kızlarr menülerdee muhteşem birr düzelmee varrr tbrkk ederimm canımmmMenüm:Sabah bir dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,domates,salatalık,yumuırta,açık şekersiz çay,yeşil çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:Yoğurtlu brokoli
Ara öğün:1 küçük muz,1 adet yulaflı etiform.
Akşam:2 kepçe mercimek çorba,brokoli,yoğurt,1 dilim ekmek.
Ara Öğün:yeşil çay,normal açık çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme.Mekik çekme.Twisterla bel sırt çalıştırma.
:)))) estf. hocalık değilll amaaa bende seninleee çok ilgilenecem kız sözzz :)))) kuzumm senin face varmı??? ekleşelim mi
ben face ye karsıyım ya ne twitter ne facebook hıc bırı yok bende ya:)nıe bılmıom ama orda o bırı bırıne yorum atıo falan sacma gelıo bana kullananlara saygım sonsuz ama ben pek hoslasmıom ya ve ayrıca bızım apartın netı gırmıo ya ole sıtelere
nasıl saygı kız buu söyleyeceğini söylüyonn sonra saygı duyuom
ama ama sen sole ya haksızmıyım ya ben kı kpss calısan aynı zamanda tegvde gonullu ablalık yapan(kendımı ovıyım hemencık bıraz) sosyal tesıslere gıdıp hafta sonu bı gun orda zıhınsel engellılerle zaman gecıren bıde bunlar yetmıomus gıbı bı salı gunlerı aksam 2 saat huzur evınde yaslılara kıtap okuyan ben ne ara oraya gıreyım ya hem orda ugrascam vakıt yerıne gıder bı kıtap okurum ya da su sureklı dagıttıgım dolabımı toplarım dımı ama ya :)saka maka sen napıon nerdensın okuon mu cıcım
aman da aman kendimizide övmeyii seviyoruzz sende haklısın kuzummm bu yoğunlukda nasıll vakit ayıracaksınn :)) ben önlisans mezunuyum 2011 mezunu kpss zedelerdenim iş yok açıkcası çalışasım da yokkk :))))ama ama sen sole ya haksızmıyım ya ben kı kpss calısan aynı zamanda tegvde gonullu ablalık yapan(kendımı ovıyım hemencık bıraz) sosyal tesıslere gıdıp hafta sonu bı gun orda zıhınsel engellılerle zaman gecıren bıde bunlar yetmıomus gıbı bı salı gunlerı aksam 2 saat huzur evınde yaslılara kıtap okuyan ben ne ara oraya gıreyım ya hem orda ugrascam vakıt yerıne gıder bı kıtap okurum ya da su sureklı dagıttıgım dolabımı toplarım dımı ama ya :)saka maka sen napıon nerdensın okuon mu cıcım
ahhh bu annelerr ne kadar saçma şeyler için uykularını kaçırıyorlarr ama biz anne olunca bizde herşeyi kafamıza takıpp uykum uzu kaçıracağızz anlıyorum onlarııı yani :)annem aradı sımdı komık kadın ya ordakı arkadasların nasıl dıkkat et aman kızım orda kotu arkadaslıklar edınme dun gece aklıma geldı uyumadım kotu seler ogrenırsın orda dıe aman sen kılodan baska bıse yazma dıo ya allahım ya gulsem mı aglasam mı ya sankı bılgısayardan cıkıp bana bı kotuluk yapılcak ya su unıvın bıtmesını e cok bu yuzden ıstıom ya annemın ıcı rahatlasın artık ya:)
kuzummmm sen her söylenene ne bakıyorsunnnnn dedikodu değil miii oda onun dedikodusunu yapmışşşş hiç kimsee seninnn canının parçasına senin gözünlee bakamazzzz öyle birini arama bebeğimmmm iyi bakan biriii varklennn hiç canını sıkmaaa onu duyana kadar senin aklında iyi değilmiydi ooo???? boşuna sıkmaa o tatlı canınııı az kalmış zatennnniyi akşamlar mllet moralim acayip bozuk napcamı bilmyrm az önce misafrilikteydim benim kızı bakıcısıyla bi bayan görmüş oturmaya gittiğinde neden verdin kendi kızıyla ilgilenirken seninki ağlıyo dedi seninki massum masum bi köşede dedi nasıl bozuldum anlatamam bakıcıyla konuşcam dikkat etmesi için ama canım çok sıkkkın imkanım olsa istifa edecem çok kötüyüm hemen kız kaka yaptı diye kalktım moralim acayip bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyrm derken şuan tutamamış durumdayım Allahım sabır verbu sene bitse seneye değiştirecem iki buçuk ay kaldı ama başkasına nasıl emanet edecem hep aynı sorun olacak dua edin nolur
