kaptanmmm allah korusunnn nie oyle dionn iileşçnnn inşşş portakal greyfurt suyu falan iç ıhlamur iç hedefe az kalmasna da sevndm amann nazar degmesnnnselam kızlar ben geldim ama gidiciyim gözüm toprağa bakıyo sankimmmm nöbetten çıktım salya sümük vaziyetteyim yarın nöbetim var dinlenmeye çalışıcam kurstan çıktığım için eve geç geldimmm tek sevindirici nokta hastalıktan pek bişey yiyemiyorum hedefe 200 kalmış
sizler ne durumdasınız çok merak ediyorum ama bilgisayara baktıkça gözlerim yaşarıyo yarın biraz daha iyi olursam nöbette okurum yazdıklarınızı
aaa km begenmemşşş herkes çok heyecnlı azimli bu yarşma olaynda die blıorm ben ama çok geçmişi de okuomuorm belki şikayetler gözmden kaçmştrbu hafta bi deneme yapalım dedik mesela ben 73.5 kiloydum hafta başı 72 olucam dedim hedef belirledim o hedefe ulşamaya çalışıyoruz ulaşamayan ulaşanlara iltifat edicek günde 10 kere
ama sanki genel olarak beğenilmemiş bu fikişr
kızlaaaaaaaaaaaaar saat 4.5 gibi çıldırmış gibi yedim yediiiiiiiiiiiiiiiiim naPCAM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM AKŞAM YWMEK FALAN YEMYİ DÜŞÜNMÜYRM AMA ANNEM KÖYDEN GÖZLEME GÖNDERMİŞ YEDİM DAYANAMADIM 1 TANESİNİ SİLİDİM SÜPÜRDÜM AKŞAM YEMESEM BİRAZDAB LESLİ FALAN HALLEDEMEZMİYİMKİ ZATEN HEDEFE BAY VAR TUTTURAMAYACAM GİBİ AMA ÜZÜLDÜM SİZ SİZ OLUN SAKIN Bİ ANLIK HEVESEAPILMAYIN BENİM GİBİ
ahhh ahh kaptanımmmmm meğersemmm çokkkk uzakkk bir hedeff belirlemişimmm tüüü banan hiçç olacak şeymiiiiiiii hiçç iyi gitmiyorrrr halenn bayağı uzağındayımselam kızlar ben geldim ama gidiciyim gözüm toprağa bakıyo sankimmmm nöbetten çıktım salya sümük vaziyetteyim yarın nöbetim var dinlenmeye çalışıcam kurstan çıktığım için eve geç geldimmm tek sevindirici nokta hastalıktan pek bişey yiyemiyorum hedefe 200 kalmış
sizler ne durumdasınız çok merak ediyorum ama bilgisayara baktıkça gözlerim yaşarıyo yarın biraz daha iyi olursam nöbette okurum yazdıklarınızı
kızlaaaaaaaaaaaaar saat 4.5 gibi çıldırmış gibi yedim yediiiiiiiiiiiiiiiiim naPCAM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM AKŞAM YWMEK FALAN YEMYİ DÜŞÜNMÜYRM AMA ANNEM KÖYDEN GÖZLEME GÖNDERMİŞ YEDİM DAYANAMADIM 1 TANESİNİ SİLİDİM SÜPÜRDÜM AKŞAM YEMESEM BİRAZDAB LESLİ FALAN HALLEDEMEZMİYİMKİ ZATEN HEDEFE BAY VAR TUTTURAMAYACAM GİBİ AMA ÜZÜLDÜM SİZ SİZ OLUN SAKIN Bİ ANLIK HEVESEAPILMAYIN BENİM GİBİ
kaptanmmm allah korusunnn nie oyle dionn iileşçnnn inşşş portakal greyfurt suyu falan iç ıhlamur iç hedefe az kalmasna da sevndm amann nazar degmesnnn
aaa km begenmemşşş herkes çok heyecnlı azimli bu yarşma olaynda die blıorm ben ama çok geçmişi de okuomuorm belki şikayetler gözmden kaçmştr
cnm ya bi sakin ollltmm biraz fazla bi gözlme ama o kadar da degl en azından saat erken akşam sadece meyve yersn biraz da spor tmmdır afiyet olsn bu arada ben de severm gözlemeyi kızlar boyle kaçrdgmz zamanlarda hiç suçluluk hssetmeylm sadece ertesi gun dengelemeye bakalm...
sabah bi kepekli tost bi bardak süt dört adet zeytin
ara : türk kahvesi
toplam on civarı fındık badem
öğle : tavuk çorbası dört adet yaprak sarması iki çatal yogurt
bi kaç çatal normal salata bi kaç çatal da turpotu ve brokoli haşlama
ekmek yok
ara : bi yeşil elma
akşamustu bi eti puf valla yedm pişman da deglm baylıorm şu pufa
akşam ızgara köfte dört adet salata ayran
spor (bugun de yaptımmm) yarım saat hidrolk fitness on dk esneme
150 mekk
Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilir.
Evde kendinizde pratik ve damak tadınıza uygun kullanım alanları bulabilirsiniz:
Örnek :1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı keten tohumu ekleyip biraz nane veya maydanoz ve biraz tuz karıştırıp öğün arasında tüketilebilir.
