80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm;

sabah
1 bardak sirkeli ılık su
sucuklu yumurta
2 dilim t.ekmek
zeytin

ara
c.flakes

öğlen
yağsız sossuz makarna
salata
yoğurt

ara
meyve

akşam
sebze yemeği
lahana dolma
1 dilim ekmek
salata

ara
8-10 tane badem

arkadaşlar ara öğünlerde meyve olarak AYVA yı öneriyorum tok tutuyor hem de kalorisi düşük..

A, B, C vitaminlerinden kalsiyum, potasyum, demir ve bakır minerallerinden zengin bir meyve olan ayva kalori değeri açısından da oldukça düşüktür. Daha çok kış aylarında tükettiğimiz ayvanın bilmediğiniz faydalarına bir göz atalım.
*Lif oranının yüksek olmasıyla tokluk hissini artırır ve zayıflamaya yardımcıdır.
*Kabızlık problemi olanlarda düzenli tüketildiğinde kabızlığı giderir.
*Antioksidan içeriği yüksek olan ayva hastalıklara özellikle kansere karşı koruyucudur.
*Ülser hastalarında belirtileri azaltabilir.
*Nedeni belli olmayan yorgunluk ve halsizliğe karşı faydalıdır.
*Ayva suyunun ödem atıcı özelliği bilinmektedir, ayrıca anemi, kalp hastalıkları, gastrointestinal sistem hastalıkları, solunum sistemi hatta astıma dahi faydalıdır.
*Düzenli tüketildiğinde kolesterol seviyesini dengeler.
*Potasyumdan zengin olması nedeniyle kan basıncını düzenler.
*C vitamininden oldukça zengindir, günlük ihtiyacınızın ?’ünü karşılar, bağışıklık sistemini güçlendirir, soğuk algınlığına karşı korur, kalp fonksiyonlarını düzenler.
*Karaciğeri toksik maddelerden temizler.
*Pektin içeriği yüksektir; pektin suda çözünebilen bir liftir ve kolesterol seviyesini dengeler.
*Tip 2 diyabette kan şekerinin hızlı yükselmesini önler.
*Sindirim sorunu yaşayanlarda faydalıdır, özellikle et yemeklerinde etle beraber pişirildiğinde sindirimi hızlandırır.
*Ayva çekirdeğini ise tüketmekten kaçının, içeriğinde bulunan amigdalin fazla tüketildiğinde toksik etki yaratabilir.

UNUTMADAN DAHA ÖNCEDEN DE YAZMIŞTIM YENİ GELEN ARKADAŞLARA DA DUYURULUR
Atıştırmalık ve açlık bastırmak için PATLAMIŞ MISIR tavsiye etmiştim ama YAĞSIZ VE TUZSUZ OLACAK!

Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.

YİNEDE BENDEN SÖYLEMESİ BİRŞEYİ AŞIRI TÜKETMEK İYİ DEĞİLDİR..ALTERNATİF OLARAK VERMEK İSTEDİM

bugünkü menüm;
sabah
bir bardak ılık sirkeli su
omlet
2 d.ekmek

ara
meyve

öğlen
sebze yemeği
salata
yoğurt
2 dilim ekmek

ara
c.flakes

akşam
sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata
yoğurt

ara
meyve

selam kizlaaar .. nasilsiniz

dün alamadigim ama cok begendigim ve resmini cekildigim elbisemi karsiniza sunuyorum ..

son halimide görmü$ olursunuz böylece ...

66.kgLuk halimmm kar$inizdaa ...

Peki su bazı markaların pirinç- Mısır patlagi konusundaki fikriniz nedir?

dün alamadigim ama cok begendigim ve resmini cekildigim elbisemi karsiniza sunuyorum ..

süper görünüyosun canım maşallah,ah ah bizde böyle zarif görürmüyüz acaba kendimizi...kaç ayda kaç kilo verdin canım kaçla başlamıştın diyete?

cnmmm eminmisin az olduğunaa benimmmm diyetisyenn kağıdında 1/4 1 porsiyon diyorrr ama bilgilerr içinn çok sağollll ne yediğimizi bilelim en azındannn:)

maşallahhhh canım benimmmm süper darısııı başımızaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhh

menünü çok beğendim çok güzel olmuş

çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim vallahi ne azimliymişsin inşallah bizim kilolar da gider de foto ekleriz sonra

Son düzenleme:
kızlar benim mesai bitti sayılır. bugünkü menümü yazıp kaçayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, yarım salatalık, kk peynir, 3 zeytin
öğlen: 1 kase ıspanak, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase kabak yemeği
ara: 1 portakal
3litre su, 2 kupa yeşil çay, 3 şekersiz çay
30 dk ip atalama
iyi akşamlar kızlar..

süper görünüyosun canım maşallah,ah ah bizde böyle zarif görürmüyüz acaba kendimizi...kaç ayda kaç kilo verdin canım kaçla başlamıştın diyete?
Güzel Yorumlariniz Icin Cok Sagolun Hepinizz Canlarimmmm

Masivam canim yakla$ik 7. ayda verdim canim kilolarimi .. 3.ay falan hic diyet yapmadim ..
ilk ay 6.kg verdim .. sonraki aylar 2-3 kg ile devam etti ..
2.ayda duraklama dönemim oldu öylecede hic kilo gitmedi ..
88.kg ile ba$ladim diyete .. 1.senemi gecen hafta pazar doldurdum

halada vermekle me$gulüm :) 55'kg olmadan pes etmiyecegim Allahimin izniyle ..

bu elbiseyide cok istiyorum , ama cok pahali oldugu icin alamadim , bende resim cektim :))) almi$ kadar oldum

darisi saglikli bir bicimde sizin ba$iniza canlarimmmm

valla yaşını bilmiyorum canım ama eelbisenin içinde genç kız gibi duruyosun onu söyleyim umarım alırsın elbiseyi çok yakışmış:)bizde böyle önce sonra resimlerine bakıp iç çekelim ancak

valla yaşını bilmiyorum canım ama eelbisenin içinde genç kız gibi duruyosun onu söyleyim umarım alırsın elbiseyi çok yakışmış:)bizde böyle önce sonra resimlerine bakıp iç çekelim ancak

21.5 ya$indayim canimmm
elbisenin fiyati 70.euro .. pahali oldugu icin pek alacak gibi bi durum yok $uan cnm
ama belki azucuk birikim yapip alabilirim ilerleyen haftalarda ..

seneye bu zamanlar sizlerde böyle olacaksiniz kizlar .. 1.sene önce bende sadece ic gecirirdim 'li rakamlardaki hatunlara ..
ama isteyince oluyormu$ bunu anladim

bugünkü menüm kızlar;
sabah:2 dilim ç.ekmeği,1 kibrit kutusu hacminde labne peynir,domates,salatalık
ara:1 limonlu soda,5 badem
öğle:1 kase yayla çorbası
akşam:1 tabak kıymalı makarna,azıcık dünden kalan tavuk,1 dilim kepek ekmeği,bol acı biber,1 bardak ayran
30 dk tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek peynir 5 zeytin

ara:1 avuçtan az fazla leblebi ama 2 satte teker teker yedim

öğle:2 dilim ekmek peynir 3 zeytin 1 elma 5 fındık 4 b çay delirdim çay içmek için abarttımmbiraz

ara:1 dilim kek

akşam:çorba veeeeee kahretsin yarım tabak makarna

ara 1 elma

3 b yeşilçay 4 b beşibiyerde

41 kere Masallah.. gaza geldim yuruyuse cikiyorum motivasyonum tavan yapti valla cnm, azmin harika bir ornegi olmussun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…