iyi akşamlar mllet moralim acayip bozuk napcamı bilmyrm az önce misafrilikteydim benim kızı bakıcısıyla bi bayan görmüş oturmaya gittiğinde neden verdin kendi kızıyla ilgilenirken seninki ağlıyo dedi seninki massum masum bi köşede dedi nasıl bozuldum anlatamam bakıcıyla konuşcam dikkat etmesi için ama canım çok sıkkkın imkanım olsa istifa edecem çok kötüyüm hemen kız kaka yaptı diye kalktım moralim acayip bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyrm derken şuan tutamamış durumdayım Allahım sabır verbu sene bitse seneye değiştirecem iki buçuk ay kaldı ama başkasına nasıl emanet edecem hep aynı sorun olacak dua edin nolur
aman da aman kendimizide övmeyii seviyoruzz sende haklısın kuzummm bu yoğunlukda nasıll vakit ayıracaksınn :)) ben önlisans mezunuyum 2011 mezunu kpss zedelerdenim iş yok açıkcası çalışasım da yokkk :))))
ahhh bu annelerr ne kadar saçma şeyler için uykularını kaçırıyorlarr ama biz anne olunca bizde herşeyi kafamıza takıpp uykum uzu kaçıracağızz anlıyorum onlarııı yani :)
kuzummmm sen her söylenene ne bakıyorsunnnnn dedikodu değil miii oda onun dedikodusunu yapmışşşş hiç kimsee seninnn canının parçasına senin gözünlee bakamazzzz öyle birini arama bebeğimmmm iyi bakan biriii varklennn hiç canını sıkmaaa onu duyana kadar senin aklında iyi değilmiydi ooo???? boşuna sıkmaa o tatlı canınııı az kalmış zatennnn
ya daha ne komık selerı var bı bılsen ya huzur evıne gıdıoz bız kızlarla ayrılmayın bırbrınızden adamlar yaslıda olsa sızı odaya fılan kapatır bıse yaparlar aman kızım dıo ya eeee son cocgum o yuzden galıba pek bı kıymetlıyım galıba ama benım annem bı tane ya bız babamı bıraz erken kaybettık ve benım annem hıc evlenmeı dusunmedı calıstı hepımızı okuttu ama dısarda okuyan tek kuzucugu benım bırazda panıkatak ah annem ah sevyom onu cok ya azcık ovdum kız kendımı ama gercekten bızler egerkı harekete gecıp bıseler yapmazssak dıerlerı hıc bıse yapmaz ya ve eskısehırın ınsanı sanata kültüre cok meraklı ya yenı seler ogrenmek onları cok mutlu edıo onlar mutlu oldukca bende tabı cok ama cok mutlu oluom ah yawrum ıns atanırsın kuzucuum ya bakalım bu yıl ben napıcam ya
nerelisin canım sen yaş kaç???
ıstanbul pendıklıyım demek cok ıstıom ama ordan tasındık avrupa gorelım dedı annemın basındakıler ve beylıkduzulu olduk artık ya 22yasındayım canım
:))))))))))) gittiğin yere değişirmi kızzz nerelli olduğun :)
dün aksamdan beri kimse birsey yazmamismi yoksa bendemi öyle görünüyor..nerdeyse 24 saat kimse birsey yazmamis olamaz..biri bana bunu aciklasin yaaaaaa
dün aksamdan beri kimse birsey yazmamismi yoksa bendemi öyle görünüyor..nerdeyse 24 saat kimse birsey yazmamis olamaz..biri bana bunu aciklasin yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?