80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar şey yazdım gelmediii yaaa neyse ki kamilecim cvp yazmış :))) kuzumm benim gözde bitkilerim yeşilçay,biberiye,melisa,tarçın,mateee lahana suyunuu hemen keesss oo şimdi çok rahatttt tuvalete çıkarır seni bir zaman sonraa bağırsaklarınnn dururrr çalışmazz artıkk onun sana hiç bir yararı yok kuzummm bizim amacımızz geri dönüşümü olmayan kilolarr vermek 2 günlüğkk değilllll platesi dee sonraya ertele birazz kilo verr vücudunu toplamak için yaparsın sonraaa

Bugünkü menüm

Kahvalti:
2.dilim ekmek
peynir
salam
domates-kirmizi biber
1-2 tane yesil zeytin
2.kupa bitki cayi

Ara:
1.tane aktivia yogurt

Öglen /Ak$ama Dogru:
2-3 Topan Izgara Et
Rokka Salatasi
1.Bardak Kola Light
1.Dilim Ekmek

Ara:
1.Avuc Kadar Sari leblebi-badem-üzüm Karisigi

1.5 Litre Su
15.dk Bacak-kol-Sirt Hareketi
2.Saat Yürüyü$

süperr bi menu cnm tebrklerrrrrrrrrr

cok saolun ya benım tum arkadaslarımdan sız daha cok yardımcı olucksınız valla bana cok soru sordum galıba ama son bıseler daha sorcam benım dersler hep 5 6 da bıtıor ben hep 7 8 arası yemek yıyorum ve meyve sut fılan ıcmıorum ama gece yatarken cok acıkıyorum sızce bı ara ogun koymamda sakınca var mı en gec saat kactan sonra sadece su ıcılmelı :) bıktırcam szı sorularımla ama dayanın bana azcık
luffeeeen:)

caanım akşam muhakkak yemekten sonra bi ara yap ama sakın kaçırma bi meyve ve meyvenin yanında süt yoğurt bişeyler ye meyvenin yanında protein almak yağoluşumunu engelliyrmş tabi çok geç saatlere bırakma ama ben yatarken süt içmeyi tercih ediyrm genelde rahatlatıyo diye meyvennde öle belli bi saati yok ağır olmadığı için senin tercihine kalmış
istediğini sor canım bizde çok sorduk zamanında

Son düzenleme:

ya valla harıkasınız ne dıyım kı ya o zaman ben sımdı hemen bı yesıl cay ıcıyım once ya ay yazılanları okudukca kendımı bu sefer daha cok basarcakmıs gıbı hıssetım ya ıns hepımız zapzayıf oluruz yaw v suan arkamdan kafalarını uzatıp kıs kıs gulen arkadaslarım dedıklerı lafları bır bır yutar ıns ya ah ah ıste dost dedıgın kılo vermeye calısrken bellı oluomus bunuda sımdı anladım yaw:)

bizede gülen çok oldu en başt eşim ama kilo verince suratlarının değişimini görmk kadar büyük bi mutluluk yok ben 1.5 ayda 6 klo verdim sadece burayı takip edip dikkat ederek gülsünler bakalım

ahh o gülenlerrr amaa varyaa bencee çok günahhh birşeyyyy ben şahsen yapamam yaaaaa bilmiyorum onlardan biryim diyemi bilmemmm ama bennn bendenn kilolularıı görüncee acımaa değildee üzülürümmmm odaa sorun yaşıyor diyee diyete başladığımdan beriiii kaç kişiylee muhabbet ortamı kurdum amaa ben bunları bunları yaptımm sende yapppp bak çok memnun kalacaksın diyeee inşallah yardımcı olmuşumdur yaparlarrr bilmiyorummm amaaa zayıff olsaydım da dalga geçmezdimmmm üzülürr dua ederdim onlaraaa

canım menün çok dengeli gerçi kilonu göremedim ama tek eksiğin meyve...
beden bireysel birşey ama sanırım 4kg bir beden gibi...daha iyi bilen vardır tabi...

Kilom 83.5 10 gün gevşetmiştim o sırada 1 kilo almıştım ama hafta başından bu yana gitmiş Evet haklısın meyve konusunda biraz tembelim pek meyve yemiyorum. Oysa ki iş yerine bile elma götürdüm ama bir kaç tane fındık atıştırmak daha işime geliyor sanırım Meyve yemeye daha dikkat edip biraz da yürüyebilsem süper olacak:)

Metabolizma hızlandıran meyveler ne peki biliyo musun hiç? Mesela elmanın bir ceviz ya da bir kaç fındıkla yenmesi gerektiğini duymuştum ben çünkü elma acıktırıyor demişlerdi. Öyle tok tutuyormuş.

canım benimm o kıs kıs gülenlerr zaten senin arkadaşınnn değilll boşver sen onlarıı asıl arkadaşların bizlerizz :))))çünkü hepimiz aynı sorunlarııı yaşıyoruzzz aynı sıkıntılı süreciii beraber atlatmaya çalışıyoruzzz vee bütünnn samimiyetişmizlee yapıyoruz bunu içindee hiç oyunnn düzennn plan olmadannn içimizden geldiği gibiiikonuşuyoruzz real ortamda ne yazık ki böyle dostluklarr kurmak biraz zor eskişehirdensin demek umuts76 da ordannnn

kuzumm elma acıktırmazzz aksinee tok tutarr kanaa geç karışannn meyvelerden tanım tam olaraak bumuydu bilmiyorum amaa öylee birşey :) mesela patatess kanaka erken karışır daha yemekdeykennn ohh çatlayacam dersinn amaaa 1 saat sonraa acıkırsın

bugünkü menümmm

sabah 08:00
1 dilim ekmek
1.5 kk kuru peynir
2 cherry domates
5 zeytin

ara10:30
1 portakal

öğle 12:00
2 kepçe çorba
2 kaşık makarna
5 yk etli bezelyeli papatesli yemek

ara 15:00
1 elma

ara17:00
3 yk yoğurt

akşam19:30
et haşlama
1 kuru patlıcan dolması
1 yaprak sarması
salata
1 dal brokoli

ara yokkkkkkkkk

3 litre su
1 beşibiyerde
1 form çayı

herkese selamlarrrr valla bu kadınlık ne zor işşş.. anca mutfaktan çıktımm.. okul ev çocukkk yemek bulaşık kendin ıvır zıvırn derken oturmaya zaman kalmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…