80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günkü menüm
sabah 1 avuç leblebi
öğlen 1 dilim ekmek peynir zeytin domates açık çay 3 bardak
ara 3 yulaflı bisküvi 1 elma
akşam 4 çatal makarna az yağda taze fasulye kavurması yoğurt
ara meyva ve süt içicem

2.5 litre su 3 saat ütü yaptımmm

sabah geç kalktım sonra arkadaşım kahvaltıya gelince böyle oldu yarın daha düzenlü bir liste olacak inşaallah hedefe var daha ya keşke hedefi yakın koysaydım birde böyle olunca daha az veriyom gibi oldu bilmiyorum ya moralim bozuk

aslında cok samımıyız ama bazen yaptıkları selere cok uzuluorum ya mesela derste hocaya tum sınıfın ıcınde benım dıetımı konusuolar su lahana suyunu ıctıkten sonra solugu tualette alıodum ya kusmuodum ama mıdem cok bulanıodu ya bunlarında tabı hosuna gıdıodu bız lıseden berı hep aynı yurtta kaldık aynı bolumu kazandık ve aynı evde kalıoz ama bazen saka dozunu kacırolar eglencek adam arıolar ve nedense hep ben oluom o kısı ya ama onlar bnım yerıme ıns hıc bı zaman gecmezlr ya cunku herkese erkekler cıkma teklıfı savururken bana sevdıgım erkek bıle sısko nbr dıo ya o olaydan berı canım cok sıkkın kızların sakalrına ben pek kulak asmazdım ama dun ınann ılk defa kılolarım hakkında dalga gecmelerı cok uzdu benı ve gece yatagıma yattıgımda agladım ya of allahım ıns yardım eder hepımıze ve bende o mezunıyet balosunda cok guzel bı elbıse gıyebılırım

Kızlar Merhaba,

Bugünkü menüm;

Sabah-2 dilim kepek ekmeği, üzerine biraz biberli çökelek var bizim burada ondan sürdüm. Domates, salatalık, çay, su.

Ara-4-5 fındık 1 elma.

Öğlen-Ofistekiler burger king diye tutturdu ben de gittim ama junior olanlardan yedim patates filan da yemedim öyle çok. Zaten doymadım

Ara-8-10 badem.

Akşam-Bir dilim kepek ekmeği, bir porsiyon soğan yahnisi bir de 3 yemek kaşığı sade makarna yedim.

Çok çok su içtim.

sen ne giyersen giy o kızlardan çok daha güzel olacaksın başka insanlar için asla kendini üzme

sabah

2 dilim çavdar ekmeği yarım dil peynirli yağsız tost
1 bardak elma suyu

ara

3 yulaflı form bisküvi

öğlen

1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara

1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)

akşam

1 kase çorba
2 kadın budu köfte (tavuk eti)
salata

ara

1 elma
1 çaybardağı süt daha yemedim yarım saat sonra

ya kızlar bu besı bı yerde cayı harıka kokuo ya aklıma cocuklugumda evcılık oynarken kıraz agacının cevız agacının fılan yapraklarını koparım tasla ezerdık o geldı ya ıcıne pekmez koydum mukemmel valla YESİL saol cıcım ya bı gazla yaptım valla ıcılmıycek gıbı deılmıs ama ya oh pc basına cay ıcerek oturmak super bı duygu ya hemde o cay sana hıc zarar vermıycek bunu bılmek super ya bu cayı gunde kac fıncan ıcıcez pekı kızlar

bakkkk arkadaşlarınıı al karşınaa ciddi ciddiii konuş onlarlaaaa kızlarr durum böyleykenn böylee de benii bu şakalarınızzz çok kırıyorr tamam gülmek için yer arıyorsunuzz doğalll de ama siz gülerkenn ben üzülüyorummm başka bir espri ortamı yaratın ki bende güleyim de ciddiyetinden kesinlikle tavizzz vermeeeee amaa sinirli bir şekilde de konuşmaaa madem çok eski arkadaşsınızzz onları kaybetmek senin için daha kötü bir durummm ben isterim kiii böylee bir durumdaaa karşımda değil de yanıomda olun bana destek verinnn sizin sayenizde başara bileyimmm de sen üniversiteye giden bir kızsın artıkk hiç biriniz çocuk değilsinizzzzz vee o hoşlandığınnn kişiii varyaaaaa hoşlanılacak biri değilll demekki halen çocuk akıllı canım senin isim neydiiii???

sen ne giyersen giy o kızlardan çok daha güzel olacaksın başka insanlar için asla kendini üzme

onlar fızık olarakta yuz olarakta cok guzeller olsunlarda ama ben ne gıyersem gıyeyım olmuo ya annem twist ın magaza muduru her 2 ayda bı ceklerı oluo baana aldıgı kıyafetlerın hepsı super hıc bıse dıemem kadın kendıne bı ıgne almıo kı kendı calısıp hak etmesıne ragmen herseyım var ama onlar pazardan alıp gıydıgı tshırtle bıle harıka gorunuolar bense hamıle gıbıyım ya of of of of ya nese ama hıc bıse ıcın gec deıl dımı 16 hazıran dıe duydum balomuzu o zamana kadar en az bı 15 kılo verırım ya ve 73 kılo olurum ıns o zaman kolay kıyafet bulurum veeee guzel olabılırım

ohhhhhhhhhhh keyfine diyecek yok yaniii :))) 3 4 fincan iç yeter canım 5i bir yerde markaların karışım çayı mı canım

sen zaten çok güzelsin sadece biraz fazlalıklar var onlar gidince daha güzel olacaksın canım

kızlar bugunkü menüm

kahvaltı kızıcaksınız ama artık bitti bugun sondu 3 dilim ince cörek 2 dilim peynir 5,6 tane yeşil zeytin

