80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bu neye iyi geliyooor?

herkese günaydıınnn...
kızlar müzik dinlemek galiba iştah kesiyor..özellikle de duygusal olanları..böyle bişey duymuştum zaten
bu sabah kahvaltıdan önce müzik dinledim..iştahım kaçtı..hiç ekmek yemedim..şaşırdım valla..
artık deniycem her zaman..

ay ben gidemedim daha spora.....

nasilsiniz günaydin
hg almanyaya lavita

kız benim yaptığım kaçamak değil de başlıbaşına bir oburluk cumhuriyeti kurmuş gibi yedimde yedim yedimde yedim deli gibi görende sanki 3 gündür aç sanır.Sonra var yaa bi suçluluk bi suçluluk hiç sorma,gece bebişe mamaya kalkıyorum ya hep aklımda bu bakalım bugün yiyeceklerimi kafaya yazdım akşamda bir yere gitmem gerekiyor yürüyerek gideceğim yaklaşık 3 saat sürer yani tempolu yürüsem daha az sürerde çok terlememem lazım oturacağım gittiğim yerde birazcık çünkü.Gidiş geliş 3 saat onuda belirteyimde.Artık yemeğide azalttımmı sanırım dünün telafisi olmuş olur.

aylin senin için ön liste yapmıştı handeryacığım düşünceli bizim çıtır

eflatun hani koca kuu işte benimki bugünde çalışıyor pazartesileri izinli

olsun izinli olsun da ne zaman olduğu önemli değil..asıl ben şimdi yandım..benimki öğretmen..artık hep evdekafamçokkarıştı 2-3 hafta sonra eşimin memleketine gideriz..
yer değişikliği iyi oluyor..o zaman biraz rahatlarım..
evde olsalar bi dert olmasalar bi dert...:bbo:

slm arkadaşlar
sevgicim dün bende kaçırdım o vijdan azabını çok ii tenıyorum ama bu gün kendimie geldim sabah kalktım güzel bir kahvaltı yaptım
1 dilim ekmek domates kk peynir 2 tane zeytin çay ha bide 6 tane patates kızartmesı yememem lazımdı ama öle güzel duruyolardıki azıcık aldım mafoldumben
şimdi koşmaya gidiyorum ya ben 5 in 1 die bir ilaç var okudum şimdi almak istiyorum ama çok kararsızım deneyen varmı acaba almasammı kullanan varsa yazsın lütfen

selam kızlar benözlem, calvin, selma
nasılsınız ne var ne yok misafirlerim gelcek şöyle bir uğradım

sevdemer o suçluluk duygusunu ben de bilirim ama zaten sen bugun kü önlemini planlamışsın onun için bence sorun yokk gülümse canım kendine öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…