80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm:Sabah bir dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,domates,salatalık,yumuırta,açık şekersiz çay,yeşil çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:Yoğurtlu brokoli
Ara öğün:1 küçük muz,1 adet yulaflı etiform.
Akşam:2 kepçe mercimek çorba,brokoli,yoğurt,1 dilim ekmek.
Ara Öğün:yeşil çay,normal açık çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme.Mekik çekme.Twisterla bel sırt çalıştırma.

kızlarr menülerdee muhteşem birr düzelmee varrr tbrkk ederimm canımmm

:)))) estf. hocalık değilll amaaa bende seninleee çok ilgilenecem kız sözzz :)))) kuzumm senin face varmı??? ekleşelim mi

ben face ye karsıyım ya ne twitter ne facebook hıc bırı yok bende ya:)nıe bılmıom ama orda o bırı bırıne yorum atıo falan sacma gelıo bana kullananlara saygım sonsuz ama ben pek hoslasmıom ya ve ayrıca bızım apartın netı gırmıo ya ole sıtelere

nasıl saygı kız buu söyleyeceğini söylüyonn sonra saygı duyuom

nasıl saygı kız buu söyleyeceğini söylüyonn sonra saygı duyuom

ama ama sen sole ya haksızmıyım ya ben kı kpss calısan aynı zamanda tegvde gonullu ablalık yapan(kendımı ovıyım hemencık bıraz) sosyal tesıslere gıdıp hafta sonu bı gun orda zıhınsel engellılerle zaman gecıren bıde bunlar yetmıomus gıbı bı salı gunlerı aksam 2 saat huzur evınde yaslılara kıtap okuyan ben ne ara oraya gıreyım ya hem orda ugrascam vakıt yerıne gıder bı kıtap okurum ya da su sureklı dagıttıgım dolabımı toplarım dımı ama ya :)saka maka sen napıon nerdensın okuon mu cıcım

annem aradı sımdı komık kadın ya ordakı arkadasların nasıl dıkkat et aman kızım orda kotu arkadaslıklar edınme dun gece aklıma geldı uyumadım kotu seler ogrenırsın orda dıe aman sen kılodan baska bıse yazma dıo ya allahım ya gulsem mı aglasam mı ya sankı bılgısayardan cıkıp bana bı kotuluk yapılcak ya su unıvın bıtmesını e cok bu yuzden ıstıom ya annemın ıcı rahatlasın artık ya:)

iyi akşamlar mllet moralim acayip bozuk napcamı bilmyrm az önce misafrilikteydim benim kızı bakıcısıyla bi bayan görmüş oturmaya gittiğinde neden verdin kendi kızıyla ilgilenirken seninki ağlıyo dedi seninki massum masum bi köşede dedi nasıl bozuldum anlatamam bakıcıyla konuşcam dikkat etmesi için ama canım çok sıkkkın imkanım olsa istifa edecem çok kötüyüm hemen kız kaka yaptı diye kalktım moralim acayip bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyrm derken şuan tutamamış durumdayım Allahım sabır verbu sene bitse seneye değiştirecem iki buçuk ay kaldı ama başkasına nasıl emanet edecem hep aynı sorun olacak dua edin nolur

aman da aman kendimizide övmeyii seviyoruzz sende haklısın kuzummm bu yoğunlukda nasıll vakit ayıracaksınn :)) ben önlisans mezunuyum 2011 mezunu kpss zedelerdenim iş yok açıkcası çalışasım da yokkk :))))
ahhh bu annelerr ne kadar saçma şeyler için uykularını kaçırıyorlarr ama biz anne olunca bizde herşeyi kafamıza takıpp uykum uzu kaçıracağızz anlıyorum onlarııı yani :)

kuzummmm sen her söylenene ne bakıyorsunnnnn dedikodu değil miii oda onun dedikodusunu yapmışşşş hiç kimsee seninnn canının parçasına senin gözünlee bakamazzzz öyle birini arama bebeğimmmm iyi bakan biriii varklennn hiç canını sıkmaaa onu duyana kadar senin aklında iyi değilmiydi ooo???? boşuna sıkmaa o tatlı canınııı az kalmış zatennnn

