80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah kızzz hedefine de az kaldı seninnnn

Az kaldıda bu hedef işi sakat çoook zorlandım bu hafta sürekli açlık hissettim gündüzleri :)) psikolojikmi nedir bilmem haftaya yarışta ben yokum rahat rahat vereyim kilocuklarımı:))

yemediğin için tebrikler canım.... Erkeklere bişey yapmaz tabi ben kocamın yediği yada erkek kardeşimin yediği kadar yesem şu anki halimin 2 katı olurdum kesin :))

Saol canım bilgiler için.... Keten tohumunu bende alıyım iyi oldu...

Çok küçük bir kısmı ama olsun yılmadan devam :)) Ben daha tatlı kelimesini duyunca şerit halinde geçiyor gözümün önünden tatlı çeşitleri:)))

saol canım bende sevmedim hedef olayını :))

Tehlike çanları :)))) oo açlık hissi bende de car canım yaa acaba pazar gününe fazlamı odaklandık beynimiz bize oyun mu yapıyo :)))

doğru söylüyorsun cnm. benim burdan kazandığım en güzel şeyde bu aslında. daha önceleri bir çok kez diyet yaptım ama bi kere kaçırınca ardı kesilmedi.artık bu konuda daha temkinli olacağım inş. ama şimdiye kadar hiç kaçıradım çok şükür. tabi kısa bir süredir diyetteyim orası da ayrı.

bende katılıyorum sana serapes beynimiz kesinlikle oyun yapıyor aslında diğer zamanlardan da çok farklı bişey yapmıyoz sadece kaçamaklara biraz bu hafta ara verince midem de zil sesi eksik olmuyor
bu arada eşimi aradım döner işinden kurtuldum gel sana ben pırasalı börek yaptım dedim duyunca vazgeçti ohh bende akşama miss gibi nugetlerimi yerim artık

bence kızma kendine. ne güzel ki kendini meyveyle kandırmayı başarmışsın. bence bunlar zararsız kaçamaklar. hepsi vitamin olsun inş:))

bence kızma kendine. ne güzel ki kendini meyveyle kandırmayı başarmışsın. bence bunlar zararsız kaçamaklar. hepsi vitamin olsun inş:))

benn sana kıyamam kiiiii ne yapıyonnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))şaka kız şakaaa birşey yokki bunda gayett ölçülüüüü rahat olll meleğim kızz bak ip ucu verdim keten tohumuu bende de çok fenaa açlık hissi oluyorr gecelerii yaaa midemde sorun varr benim aslındaaa ezilme gibi birşeyler oluyorrrr
ufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu
eyvahh eyvahh yağlı yağlıııı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy sakınn et yemiyorsunnn tavuk dönerr yiyorsunnn kuzumm tamam mı :) anammm sen kimsinn de benimle böye konuşuyorsun diyeceksin haklısın ne bileyim kendimde o hakkı gördüm işde DDDD salatayı bol tut ayran ve pilam üstü yersen 4 kaşıkda pilav ye canım ekmek yok emiiii

canım keten tohumu alırken dikkat ett sarı olanı alllll koyu kahve olanı almaaa tamam mıııı kilo işinee gelincee bende hedefi çok yüksek tutmuşum yaaa anam ağladıııı haftayaaa çok daha makull bir sayı belirleyeceğim bendee

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım:Allahtan çekmecemde bunlar vardı da bisküvilere filan dalmadım.işyerindeki çay ocağında bisküvi çeşitleri bulunuyor bi ara dadanmıştım.ama uzun müddettir almadım.bugün canım istedi burçak bisküvi filan hani güzel de doyuruyor ama meyveleri yiyince sakinledim biraz:))
bazı günler çok açlık çekiyorum.stresli olduğum zaman duygusal olarak karışık olduğum zaman hep bişeyler yemek istiyorum.yine de tutuyorum kendimi tutabildiğim kadar.akşam da idare edebilirim inş.

ufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu

bence yemeğe gitmeden önce 1 litre falan su iç. orda ayran iç,salata ye zaten tıkanırsın. eşinin dönerinden de tırtıkla tamadır. hem vicdanın rahat olur hem de eşini kırmamış olursun. ben su içince sabahları azıcık kahvaltımı bile bitiremiyorum.

