- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
yahu süper bilgisayar degilmi..biz uzaniriz oda masay yapar..bizim yerimize yürüyüse falan cikar:)))))))))))
diosun ki en son boyuta kadar geçsin:))) ahhh ahhh öle benim yerime kilo verecek diyet yapacak bi bilgisayar olsa 1 dk beklemezdim hemen alırdım vallaa:)
Ohh negzel burdada kaç günden beri hava kapalı yağmur yağıyor duruyor.Bulmuşken güzel havayı çıkarsın tabikizlar bu gün harika bir hava var...yolcudur abbas baglasan durmaz yani .beni ögleden sonra evde bulabilene askolsun..su camcilar gelseydi simdiden..gelmesede beklemeyecegim valla.bu kadar güzel günü o leylekbacaklilari bekleyerek bosa harcayamam..birazdan evi temizlerim.kizi yataga korum..sonra ver elini carsipazar:))))))))
Günaydın canım sanada.günaydın herkese sağlıklı günler diliyorum
Günaydın inşallah bol azimli günlergünaydın kızlar. umarım kaçamaksız güzel bir gün olur:) elma şekeri sen kpss ye mi hazırlanıosun?? zorlu bir maratondasın ve diet yapıosun helal olsun ben de. 2010 için hazırlanmıştım. Allah yar ve yardımcın olsun cnm..
hazir mesajlar cikmaya baslamisken hemen dünün menüsünüde vereyim da tam olsun
sabah:sahanda yumurta,3 dilim ekmek,biriki catal peynir,bir bardak portakal suyu
ara:bir portakal
ögle:bir tost
ara:bir portakal
aksam:bir tabak yogurtlu yagsiz makarna(tabakta makarnadan cok yogurt vardi..toplasan7-8 kasik makarna eder:))
önceki günün icliköftelerini cigköftelerini,halleylerini telafi etmisim degilmi:))
kiz haberlerde orada da havalar 6-10 derece birden isinacak diyordu..of of ya bana bir fikir verim..dolapta kemikli et vardi..kaburga kemisinden ufak ufak dogranmis..onu cikardim sabak..aksama ondan yemek yapayim diye ama nasil bir yemek yapayim karar veremedim((
hehe su yeni acilan magazalarin indirim kampanyalari oluyor ya..millet kapida yigilip acilacagi zaman birbirlerini ezerek daliyorlar ya magazaya..herhalde ben dahil bütün kadinlar birbirlerini ezerek dalardi magazaya:))) ay aslinda daha iyi fikrim var..o magazada en önde siraaya duracan millet gecerken sen inatla gitmeyecen....gele gecen iteklemeden sürtünmeden yag mag kalmaz valla erir hepsi..millet magzaya doldugunda sen kapida incecik kalirsin..oh oh sevdi bu fikri..varmi bu günlerde acilacak magaza falan:)diosun ki en son boyuta kadar geçsin:))) ahhh ahhh öle benim yerime kilo verecek diyet yapacak bi bilgisayar olsa 1 dk beklemezdim hemen alırdım vallaa:)
hehe su yeni acilan magazalarin indirim kampanyalari oluyor ya..millet kapida yigilip acilacagi zaman birbirlerini ezerek daliyorlar ya magazaya..herhalde ben dahil bütün kadinlar birbirlerini ezerek dalardi magazaya:))) ay aslinda daha iyi fikrim var..o magazada en önde siraaya duracan millet gecerken sen inatla gitmeyecen....gele gecen iteklemeden sürtünmeden yag mag kalmaz valla erir hepsi..millet magzaya doldugunda sen kapida incecik kalirsin..oh oh sevdi bu fikri..varmi bu günlerde acilacak magaza falan:)
Öyle yada böyle eritçem diyosun bu yağları :)))
hadi sana kolay gelsin ben bu günümü tembel günü ilan ediorum..koksun ev.herif iste..yemegi mecbur yapicam gerisinide ellemeyecem gibi gibi:)))))))kemikli et ile kuru yap canım vallahi çok güzel olur yada patatesle filan haşlama gibi yap o da olur emmma kalorileri yüksek olur.
ben çıkayım ev temizleyeyim biraz offf temizlik hiç bitmeyecek
haklisinda canim ben 1 dilimle doymuyorum doymadigim gibide tüm gün yiyorum..ama iki dilimle idare ediyorum.aslinda ekmek iki dilimdi ama büyük oldugu icin dürüst olayim dedim 3 yazdim:)) yemeklerim genelde salatali oluyor zaten..ama dün üsendim ugrasmaya..ay bu günlere bana tembellik geliyor gibi gibi..pazarada az kaldi vazmigecsem tembellikten yoksa:))))Ohh negzel burdada kaç günden beri hava kapalı yağmur yağıyor duruyor.Bulmuşken güzel havayı çıkarsın tabi
Günaydın canım sanada.
