80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hg canımmmmm inşallah fazla almamışsındırrr evet pazar günü tartı gnüüü, yeni bir kuralımızz varrrr haftada 3 gün yazmazsan listeye giremiyorsunnnnn

Ne denir ki,menü harika...

Süper,Ayşe'cim en kısa zamanda 70 olur ve resmini de görürüz,ardından da hedef inşallah...

Ben de geldim ve elimden geldiğince uğramaya çalışacağım yoksa kilolar geri geliyor.
"beğen" de tekrar eklenmiş,buna çok sevindim.

sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1kk peynir
Öğle 1tost
Akşam 6 tane sarma 3yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Ara meyve
Az olmamış mı? :44:

Son düzenleme:
sabah
yarım dilim ekmek
üç tane galeta
bi haşlanmış yumurta
yeşilçay
yarım kk peynir
3 zeytin

ara
bi tane biskrem

öğlen
yarım dilim fırında pırasa
üç galeta
yarım portakal
bi tane lokumlu kurabiye

ara:
bi tane tuzlu ufacık kurabiye

akşam
pazı yemeği
biraz yoğurt
iki tane ufacık tuzlu kurabiye bi lokma kadardır yani büyüklüüğü çerez gibin

ara yok

yarım saat yürüyüş

ya ben hasta olucam sanrm.

hg canımmmmm inşallah fazla almamışsındırrr evet pazar günü tartı gnüüü, yeni bir kuralımızz varrrr haftada 3 gün yazmazsan listeye giremiyorsunnnnn

Tamamdır,bu hafta kilomu bildirir haftaya da listeye girebilirim.Bundan sonra hergün yazmaya niyetim var yoksa verdiğim kilolar hızla geri geliyor.Buradaki çizelge de 56.5 de kalmışım bakalım pazara kaç çıkacağım?
Şimdi bile bu saatte nutella yedim,gerisini siz düşünün artık.:18:

bak bak bakkk kendisiniiii de ufacık diyee nasıl teselli ediyorrrrrrrrrrrrrrrr

Menüm:Sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 3 dilim domates,salatalık,maydonoz,yumurta,Açık şekersiz çay ve yeşil çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:Mantar sote,yoğurt.
Ara Öğün:yarım kinder pingui
Akşam:Fırında Balık,yeşil salata.
Ara öğün:yeşilçay,açık şekersiz çay.
Koşu Bandı:61 dk tempolu yürüme,mekik hareketi,oklavayla kol ve sırt bel çalıştırma.

slm kızlar geldm yne şanslı masayı izlıorm şimdi :)n
kankam bizim ödül işi gecerli demi sevdgmz şeyi yeme işi
o zaman bi soru kızzzlarrr hedefe ulaştgnzda neler yiyeceksnzzzz ne desem daha dogru olcak heralde

ahhhh ahh oo kopmaa durumlarını çok iyi biliyorummmm ((( geçen haftalar bende öyle oldum biliyon muuu uyumadan öncee nasılll acıkıyordum yaaa hoş bişrşey değişmediii yine acıkıyorum :)))

Nutellayı bir yıldır yemiyordum bugün nedense dayanamadım 3-4 çk aldım.Neyse artık önümüze bakacağız.Pazar gününden itibaren devam.Hedefi 55 yazmıştım,onu pazar günü 57 olarak düzelteceğim ve asıl hedefim de 58 i aşmamak.Şuan ne kadar aşmışım bilmiyorum,62 yi geçmemişimdir inşallah.

ıns ya dusunun bıde benı ıste en son ablamın dugunu ıcın abıye almıstım o da benı yasımdan 10 yas daha buyuk gosteren kadınsı bır seydı ya allahım o sıkıntıyı tekrar yasamak ıstemıorum ya mılet sımdıden kıyafet alıo kendıne ben son gune kadar devam edıp vercem bu kıloları ve o gun mezunıyette bana sısko dıyen tum arkadaslarımı utandırcam ya suan aklıma o elbıse arayıslarım geldı ve ev arkadaslarımın su anda bana olan tavrı allahım aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum ya of en bastan okudum bır cok ksının nasıl zayıfladıklarını resmen bır cok ınsan mucıze dedıgım seylerı basarmıs bende basarcam 88 den bu ay sonunda 86ya dusucem ıns kızlar allah hepımıze yardımcı olsun ya

cnm aramıza döndüüğüne çok sevndm sen çok guzel dengeliosn menulerini ipin ucunu belki bi sürelgne kaçrdn ama çok cabuk toparlıcaksn emnm senn menulerni keyfle okumşmdr ilk geldgm zamanlarda zaman ned çabuk gecıo ya iki bucuk ay olmş gruba geleli...bnm biraz yavaş ilerledi vermem bu ara duruştydm o yuzden spora da başladm hızlancak inş biraz daha bundan sonra az olsa da saglam vermek onmli zaten tıpkı senn gibi

Negüzel kilon ideal darısıda bizlere inşallah

ben cipss yiyecem kankammmmm çok özleidm cipsi yaaaaa en son yılbaşında yemişdimmm :) ama galibaa bu hayalimde başka bahara kalacak(((

kızlar ben su uno lıght tam bugday ekmeı yemege basladım benım dıetımde yazanlar sızın dıet lıstenıze gore cok fazla ya ben bıraz dusrsem mı o lıstedekılerı ya ben doydugumu hıssetmeme ragmen orda yazıo dıe yıym bazen ya yesılelmadan cıkarmıstım dıet lıstemı ya sız kendınız mı hazırlıosunuz bu lıstelerı kızlar yaw

İyi akşamlar herkese
herkes gelmiş hosgelmis... Yeni arkadaslar sürekli gelio ne guzel yaza bı suru fit hatun Olucak:))
Bugun B'ni yerin dibine sokun batırın berbat edin
Benim bugünkü dowulesi sowulesi tartaklanasi yediklerim( menü diyemiycem böyle menü olmaz olsun)

Sabah: yok
Ara: yok
Öğlen: 3 köfte 2 yemek kasığı pilav 1 kase yoğurt bol salata( yağsiz)
Ara : yok
Aksam: 2 yemek kasığı kurufasulye, 2 dilim ekmek
Ara: 5 tane N**** (Siyahi) bisküvi( nasıl oldu derseniz KPSS için test çizerken hop gidiwermis)
1 bardak yesilcay, 2 litre su

Cok utanıyorum cookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…