80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo vermeden pilates yapmanın doğru olmadığını bliyrm çünkü kilo vermeden yapınca yğlar kas haline gelip öylece kalıymşdoğru beslenme tekniklerini kulanyrz biz brazda yürüyüş falan hallederiz 20 veremesendebi 15 verirsin ayda 5 kilodan bence devam yola

o değilde kamileceim ben hedefimi çok yüksek tutmuşummm 3 kilooo yaa koskocaaaa iyi gidiyo gibi ama pazar gnüüüü görürmüyümm bilmemmmm zor olduu haftaya ki yarışmada en fazlaa 1 yapacam :)

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber
1 yeşil çay

ara
1 elma
1 çay bardağı süt

öğlen
yarım simit
1 bardak ayran

ara
1 elma
1 su bardağı süt

akşam

1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 portakal
1 çaybardağı süt

o değilde kamileceim ben hedefimi çok yüksek tutmuşummm 3 kilooo yaa koskocaaaa iyi gidiyo gibi ama pazar gnüüüü görürmüyümm bilmemmmm zor olduu haftaya ki yarışmada en fazlaa 1 yapacam :)
valla ben 1.5 bile yapamayacam galiba ya çokmkötükabz oldum 4 gündür tuvalete çıkamyrm belki onunda etkisi var blmyrm

canım menün çok dengeli gerçi kilonu göremedim ama tek eksiğin meyve...
beden bireysel birşey ama sanırım 4kg bir beden gibi...daha iyi bilen vardır tabi...

sabah : iki adet etimek bi kk peynir
bi bardak süt beş adet siyah zeytin
ara : yok
öğle : köy çorbası ( bugdaylı bulgurlu bi çorba)
dört adet yaprak sarması üç çatal yogurt salata yarım dilim ekmek
ara : türk kahvesi
akşamüstü : yarım çaybardağı kadar özbek üzümü ve leblebi
akşam : ızgara balık bol salata
ara : cnm hiçbşey istemıo sadece btki çayı içerm
spor : 30 dk hidrolik fitness on dk esneme
200 mekik

yag yakıcı bıtkı cayları derken ne mesela of dılara pekı memnun mu kanksın platesten ben burda bı spor salonuna baslıycam plates ıcın ama parası bıraz fazla geldı bana faydası olmazsada bosuna param gıtsın ıstemıom zaten son 2aydır zayıflama haplarına 140 lıra bayıldım :) sen neler yapıosun ben yesıl elmadan kendıme bı dıet prog cıkardım ayd 4 kılo dıodu ama ben 2 haftada sadece 1kılo verdım kı harfı harfıne uymustum oysam

canım öğle hariç güzel çünkü hem dolma hem o çorba birbirinin aynısı bende bu akşam yaptım snin bu yaptığın hatayı ne yazıkki

güzeeeel

sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek ve 2 dilim peynirden yağsız tost
ara:yok
öğle:3 kaöfte kadar et ve ayran ve salata bir dilim ekmek
ara:bir kuru pasta 2 badem bir dındık
akşam:9 yemek kaşığı etli sebzeli yemek ayran ve salata
sale(süt ve meyve)
elma
1meyve on fındık kaldı
spor yok su 1.5 lt ve 2 kupa yeşil çay

terletici, sindirim rahatsızlıklarında, hazmettirici, barsak kaslarını hareketlendirici olması açısındannn ki,lo vemrde yardımcı olabilirrr amaaa evet ne yazıkki iştah açıcıııı

yeşilçay mesela canım baya faydası oluyo onun dıınd ödem attıran beşibiyerde olabilir bence zayıflama hapına falan para verme boğazını tut hareket et yeterli oluyo bide troitine falan bi baktır istersen bazen ondanda verilemeyeblyr
dilaranın yerine cvp verdim ama

Son düzenleme:

hadı ya hıc bılmıodum bak bunları ya yuruyus yapıorum zaten her gun okula tam 40 dakıka yurumek zorundayım eskısehırde okuyorum ve her yere yuruyerek gıdıoruz ama bugun gıttıgım kadına ben ısrarla kas yapmak ıstemıorum dememe ragmen bana plates ı sana dedı ya saol bılgılendırdıgın ıcın

canım öğle hariç güzel çünkü hem dolma hem o çorba birbirinin aynısı bende bu akşam yaptım snin bu yaptığın hatayı ne yazıkki

güzeeeel

cnm kahvaltıdan sonra ara olmadıgı için ogle tam geldi bana tabi bu bnm fikrim dengeldm dıo düşnuorm spor da yapnca boyle ii hissettm bugun kendimi

Son düzenleme:

ben gecen donem dıetısyene gıttım dahılıye baktı hersey normal dedı ben akut ıtp hastasıydım 2 yıl boyunca ıvık denen ıllet bı ılac yanı kortızon kullandım sıstıkce sıstım dıetısyen bana bı lıste verdı gonderdı o zaman ben lahana suyu ıcmeyı kessem mı ya aslında o cok guzel tualete cıkarıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…