80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nişanlın mı??? sşzdemi kalıyorr orayı çözemedim :))) yok canımm bitti kpss zedeyim bendee

Evet canım benim o başka bir şehirde yaşadığı için ancak hafta sonları gelebiliyor. biz de düğün hazırlığı yaptığımız için her hafta sonu gelmek zorunda. Her hafta sonu vereceği otel parasıyla biz düğünü yapacağımızdan annem bizde kalmasına ve salonda uyumasına izin verdi

aaa ne güzellllllll ayrı olsanızda aynı evde uyuyorsunuzz DDD

canım ben porsyon olarak hepisinden yiyorum

yarım muz bir kuru incir dört kuru kayısı bir orta boy elma veya armut..aklıma gelenler hep bir porsyon..şu an 3 porsyon yiyorum....metabozlima hzılandıramn bilmiyorum kayısı ve incir bağırsklar için faydalı olabliyo..

aaa ne güzellllllll ayrı olsanızda aynı evde uyuyorsunuzz DDD

Evet annem baktı olmayacak, adama söz geçmiyor, adamdan kurtuluş yok, ondan çok parasına acıdığı, kızına düğün istediği için "gel evladım bari bizde uyu da düğün yapmaya paran kalsın" dedi. Yani aslına bakarsan bizim düğünü annem finanse ediyor

bencede gunah bana hayır kendılerıde ılerde kılo alıcaklar emınım cunku bız evcene abur cubur tutkunuyuzdur ben 2 hftadır bıraktım ama yemıorum bunlar bana ınanmıo zayıflayamazsın dıolar 2 haftda sadece 1 kılo vrdım sonunda tam bunlara uycakken annem bu sıteden zayıflayan bı arkadası anlattı bende uye oldum ıns bende sızler gıbı zayıflarım allahım yardımcımız olsun ya ne guzel yedıklerınıze bakıorumda sahanesınız hepınız ya bıraz gec yazdım k bakmayın ev sahıbımız yaslı ve tek basına dus alamıo bızde her hafta bırımız gıdp kadını yıkıoz o cagırdı oraya gıtmek zorundaydım

irem gelemedi hastalıktan değildir umarım...
ayşecim menün çok güzel...
dilara nöbette kimseyi kaçırmıyor:)
yeni gelenler tekrar hoşgelmişler...
sevgiler..

Canım benim ben de bir hafta önce aralarda 5-6 bademle birlikte 2 gün kurusu yiyordum iyiydi. Bir türlü gidip alamadım. Yarın yemeye çalışiim en azından bir elma:)

seviyorum annelerii yaaa hepp mantıklı harekett ederlerr inşalahh bein anenm de böyle mantıklı hareket eder de eve alırrr kendisi biraz vicdansızdır da erkeklere heleki damat adayarına karşı:)

sakın kuzummm sakınn pess etmee ltfnnnn onlara inatt amaa sakın sağlığını bozacak şeylerr yapmaaaa 2 haftada 1 kilo olsunnnn en azındannn vermişsin değil mi kaçamaksız gidersen güven bana 2 hafta sonraa en az 4 kilo verceksinnn buda demek oluyor ki 5 kilo :)

irem gelemedi hastalıktan değildir umarım...
ayşecim menün çok güzel...
dilara nöbette kimseyi kaçırmıyor:)
yeni gelenler tekrar hoşgelmişler...
sevgiler..

ayy inşallah yaaaaaa bendee onu düşünüyordumm varyaa ayrıcaa nöbetteyimm evet iremin yerinee imzaa atamazsınnn gözüm üzerinde

o değil de duyum güneşinn keyfini çıkarayımm diye gitti ay la da bir baş başaa yemek yemden gelmeyecek herhalde :)

sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1kk peynir
Öğle 1tost
Akşam 6 tane sarma 3yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Ara meyve

pes edemem zaten bu yıl mezun oluorum ben ve bu kılolarla kendıme uygun bı kıyafet bulamıorum ya ve ben okul oncesı ogretmenlıgı okuorum ama kucucuk cocuklar bıle gobeıme dık dık bakıo kendımı cok kotu hıssedıorum ya bı tek sız ve annem bana ınanıp destek oluo hepınıze cok tesk ederım ya

bu günkü menüm

sabah 2 peksemet peynir zeytin açık çay
ara muz
öğlen tarhana çorbası az yağda yumurta marul 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
akşam 3 çatal tavuk 4 kaşık pilav yeşil salata yoğurt
ara 1 portakal

2 litre su bugün akşama kadar hastanedeydim oda spor sayılır bugün endokrine gittim guatr tahlili oldum düşmüş ama ilaca devam edicem 3 ay sonra tekrar tahlil olucam bakalım

görevimizz canımmm benimmmmm başaracaksınn sende kendinee güvennnn

aramıza hoşgeldin canım kıyafet konusu offf yaram ya en son bir yakınımın düğününe giymek için abiye alıcaktım mağazaya girer girmez sizemi olacak beden yok dediler zayıflayınca hepsine tek tek gidip giyisi deneyeceğim bu sefer ben beğenmeyeceğim

sen önce kendine inan arkası gelecektir canım

Merhabalar,uzuuuun bir aradan sonra ben de geldim.Artık ben de menülerimi paylaşacağım.Yoksa verilenler geri geliyor gibi.
10-15 gündür resmen doymak bilmiyorum,kimbilir kaça çıktım?Bu pazar gününden (tartı günü pazar olarak devam ediyordur sanırım) itibaren tartılıp menüleri yazayım.Benim hedefim 58 i aşmamak ama bakalım kaç çıkacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…