80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümü yazamayacağım rezilliğimin resmini ortalara seremeyeceğim çünkü yedimde yedim bugün,çook moralim bozuldu ya napcam ben şimdi aaaah deli oldum resmen,hatta yerken kendimle yüzleşmemek için hiç içimden gelen sese kulak bile vermedim deli gibi yedim yaaa nolcak şimdi((((

calvin_clain... fatoşcum hoşgeldin aramıza cnmm.. adın bolbol geçmiş dün gece kaydirigubbakcemile3 ayy ne güldüm hee... inş. sende burda kalıcı olursun ve kiloların tıkır tıkır geri gelmemek üzere gider cnm..

[/QUOTE]

canımm çok teşekkür ederm burası süper bi yer ya kolay kolay giğdeceğimi sanmıyorum cicim:umursamaz: valla geceleri ben çok acıkıyorum bu raya girince herşeyi unutup daha çok hırslanıyorum inş hep böle devam eder :Saruboceq:
bana slm yazan bütün arkadaşlara da çok teşekkür ederim inşallah hepinizi tanıma fırsatı bulurum vereliniortak

sevgicim slm canım neden canını sıkıyosun ya valla arada bir böle kaçamaklarıı herkes yapıo bence yerimsenibenyada sadece ben yapıyorum da suç ortağımı arıyorum kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nese ya sıkma canını yarın telafi edersin canım a.s

slm kızlar....evdeli internet sonunda oldu...burdayımmmm....

hepinize ii geceler...

meraba neslihan ben fatoş yok canım hala avatar yapma çabasındayız bana bişi beğendiremıo ferda hihihi çok çabalıo guzummm ama yolun sonuna geldik gibi kaydirigubbakcemile3avatar işi tamam gibialkisalkisalkis

dur ben sana kısa geçişini yazayım ferdanın 4 yıllık evli 24 yaşında zonguldak ta yaşıo ımmm daha ne sölesemküü ha bu arada çok fedakar bi dost alkisalkisalkis güzel bişi yazmasam canıma okur biliom :mymeka:kaydirigubbakcemile5

jasminciğimm nerde ise aynı kilodayız...biraz kenidin anlatsana...:):)

neslihancıgım kaderimiz aynı canım sende pkos sun sanıırm bende
fatoşunda dedigi gibi 4.5 senelik evliyim 24 yaşındayım
pkos yüzünden çok kilo aldım dogru dürüst tedavi olamadım iki kere çatlatma tedavisi gördüm yumurtalar gelişmeyince sonuç alamadık bu yüzden de bi aşılamam iptal oldu
hangi doktora gitsem ilk kilolar verilcek diyor bende kiloları verip öyle tedaviye başamayı düşünüyorum
bu arada geç cvp yazdıgım için kusura bakma görmedim avatar işiyle ugraşıyorduk

Son düzenleyen: Moderatör:

ay canım ben senin avatarınla ugraşırken fatoşşşşş olmuşmu derken demek sen burda benim adıma cvp yazıyodun asıl sen fedakar bi dostsun :içelim:

handerya da burda sanırım listeyi yapıyo bu saate gelmiş
saolsun çok emegi var
alkisalkisalkis

Evet canım yaaa saatlerdir sayfaları okuyorum okuuu okuuuu okuuuu bitmedi yaaa lafta listeyi yapıyım diyordum pilim bitti artık yarna kaldı yine liste...
Bu arada d.günümüz süperdi tam istediğim gibiydi (belki resim eklerim )tabi herşey güzeldi de kaçamaklar olmasaydııııı Ben yatar yarın görüşürüzzzzz

handerya oğlunun doğum günü tekrar kutlu olsun nice mutlu yıllaraben 1 saat yürüyüş yaptım şimdi de ılık limonlu suyumu içiyorum bugun kendimi süper hissediyorum

kimsecikelr yok
ben spora gideyim barii
grsrz öglen
by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…