80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım benim kiiii diyetisyen listesiiiii seninkiniiii yazsana bi görelimmm

ben cipss yiyecem kankammmmm çok özleidm cipsi yaaaaa en son yılbaşında yemişdimmm :) ama galibaa bu hayalimde başka bahara kalacak(((

ben pizza yicem ama tabi makul ölçülerde ve ondan sonra da hiçbşey yemicem...sen bi klo mu demştn kankam ? ben cumartesi yapcm bldrimi çünkü pazar gunu annemlerde olcam bi pazar gunu yazamayablrm menumu ama belki pazar gununu de pazartesiyle brlkte yazarm...

A.s canım inşallah hedefime ulaştığımda öyle kıtlıktan çıkmış gibi yemeyi düşünmüyorumKiloyu korumak gerekiyor çok katı diyetlerle değil tabiki sağlıklı beslenerek az ve sık yiyerek.Ve çok zararlı yiyeceklerden uzak durarak.Sadece kilo için değil aynı zamanda vücudumuzu çeşitli hastalıklardanda korumuş oluyoruz.Hıı çok canın çekmiştir aşırı yemedikten sonra az olarak yenebilir ama yediklerimizi yakmalıyız böylece kilolar geri dönmez.Benim fikrim böyle canım

Teşekkür ediyorum,çok naziksiniz.
Bu aralar bayağı kaçırdım ama.Neyse artık bundan sonra dikkat edeceğiz.
Diyete başlayalı 1 yıl oldu, 7 Martta başlamıştım.Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten.
Moral bozmadan diyete devam edin,az az da olsa gitsin,artmasın.
Sizler de inşallah sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız.

iyi geceler hanimlar,
gecmisi okudum sohbete katilmayi cok isterdim maalesef gözlerim kapaniyor aslinda sadece bir ugrayayim demistim:) yine 1 saat olmus...hemen menümü paylasip kacayim:)
sabah:kepekli ekmek arasi az yagli peynirle tost,1 haslanmis yumurta ve 1 domates
ara:1 elma
ögle:kepekli ekmek arasi az yagli peynirle tost,1 domates,1 salatalik ve lor peynirli tatli
ara:2 parca wasa sandvic ve 1 portakal
aksam: 2 kase lahana corbasi ve 150 gr.sade yogurt
ara:bol limonlu havuclu kirmizi lahana salatasi
2 litre su ve yesil cay

kızz zatennn tozutmaaa yokkkkk sadece ufakk bir ödülllll anlamındaaa hak etmiş olacağız çünkü hedefimizee ulaşmış olacağızzzz ki inşallah hak ederizzzzzzzzzz

kızz zatennn tozutmaaa yokkkkk sadece ufakk bir ödülllll anlamındaaa hak etmiş olacağız çünkü hedefimizee ulaşmış olacağızzzz ki inşallah hak ederizzzzzzzzzz

Tabiki canım okadarcık ödülü hakederiz yaniÖnce şu kilolar gitsinde şuan ödülü haketmiyoruz zamanı var

tatlım benim kiiii diyetisyen listesiiiii seninkiniiii yazsana bi görelimmm
kahvaltı 3 ince dilim salam
1 adet elma
1 adet domates
1 adet soyulmuş salatalık
1.5 kibrit kutusu beyaz peynir (yağsız)
1 ince dilim ekmek
6 adet yeşil zeytin

öğlen 1 su bardağı yoğurt (1/2 yağlı)
2 adet tavuk baget (derisiz)
1 adet domates
1 ince dilim ekmek

3 gıbı 1 adet peynirli sandviç
2 adet kayısı

1 adet domates
1 ince dilim ekmek
3 yemek kaşığı makarna (sade)
1 adet şeftali
6 yemek kaşığı fasulye taze (z. yağlı)
2 adet kayısı

