- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kızlar ben su uno lıght tam bugday ekmeı yemege basladım benım dıetımde yazanlar sızın dıet lıstenıze gore cok fazla ya ben bıraz dusrsem mı o lıstedekılerı ya ben doydugumu hıssetmeme ragmen orda yazıo dıe yıym bazen ya yesılelmadan cıkarmıstım dıet lıstemı ya sız kendınız mı hazırlıosunuz bu lıstelerı kızlar yaw
ben cipss yiyecem kankammmmm çok özleidm cipsi yaaaaa en son yılbaşında yemişdimmm :) ama galibaa bu hayalimde başka bahara kalacak(((
slm kızlar geldm yne şanslı masayı izlıorm şimdi :)n
kankam bizim ödül işi gecerli demi sevdgmz şeyi yeme işi
o zaman bi soru kızzzlarrr hedefe ulaştgnzda neler yiyeceksnzzzzne desem daha dogru olcak heralde
cnm aramıza döndüüğüne çok sevndm sen çok guzel dengeliosn menulerini ipin ucunu belki bi sürelgne kaçrdn ama çok cabuk toparlıcaksn emnm senn menulerni keyfle okumşmdr ilk geldgm zamanlarda zaman ned çabuk gecıo ya iki bucuk ay olmş gruba geleli...bnm biraz yavaş ilerledi vermem bu ara duruştydm o yuzden spora da başladm hızlancak inş biraz daha bundan sonra az olsa da saglam vermek onmli zaten tıpkı senn gibi
A.s canım inşallah hedefime ulaştığımda öyle kıtlıktan çıkmış gibi yemeyi düşünmüyorumKiloyu korumak gerekiyor çok katı diyetlerle değil tabiki sağlıklı beslenerek az ve sık yiyerek.Ve çok zararlı yiyeceklerden uzak durarak.Sadece kilo için değil aynı zamanda vücudumuzu çeşitli hastalıklardanda korumuş oluyoruz.Hıı çok canın çekmiştir aşırı yemedikten sonra az olarak yenebilir ama yediklerimizi yakmalıyız böylece kilolar geri dönmez.Benim fikrim böyle canım
kızz zatennn tozutmaaa yokkkkk sadece ufakk bir ödülllll anlamındaaa hak etmiş olacağız çünkü hedefimizee ulaşmış olacağızzzz ki inşallah hak ederizzzzzzzzzz
kahvaltı 3 ince dilim salamtatlım benim kiiii diyetisyen listesiiiii seninkiniiii yazsana bi görelimmm
kızz zatennn tozutmaaa yokkkkk sadece ufakk bir ödülllll anlamındaaa hak etmiş olacağız çünkü hedefimizee ulaşmış olacağızzzz ki inşallah hak ederizzzzzzzzzz
kahvaltı 3 ince dilim salam
1 adet elma
1 adet domates
1 adet soyulmuş salatalık
1.5 kibrit kutusu beyaz peynir (yağsız)
1 ince dilim ekmek
6 adet yeşil zeytin
öğlen 1 su bardağı yoğurt (1/2 yağlı)
2 adet tavuk baget (derisiz)
1 adet domates
1 ince dilim ekmek
3 gıbı 1 adet peynirli sandviç
2 adet kayısı
1 adet domates
1 ince dilim ekmek
3 yemek kaşığı makarna (sade)
1 adet şeftali
6 yemek kaşığı fasulye taze (z. yağlı)
2 adet kayısı
1 su bardağı süt (1/2 yağlı)
aa bu diyetisyenn listesimi canımmmm yaaa bana h,ç mantıklı gelmedi bu liste yaaakahvaltı 3 ince dilim salam
1 adet elma
1 adet domates
1 adet soyulmuş salatalık
1.5 kibrit kutusu beyaz peynir (yağsız)
1 ince dilim ekmek
6 adet yeşil zeytin
öğlen 1 su bardağı yoğurt (1/2 yağlı)
2 adet tavuk baget (derisiz)
1 adet domates
1 ince dilim ekmek
3 gıbı 1 adet peynirli sandviç
2 adet kayısı
1 adet domates
1 ince dilim ekmek
3 yemek kaşığı makarna (sade)
1 adet şeftali
6 yemek kaşığı fasulye taze (z. yağlı)
2 adet kayısı
1 su bardağı süt (1/2 yağlı)
Tabiki canım okadarcık ödülü hakederiz yaniÖnce şu kilolar gitsinde şuan ödülü haketmiyoruz zamanı var
menu evt baya zengin o hadi neyse diyetisyen oyle uygun görmüştür de ben yemeklerin arasındaki meyveleri anlayamadım yemekle meyve arasında en az bi saat ara olması gerekmıo mu ben hep oyle duymşmdr diyetsyenlerden tvde dergilerde falan
ya bılmıom kı nasıl yapsam bılemedım ya sence bu lısteye devam edeyım mı ya 2 haftadır denedım kı ılk defa caykolık olan ben sırf seker atarım korkusundan cay ıcmıom o ıgrenc oo gelen lahana suyunu sabah erkenden kalkıp ıcmeme ve en kotusude bence buydu elma sırkesı ıcmeme ragem sadece 1 kılo ayrıca ben hergun sabah ve aksam 45 dak zaten mecburı yuruom kı eskısehırde ogrencı olunca ınsan her yere yuruo ama yok gıtmedı bu kılolar bence bu lıste cok o yuzden ya dımı yoksa ben zayıflardım 1 kılo daha ya:)of nasıl yapsam sence ya ozel dıetısyene mı gıtsem bıde ya
ya bılmıom kı nasıl yapsam bılemedım ya sence bu lısteye devam edeyım mı ya 2 haftadır denedım kı ılk defa caykolık olan ben sırf seker atarım korkusundan cay ıcmıom o ıgrenc oo gelen lahana suyunu sabah erkenden kalkıp ıcmeme ve en kotusude bence buydu elma sırkesı ıcmeme ragem sadece 1 kılo ayrıca ben hergun sabah ve aksam 45 dak zaten mecburı yuruom kı eskısehırde ogrencı olunca ınsan her yere yuruo ama yok gıtmedı bu kılolar bence bu lıste cok o yuzden ya dımı yoksa ben zayıflardım 1 kılo daha ya:)of nasıl yapsam sence ya ozel dıetısyene mı gıtsem bıde ya
bence doktoruna gitttt ben 2 haftada bu kadar verdim bu çok geldi bana de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?