- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
öğlen yedıklerım bı kepce corba 5 kasık sebzelı bulgur pilavı:)oh be kendı dıetını kendın hazırlamak cok daha zevklıymıs ya
Huuu huuuu kimse varmıı???
Selam kızlar nasıl gidiyo .... Hedeflere yaklaştıkmı ??? Benim 300 gr kaldı oda gider herhalde :)))
canım benim tavsiyemmm karıştırmadan kullan 1 tatlı kaşığı( dolu dolu olmasın) mate yi 1 fincan suda demle ama su kaynasın 2 dk filan bekleee direk içinee atmaa mateyi attıkdan 6 7 dk sonraaa içebilirsinnn kuzum melisayı uyum adan önce,akşam saatlerinde içç canım rahat uyuturr gün içinde içersennn uyku yapabilir rahatlatıcı etkisi vardır
2 gündür aç hissediyorum kendimi.akşam da zor doydum zaten:))arada bi böyle oluyor.sağolasın uyarın için şekerim
böyle dostu olan var mı bilmem.dostum dediklerimi hep kaybettim.2 tane çok yakın dostumun çok acı kıskançlıklarıyla yüzleştim son 10 sene içinde.hala içim yanıyor.böyle dostu olanlar öpsün başına koysun))
hastanede mi çalışıyodun yoksa hastalık vs.için mi koşturdun anlayamadım canım.kolay gelsin ütü baya bi yorar seni şimdi:))
slm kızlar naber?? bugün hiç uğrayamadım. az önce bi iş arkadaşım daha baya zayıflamışsın hayırdır dedi:)) demekki gidiolar yavaş yavaş:) bi de birlikte çalıştığım iş arkadaşım revani getirmiş illa ye deyip durdu. dedim tatlı yemiyorum dikkat ediyorum. kendisi erkek diyor ki tatlı bişey yapmaz:)) dedim olsun yine de yemicem ve yemedim..
süpersinnnnnnnnnnn
Huuu huuuu kimse varmıı???
Selam kızlar nasıl gidiyo .... Hedeflere yaklaştıkmı ??? Benim 300 gr kaldı oda gider herhalde :)))
slm kızlar naber?? bugün hiç uğrayamadım. az önce bi iş arkadaşım daha baya zayıflamışsın hayırdır dedi:)) demekki gidiolar yavaş yavaş:) bi de birlikte çalıştığım iş arkadaşım revani getirmiş illa ye deyip durdu. dedim tatlı yemiyorum dikkat ediyorum. kendisi erkek diyor ki tatlı bişey yapmaz:)) dedim olsun yine de yemicem ve yemedim..
teşekkür ederim cnm senin kadar olamam kesinlikle. zaten seni kendime örnek alıyorum. evde olmana rağmen bi de sınav tabi harika kilolar veriosun. ben evde olsam ha bire yerim yani. bi de aktar gibi oldun cnm:)) yola baş koydun mu bişey kurtulamaz elinden demekki:) tebrik ediyorum seni
valla benim hedefim uzak gözüküyor.hatalı bir hedef belirlemişim.sevmedim ben bu haftalık hedef belirleme işini:))sı-onunda demoralize olma ihtimalimiz fazla.seni ise tebrik ediyorum.Huuu huuuu kimse varmıı???
ayyy çok tşk ederimm kuzumm yaaa çok mutlu ettin beniiiii öpecemm kızz gel burayaa:)
valla benim hedefim uzak gözüküyor.hatalı bir hedef belirlemişim.sevmedim ben bu haftalık hedef belirleme işini:))sı-onunda demoralize olma ihtimalimiz fazla.seni ise tebrik ediyorum.
tatlı bişey yapmaz mı.bi dilim revanide kimbilir kaç kalori var 200-300 kal.olabilir.iyi yammışsın canım geri çevirmekle:))
yarın aileler yemeğe gelecek.
menü planlıyordum kafamda.revaniyi görünce tatlı olarak yapayım dedim.hatta eve gidince akşamdan yapıcam ki yarına hazır olsun.
diğer menüyü de yazayım.ağzınız sulansın:))
tarhana
etli güveç
pilav
karnıbahar köftesi
yeşil mercimekli börek
güzel mi.
ben bunları yaparken karnım doyar nasıl olsa.bi de yorulurum fazla yiyemem.genelde böyle olur ama kaçırmam inşallah.2 gündür açlık hissediyorum.midem kazınıyo.
diyetini bozduğun zamanlar da olacak.önemli olan frene basabilmen.bir öğün fazla kaçırdıysan bir diğerlerinde dengelemeye çalışacaksın.tabi aslolan diyetimize uzun süreler sadık kalabilmek.zırt pırt kaçamak yaparsak tartıda eksilme görmemiz hayal oluyor.sadece demek istediğim bozduğunda da derin pişmanlıklar yaşamadan kaldığın yerden diyetine devam edebilmelisin.kendi kilo almadığından herhalde beni farklı bişeyler yiyerek kilo alan biri olarak görüyor:)) dedim yapmasın kilo yine de yemicem:) rüyamda diyeti bozduğumu gördüm aman Allah ım nasıl vicdan azabı duydum. uyanınca bi oh çektim. provasını yaptım diyeti bozmanın çok kötüydü o yüzden daha dikkatli davranıyorum cnm:)
benim ağzım şimdiden sulandı vallahi :))
diyetini bozduğun zamanlar da olacak.önemli olan frene basabilmen.bir öğün fazla kaçırdıysan bir diğerlerinde dengelemeye çalışacaksın.tabi aslolan diyetimize uzun süreler sadık kalabilmek.zırt pırt kaçamak yaparsak tartıda eksilme görmemiz hayal oluyor.sadece demek istediğim bozduğunda da derin pişmanlıklar yaşamadan kaldığın yerden diyetine devam edebilmelisin.
sorma canım ya yemek sitelerine bakıyorum bugün.zaten açım.bi fena oldum.canım hepsini yapıp yemek istiyor.:))
ufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?