80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar uzun zamandir komik anilarimdan bahsetmiyorum..aksama birtanesini anlatayimda gülün biraz..insallah herif erken yatarda rahat ederiz:))))

yani benim bu haftayi 1120 gr vererek tamamlamis olmam gerekiyor degilmi...acaba ne kadari gitti..tüh yemeseydim keske icliköfteleri..olsun bende sabah aksam yürürüm:)) ac gezerim diicem ama acliga dayanamam ben...bol su baska caresi yok...

serapcim o zaman ben simdiden baslayayim..totoyu kaldirip evi bir güzel temizleyeyim.yemegi koyayim ocaga..kizin uyumasina 1.5 saat var.kizida yataga koyup yürüyüse cikayim..bir saat garanti yürürüm:)) aksam belki birdaha yürürüm:)) en azindan 600 gr daha vermeliyim..suyumu ictim..yürüyüse cikarkende icsem iyi olacakta unuturum kesin..neyse ben harekete geciyorum...arada bakar cevap yazarim leptopu mutfak tezgahina koyucam...

Hadi bakalım bende oğluşumu giydirip kreşe yollayım sonra bi dünya işim var görüşmek üzereeeee ööpüldünüz:)

PİHUUUUUU harikaymış çok güldüm. bugün bnm de izin günüm kpss çalışıorum. hangi civarlardasın dilara hadi bi de burdan destek olsun:)) ben tarih çözdum şimdiye kadar 20.yy osmanlı. şimdide bi matematik problemlerden karışık testlerim war onları çözeyim diorum :26:

Duyum su konusunda ben de çok kötüydüm. daha önceleri günde en fazla 1 bardak su içerdim. bir de tuzlu falan yemek yediğim halde. şimdi diyetteyim ve su içmeden olmayacağını biliyorum. bu yüzden kendime 500ml. 2 tane su aldım. sürekli yanımda gezdiriyorum. bitmesi gerektiğini bildiğimden de içiyorum. bir de zamanım olursa şişelerle kollarımı çalıştırıyorum zayıflarsam kollarım sarkmasın diye. sporu da çekinmeden yapın kızlar. ben daha önce spor salonuna giderdim. orda bi bayan hocaya dediki ya kaslı olmak istemiyorum bu sporu kas yapmadan nasıl yapcam. hoca da dedi ki vücudunda kas olması için fazladan 1 gr dahi yağ kalmamalı. yani o yüzden yağlar eriyene kadar rahatlıkla spor yapabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…