maşallah kızzz hedefine de az kaldı seninnnn
slm kızlar naber?? bugün hiç uğrayamadım. az önce bi iş arkadaşım daha baya zayıflamışsın hayırdır dedi:)) demekki gidiolar yavaş yavaş:) bi de birlikte çalıştığım iş arkadaşım revani getirmiş illa ye deyip durdu. dedim tatlı yemiyorum dikkat ediyorum. kendisi erkek diyor ki tatlı bişey yapmaz:)) dedim olsun yine de yemicem ve yemedim..
Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilir.
Evde kendinizde pratik ve damak tadınıza uygun kullanım alanları bulabilirsiniz:
Örnek :1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı keten tohumu ekleyip biraz nane veya maydanoz ve biraz tuz karıştırıp öğün arasında tüketilebilir.
*kabızlık sorununu gerçekten sıkıntılı yaşayanlar varsa sabahları aç karnına yarım çay kaşığı dövülmüş tere tohumunu bir tatlı kaşığı balla karıştırarak yanında bir bardak su ile tüketsinler. bu işlemi üç gün tekrarlayın
*eğer açlığınıza dayanmakta zorlanıyorsanız karnınız acıktığında kurutulmus ya da taze nane koklayın açlığınızın azaldığınızı yada tamamen geçtiğini göreceksiniz
kızlarr ben geceleri çok acıkıyorum bu yüzden en son saat 20.00 daki ara öğün yoğurduma koymayı düşünüyorum artıkkkk bu faydalı bilgiyi sizinlede paylaşayım dedim
ne güzel gitmiş kiloların büyük bir kısmı hadi gayret 300 gramıda verdin mi bu hafta rahatsın
tebrikler vallahi ben olsam çoktan midemde olurdu revani.diğer tatlıları pek aramam ama revani diyince akan sular duruyor
valla benim hedefim uzak gözüküyor.hatalı bir hedef belirlemişim.sevmedim ben bu haftalık hedef belirleme işini:))sı-onunda demoralize olma ihtimalimiz fazla.seni ise tebrik ediyorum.
tatlı bişey yapmaz mı.bi dilim revanide kimbilir kaç kalori var 200-300 kal.olabilir.iyi yammışsın canım geri çevirmekle:))
yarın aileler yemeğe gelecek.
menü planlıyordum kafamda.revaniyi görünce tatlı olarak yapayım dedim.hatta eve gidince akşamdan yapıcam ki yarına hazır olsun.
diğer menüyü de yazayım.ağzınız sulansın:))
tarhana
etli güveç
pilav
karnıbahar köftesi
yeşil mercimekli börek
güzel mi.
ben bunları yaparken karnım doyar nasıl olsa.bi de yorulurum fazla yiyemem.genelde böyle olur ama kaçırmam inşallah.2 gündür açlık hissediyorum.midem kazınıyo.
ufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu
diyetini bozduğun zamanlar da olacak.önemli olan frene basabilmen.bir öğün fazla kaçırdıysan bir diğerlerinde dengelemeye çalışacaksın.tabi aslolan diyetimize uzun süreler sadık kalabilmek.zırt pırt kaçamak yaparsak tartıda eksilme görmemiz hayal oluyor.sadece demek istediğim bozduğunda da derin pişmanlıklar yaşamadan kaldığın yerden diyetine devam edebilmelisin.
sorma canım ya yemek sitelerine bakıyorum bugün.zaten açım.bi fena oldum.canım hepsini yapıp yemek istiyor.:))
elmaşekerim kaptanım beni bi fırçalasan da kendime gelsem.açlık hissi bugün beni ele geçirdi.öğle arasında 1 elma-1 portakal-1 süt içtim ve açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))
yuh de gözün doysun de çüş de bişey de:)))
elmaşekerim kaptanım beni bi fırçalasan da kendime gelsem.açlık hissi bugün beni ele geçirdi.öğle arasında 1 elma-1 portakal-1 süt içtim ve açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))
benn sana kıyamam kiiiii ne yapıyonnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))şaka kız şakaaa birşey yokki bunda gayett ölçülüüüü rahat olll meleğim kızz bak ip ucu verdim keten tohumuu bende de çok fenaa açlık hissi oluyorr gecelerii yaaa midemde sorun varr benim aslındaaa ezilme gibi birşeyler oluyorrrrelmaşekerim kaptanım beni bi fırçalasan da kendime gelsem.açlık hissi bugün beni ele geçirdi.öğle arasında 1 elma-1 portakal-1 süt içtim ve açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))
eyvahh eyvahh yağlı yağlıııı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy sakınn et yemiyorsunnn tavuk dönerr yiyorsunnn kuzumm tamam mı :) anammm sen kimsinn de benimle böye konuşuyorsun diyeceksin haklısın ne bileyim kendimde o hakkı gördüm işdeufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu
canım keten tohumu alırken dikkat ett sarı olanı alllll koyu kahve olanı almaaa tamam mıııı kilo işinee gelincee bende hedefi çok yüksek tutmuşum yaaa anam ağladıııı haftayaaa çok daha makull bir sayı belirleyeceğim bendeeAz kaldıda bu hedef işi sakat çoook zorlandım bu hafta sürekli açlık hissettim gündüzleri :)) psikolojikmi nedir bilmem haftaya yarışta ben yokum rahat rahat vereyim kilocuklarımı:))
yemediğin için tebrikler canım.... Erkeklere bişey yapmaz tabi ben kocamın yediği yada erkek kardeşimin yediği kadar yesem şu anki halimin 2 katı olurdum kesin :))
Saol canım bilgiler için.... Keten tohumunu bende alıyım iyi oldu...