aşkolsun tabiki de diyeceksin ki ben doğru yolu göreyim demmmi zaten eşimi de caydırdım bu plandan onun sevdiği börekten yaptım tabiki ben börek dende yemeyieceğim onun yerine akşama nuget var

edersin edersin bak yaza az kaldı. bu kışlıklar çıkınca üzerimizden mutlu olmalıyız. 1 bisküvinin ya da yemeğin verdiği mutluluktan daha kalıcı olacak kendimizi zayıf görmek. bunları düşün cnm. ben de akşamları çok acıkıyorum meyve yiyorum yeter doydun işte falan diye sakinleştiriyorum kendimi:)

keten tohumunu seneler önce denemiştim beğenmemiştim(sarı olanını unutmazsam alayım.tekrar denemekte fayda var.
ya şekercim aç olunca çekmecede ne varsa yedim içtim:))kendimi de aşırı kısıtlarsam geri tepiyor hep.böyle yavaş kilo veriyorum ama olsun.pes edip yiyeceklere çok saldırdım eskiden.hedefi de yakalama umudum yok.78.5 acayip bi hedef olmuş.bu hafta da maşallahım var habire yiyorum.ama 80.3 son bildirimim ya ona göre bildirim yapacağım için moralimi bozmamaya çalışıyorum.ama bu hafta kayıp gibi oldu.

bişey sorcam ben geçen haftalarda keten tohumu aldım ama daha kullanmadım bana adam kahverengi olanlarından verdi bide çekilmiş almadım tohum şeklinde olanlardan aldım şimdi kahverengiler olmazmı?:44:

Son düzenleme:
kızlar mesaim bitti benim. haftasonu netim olmadığı için giremicem malesef. ve korkulu anlarım başlıyor. bu haftasonlarından korkuyorum ya. ama geçen haftaki gibi dirayetli olacağım inş. bugün yediklerimiz yazayım ben.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, yarım salatalık, kk peynir 3 zeytin,
öğlen: 1 kase kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt,
ara: 1 elma,
akaşam: evde olamdığım için kahvaltı yicem. sabahki gibi olacak inş.
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 5 bardak şekersiz çay.
iyi akaşamlar iyi tatiller kızlar..

yarışmayı iptalmi etsek neee :)))))))

bişey sorcam ben geçen haftalarda keten tohumu aldım ama daha kullanmadım bana adam kahverengi olanlarından verdi bide çekilmiş almadım tohum şeklinde olanlardan aldım şimdi kahverengiler olmazmı?:44:
kuzum bendeki de ne yazık kiii kahverengi olan ama aslolan sarı renkte olannn bende bilmede aldımmm bu seferr bunu kullanalım bir dahakinee sarı alırızz artık ne yapalımmm birdee ben robotta denedim çekmediii havan damı dövsek kiii olur mu acabaaa akşam onu deneyeceğim

robot çekmez zaten onu kuş yemi gibi bişey anca havanda dövülürse daha toz haline gelir peki direk çiğnesek olmuyormu çok acıkmışım ben yaa taşı bile verseler yerim şimdii

robot çekmez zaten onu kuş yemi gibi bişey anca havanda dövülürse daha toz haline gelir peki direk çiğnesek olmuyormu çok acıkmışım ben yaa taşı bile verseler yerim şimdii

zatenn çok çekilmiş olamsın gerek yokkk birazzz ezilse yeterrrr şimdiii 1 çay kaşığııı ez suyla hap gibi iç bakalımm

selam kizlar bende aldim keten tohumunu ,evde robottan gecirdim.yogurdun icine bir tatli kasigi koyarak yiyorum.tok tuttugunu duydum. birde bagirsaklari calistiriyo .daha önce denemistim.iyi gelmisti.tekrar baslayacagim

selam kızlar ben geldim ama gidiciyim gözüm toprağa bakıyo sankimmmm nöbetten çıktım salya sümük vaziyetteyim yarın nöbetim var dinlenmeye çalışıcam kurstan çıktığım için eve geç geldimmm tek sevindirici nokta hastalıktan pek bişey yiyemiyorum hedefe 200 kalmış

sizler ne durumdasınız çok merak ediyorum ama bilgisayara baktıkça gözlerim yaşarıyo yarın biraz daha iyi olursam nöbette okurum yazdıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…