80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hayatımda cok kısa sureler dıet yaptım hatta yapamadım bıraktım bu benım en uzun suren dıetım dusunun artık ya bu gune kadar net basında hıc dıet fılan nasılmıs neymıs bakmamıstım bıle ana ogun ara ogun bılgısıde doktorum sayesınde olustu bıraz ama bu lısteyle olmıycak daha ne sacma seler yazıodu bı bılsenız bole tam 7 sayfa yazı cıkardı verdı elıme bu en az olanı dusunun artık ya ben bu mevsımde nerden bulcaksam kavunu karpuzu bunlar yazıo ya en komıgıde adam kendıde kılolu ya kelın ılacı mısalı heralde ya of ben en ıysı burda sızın yazdıklarınızı harmanlayıp kendı yemeımı kendım ayarlıyım olmazsa ay sonu bakıyım tekrar gıdeyım bı ozel ılgılencek bı dıetısyene ya

ara öğünleri paylştm senn için bi de wintersun yani irem kaptnmzz onda çok guzel dyet listeleri var istersn paylşr onn diyetsynn çok dengeliydi listeleri... bizmkilere de bakarsn kendi menulerini de çok guzel bi şeklde olşturursn inanıorm buna cnm....

slm kizlar biraz gec oldu ama buda benim menum

sabah: az yagli sutle misir gevregi
ara: 1 mango
ogle: 3-4 kasik pirasa yemegi, 1 kucuk kase yogurt
ara: 1 armut
aksam: ton baligi salatasi
suan yesil cayimida iciyorum, boylelikle bu gunude boyle kapatiyorum.

bunlarin yaninda 50dk yuruyus 10dk kol bacak karin hareketleri yaptim ve 2litre su ictim.
Dunku menumden daha iyidir umarim. :26:

hayırlı cumalar.

dünkü menü

sabah:1 orta boy dilim ekmek+1 yumurta+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:yrm kase çorba+4 adet ekşili köftenin küçük köfteleri+4 kaşık makarna
ara:1 küçük ayva
akşam:1 büyük kase sulu köfte+1 tabak yumurtalı ıspanak+2 dilim ekmek+1 küçük kase yoğurt+salata
ara:8-10 fındık ceviz-1 incir-adaçayı

gunaydın kızlar bu sabah ılk defa gec yatmama ragemn erkenden uyandım kar yagmasına ragmen gıttım te uzaklardakı pastanelere ev arkadaslarıma pogaca kendıme de poset besı bı yerde cayı koy peynırı aldım onlar kalorılı o ıgrenc pogacaları yediler bende 2dilim tam bugday ekmeı 2dilim koy peynırı 5 zeytın bıde cay ıctım ama bı kesme sekerı kırdım ole attım ıctım mıdemın 2 haftadan berı ılk defa rahat oldugunu soleyebılırım ya sımdı saat 11 de kendıme bı ara ogun hedıye edıcem bu arada benımde cızelgem olsun ıstıorum ama yaptım ama ekleyemıorum nasıl eklıycem ya keske ev arkadaslarım sız olsaydınız ya bunlar sadece dalga gecıp cıps yemeı bılıolar

günaydınlar günaydınlar millet nasılsınız bakalım menülere öğle arası inş yorum yapmaya çalışcam şimdi ben kaçar

özledik canım seni ya nerelerdesin aman diyim verdiklerini geri alma dikkat et canım o kadar emek zayi olmasın

kuzummmmmm akşam biraz fazla olmuş 1dlm ekmek olmaqsa daha i.yi olurmul ama abartı değilllll menünnnn tbrkk edrim

dost dediğin radikal olmalı sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile seni sevmeli,sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile sana sarılmalı, dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı... dost dediğin;fanatik olmalı, bütün dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli, güzel haberler aldığında seninle dans etmeli, ve ağladığında senşnle ağlamalı... ama hepsinden çok dost; matematiksel olmalı; sev,nci çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, geçmişi çıkarmalı, yarını toplamalı... kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı... ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı GÜNAYDIN

bu nasıl guzel bı mesaj elma sekerı ya sanada gunaydın :)

Evet canım ben asıl hedefimiz sanmıştım yanlış anlamışım. hım bu fikriniz güzel evet daha iyi motive oluruz bencede

Ya tabiki nefis bu ister istemez canın illaki çeker.Ama dediğiniz gibi hafif ödl olursa daha iyi olur.Ben haketmiyoruz diye onu şakasına yazdım canım ciddiye alma hepimiz ister istemez bazen kaçamak yapıyoruz kim derki benim hiç nefsim çekmiyor hiç tadına bile bakmadım diye

günaydın kızlarr iki gündür hastanede koşturmaktan yorgun düştüm yeni kalktım bir kahvaltımı yapayım sonra dağ gibi ütüm var bitince gelirim artıkın

elma şekeri mate çayı nasıl demliyosun ben aktardan mate melisa vede çubuk tarçın aldım bunları nasıl içicem

canım benim tavsiyemmm karıştırmadan kullan 1 tatlı kaşığı( dolu dolu olmasın) mate yi 1 fincan suda demle ama su kaynasın 2 dk filan bekleee direk içinee atmaa mateyi attıkdan 6 7 dk sonraaa içebilirsinnn kuzum melisayı uyum adan önce,akşam saatlerinde içç canım rahat uyuturr gün içinde içersennn uyku yapabilir rahatlatıcı etkisi vardır

kuzummmmmm akşam biraz fazla olmuş 1dlm ekmek olmaqsa daha i.yi olurmul ama abartı değilllll menünnnn tbrkk edrim
2 gündür aç hissediyorum kendimi.akşam da zor doydum zaten:))arada bi böyle oluyor.sağolasın uyarın için şekerim

böyle dostu olan var mı bilmem.dostum dediklerimi hep kaybettim.2 tane çok yakın dostumun çok acı kıskançlıklarıyla yüzleştim son 10 sene içinde.hala içim yanıyor.böyle dostu olanlar öpsün başına koysun))

hastanede mi çalışıyodun yoksa hastalık vs.için mi koşturdun anlayamadım canım.kolay gelsin ütü baya bi yorar seni şimdi:))

herkese günaydın güzel bir cuma olsun pazara az kaldı tartı hepimizi sevindirir inşallah.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler

Son düzenleme:
öğlen yedıklerım bı kepce corba 5 kasık sebzelı bulgur pilavı:)oh be kendı dıetını kendın hazırlamak cok daha zevklıymıs ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…