bılıodum benıde aranıza alıcagınızı:) ıns bu yıl unıvden mezun olucam ve benım hazıran 16sına kadar en az bı 20 kılo vermem gerekıo ya sız neler yapıosunuz aranızda plates yapan var mı daha once su lahana suyunu ıcen var mı
kilo vermeden pilates yapmanın doğru olmadığını bliyrm çünkü kilo vermeden yapınca yğlar kas haline gelip öylece kalıymşdoğru beslenme tekniklerini kulanyrz biz brazda yürüyüş falan hallederiz 20 veremesendebi 15 verirsin ayda 5 kilodan bence devam yola
menü güzel canımvalla ben 46 48 giyiyordum sadece 6-7 kilo ile şuan 44 hatta bazen 42 bile giyebliyrm
Canım valla iyi o zaman ya ben de 44 giyiyorum bazen de 46 oluyor kalıbı darsa. Hımm o zaman ben bu ay sonuna kadar 42 olmalıyım yaaaa:18:
elma şekerim nasılsın hedefe yaklaştınmı bakem nasıl gidiyo bu hafta
valla ben 1.5 bile yapamayacam galiba ya çokmkötükabz oldum 4 gündür tuvalete çıkamyrm belki onunda etkisi var blmyrmo değilde kamileceim ben hedefimi çok yüksek tutmuşummm 3 kilooo yaa koskocaaaa iyi gidiyo gibi ama pazar gnüüüü görürmüyümm bilmemmmm zor olduu haftaya ki yarışmada en fazlaa 1 yapacam :)
Kızlar Merhaba,
Bugünkü menüm;
Sabah-2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 zeytin, peynir, domates, çay.
Ara-3-4 tane fındık
Öğlen-Sezar salata, 1 dilim kepek ekmeği, ayran.
Ara-5-6 tane fındık
Akşam-2 dilim kepek ekmeği-1 porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği.
Bu kadaaarrr:))) Bir de kızlar bir şey soracağım kaç kilo verince 1 beden inceldiniz?
dilara bir heves zencefil limon çayı aldım tadı da süper ama iştah açıyormuş ya...
canım hg aramıza ben dilara hazirana kadar 20 kilooo veremezsinn versendee sağlıksızz olurr bana kalırsaa hiçç kendiniii öylee sınırlandır ma verebildiğin kadar verr lahana suyunu ben denemedimm açıkcasıı sağlıklıda bulmuyorummm bağırsaklarıı çalıştırıpp öyle kilo verdiren yöntemlerii boşverr canım sen yağ yakıcııı bitki çaylarınıı deneee daha çok memnun kalacaksınn emin olll platess kankam yapıyorr sue sue ama şimdi burda yokkkk
sabah : iki adet etimek bi kk peynir
bi bardak süt beş adet siyah zeytin
ara : yok
öğle : köy çorbası ( bugdaylı bulgurlu bi çorba)
dört adet yaprak sarması üç çatal yogurt salata yarım dilim ekmek
ara : türk kahvesi
akşamüstü : yarım çaybardağı kadar özbek üzümü ve leblebi
akşam : ızgara balık bol salata
ara : cnm hiçbşey istemıo sadece btki çayı içerm
spor : 30 dk hidrolik fitness on dk esneme
200 mekik
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber
1 yeşil çay
ara
1 elma
1 çay bardağı süt
öğlen
yarım simit
1 bardak ayran
ara
1 elma
1 su bardağı süt
akşam
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 portakal
1 çaybardağı süt
yag yakıcı bıtkı cayları derken ne mesela of dılara pekı memnun mu kanksın platesten ben burda bı spor salonuna baslıycam plates ıcın ama parası bıraz fazla geldı bana faydası olmazsada bosuna param gıtsın ıstemıom zaten son 2aydır zayıflama haplarına 140 lıra bayıldım :) sen neler yapıosun ben yesıl elmadan kendıme bı dıet prog cıkardım ayd 4 kılo dıodu ama ben 2 haftada sadece 1kılo verdım kı harfı harfıne uymustum oysam
kilo vermeden pilates yapmanın doğru olmadığını bliyrm çünkü kilo vermeden yapınca yğlar kas haline gelip öylece kalıymşdoğru beslenme tekniklerini kulanyrz biz brazda yürüyüş falan hallederiz 20 veremesendebi 15 verirsin ayda 5 kilodan bence devam yola
canım öğle hariç güzel çünkü hem dolma hem o çorba birbirinin aynısı bende bu akşam yaptım snin bu yaptığın hatayı ne yazıkki
güzeeeel
yeşilçay mesela canım baya faydası oluyo onun dıınd ödem attıran beşibiyerde olabilir bence zayıflama hapına falan para verme boğazını tut hareket et yeterli oluyo bide troitine falan bi baktır istersen bazen ondanda verilemeyeblyr
dilaranın yerine cvp verdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?