abla benım annemde hep calıstı ve bende hep bakıcıda orda burda kaldım bakıcı kendı evınde bakıodu bana kendı cocuguda vardı ve ben cok hatırlıom tualete gıdıp gıdıp agladıgımı ve o kadın sımdılerde bunu ben buyuttum dıo o kadar zoruma gıdıo kı komık gelcek belkı ama benı okuldan alırdı kendı kızının cantasını sırtına takardı benımkını sormazdı bıle alıyım mı senınkını dıe bence o 2 ayı bıle bekleme bulabılıosan baska brını bul yada bıraz kendın gozlm yap belkı o kadın bakıcıya bakıcı gozuyle baktıgı ıcın ole dusunmustur ben okul oncesı ogret okuom ve senın kız altına kaka yaptıgına gore daha kucuk haddıme deıl abla senın ısıne karısmak ama sunu solemeden gecemıycem bakıcınız eger cocuk gelısımı yada benzerı mezunu deılse senın cocgunun zihnıde bı a4 kagıdı gıbı dusunursek 4de 3u bos olucak ama krese verırsen cocugunun ozguvenıde elestırel dusuncesıde kucuk kas sıstemıde cok gelısecek yıne en dogrusunu sen bılırsın ama calısan anne olmak cok zor ama bızzat yasayan bırı olarak calısan annenın cocugu olmak kilolu bı kız olmaktan bıle daha zor ya sole bı ornekte vereyım tanımadıgınız bı adam evınıze geldı yerlestı ve sıze para karsılıgında bakmasını ıstedı altını temızlıceksınız zamanında yemek verceksınız ve onun daıttıgı selerı toplıycaksınız sordugu sorulara cevap verceksınız kac bun bunları duzenlı yaparsınız eger egıtımınız yoksa bunu1 gunden fazla yapan olamaz emın olun ya altını zamanında almaz ya yemegını zamanında vermez yada cocugun kısılıgı ıcın ogrenme duygusuna sordugu sorulara cvp vererek gelıstırmez allah yardımcın olsun ya

ya daha ne komık selerı var bı bılsen ya huzur evıne gıdıoz bız kızlarla ayrılmayın bırbrınızden adamlar yaslıda olsa sızı odaya fılan kapatır bıse yaparlar aman kızım dıo ya eeee son cocgum o yuzden galıba pek bı kıymetlıyım galıba ama benım annem bı tane ya bız babamı bıraz erken kaybettık ve benım annem hıc evlenmeı dusunmedı calıstı hepımızı okuttu ama dısarda okuyan tek kuzucugu benım bırazda panıkatak ah annem ah sevyom onu cok ya azcık ovdum kız kendımı ama gercekten bızler egerkı harekete gecıp bıseler yapmazssak dıerlerı hıc bıse yapmaz ya ve eskısehırın ınsanı sanata kültüre cok meraklı ya yenı seler ogrenmek onları cok mutlu edıo onlar mutlu oldukca bende tabı cok ama cok mutlu oluom ah yawrum ıns atanırsın kuzucuum ya bakalım bu yıl ben napıcam ya

nerelisin canım sen yaş kaç???

dün aksamdan beri kimse birsey yazmamismi yoksa bendemi öyle görünüyor..nerdeyse 24 saat kimse birsey yazmamis olamaz..biri bana bunu aciklasin yaaaaaa

dün aksamdan beri kimse birsey yazmamismi yoksa bendemi öyle görünüyor..nerdeyse 24 saat kimse birsey yazmamis olamaz..biri bana bunu aciklasin yaaaaaa

son 24 saat valla bak neler oldu aranıza benım gıbı bı bas belası aldınız mesela daha neler neler ya benımde sayfam kuculdu ya nıe kı ya

tamam tamam cözdüm konuyu..bir saat zaman farki var normalde..pc de 2 saat zaman farki görünüyor..dün dedigi bir saat öncesiymis..ay benim kafa durmus:)))
önce dünün menüsü:
sabah recel peynir haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
ögle: bir tabak papatesli elti firinda yemek
aksam: 3 kasik pilav yarim kase yogurt..
aralarda elma portakal
1 saat yürüyüs
2 lirte su

bügün:
sabah:
bir haslanmis yumurta,recel peynir 3 tost ekmegi kizarmisindan:))

ögle:
bir dilim ekmek domates peynir

aksam:bir tabak patates sulusu
bir dilim baklava

bir litre su
bir saat yürüyüs

öglene kadar konsoloslukta 2 saatten fazla ayagimin üzerimde dikildim ögleden sonra carsiya yürüyerek gittim..2 saat kadar gezdim..arkadasla aksamladik:)) yürüyerekte döndüm..baklava cok gelebilir aslinda ama tüm günün enerjisi o kadar coktuki..bir dilimcik bise yapmaz ya..keske aksam olmasaydi...kiz cagiz benim icin hazirlik yapmis kiyamadim..ama üzerine 2 saat yürüdüm:)) ama tempolu degil itiraf ediyorum:))

ben yatıyrm kızlar kafam çok dolu bedenen yorgunluğun yanında zihnim davul gibi biraz yatalım bakalım belki sakin kafayla daha doğru ve mantıklı düşünebilirim şuan acayip duygusalım herkese iyi geceler bu arda sadece 1 elma yedim 4 ten beri inş gözleme bna pazara dumur yaşatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…