Günaydın inşallah bol azimli günler
Canım kahvaltıda 3 dilim ekmek bence çok 1 olsa daha iyi olur.Öğlen sebze yemeği ye genelde yanında yoğurt akşamlarıda salata yemeklerin yanında öyle yaparsan daha iyi olur gibime geliyor
iyidir valla serapcim sende nasil..ay ben karar veremedim bu gün tembelmi olsan caliskanmi:))) icimden tembellik yapasim geliyor hava gez toz kok havasi:)))) ama pazarada az kaldi bu hafta seni sollamayi düsünüyorum...ne yapiiim ne yapiiim..su kemiklerle nasil bir yemek yapiiim onuda deyiver hazir cevaplamisken:))Günaydınnnnnnn canlarrr nasıl gidiyor?????
hehe su yeni acilan magazalarin indirim kampanyalari oluyor ya..millet kapida yigilip acilacagi zaman birbirlerini ezerek daliyorlar ya magazaya..herhalde ben dahil bütün kadinlar birbirlerini ezerek dalardi magazaya:))) ay aslinda daha iyi fikrim var..o magazada en önde siraaya duracan millet gecerken sen inatla gitmeyecen....gele gecen iteklemeden sürtünmeden yag mag kalmaz valla erir hepsi..millet magzaya doldugunda sen kapida incecik kalirsin..oh oh sevdi bu fikri..varmi bu günlerde acilacak magaza falan:)
Güzel fikir biryerimiz sakat kalmasa iyi tabi
dedim bile:))))))) eriyecek canim caresi yok..havalar isindi..internetten baktim bu hafta boyunca 10-14 arasi derece..yürüyüs icin kacmaz..aa buldum ben bu gün kizi yatirdiktan sonra carsiya yürüyerek gideyim..20 dak.sürüor..20 de dönüs 40 dak.hatta arabayi herifin isyerinin oraya birakayim...oradan carsi 35 dak..carsiya gider gelirim en az 1 saat tempolu yürüyüs olur...gelirim yemek falan yaparim...aksam üstü olmadi bir tur daha atarim..nasil nasil..bacaklarim herifinki gibi kaslanirmi dersin:))))))))))))))))))Öyle yada böyle eritçem diyosun bu yağları :)))
hadi sana kolay gelsin ben bu günümü tembel günü ilan ediorum..koksun ev.herif iste..yemegi mecbur yapicam gerisinide ellemeyecem gibi gibi:)))))))
haklisinda canim ben 1 dilimle doymuyorum doymadigim gibide tüm gün yiyorum..ama iki dilimle idare ediyorum.aslinda ekmek iki dilimdi ama büyük oldugu icin dürüst olayim dedim 3 yazdim:)) yemeklerim genelde salatali oluyor zaten..ama dün üsendim ugrasmaya..ay bu günlere bana tembellik geliyor gibi gibi..pazarada az kaldi vazmigecsem tembellikten yoksa:))))
iyidir valla serapcim sende nasil..ay ben karar veremedim bu gün tembelmi olsan caliskanmi:))) icimden tembellik yapasim geliyor hava gez toz kok havasi:)))) ama pazarada az kaldi bu hafta seni sollamayi düsünüyorum...ne yapiiim ne yapiiim..su kemiklerle nasil bir yemek yapiiim onuda deyiver hazir cevaplamisken:))
Karnın acıktıkça su içHem doygunluk verir hemde su içmiş olursun su sıkıntımız vardı ikimizinde biliyorsun sade su içemiyorsan içine az soda dök yada limon sık öyle iç.Kemikli etin varmış canım galiba aklıma haşlama türü geldi patatesli havuçlu vs.Yada kuru fasulyede yapabilirsin güzel olur. Yok tembellikten çık bencede eskiye dön Bende dün gece adet oldum ya çok şişkinlik yapmıştı tartıda bile farkediyordu inşallah normale döner adetim ilerledikçe
yok gi...seni bilmemde benim öyle sakat kalacak gibi tipim yok..hatta kat kat yaglarim oldugundan yay görevi görür..millet tam cakilacagi zaman benim yaglar dalgalandirir ortaligi:))))Güzel fikir biryerimiz sakat kalmasa iyi tabi
yağlar bu kadar inat ettiğini duyunca kendiliğinden erir gider yani:)))
çokkk sağoll canım benim ağzınaa sağlıkkkkkk aminnnngünaydın kızlar. umarım kaçamaksız güzel bir gün olur:) elma şekeri sen kpss ye mi hazırlanıosun?? zorlu bir maratondasın ve diet yapıosun helal olsun ben de. 2010 için hazırlanmıştım. Allah yar ve yardımcın olsun cnm..
hgg canımcımmmmgünaydiiiiiiiiiiiiiin canlar cigerler fistiklar ne habersiniz? ben söyle gecmis yapipi geleim..
ayyyyyyy öylemi kiiii acabaaaa bakkk doğru deyonn olabilirrrrrr bende dedim bu işden nasıl sıyrılacak daha ölümüne varr bununcanim cok gecmis olsun..kesin benden bulasti..o kadarda dikkat ettim bulasmasin diye ama mikrop iste 3000 km den bile gelip adami buluyor:)))))))
geliiim sana sicacik tavuk corbasi yapayim gribe cok iyi geliyormus diye duydum..
