- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Yok canım benim:) Benim okul biteli baya oldu. 6 senedir çalışıyorum. Evde yav annem, kardeşim bizdeyse nişanlım kim olursa artık sabah beklemeye tahammül yok:) Sen okuyo musun peki?
iyigeceler kızlar tatlı tatlı rüyalar yarın görüşürüüüüüüüüüz...
nişanlın mı??? sşzdemi kalıyorr orayı çözemedim :))) yok canımm bitti kpss zedeyim bendee
Evet canım benim o başka bir şehirde yaşadığı için ancak hafta sonları gelebiliyor. biz de düğün hazırlığı yaptığımız için her hafta sonu gelmek zorunda. Her hafta sonu vereceği otel parasıyla biz düğünü yapacağımızdan annem bizde kalmasına ve salonda uyumasına izin verdi
Kilom 83.5 10 gün gevşetmiştim o sırada 1 kilo almıştım ama hafta başından bu yana gitmişEvet haklısın meyve konusunda biraz tembelim pek meyve yemiyorum. Oysa ki iş yerine bile elma götürdüm ama bir kaç tane fındık atıştırmak daha işime geliyor sanırım Meyve yemeye daha dikkat edip biraz da yürüyebilsem süper olacak:)
Metabolizma hızlandıran meyveler ne peki biliyo musun hiç? Mesela elmanın bir ceviz ya da bir kaç fındıkla yenmesi gerektiğini duymuştum ben çünkü elma acıktırıyor demişlerdi. Öyle tok tutuyormuş.
aaa ne güzellllllll ayrı olsanızda aynı evde uyuyorsunuzzDDD
ahh o gülenlerrr amaa varyaa bencee çok günahhh birşeyyyy ben şahsen yapamam yaaaaa bilmiyorum onlardan biryim diyemi bilmemmm ama bennn bendenn kilolularıı görüncee acımaa değildee üzülürümmmm odaa sorun yaşıyor diyee diyete başladığımdan beriiii kaç kişiylee muhabbet ortamı kurdum amaa ben bunları bunları yaptımm sende yapppp bak çok memnun kalacaksın diyeee inşallah yardımcı olmuşumdur yaparlarrr bilmiyorummm amaaa zayıff olsaydım da dalga geçmezdimmmm üzülürr dua ederdim onlaraaa
canım ben porsyon olarak hepisinden yiyorum
yarım muz bir kuru incir dört kuru kayısı bir orta boy elma veya armut..aklıma gelenler hep bir porsyon..şu an 3 porsyon yiyorum....metabozlima hzılandıramn bilmiyorum kayısı ve incir bağırsklar için faydalı olabliyo..
seviyorum annelerii yaaa hepp mantıklı harekett ederlerr inşalahh bein anenm de böyle mantıklı hareket eder de eve alırrr kendisi biraz vicdansızdır da erkeklere heleki damat adayarına karşı:)Evet annem baktı olmayacak, adama söz geçmiyor, adamdan kurtuluş yok, ondan çok parasına acıdığı, kızına düğün istediği için "gel evladım bari bizde uyu da düğün yapmaya paran kalsın" dedi.Yani aslına bakarsan bizim düğünü annem finanse ediyor
sakın kuzummm sakınn pess etmee ltfnnnn onlara inatt amaa sakın sağlığını bozacak şeylerr yapmaaaa 2 haftada 1 kilo olsunnnn en azındannn vermişsin değil mi kaçamaksız gidersen güven bana 2 hafta sonraa en az 4 kilo verceksinnn buda demek oluyor ki 5 kilo :)bencede gunah bana hayır kendılerıde ılerde kılo alıcaklar emınım cunku bız evcene abur cubur tutkunuyuzdur ben 2 hftadır bıraktım ama yemıorum bunlar bana ınanmıo zayıflayamazsın dıolar 2 haftda sadece 1 kılo vrdım sonunda tam bunlara uycakken annem bu sıteden zayıflayan bı arkadası anlattı bende uye oldum ıns bende sızler gıbı zayıflarım allahım yardımcımız olsun ya ne guzel yedıklerınıze bakıorumda sahanesınız hepınız ya bıraz gec yazdım k bakmayın ev sahıbımız yaslı ve tek basına dus alamıo bızde her hafta bırımız gıdp kadını yıkıoz o cagırdı oraya gıtmek zorundaydım
irem gelemedi hastalıktan değildir umarım...
ayşecim menün çok güzel...
dilara nöbette kimseyi kaçırmıyor:)
yeni gelenler tekrar hoşgelmişler...
sevgiler..
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler size:))
seviyorum annelerii yaaa hepp mantıklı harekett ederlerr inşalahh bein anenm de böyle mantıklı hareket eder de eve alırrr kendisi biraz vicdansızdır da erkeklere heleki damat adayarına karşı:)
sakın kuzummm sakınn pess etmee ltfnnnn onlara inatt amaa sakın sağlığını bozacak şeylerr yapmaaaa 2 haftada 1 kilo olsunnnn en azındannn vermişsin değil mi kaçamaksız gidersen güven bana 2 hafta sonraa en az 4 kilo verceksinnn buda demek oluyor ki 5 kilo :)
ayy inşallah yaaaaaa bendee onu düşünüyordumm varyaa ayrıcaa nöbetteyimm evet iremin yerinee imzaa atamazsınnn gözüm üzerinde
pes edemem zaten bu yıl mezun oluorum ben ve bu kılolarla kendıme uygun bı kıyafet bulamıorum ya ve ben okul oncesı ogretmenlıgı okuorum ama kucucuk cocuklar bıle gobeıme dık dık bakıo kendımı cok kotu hıssedıorum ya bı tek sız ve annem bana ınanıp destek oluo hepınıze cok tesk ederım ya
pes edemem zaten bu yıl mezun oluorum ben ve bu kılolarla kendıme uygun bı kıyafet bulamıorum ya ve ben okul oncesı ogretmenlıgı okuorum ama kucucuk cocuklar bıle gobeıme dık dık bakıo kendımı cok kotu hıssedıorum ya bı tek sız ve annem bana ınanıp destek oluo hepınıze cok tesk ederım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?