ha herif haslama sevmiyorki...suyu her sekilde icebiliyorumda unutuyorum..aksama kadar icmesem hatirlamiyorum..zaten ben kendimi biliyorum yani..cok su icim hareketlendigim gün normak yesemde kilo veririm..yani diete ihtiyacim olmaz..ama gel görki suyu hep unutuyorum..yok yok bir düzene sokmam lazim hayatimi..bundan sonra iki günde bir yürüyüs hergün yaparimda korkuyorum erkek gibi kaslanirim diye..zaten bacakalrim kalin:)) bolca suyu unutmamaliyim ama unutuyorum iste..onada cocuklari alarma sokmam lazim...aklina gelen bana su getirsin..4 cocuk var.kücügü cik 3 cocuk..herbiri 2 ser kere getirse eder 1.5 litre:))) yoktan iidir demi...ay hayal kurmak ne kolay ama zamanim azaliyor..yaza az kaldi girmesi gereken 14 kilo var..oy oy..6 ayin sonunda bu is bitmis olmali...
Haşlama sevmiyorsa ozaman patlıcanın varsa güveçte patlıcan tavası yap çok güzel olur oda.Canım bacaklar kas yapsa benim yapardı aralıktan beri koşu bandında hemen hemen hergün yürüyorum koşarsan kas olur yürürsen olmaz sanmıyorum olacağını.İnşallah şu su işinide halledebiliriz yaza daha ince gireceğiz inşallah
tamam tamam gelll 77.700 anlaşalım ......:)))))
ya kurtarsa dükkan senin ..hatta 75 yoluna kurban olsun..ama malum kistan yeni ciktik...piyasasi düsük birkere:)))) önüm+zdeki ay desen 2 kilosuna kadar israr ederim de..senide kacirmak istemem..hadi 77.780 de anlastik tamammi..ver elini
patlicanim yok ya olsa zaten patlican kebabi yapacaktim..ama güvec iyi fikir.oglan gelsin papatese salayim...gitsin tarlalardan eksin beles beles getirsin dermisimHaşlama sevmiyorsa ozaman patlıcanın varsa güveçte patlıcan tavası yap çok güzel olur oda.Canım bacaklar kas yapsa benim yapardı aralıktan beri koşu bandında hemen hemen hergün yürüyorum koşarsan kas olur yürürsen olmaz sanmıyorum olacağını.İnşallah şu su işinide halledebiliriz yaza daha ince gireceğiz inşallahsaka saka valla saka...hemen sokagin basinda türkbakkali var oradan aldiririm:)
ya kurtarsa dükkan senin ..hatta 75 yoluna kurban olsun..ama malum kistan yeni ciktik...piyasasi düsük birkere:)))) önüm+zdeki ay desen 2 kilosuna kadar israr ederim de..senide kacirmak istemem..hadi 77.780 de anlastik tamammi..ver elini
tamam tamam verdim elimi :))) ammmaaa 77.781 olsa kabul etmem ona göre 77.780 :)))
tamam tamam verdim elimi :))) ammmaaa 77.781 olsa kabul etmem ona göre 77.780 :)))
tamam anlastikveremezsem ückagitciliga kacip sahtekarlik yapip yalan sleyebilirmiyim
patlicanim yok ya olsa zaten patlican kebabi yapacaktim..ama güvec iyi fikir.oglan gelsin papatese salayim...gitsin tarlalardan eksin beles beles getirsin dermisimsaka saka valla saka...hemen sokagin basinda türkbakkali var oradan aldiririm:)
Afiyet olsun şimdiden sende yiyebilirsin patlıcan sebze sonuçta etinden çok yemessin:))yada yanında ekmek yeme:)
tamam anlastikveremezsem ückagitciliga kacip sahtekarlik yapip yalan sleyebilirmiyim
Hayııırrrrrrrrrrr :)) Ben anlarım bak gözlerinden yalan söylediğini :)))(nasıl görceksem) ama yazdıklarından anlarım ona göree :) Söz ağızdan çıktı bikerem artık pazara kadar napıcan edicen vercen kilocukları.... Sen şimdiden başla yürümeye hadiii marş marş....:)))
ben eti sevmem canim helede kuzuyu hic sevmem..agir kokuyor.ancak mangalda yiyebiliyorum..ben kendimi syle koca bir tabak salata yaparim..yaninada dondurulmus sebzem var.ondan kavururum..tamamdir...allahverede pilavi kacirmayayim:))tek korkum o..ukalalik gibi olmasinda cok güzel pilav yaparim..ben bile dayanamam:))) ukalalikta oldu bile demiAfiyet olsun şimdiden sende yiyebilirsin patlıcan sebze sonuçta etinden çok yemessin:))yada yanında ekmek yeme:)
Hayııırrrrrrrrrrr :)) Ben anlarım bak gözlerinden yalan söylediğini :)))(nasıl görceksem) ama yazdıklarından anlarım ona göree :) Söz ağızdan çıktı bikerem artık pazara kadar napıcan edicen vercen kilocukları.... Sen şimdiden başla yürümeye hadiii marş marş....:)))
uleyyyyyyyyyn yalan söyleyenin sakallari cogalsin tamammi:)) vericem bak görüceksin..sunun surasinda neki canim...suanda 78.5 sen 600 de olabilir ama 600-700 gr..önümüzde bu gün dahil tam 3 gün var.pazar sabahini saymiyorum..cumartesi aksamindan üc-5 cigköfte yedimmiydi haftalik tuvalet isini cözmüs olurum.oda nerden baksan bir kilo kesin ederigrenclestim iyice ya..bu kilolar kafayi yedirdi bize..tamam tamam serapcim bu is oldu bil..
