80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta bi deneme yapalım dedik mesela ben 73.5 kiloydum hafta başı 72 olucam dedim hedef belirledim o hedefe ulşamaya çalışıyoruz ulaşamayan ulaşanlara iltifat edicek günde 10 kere

ama sanki genel olarak beğenilmemiş bu fikişr

kızlaaaaaaaaaaaaar saat 4.5 gibi çıldırmış gibi yedim yediiiiiiiiiiiiiiiiim naPCAM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM AKŞAM YWMEK FALAN YEMYİ DÜŞÜNMÜYRM AMA ANNEM KÖYDEN GÖZLEME GÖNDERMİŞ YEDİM DAYANAMADIM 1 TANESİNİ SİLİDİM SÜPÜRDÜM AKŞAM YEMESEM BİRAZDAB LESLİ FALAN HALLEDEMEZMİYİMKİ ZATEN HEDEFE BAY VAR TUTTURAMAYACAM GİBİ AMA ÜZÜLDÜM SİZ SİZ OLUN SAKIN Bİ ANLIK HEVESEAPILMAYIN BENİM GİBİ

olmuşken menümüde yazayımda tam yiyem fırçamı kaptancıklarım

sabah06.30:2 dilim ekemek peynir ve 5 zeytin

ara9.30-10.30:2 saatte 1 çay b kadar lebleb i2 b çay

öğle12:2 dilim ekmek peynir 5 zeytin domates 1 elma 1 havuç 1b çay

akşam16:1 büyük gözleme 2 kaşık sütlaç 2 b çay

3 yeşilçay 4 b beşibiyerde inş leslide yapacam hühüüüüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
kaptanmmm allah korusunnn nie oyle dionn iileşçnnn inşşş portakal greyfurt suyu falan iç ıhlamur iç hedefe az kalmasna da sevndm amann nazar degmesnnn
aaa km begenmemşşş herkes çok heyecnlı azimli bu yarşma olaynda die blıorm ben ama çok geçmişi de okuomuorm belki şikayetler gözmden kaçmştr

cnm ya bi sakin olll tmm biraz fazla bi gözlme ama o kadar da degl en azından saat erken akşam sadece meyve yersn biraz da spor tmmdır afiyet olsn bu arada ben de severm gözlemeyi kızlar boyle kaçrdgmz zamanlarda hiç suçluluk hssetmeylm sadece ertesi gun dengelemeye bakalm...

ahhh ahh kaptanımmmmm meğersemmm çokkkk uzakkk bir hedeff belirlemişimmm tüüü banan hiçç olacak şeymiiiiiiii hiçç iyi gitmiyorrrr halenn bayağı uzağındayım neyse artıkkkkk senn halenn çok hastasınnnn haaaa kıyamam yaaa bidee nöbett var bu hastalıklaaaa bitki çayı iç kuzum sürekili tarçın iç hem göbek erisin hemdee iyi gleiyor grip e

bir anlık hevess ay sen ölme emii nasıl güldümmmm :))))))

sabah bi kepekli tost bi bardak süt dört adet zeytin
ara : türk kahvesi
toplam on civarı fındık badem
öğle : tavuk çorbası dört adet yaprak sarması iki çatal yogurt
bi kaç çatal normal salata bi kaç çatal da turpotu ve brokoli haşlama
ekmek yok
ara : bi yeşil elma
akşamustu bi eti puf valla yedm pişman da deglm baylıorm şu pufa
akşam ızgara köfte dört adet salata ayran
spor (bugun de yaptımmm ) yarım saat hidrolk fitness on dk esneme
150 mekk

ayy kankamm vallahi süpersinnnn afiyet olsun bende severimmm DDDDDD bayılıyorumm sizee ya vallahi moral kaynağısın kamkammm bundan sonra kaçamak yapıncaa drek sana yazacam

benim yerimede yeseydin kankamm yarısı senin için yarısı benim için olsun emi :))))

sabah-ara:1.5dlm peynir,3dlm ekmek,domates,biber,2 zeytin
öğle:1 kase çorba,salata,yarım köfte kadar tavuk haşlama
ara:1 kase yoğurt,1 portakal
akşam:5yk et sote, 1.5dlm ekmek,yarım kase çorba,1 kase cacık
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,1 bardak süt

yanı omega 3 alıp ıcsekte olur mu ya keten tohumu yerıne bizim alt komsu eczacı bana sureklı getıryo ama ben korkup ıcmıodum kılo yapar dıe ıcıyım eger sıkıntı yapmazsa ya

kaptanım çook geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin hedefe de az kalmış benimde az kaldı 100 gramcık felan pazar sabah tartılalımda rahatlayalım ben bu yarışma olayına bayıldımm yaa bence eğlenceli

menü çok güzelmiş tbrkler

1 tanecik eti pufdan bişeycik olmaz seninde menü gayet iyi

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

ara 1 elma

öğlen 8 kaşık z.y. karnıbahar
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara çeyrek simit
1 elma
1 mandalina

akşam 5 nugget
1 bardak ayran
salata
1 dilim k.ekmek

30 dk evde spor yaptım 1 fincan y.çay 2 lt su akşam arası yapmayacağım çeyrek simit vardı öğlen arasında