1 su bardağı süt (1/2 yağlı)

sanrm bahar asıl hedefimizi ulaşnca ne yiyecegimizi kastetti kankam
baharcım biz bu hafta hedefe ulaşan kişiler kendilerine küçük ödüller koycaklar hem bu kaçamakları önlücel hem de o hedefe ulaşmak için hafta boynca dkkat edicez ben mesela bu hedefi koydgmdan beri hiç bşey yiyesm gelmıo inş ulaşrm hedefime azim ettm

menu evt baya zengin o hadi neyse diyetisyen oyle uygun görmüştür de ben yemeklerin arasındaki meyveleri anlayamadım yemekle meyve arasında en az bi saat ara olması gerekmıo mu ben hep oyle duymşmdr diyetsyenlerden tvde dergilerde falan

aa bu diyetisyenn listesimi canımmmm yaaa bana h,ç mantıklı gelmedi bu liste yaaa

Tabiki canım okadarcık ödülü hakederiz yaniÖnce şu kilolar gitsinde şuan ödülü haketmiyoruz zamanı var

yaa oyle deme be o kadar katı olmayalm kendimize sonçta nefis die de bşey var bir gunde küçücük bi ödülün bir zararı olmaz bence dengeleriz onu ertesi gün hemenceck hiç bi zararı olmaz o zaman ama eger çok katı olursak ki blmıorm ben kendmden oyle blıorm ne zaman çook katı olsam dyetlerde bi salnca tam salıodm o yuzden bu odul olayı bana çok uyuyor ...
ama tabii hedefne ulaşnca bakarsn duruma göre sen de daha haff oduller koyarsn olmadı...

ya bılmıom kı nasıl yapsam bılemedım ya sence bu lısteye devam edeyım mı ya 2 haftadır denedım kı ılk defa caykolık olan ben sırf seker atarım korkusundan cay ıcmıom o ıgrenc oo gelen lahana suyunu sabah erkenden kalkıp ıcmeme ve en kotusude bence buydu elma sırkesı ıcmeme ragem sadece 1 kılo ayrıca ben hergun sabah ve aksam 45 dak zaten mecburı yuruom kı eskısehırde ogrencı olunca ınsan her yere yuruo ama yok gıtmedı bu kılolar bence bu lıste cok o yuzden ya dımı yoksa ben zayıflardım 1 kılo daha ya:)of nasıl yapsam sence ya ozel dıetısyene mı gıtsem bıde ya

bence doktoruna gitttt ben 2 haftada bu kadar verdim bu çok geldi bana de :))))

cnm hiç lahana suyuna falan gerek yok en guzeli yeşlçay her gun en az bi bardak yeşlçay iç bence menuyu biraz sadeleştrelm onu uygula bak mesela akşam yemegndeki meyveleri akşam yemegnden bi bucuk saat sonra ya ama daha şeftali yok ki ya nie şeftali yazmş elma ye mesela yannda ya da yarım saat sonra falan süt de içeblrsn ... onn dısında bi de kahvaltıyı biraz azalt çok şey vardı yanlş hatrlamıosam onn dısında uygulanablr bi diet bi de bak bzmkilere de sonra zaten kendi yolunu bulursn en guzel detsyen insann kendisi çünkü en çok vucudunu sen tanıosn biraz da ara öğün ana öğün bilgisine sahpsen tmmdır işte

bence doktoruna gitttt ben 2 haftada bu kadar verdim bu çok geldi bana de :))))

ben devlettekı dıetısyene gıttım ve hıc ılgılenmedı ya bana neden kılo aldın dedı bende kullandıgım ılacı soledım hastalıgımı soledım ama gectı dedım tamam dedı hıc boy kılo olcmedı bıle bana sordu soledım lısteı verdı 1 ay sonra gel dedı ya bence ben bı de ozel bı dıyetısyene gıdeyım ya zaten plates ıcın para gondermıstı annem onuda oraya vereyım of ya ıstanbul ya da eskısehırde dıetısten fıyatları nasıldır acaba ya

Ara Öğün Alternatifleri

1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
1 tane piko
1 paket cubuk karaker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…