Kiraz Sapı Kürü: 30 tane gölgede kurutulmuş kiraz sapını (aktarda bulabilirsiniz) kaynayan bir litre suda ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıp, soğuyunca süzüyoruz. adet süresince her gün sadece 1 bardak içiyoruz. elde edilen suyu 3 gün dolapta saklayabiliriz ama 4. gün kalsa bile onu içmeyip tazesini yapmak gerekiyor.
canım rica ederim, yeter ki senin için rahat olsun, ayrıca iyi yolculuklar dilerim, sağ salim git gel güzelim.
sevgicim slm canım neden canını sıkıyosun ya valla arada bir böle kaçamaklarıı herkes yapıo bence yerimsenibenyada sadece ben yapıyorum da suç ortağımı arıyorum kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nese ya sıkma canını yarın telafi edersin canım a.s
bugün ben müsaitim ya kimse gelmez..neyse malum pazar bugün..
kocişleri yalnız bırakmayın..
Evet canım yaaa saatlerdir sayfaları okuyorum okuuu okuuuu okuuuu bitmedi yaaa lafta listeyi yapıyım diyordum pilim bitti artık yarna kaldı yine liste...
Bu arada d.günümüz süperdi tam istediğim gibiydi (belki resim eklerim )tabi herşey güzeldi de kaçamaklar olmasaydıııııBen yatar yarın görüşürüzzzzz
eflatun hani koca kuu işte benimki bugünde çalışıyor pazartesileri izinli
nasılsınız arkadaşlar benim bu gün cok işim var temizlik yapacagım herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?