• menüm
  • bir bardak su
  • bir tas kahve,yaninda bir brötchen
  • öglen.alti kasik pilav.yaninda biraz mantali tavuklu sos
  • ara keten tohumlu yogurt ,portakal
  • aksam dört tane köfte yaninda salata
  • iki litre su ictim gün boyu .

yanı omega 3 alıp ıcsekte olur mu ya keten tohumu yerıne bizim alt komsu eczacı bana sureklı getıryo ama ben korkup ıcmıodum kılo yapar dıe ıcıyım eger sıkıntı yapmazsa ya
hayırrrrrrrrrr ilaç kullanmakkkkkk yokkkk bebeğimm doğalı allah vergisi durukennnn kimyasal kul yapısınaa niyee yöneliyon sennn aaa burdan tabiki hasta olunca ilaç içmeyelim çıkmasınnnn o ayrı bir konuuu ama buu keyfi bir durum :)
seninde menüü güzel canım

• menüm
  • bir bardak su
  • bir tas kahve,yaninda bir brötchen
  • öglen.alti kasik pilav.yaninda biraz mantali tavuklu sos
  • ara keten tohumlu yogurt ,portakal
  • aksam dört tane köfte yaninda salata
  • iki litre su ictim gün boyu .

yineeee çok azz bebeğimmmmmm ama ilk gnlere göree daha iyi

sabah:2 dilim tam bugday ekmei 2 dilim tuzsuz koy peynırı 5 zeytın 1cay yarım kesme sekerlı
ara öğün bir ayva
öğlen:1 kepce corba ve sebzelı bulgur pilavi
ara öğun bı bıtter cıkıletanın azcık yarısı gıbı yanı(ama tum kızlar aldı canım cok ıstedı aldım yerken kcal bı baktım o ana kadar yarılamıstım ıste cıkolatayı ama gorunce bıraktım valla yemeı)
aksam: ciger yemei koskocaaaaman bı tabak yagsız havuc turp ve kırmızı lahana salatasi 1 dilim tam bugday ekmei
ara öğün mıs gıbı pazardan yenı aldıgım portakalımı yıycem:)
suanda tok oldugumu hısstyom ve karnımda hıc sıslık yok ya ama en buyuk eksıgım o aldıgım cayları ıcememem cunku ıcemazsem yanımdakı kızlara rezıl olucam ya o yuzden demlemedım ve bugun en fazla 1lt su ıctım

çayları niye içemeyeceğini anlamadım kuzum ben yaa bidee senin bu arkadaşlarrrr çok muu aksilerrrr memnun değilmisib onlardan ne bileyim dost gibi değiller mi yoksaaa çok samimisinizzsamimiyetten gelenn şakalaşmamı???

bence bitki çaylarını içine 1 çay kaşığı kadar bal koy hem daha rahat içersin hem doğal olarak tatlandırırsın çaylarını ve daha lezzetli oluyor arkadaşlarına da şöyle bir hava atarsın ben çayımı içiyorum diyee bence çok takılma sen o kızların bişey demelerine

ya taam pekı kulanmam o zaman ya o hap ya evdede var nedense hapı yutmak kolayıma gldı nasıl usengecım ben ya ama keten tohumu almak ıcınde tee hamam yoluna gıtmemız gerekıo ya nese suyumuzda bıtmıs zaten yarın onu yuklemeye gıdeyım barı ordan onuda alıyım ya:)

Benim menüm
Sabah salatalık domates 5 zeytin 1 dilim Çavdar ekmegi

Ara yağsiz süt

Öğle 1 kase nesfit sutlu

Ara salatalık 3 tane

Aksam 2 yemek kasığı makarna 1 demet limonlu roka

Ara 1 portakal yemeyi düşünüyorum:))

2 litre su 30 dk aerobik 1 fincan yesilcay

valla cok takılıom ya onların yuzunden sınıfa rezıl oldum zaten ne yapıosam sınıfda dalga konusu oluo sımdı bunuda ıcemezsem cok kotu olur yarın dersaneyede rezıl ederler benı ya bal yerıne pekmez koysam olmaz mı ya hem evde balımız yok hemde ben balı hıc ama hıc sevmıom ya of of ya dur bakalım bı denıyım ya bak yesıl gaza getırdın benı ya ben kı lahana suyu ıcıodum o kadar kotu deıldır heralde tadı ya 5ı bı yerdenın ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…