Çok küçük bir kısmı ama olsun yılmadan devam :)) Ben daha tatlı kelimesini duyunca şerit halinde geçiyor gözümün önünden tatlı çeşitleri:)))
saol canım bende sevmedim hedef olayını :))
Tehlike çanları :)))) oo açlık hissi bende de car canım yaa acaba pazar gününe fazlamı odaklandık beynimiz bize oyun mu yapıyo :)))
sağol canım:Allahtan çekmecemde bunlar vardı da bisküvilere filan dalmadım.işyerindeki çay ocağında bisküvi çeşitleri bulunuyor bi ara dadanmıştım.ama uzun müddettir almadım.bugün canım istedi burçak bisküvi filan hani güzel de doyuruyor ama meyveleri yiyince sakinledim biraz:))bence kızma kendine. ne güzel ki kendini meyveyle kandırmayı başarmışsın. bence bunlar zararsız kaçamaklar. hepsi vitamin olsun inş:))
ufff bende çok acıktım bide eşim akşama dönerciye gidelim dedi yook diyemedim şimdi ben napsam acaba sadece etinden yesem olurmu
benn sana kıyamam kiiiii ne yapıyonnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))şaka kız şakaaa birşey yokki bunda gayett ölçülüüüü rahat olll meleğim kızz bak ip ucu verdim keten tohumuu bende de çok fenaa açlık hissi oluyorr gecelerii yaaa midemde sorun varr benim aslındaaa ezilme gibi birşeyler oluyorrrr
eyvahh eyvahh yağlı yağlıııı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy sakınn et yemiyorsunnn tavuk dönerr yiyorsunnn kuzumm tamam mı :) anammm sen kimsinn de benimle böye konuşuyorsun diyeceksin haklısın ne bileyim kendimde o hakkı gördüm işdeDDDD salatayı bol tut ayran ve pilam üstü yersen 4 kaşıkda pilav ye canım ekmek yok emiiii
canım keten tohumu alırken dikkat ett sarı olanı alllll koyu kahve olanı almaaa tamam mıııı kilo işinee gelincee bende hedefi çok yüksek tutmuşum yaaa anam ağladıııı haftayaaa çok daha makull bir sayı belirleyeceğim bendee
sağol canım:Allahtan çekmecemde bunlar vardı da bisküvilere filan dalmadım.işyerindeki çay ocağında bisküvi çeşitleri bulunuyor bi ara dadanmıştım.ama uzun müddettir almadım.bugün canım istedi burçak bisküvi filan hani güzel de doyuruyor ama meyveleri yiyince sakinledim biraz:))
bazı günler çok açlık çekiyorum.stresli olduğum zaman duygusal olarak karışık olduğum zaman hep bişeyler yemek istiyorum.yine de tutuyorum kendimi tutabildiğim kadar.akşam da idare edebilirim inş.
benn sana kıyamam kiiiii ne yapıyonnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))şaka kız şakaaa birşey yokki bunda gayett ölçülüüüü rahat olll meleğim kızz bak ip ucu verdim keten tohumuu bende de çok fenaa açlık hissi oluyorr gecelerii yaaa midemde sorun varr benim aslındaaa ezilme gibi birşeyler oluyorrrr
eyvahh eyvahh yağlı yağlıııı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy sakınn et yemiyorsunnn tavuk dönerr yiyorsunnn kuzumm tamam mı :) anammm sen kimsinn de benimle böye konuşuyorsun diyeceksin haklısın ne bileyim kendimde o hakkı gördüm işdeDDDD salatayı bol tut ayran ve pilam üstü yersen 4 kaşıkda pilav ye canım ekmek yok emiiii
canım keten tohumu alırken dikkat ett sarı olanı alllll koyu kahve olanı almaaa tamam mıııı kilo işinee gelincee bende hedefi çok yüksek tutmuşum yaaa anam ağladıııı haftayaaa çok daha makull bir sayı belirleyeceğim bendee
yarışmayı iptalmi etsek neee :)))))))keten tohumunu seneler önce denemiştim beğenmemiştim(sarı olanını unutmazsam alayım.tekrar denemekte fayda var.
ya şekercim aç olunca çekmecede ne varsa yedim içtim:))kendimi de aşırı kısıtlarsam geri tepiyor hep.böyle yavaş kilo veriyorum ama olsun.pes edip yiyeceklere çok saldırdım eskiden.hedefi de yakalama umudum yok.78.5 acayip bi hedef olmuş.bu hafta da maşallahım var habire yiyorum.ama 80.3 son bildirimim ya ona göre bildirim yapacağım için moralimi bozmamaya çalışıyorum.ama bu hafta kayıp gibi oldu.
kuzum bendeki de ne yazık kiii kahverengi olan ama aslolan sarı renkte olannn bende bilmede aldımmm bu seferr bunu kullanalım bir dahakinee sarı alırızz artık ne yapalımmm birdee ben robotta denedim çekmediii havan damı dövsek kiii olur mu acabaaa akşam onu deneyeceğimbişey sorcam ben geçen haftalarda keten tohumu aldım ama daha kullanmadım bana adam kahverengi olanlarından verdi bide çekilmiş almadım tohum şeklinde olanlardan aldım şimdi kahverengiler olmazmı?:44:
yarışmayı iptalmi etsek neee :)))))))
kuzum bendeki de ne yazık kiii kahverengi olan ama aslolan sarı renkte olannn bende bilmede aldımmm bu seferr bunu kullanalım bir dahakinee sarı alırızz artık ne yapalımmm birdee ben robotta denedim çekmediii havan damı dövsek kiii olur mu acabaaa akşam onu deneyeceğim
robot çekmez zaten onu kuş yemi gibi bişeyanca havanda dövülürse daha toz haline gelir peki direk çiğnesek olmuyormu çok acıkmışım ben yaa taşı bile verseler yerim şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?