cnm hiç lahana suyuna falan gerek yok en guzeli yeşlçay her gun en az bi bardak yeşlçay iç bence menuyu biraz sadeleştrelm onu uygula bak mesela akşam yemegndeki meyveleri akşam yemegnden bi bucuk saat sonra ya ama daha şeftali yok ki ya nie şeftali yazmş elma ye mesela yannda ya da yarım saat sonra falan süt de içeblrsn ... onn dısında bi de kahvaltıyı biraz azalt çok şey vardı yanlş hatrlamıosam onn dısında uygulanablr bi diet bi de bak bzmkilere de sonra zaten kendi yolunu bulursn en guzel detsyen insann kendisi çünkü en çok vucudunu sen tanıosn biraz da ara öğün ana öğün bilgisine sahpsen tmmdır işte
ben hayatımda cok kısa sureler dıet yaptım hatta yapamadım bıraktım bu benım en uzun suren dıetım dusunun artık ya bu gune kadar net basında hıc dıet fılan nasılmıs neymıs bakmamıstım bıle ana ogun ara ogun bılgısıde doktorum sayesınde olustu bıraz ama bu lısteyle olmıycak daha ne sacma seler yazıodu bı bılsenız bole tam 7 sayfa yazı cıkardı verdı elıme bu en az olanı dusunun artık ya ben bu mevsımde nerden bulcaksam kavunu karpuzu bunlar yazıo ya en komıgıde adam kendıde kılolu ya kelın ılacı mısalı heralde ya of ben en ıysı burda sızın yazdıklarınızı harmanlayıp kendı yemeımı kendım ayarlıyım olmazsa ay sonu bakıyım tekrar gıdeyım bı ozel ılgılencek bı dıetısyene ya
ara öğünleri paylştm senn için bi de wintersun yani irem kaptnmzz onda çok guzel dyet listeleri var istersn paylşr onn diyetsynn çok dengeliydi listeleri... bizmkilere de bakarsn kendi menulerini de çok guzel bi şeklde olşturursn inanıorm buna cnm....
Merhabalar,uzuuuun bir aradan sonra ben de geldim.Artık ben de menülerimi paylaşacağım.Yoksa verilenler geri geliyor gibi.
10-15 gündür resmen doymak bilmiyorum,kimbilir kaça çıktım?Bu pazar gününden (tartı günü pazar olarak devam ediyordur sanırım) itibaren tartılıp menüleri yazayım.Benim hedefim 58 i aşmamak ama bakalım kaç çıkacağım?
hayırlı cumalar.
dünkü menü
sabah:1 orta boy dilim ekmek+1 yumurta+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:yrm kase çorba+4 adet ekşili köftenin küçük köfteleri+4 kaşık makarna
ara:1 küçük ayva
akşam:1 büyük kase sulu köfte+1 tabak yumurtalı ıspanak+2 dilim ekmek+1 küçük kase yoğurt+salata
ara:8-10 fındık ceviz-1 incir-adaçayı
dost dediğin radikal olmalı sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile seni sevmeli,sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı... dost dediğin;fanatik olmalı, bütün dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli, güzel haberler aldığında seninle dans etmeli, ve ağladığında senşnle ağlamalı... ama hepsinden çok dost; matematiksel olmalı; sev,nci çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, geçmişi çıkarmalı, yarını toplamalı... kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı... ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı GÜNAYDIN
bu nasıl guzel bı mesaj elma sekerı ya sanada gunaydın :)
Evet canım ben asıl hedefimiz sanmıştım yanlış anlamışım. hım bu fikriniz güzel evet daha iyi motive oluruz bencedesanrm bahar asıl hedefimizi ulaşnca ne yiyecegimizi kastetti kankam
baharcım biz bu hafta hedefe ulaşan kişiler kendilerine küçük ödüller koycaklar hem bu kaçamakları önlücel hem de o hedefe ulaşmak için hafta boynca dkkat edicez ben mesela bu hedefi koydgmdan beri hiç bşey yiyesm gelmıo inş ulaşrm hedefime azim ettm
yaa oyle deme be o kadar katı olmayalm kendimize sonçta nefis die de bşey var bir gunde küçücük bi ödülün bir zararı olmaz bence dengeleriz onu ertesi gün hemenceck hiç bi zararı olmaz o zaman ama eger çok katı olursak ki blmıorm ben kendmden oyle blıorm ne zaman çook katı olsam dyetlerde bi salnca tam salıodm o yuzden bu odul olayı bana çok uyuyor ...
ama tabii hedefne ulaşnca bakarsn duruma göre sen de daha haff oduller koyarsn olmadı...
günaydın kızlarr iki gündür hastanede koşturmaktan yorgun düştüm yeni kalktım bir kahvaltımı yapayım sonra dağ gibi ütüm var bitince gelirim artıkın
elma şekeri mate çayı nasıl demliyosun ben aktardan mate melisa vede çubuk tarçın aldım bunları nasıl içicem
2 gündür aç hissediyorum kendimi.akşam da zor doydum zaten:))arada bi böyle oluyor.sağolasın uyarın için şekerimkuzummmmmm akşam biraz fazla olmuş 1dlm ekmek olmaqsa daha i.yi olurmul ama abartı değilllll menünnnn tbrkk edrim
böyle dostu olan var mı bilmem.dostum dediklerimi hep kaybettim.2 tane çok yakın dostumun çok acı kıskançlıklarıyla yüzleştim son 10 sene içinde.hala içim yanıyor.böyle dostu olanlar öpsün başına koysun))dost dediğin radikal olmalı sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile seni sevmeli,sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı... dost dediğin;fanatik olmalı, bütün dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli, güzel haberler aldığında seninle dans etmeli, ve ağladığında senşnle ağlamalı... ama hepsinden çok dost; matematiksel olmalı; sev,nci çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, geçmişi çıkarmalı, yarını toplamalı... kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı... ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı GÜNAYDIN
günaydın kızlarr iki gündür hastanede koşturmaktan yorgun düştüm yeni kalktım bir kahvaltımı yapayım sonra dağ gibi ütüm var bitince gelirim artıkın
elma şekeri mate çayı nasıl demliyosun ben aktardan mate melisa vede çubuk tarçın aldım bunları nasıl içicem
ben de geldim aranıza. 84 kilo ile aranıza alın beni , 60 larda bırakın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?