valla gercekten cok öenmliymis:)) bende degil..o daha sisko bir adamdi..oladabilir ama bakalim görücez:)) kurtlarvadisine benzetmeye basladilar muhtesemi:)) ya bu ibrahimin hali noolcak...
bence o gelen ibrahim degildi.ikiz kardesiydi..kardesi icin kendini feda etti..
canim alerjik gibi görünüyor..bence zaman kaybetme hemen doktora görün
dedim bile:))))))) eriyecek canim caresi yok..havalar isindi..internetten baktim bu hafta boyunca 10-14 arasi derece..yürüyüs icin kacmaz..aa buldum ben bu gün kizi yatirdiktan sonra carsiya yürüyerek gideyim..20 dak.sürüor..20 de dönüs 40 dak.hatta arabayi herifin isyerinin oraya birakayim...oradan carsi 35 dak..carsiya gider gelirim en az 1 saat tempolu yürüyüs olur...gelirim yemek falan yaparim...aksam üstü olmadi bir tur daha atarim..nasil nasil..bacaklarim herifinki gibi kaslanirmi
dersin:))))))))))))))))))
OOO iyiymiş sen bugünü kesinlikle değerlendir kar kardır .....
Beni bu hafta solla bakalım benim 900 gr gitti kaldı hedefe 300 gr yani 1300 gr verirsen sollamış olursun..
Yemeğe gelince güvecin varsa koy domatesini biberini baharatını misssss ama sen yeme :))
Karnın acıktıkça su içHem doygunluk verir hemde su içmiş olursun su sıkıntımız vardı ikimizinde biliyorsun sade su içemiyorsan içine az soda dök yada limon sık öyle iç.Kemikli etin varmış canım galiba aklıma haşlama türü geldi patatesli havuçlu vs.Yada kuru fasulyede yapabilirsin güzel olur. Yok tembellikten çık bencede eskiye dön Bende dün gece adet oldum ya çok şişkinlik yapmıştı tartıda bile farkediyordu inşallah normale döner adetim ilerledikçe
ha herif haslama sevmiyorki...suyu her sekilde icebiliyorumda unutuyorum..aksama kadar icmesem hatirlamiyorum..zaten ben kendimi biliyorum yani..cok su icim hareketlendigim gün normak yesemde kilo veririm..yani diete ihtiyacim olmaz..ama gel görki suyu hep unutuyorum..yok yok bir düzene sokmam lazim hayatimi..bundan sonra iki günde bir yürüyüs hergün yaparimda korkuyorum erkek gibi kaslanirim diye..zaten bacakalrim kalin:)) bolca suyu unutmamaliyim ama unutuyorum iste..onada cocuklari alarma sokmam lazim...aklina gelen bana su getirsin..4 cocuk var.kücügü cik 3 cocuk..herbiri 2 ser kere getirse eder 1.5 litre:))) yoktan iidir demi...ay hayal kurmak ne kolay ama zamanim azaliyor..yaza az kaldi girmesi gereken 14 kilo var..oy oy..6 ayin sonunda bu is bitmis olmali...
aslinda iyi fikir güvec...tamam ben onlari güvecleyeyim..neeeeeeee 1300 vermekmi..naaptin sen bacim ya:)yani 77.600 olmam gerekiyor öylemi...77.800 olmazmi:)))) kurtarmiyormu:))))OOO iyiymiş sen bugünü kesinlikle değerlendir kar kardır .....
Beni bu hafta solla bakalım benim 900 gr gitti kaldı hedefe 300 gr yani 1300 gr verirsen sollamış olursun..
Yemeğe gelince güvecin varsa koy domatesini biberini baharatını misssss ama sen yeme :))
cenesiz diyorsun yanikız öznur geldiğini belli ediyon daha az önce sayfa yerinde duruyodu hemen uçurmuşun ya
bence daha yasatirlar onu..konusmak icin mi hic sanmiyorum...dur haftaya bugun anlamis oluruz hepsini:)çokkk sağoll canım benim ağzınaa sağlıkkkkkk aminnnn
hgg canımcımmmm
ayyyyyyy öylemi kiiii acabaaaa bakkk doğru deyonn olabilirrrrrr bende dedim bu işden nasıl sıyrılacak daha ölümüne varr bununDDD aslındaaa şey gbi de düşündümmmm sülümannnnn öldümek için değil de sadece konuşmakk için mi yanına çağırıyorr dişyeee off ya işin yoksaaa bekleeeee 1 haftaa
aslinda iyi fikir güvec...tamam ben onlari güvecleyeyim..neeeeeeee 1300 vermekmi..naaptin sen bacim ya:)yani 77.600 olmam gerekiyor öylemi...77.800 olmazmi:)))) kurtarmiyormu:))))
tamam tamam gelll 77.700 anlaşalım ......:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?