öylen 5,6 tane incir

akşam 3 kase yayla corbası

şimdi yeşil cay içicem kızlar dengesiz oldu farkındayım bugunluk yarın telafi ederim İNŞALLAH

adım şennur bılmıorum ya emınım kı konussam onlarla kendılerını haklı cıkarırlar ve ben yıne haksız olurum ben onlara tavr koyuyom suanda gulmelerıne gulmuom fılan ben onlara bana destek olun dıe cok dedım ama onlar sureklı yeme ıcme pesınde oldukları ıcın hep benı yanlıs anladılar yada bana kıyamadıklarından yemem ıcın benı zorladılar ve dıetlerım yalan oldu bu sefer ben onlardan bana karısmamaları gerektıgını soledım ya aslında o hoslandıgım cocugu unutmak ıcın elımden gelenı yapıom ama olmuo aama benım sevgımı hıc hak etmıo buna artık emınım

Canım aramıza hoş geldin öncelikle.Geçmiş sayfalarda ben de senin gibi paylaşmıştım arkadaşlarımın bana neler söylediklerini.Seneye ben de mezun oluyorum ve biz vereceğiz bu kiloları,pes etmek kesinlikle yok.Arada kaçamaklarımız olacak belki,kilo vermemiz duracak ama umudu kaybetmek yok.Bu genç yaşımızda istediğimiz kıyafetleri giymekten mahrum bıraktık kendimizi.Bu hakkımızı yine biz geri alacağız.

Bu arada dün giremedim,misafir var evde.Bugünkü menümü yazayım.Dünkü menümü bir yerlerde bulabilirsem onu da yazacağım

Sabah:yok
Ara:1 adet peynirli gözleme,1 bardak çay,2 çay kaşığı şeker
Öğle:yok
Araortakal,3 top dondurma
Akşam:1 adet balık,1 bardak kola,bol salata(zeytinyağlıydı)
Ara:meyve ya da eti form bisküvi yemeyi düşünüyorum.Bu arada dün yemeği fazla kaçırmıştım.Tartıya çıktım neredeyse verdiğim azcık kiloyu geri aldığımı gördüm.Misafir gelince resmen düzenim bozuluyor ya

ohhhhhhhhhhh keyfine diyecek yok yaniii :))) 3 4 fincan iç yeter canım 5i bir yerde markaların karışım çayı mı canım

yok dogadan 5i bı yerde cay yazıo uzerınde poset cay marketten aldım sabahın bı korunde:)valla keyfım sımdı yerıne geldı ya cayı cok severım ben aksam helekı bu onun yerını tutmuo ama kokusu hosuma gıttı ve sevdım valla bu sıteyı kuranlara ve sızlere gercekten cok tsk ederım yaaaa opuom sızı kocaaaaaaaamammmmmmmaaaaaaaaaaaan ılk defa deıt yapmaktan zevk alıom ya ne sıklıkta tartılıosunuz sız pekı

tamam kuzummm anladımmmm o zamannnn kulağınııı herşeye kapatıyorsunnn tamm mııııı diyetinee devam ediyorsunn onlarr dışarda birşey mi yediiii sende yiyorsun bugün ki bitter gibiii amaaa bugün ki gibi yarım paket değilll 2 kareee kadarrr alıyorsunn ama çok az yiyorsunnn o kadar ufak ısırıyorsun vee yediğini belli ediyorsun kiiii diyette olduğunuudaa olmadığınıda anlamıyorlarr diyet konusunu şu dakikaa itibarı ile kapatıyorsunnn evde de başka yerdede kimse diyette olduğunu bilmek zorun da değilllll arkadaşlarınlaa bu bahse girme olur muuuu onlar açtığında sen kapatt konuyuu ama sakinnn kararlılığını bozmaaa burada zamanlaa neleri ne kadar yemen gerektiğinii neyin ne yerine geçtiğini çözeceksinn daha güzel oturacakkkk yine yapacaksın edeceksin gibilerinden konuştumm özürr dilerimmm yaa ben olsam böyle yapardımmmm kuzum yanlış anlama amacım emir vermek değil gerçektennn sadece sana yardımcı olmak istiyorum

saol canım benım ya keske bende senın gıbı gecen seneden baslamıs olsaydım dıet yapmaya ama ıste gec kaldım ama olsun ben o baloya kadar zayıflıycam ve kendıme kıyafet bulabılcem pes edemem bu seferde pes edersm herkesın elıne koz vermıs olucam ve eger kılo veremezsem ben kendımı bılıom gıtmek ıstemem o baloya 4 yıl okudum ben aılemden uzak kaldım o balo benım hakkım pes edersem ossuruk cıceı olurum ama ben bı papatya olmaya devam etmek ıstıom:)

menümü yazıp kaçayım kızlar
sabah 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara yok
öğlen 1 tost ayran
ara bitki çayları
akşam ben yemek yapamadığım için 2 dilim ekmek 5 sucuk 1kk peynir 3 zeytin
ara meyve

ya emır vermek ne demek ben bole selere hıc takılmam ınan aksıne sankı senın yorumlarını okurken ıcımdekı ınsan konusuomus gıbı gelıo bana ve gercekten yazdıkarın cok dogru senden ve sıtedekılerden cok sey ogrenceıme emınım ya 2 yıldır tasıdıgım su kıloları sayenızde vercem yarısını gıbı ama ya:) 2 karecık mı 88 kılo bı ınsan ıcın 2 karecık coooooooooooook kucuk deıl mı ya ama senın sozunu dınlıycem ya sen ne dıosan dogrudur hocam:)

:)))) estf. hocalık değilll amaaa bende seninleee çok ilgilenecem kız sözzz :)))) kuzumm senin face varmı??? ekleşelim mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…