle yaparsan daha iyi olur gibime geliyor

kemikli et ile kuru yap canım vallahi çok güzel olur yada patatesle filan haşlama gibi yap o da olur emmma kalorileri yüksek olur.
ben çıkayım ev temizleyeyim biraz offf temizlik hiç bitmeyecek

kemikli et ile kuru yap canım vallahi çok güzel olur yada patatesle filan haşlama gibi yap o da olur emmma kalorileri yüksek olur.
ben çıkayım ev temizleyeyim biraz offf temizlik hiç bitmeyecek
hadi sana kolay gelsin ben bu günümü tembel günü ilan ediorum..koksun ev.herif iste..yemegi mecbur yapicam gerisinide ellemeyecem gibi gibi:)))))))
haklisinda canim ben 1 dilimle doymuyorum doymadigim gibide tüm gün yiyorum..ama iki dilimle idare ediyorum.aslinda ekmek iki dilimdi ama büyük oldugu icin dürüst olayim dedim 3 yazdim:)) yemeklerim genelde salatali oluyor zaten..ama dün üsendim ugrasmaya..ay bu günlere bana tembellik geliyor gibi gibi..pazarada az kaldi vazmigecsem tembellikten yoksa:))))

Günaydınnnnnnn canlarrr nasıl gidiyor?????
iyidir valla serapcim sende nasil..ay ben karar veremedim bu gün tembelmi olsan caliskanmi:))) icimden tembellik yapasim geliyor hava gez toz kok havasi:)))) ama pazarada az kaldi bu hafta seni sollamayi düsünüyorum...ne yapiiim ne yapiiim..su kemiklerle nasil bir yemek yapiiim onuda deyiver hazir cevaplamisken:))

çokkk sağoll canım benim ağzınaa sağlıkkkkkk aminnnn
günaydiiiiiiiiiiiiiin canlar cigerler fistiklar ne habersiniz? ben söyle gecmis yapipi geleim..
hgg canımcımmmm

ayyyyyyy öylemi kiiii acabaaaa bakkk doğru deyonn olabilirrrrrr bende dedim bu işden nasıl sıyrılacak daha ölümüne varr bunun DDD aslındaaa şey gbi de düşündümmmm sülümannnnn öldümek için değil de sadece konuşmakk için mi yanına çağırıyorr dişyeee off ya işin yoksaaa bekleeeee 1 haftaa

kız öznur geldiğini belli ediyon daha az önce sayfa yerinde duruyodu hemen uçurmuşun ya

kız öznur geldiğini belli ediyon daha az önce sayfa yerinde duruyodu hemen uçurmuşun ya
cenesiz diyorsun yani yazin özlersiniz beni ama..izine gidersek 1.5 ay yokum demektir..ben yazin hakkinida simdiden cikariyorum:)))))))

bence daha yasatirlar onu..konusmak icin mi hic sanmiyorum...dur haftaya bugun anlamis oluruz hepsini:)

bana su icmeyi hatirlatin yaaaaaaaaaaaaaa...hatirlamiskende gideyim su yarim litrelik bardagimla iceyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…