*kabızlık sorununu gerçekten sıkıntılı yaşayanlar varsa sabahları aç karnına yarım çay kaşığı dövülmüş tere tohumunu bir tatlı kaşığı balla karıştırarak yanında bir bardak su ile tüketsinler. bu işlemi üç gün tekrarlayın
*eğer açlığınıza dayanmakta zorlanıyorsanız karnınız acıktığında kurutulmus ya da taze nane koklayın açlığınızın azaldığınızı yada tamamen geçtiğini göreceksiniz
kızlarr ben geceleri çok acıkıyorum bu yüzden en son saat 20.00 daki ara öğün yoğurduma koymayı düşünüyorum artıkkkk bu faydalı bilgiyi sizinlede paylaşayım dedim
selam kızlar ben geldim ama gidiciyim gözüm toprağa bakıyo sankimmmm nöbetten çıktım salya sümük vaziyetteyim yarın nöbetim var dinlenmeye çalışıcam kurstan çıktığım için eve geç geldimmm tek sevindirici nokta hastalıktan pek bişey yiyemiyorum hedefe 200 kalmış
sabah-ara:1.5dlm peynir,3dlm ekmek,domates,biber,2 zeytin
öğle:1 kase çorba,salata,yarım köfte kadar tavuk haşlama
ara:1 kase yoğurt,1 portakal
akşam:5yk et sote, 1.5dlm ekmek,yarım kase çorba,1 kase cacık
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,1 bardak süt
sabah bi kepekli tost bi bardak süt dört adet zeytin
ara : türk kahvesi
toplam on civarı fındık badem
öğle : tavuk çorbası dört adet yaprak sarması iki çatal yogurt
bi kaç çatal normal salata bi kaç çatal da turpotu ve brokoli haşlama
ekmek yok
ara : bi yeşil elma
akşamustu bi eti puf valla yedm pişman da deglm baylıorm şu pufa
akşam ızgara köfte dört adet salata ayran
spor (bugun de yaptımmm) yarım saat hidrolk fitness on dk esneme
150 mekk
hayırrrrrrrrrr ilaç kullanmakkkkkk yokkkk bebeğimm doğalı allah vergisi durukennnn kimyasal kul yapısınaa niyee yöneliyon sennn aaa burdan tabiki hasta olunca ilaç içmeyelim çıkmasınnnn o ayrı bir konuuu ama buu keyfi bir durum :)yanı omega 3 alıp ıcsekte olur mu ya keten tohumu yerıne bizim alt komsu eczacı bana sureklı getıryo ama ben korkup ıcmıodum kılo yapar dıe ıcıyım eger sıkıntı yapmazsa ya
seninde menüü güzel canımbugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
ara 1 elma
öğlen 8 kaşık z.y. karnıbahar
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara çeyrek simit
1 elma
1 mandalina
akşam 5 nugget
1 bardak ayran
salata
1 dilim k.ekmek
30 dk evde spor yaptım 1 fincan y.çay 2 lt su akşam arası yapmayacağım çeyrek simit vardı öğlen arasında
- menüm
- bir bardak su
- bir tas kahve,yaninda bir brötchen
- öglen.alti kasik pilav.yaninda biraz mantali tavuklu sos
- ara keten tohumlu yogurt ,portakal
- aksam dört tane köfte yaninda salata
- iki litre su ictim gün boyu .
sabah:2 dilim tam bugday ekmei 2 dilim tuzsuz koy peynırı 5 zeytın 1cay yarım kesme sekerlı
ara öğün bir ayva
öğlen:1 kepce corba ve sebzelı bulgur pilavi
ara öğun bı bıtter cıkıletanın azcık yarısı gıbı yanı(ama tum kızlar aldı canım cok ıstedı aldım yerken kcal bı baktım o ana kadar yarılamıstım ıste cıkolatayı ama gorunce bıraktım valla yemeı)
aksam: ciger yemei koskocaaaaman bı tabak yagsız havuc turp ve kırmızı lahana salatasi 1 dilim tam bugday ekmei
ara öğün mıs gıbı pazardan yenı aldıgım portakalımı yıycem:)
suanda tok oldugumu hısstyom ve karnımda hıc sıslık yok ya ama en buyuk eksıgım o aldıgım cayları ıcememem cunku ıcemazsem yanımdakı kızlara rezıl olucam ya o yuzden demlemedım ve bugun en fazla 1lt su ıctım
sabah:2 dilim tam bugday ekmei 2 dilim tuzsuz koy peynırı 5 zeytın 1cay yarım kesme sekerlı
ara öğün bir ayva
öğlen:1 kepce corba ve sebzelı bulgur pilavi
ara öğun bı bıtter cıkıletanın azcık yarısı gıbı yanı(ama tum kızlar aldı canım cok ıstedı aldım yerken kcal bı baktım o ana kadar yarılamıstım ıste cıkolatayı ama gorunce bıraktım valla yemeı)
aksam: ciger yemei koskocaaaaman bı tabak yagsız havuc turp ve kırmızı lahana salatasi 1 dilim tam bugday ekmei
ara öğün mıs gıbı pazardan yenı aldıgım portakalımı yıycem:)
suanda tok oldugumu hısstyom ve karnımda hıc sıslık yok ya ama en buyuk eksıgım o aldıgım cayları ıcememem cunku ıcemazsem yanımdakı kızlara rezıl olucam ya o yuzden demlemedım ve bugun en fazla 1lt su ıctım
hayırrrrrrrrrr ilaç kullanmakkkkkk yokkkk bebeğimm doğalı allah vergisi durukennnn kimyasal kul yapısınaa niyee yöneliyon sennn aaa burdan tabiki hasta olunca ilaç içmeyelim çıkmasınnnn o ayrı bir konuuu ama buu keyfi bir durum :)
seninde menüü güzel canım
yineeee çok azz bebeğimmmmmm ama ilk gnlere göree daha iyi
bence bitki çaylarını içine 1 çay kaşığı kadar bal koy hem daha rahat içersin hem doğal olarak tatlandırırsın çaylarını ve daha lezzetli oluyor arkadaşlarına da şöyle bir hava atarsın ben çayımı içiyorum diyee bence çok takılma sen o kızların bişey demelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?