80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yedıklerım bı kepce corba 5 kasık sebzelı bulgur pilavı:)oh be kendı dıetını kendın hazırlamak cok daha zevklıymıs ya

kuzummm sana söyleyen oldumuuu yada ben söyledim mi hatırlamıyorumm amaaa her akşam günlük menü bildirimi yapmamız gerekiyor atlama olur mu

slm kızlar naber?? bugün hiç uğrayamadım. az önce bi iş arkadaşım daha baya zayıflamışsın hayırdır dedi:)) demekki gidiolar yavaş yavaş:) bi de birlikte çalıştığım iş arkadaşım revani getirmiş illa ye deyip durdu. dedim tatlı yemiyorum dikkat ediyorum. kendisi erkek diyor ki tatlı bişey yapmaz:)) dedim olsun yine de yemicem ve yemedim..

çok teşekkür ederim canım zaten bende karıştırmıycam melisayı gece eşimle içerim artık

hastalık canım bende haşimoto var dün tahlil günümdü düşmüş baya ilaca devam dedi dr ütüye başlasam baya yoracak ama şimdi başlamam lazım

Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilir.

Evde kendinizde pratik ve damak tadınıza uygun kullanım alanları bulabilirsiniz:
Örnek :1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı keten tohumu ekleyip biraz nane veya maydanoz ve biraz tuz karıştırıp öğün arasında tüketilebilir.

*kabızlık sorununu gerçekten sıkıntılı yaşayanlar varsa sabahları aç karnına yarım çay kaşığı dövülmüş tere tohumunu bir tatlı kaşığı balla karıştırarak yanında bir bardak su ile tüketsinler. bu işlemi üç gün tekrarlayın

*eğer açlığınıza dayanmakta zorlanıyorsanız karnınız acıktığında kurutulmus ya da taze nane koklayın açlığınızın azaldığınızı yada tamamen geçtiğini göreceksiniz

kızlarr ben geceleri çok acıkıyorum bu yüzden en son saat 20.00 daki ara öğün yoğurduma koymayı düşünüyorum artıkkkk bu faydalı bilgiyi sizinlede paylaşayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

süpersinnnnnnnnnnn

süpersinnnnnnnnnnn

teşekkür ederim cnm senin kadar olamam kesinlikle. zaten seni kendime örnek alıyorum. evde olmana rağmen bi de sınav tabi harika kilolar veriosun. ben evde olsam ha bire yerim yani. bi de aktar gibi oldun cnm:)) yola baş koydun mu bişey kurtulamaz elinden demekki:) tebrik ediyorum seni

Huuu huuuu kimse varmıı???

Selam kızlar nasıl gidiyo .... Hedeflere yaklaştıkmı ??? Benim 300 gr kaldı oda gider herhalde :)))

ne güzel gitmiş kiloların büyük bir kısmı hadi gayret 300 gramıda verdin mi bu hafta rahatsın

tebrikler vallahi ben olsam çoktan midemde olurdu revani.diğer tatlıları pek aramam ama revani diyince akan sular duruyor

ayyy çok tşk ederimm kuzumm yaaa çok mutlu ettin beniiiii öpecemm kızz gel burayaa :)

Huuu huuuu kimse varmıı???

Selam kızlar nasıl gidiyo .... Hedeflere yaklaştıkmı ??? Benim 300 gr kaldı oda gider herhalde :)))
valla benim hedefim uzak gözüküyor.hatalı bir hedef belirlemişim.sevmedim ben bu haftalık hedef belirleme işini:))sı-onunda demoralize olma ihtimalimiz fazla.seni ise tebrik ediyorum.

tatlı bişey yapmaz mı.bi dilim revanide kimbilir kaç kalori var 200-300 kal.olabilir.iyi yammışsın canım geri çevirmekle:))

yarın aileler yemeğe gelecek.
menü planlıyordum kafamda.revaniyi görünce tatlı olarak yapayım dedim.hatta eve gidince akşamdan yapıcam ki yarına hazır olsun.
diğer menüyü de yazayım.ağzınız sulansın:))
tarhana
etli güveç
pilav
karnıbahar köftesi
yeşil mercimekli börek

güzel mi.
ben bunları yaparken karnım doyar nasıl olsa.bi de yorulurum fazla yiyemem.genelde böyle olur ama kaçırmam inşallah.2 gündür açlık hissediyorum.midem kazınıyo.

kendi kilo almadığından herhalde beni farklı bişeyler yiyerek kilo alan biri olarak görüyor:)) dedim yapmasın kilo yine de yemicem:) rüyamda diyeti bozduğumu gördüm aman Allah ım nasıl vicdan azabı duydum. uyanınca bi oh çektim. provasını yaptım diyeti bozmanın çok kötüydü o yüzden daha dikkatli davranıyorum cnm:)

benim ağzım şimdiden sulandı vallahi :))

diyetini bozduğun zamanlar da olacak.önemli olan frene basabilmen.bir öğün fazla kaçırdıysan bir diğerlerinde dengelemeye çalışacaksın.tabi aslolan diyetimize uzun süreler sadık kalabilmek.zırt pırt kaçamak yaparsak tartıda eksilme görmemiz hayal oluyor.sadece demek istediğim bozduğunda da derin pişmanlıklar yaşamadan kaldığın yerden diyetine devam edebilmelisin.

benim ağzım şimdiden sulandı vallahi :))

sorma canım ya yemek sitelerine bakıyorum bugün.zaten açım.bi fena oldum.canım hepsini yapıp yemek istiyor.:))

elmaşekerim kaptanım beni bi fırçalasan da kendime gelsem.açlık hissi bugün beni ele geçirdi.öğle arasında 1 elma-1 portakal-1 süt içtim ve açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))
yuh de gözün doysun de çüş de bişey de:)))

ufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…