ben eti sevmem canim helede kuzuyu hic sevmem..agir kokuyor.ancak mangalda yiyebiliyorum..ben kendimi syle koca bir tabak salata yaparim..yaninada dondurulmus sebzem var.ondan kavururum..tamamdir...allahverede pilavi kacirmayayim:))tek korkum o..ukalalik gibi olmasinda cok güzel pilav yaparim..ben bile dayanamam:))) ukalalikta oldu bile demi
Hımm salata ve sebze en güzeli aman pilav yapma yaparsanda yememeye çalış.Ben bulgur pilavını daha çok severim pirinçten hem daha sağlıklıymış ama şuan diyetimde ne bulgur ne pirinç nede makarna var.Dün makarna yapmıştım eşime bir iki kaşık tadına bakayım dedim dışardan aç gelmiştik çünkü.Yer yemez lavaboya koştum içim dışıma çıktı.Ben hamilemiyim neyim dedim bende pko var ya oyüzden belli olmuyor bizlerin adet durumu.Benim midem küçülüyor sanırım bayadır makarna yememiştim çünküHamilede olmadığımı dün gece adet olunca anlamış oldum
serapcim o zaman ben simdiden baslayayim..totoyu kaldirip evi bir güzel temizleyeyim.yemegi koyayim ocaga..kizin uyumasina 1.5 saat var.kizida yataga koyup yürüyüse cikayim..bir saat garanti yürürüm:)) aksam belki birdaha yürürüm:)) en azindan 600 gr daha vermeliyim..suyumu ictim..yürüyüse cikarkende icsem iyi olacakta unuturum kesin..neyse ben harekete geciyorum...arada bakar cevap yazarim leptopu mutfak tezgahina koyucam...
Hımm salata ve sebze en güzeli aman pilav yapma yaparsanda yememeye çalış.Ben bulgur pilavını daha çok severim pirinçten hem daha sağlıklıymış ama şuan diyetimde ne bulgur ne pirinç nede makarna var.Dün makarna yapmıştım eşime bir iki kaşık tadına bakayım dedim dışardan aç gelmiştik çünkü.Yer yemez lavaboya koştum içim dışıma çıktı.Ben hamilemiyim neyim dedim bende pko var ya oyüzden belli olmuyor bizlerin adet durumu.Benim midem küçülüyor sanırım bayadır makarna yememiştim çünküHamilede olmadığımı dün gece adet olunca anlamış oldum
oh oh keske benimde mide kücülse:)) yok o kadar geniski..3-2-1- koltuk takimi yemek takimi kocaman bir orta sehpa hepsi sigiyor..cocuklarada oynayacak bol bol alan kaliyor..o kadar yani..yesem varya yemin edderim bir paket makarnayi bir oturusta yer kalkarim:))) ama yemiyorum ...bu kilolar bosa degil iste zamaninda yedik yedik..simdide lokmalarimizi sayarak yaziyoruz:))
Hadi bakalım bende oğluşumu giydirip kreşe yollayım sonra bi dünya işim var görüşmek üzereeeee ööpüldünüz:)
oh oh keske benimde mide kücülse:)) yok o kadar geniski..3-2-1- koltuk takimi yemek takimi kocaman bir orta sehpa hepsi sigiyor..cocuklarada oynayacak bol bol alan kaliyor..o kadar yani..yesem varya yemin edderim bir paket makarnayi bir oturusta yer kalkarim:))) ama yemiyorum ...bu kilolar bosa degil iste zamaninda yedik yedik..simdide lokmalarimizi sayarak yaziyoruz:))
Evet canım aynen öyle kilolar birden bire gelmedi şimdide birden zayıflamayı beklemek mucize oluryavaşta olsa gitsin yeterki yerinde saymasın. Yok yeme sakın makarna vs olmaz zyıflayınca nekadar güzel görüneceğini düşün şekerim böyle motive et kendini Ben çıkıyorum evde işler beni bekler görüşürüz kib
tamam canim hadi aksama görüsürüz..ben hem isimi yapiyorum hemde arada bakip laf yetistiriyorum:)))))) yemegimi hazirladim..güvecimi bulamadim valla tepsiye yaptim firinda yavas yavas pisecekler:)evdeki porsumus papateslerde kurtulmus oldu daha fazla porsulmaktan:))Evet canım aynen öyle kilolar birden bire gelmedi şimdide birden zayıflamayı beklemek mucize oluryavaşta olsa gitsin yeterki yerinde saymasın. Yok yeme sakın makarna vs olmaz zyıflayınca nekadar güzel görüneceğini düşün şekerim böyle motive et kendini Ben çıkıyorum evde işler beni bekler görüşürüz kib
arap ülkelerinde facebook:canım resmime maşallah dermisin, haldun allahın izniyle rumeysayı dürttü, 27 ortak mümin arkadaşınız var, mumin ilişki durumunu 4 esli olarak değiştirdi, ali rıza kardeşin seni cuma namazı etkinliğine davet etti, ahmet size selamun aleyküm dedi, parolanız yanlış ya da abdestsiz giriş yaptınız :))) GÜNAYDINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?