- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Merhabalar,uzuuuun bir aradan sonra ben de geldim.Artık ben de menülerimi paylaşacağım.Yoksa verilenler geri geliyor gibi.
10-15 gündür resmen doymak bilmiyorum,kimbilir kaça çıktım?Bu pazar gününden (tartı günü pazar olarak devam ediyordur sanırım) itibaren tartılıp menüleri yazayım.Benim hedefim 58 i aşmamak ama bakalım kaç çıkacağım?
Ne denir ki,menü harika...sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek ve 2 dilim peynirden yağsız tost
ara:yok
öğle:3 kaöfte kadar et ve ayran ve salata bir dilim ekmek
ara:bir kuru pasta 2 badem bir dındık
akşam:9 yemek kaşığı etli sebzeli yemek ayran ve salata
sale(süt ve meyve)
elma
1meyve on fındık kaldı
spor yok su 1.5 lt ve 2 kupa yeşil çay
Süper,Ayşe'cim en kısa zamanda 70 olur ve resmini de görürüz,ardından da hedef inşallah...bugünkü menümmm
sabah 08:00
1 dilim ekmek
1.5 kk kuru peynir
2 cherry domates
5 zeytin
ara10:30
1 portakal
öğle 12:00
2 kepçe çorba
2 kaşık makarna
5 yk etli bezelyeli papatesli yemek
ara 15:00
1 elma
ara17:00
3 yk yoğurt
akşam19:30
et haşlama
1 kuru patlıcan dolması
1 yaprak sarması
salata
1 dal brokoli
ara yokkkkkkkkk
3 litre su
1 beşibiyerde
1 form çayı
herkese selamlarrrr valla bu kadınlık ne zor işşş.. anca mutfaktan çıktımm.. okul ev çocukkk yemek bulaşık kendin ıvır zıvırn derken oturmaya zaman kalmıyor...
Az olmamış mı? :44:sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1kk peynir
Öğle 1tost
Akşam 6 tane sarma 3yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Ara meyve
hg canımmmmm inşallah fazla almamışsındırrr evet pazar günü tartı gnüüü, yeni bir kuralımızz varrrr haftada 3 gün yazmazsan listeye giremiyorsunnnnn
sabah
yarım dilim ekmek
üç tane galeta
bi haşlanmış yumurta
yeşilçay
yarım kk peynir
3 zeytin
ara
bi tane biskrem
öğlen
yarım dilim fırında pırasa
üç galeta
yarım portakal
bi tane lokumlu kurabiye
ara:
bi tane tuzlu ufacık kurabiye
akşam
pazı yemeği
biraz yoğurt
iki tane ufacık tuzlu kurabiye bi lokma kadardır yani büyüklüüğü çerez gibin
ara yok
yarım saat yürüyüş
ya ben hasta olucam sanrm.
ahhhh ahh oo kopmaa durumlarını çok iyi biliyorummmm...........................
mesaj 2 kez çıkmıştı da
...........................
mesaj 2 kez çıkmıştı da
ahhhh ahh oo kopmaa durumlarını çok iyi biliyorummmm((( geçen haftalar bende öyle oldum biliyon muuu uyumadan öncee nasılll acıkıyordum yaaa hoş bişrşey değişmediii yine acıkıyorum :)))
:))))))))))))) bende de aynısııı olduu :)) 2 kişi aynı anda gönder butonuna basıncaaa böylee sorun oluyorr çözdüm olayıııı :)
aramıza hoşgeldin canım kıyafet konusu offf yaram ya en son bir yakınımın düğününe giymek için abiye alıcaktım mağazaya girer girmez sizemi olacak beden yok dediler zayıflayınca hepsine tek tek gidip giyisi deneyeceğim bu sefer ben beğenmeyeceğim
sen önce kendine inan arkası gelecektir canım
Nutellayı bir yıldır yemiyordum bugün nedense dayanamadım 3-4 çk aldım.Neyse artık önümüze bakacağız.Pazar gününden itibaren devam.Hedefi 55 yazmıştım,onu pazar günü 57 olarak düzelteceğim ve asıl hedefim de 58 i aşmamak.Şuan ne kadar aşmışım bilmiyorum,62 yi geçmemişimdir inşallah.
Nutellayı bir yıldır yemiyordum bugün nedense dayanamadım 3-4 çk aldım.Neyse artık önümüze bakacağız.Pazar gününden itibaren devam.Hedefi 55 yazmıştım,onu pazar günü 57 olarak düzelteceğim ve asıl hedefim de 58 i aşmamak.Şuan ne kadar aşmışım bilmiyorum,62 yi geçmemişimdir inşallah.
slm kızlar geldm yne şanslı masayı izlıorm şimdi :)n
kankam bizim ödül işi gecerli demi sevdgmz şeyi yeme işi
o zaman bi soru kızzzlarrr hedefe ulaştgnzda neler yiyeceksnzzzzne desem daha dogru olcak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?