80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında yarım tabak makarna çok değilde çorba yerine salata olsaydı daha iyi olurdu

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çay k.bal

ara yok

öğlen 1 kase çorba
2 ymk k.kavurma
1 kase yoğurt

ara 1 elma

akşam 6 ymk k.karnıbahar
1 kase yoğurt
salata
1 dilim k.ekmek

ara 1 elma

2 lt su 1 kupa y.çay 30 dk evde spor

selam kızlar herkese Ahhhhh burcum AAAAAAAAAAAAAAAAH seni görmek motivasyon için iyi de başaramayanlar daha dogrusu sabırlı olup yoluna devam edemeyenler için kötü ama tabiki harika olmussu ben 60 lı rakamları 69 olarak da görsem yeterdi basen problemm oldugu için ve kemikler de iri gayet iyi olurdu yani ama nerdeeeeeeeeeeee ..... menümü paylaşmadan içimi dökiyim dedimdi ...

dünkü menüm

sabah 1 dilim cavdar ekmeyi,2 d,ilim peynir,1 tane haşlama yumurta ve yeşil cay

öylen 5,5 tane incir

akşam 2 tabak mercimekli kesme corbası ,yeşil kıvırcık salata ,1 kase yogurt

1 tane kücük kramalı bisküvi ve yeşil cay

kahvaltı:bi zeytinyağında yumurta,iki dilim k. ekmek,iki zeytin,3 dilim kaşar
ara:iki tane hoşbeşle çay
öğle:bi kase lahana corbası,bi dilim ekmek
ara:3 biskrem,5-6 fındık
akşam:bi küçük kase patatesli tavuk yemeği ile bi dilim ekmek

veee çayın yannda yarım cocostar ile 3 küp gofret ( yedim işte napim :2::2::2:

kahvaltı 2 dilim cörek 2 dilim peynir ve yeşil cay

ara 1 tane acma

öylen 1 tane acma 1 dilim kücük cörek, 8 tane falan zeytinyaglı yaprak dolma

akşam 1 tabak arpa şehriye corbası,5 kaşık etli nohut,2 kaşık pilav ,3 kaşık yogurt

ara 3 kaşık mantar corbası ve yeşil kıvırcık salata

dilaraaaaaaa benim kac günlük eksiyim var menü paylaşımında 3 günü gectimi canım

burcum bayıldım harika olmuşsun eski resimlerini hatırlıyorum acayip fark var bir kez daha anladım zayıflık cok güzel bişey

İNŞALLAH darısı başımıza lütfen bizim yanımızdan ayrılma senden cok ögreniceyimiz var

burcummm şahane olmuşsun inşaallah darısı başıma kızlar bu gün hastaneye gittim orda bayadır görüşmediğim 2 kişiyle karşılaştım üzerimde pardesüm olduğu halde çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldummmmmmmmmm

şimdi kociş geliyo daha yemek yiyicez birazdan tekrar gelirim çıtırlarrrrrrrr

burcuum süper olmussun.asagi yukari bende senin baslangic kilondayim.insallah bize de nasip olur bu kilolar .benim zaman zaman ümidim kalimiyo .elbisen de harikaymis

açmalar çörekler yine aleynaaaaaaaaaa

abur cuburları kaldırsak şu menüden canım ya

kremalı bis. harç güzel hatta öğle az olmuş sankim

acmalar, cörekler cok karbonhidrat li seyler bunlar ,kalorin fazla gibi geldi

yok
yok canım 1 gün varrrr sadeceee salmaa sakın yazmayan devaömmm

Kızlar Merhaba,

Bugünkü menüm;

Sabah-2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 zeytin, peynir, domates, çay.

Ara-3-4 tane fındık

Öğlen-Sezar salata, 1 dilim kepek ekmeği, ayran.

Ara-5-6 tane fındık

Akşam-2 dilim kepek ekmeği-1 porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği.

Bu kadaaarrr:))) Bir de kızlar bir şey soracağım kaç kilo verince 1 beden inceldiniz?

slm kızlar bende artık zayıflamak ıstıorum 88 kıloyum 2haftadır lahana suyu ıcıyorum ac karnına sabah aksam ve 1 kılo verdım yanlız arkadaslarım zayıf oldugundan sureklı kendımı cıps yerken yada kocaman cıkıletalı pastalar yerken buluyorum destege ıhtıyacım var

menü güzel canım valla ben 46 48 giyiyordum sadece 6-7 kilo ile şuan 44 hatta bazen 42 bile giyebliyrm

buyur gel canım aramıza hepimiz burda birbirimize destek oluyorz beraberce daha kolay oluyo bu işler haydeeeeeeee

menü güzel canım valla ben 46 48 giyiyordum sadece 6-7 kilo ile şuan 44 hatta bazen 42 bile giyebliyrm

buyur gel canım aramıza hepimiz burda birbirimize destek oluyorz beraberce daha kolay oluyo bu işler haydeeeeeeee

bılıodum benıde aranıza alıcagınızı:) ıns bu yıl unıvden mezun olucam ve benım hazıran 16sına kadar en az bı 20 kılo vermem gerekıo ya sız neler yapıosunuz aranızda plates yapan var mı daha once su lahana suyunu ıcen var mı

canım hg aramıza ben dilara hazirana kadar 20 kilooo veremezsinn versendee sağlıksızz olurr bana kalırsaa hiçç kendiniii öylee sınırlandır ma verebildiğin kadar verr lahana suyunu ben denemedimm açıkcasıı sağlıklıda bulmuyorummm bağırsaklarıı çalıştırıpp öyle kilo verdiren yöntemlerii boşverr canım sen yağ yakıcııı bitki çaylarınıı deneee daha çok memnun kalacaksınn emin olll platess kankam yapıyorr sue sue ama şimdi burda yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…