cocuklar kafami kazan etti valla..gecmisi okuyacak halim yok..bayilirim ben basbelalarina..bende kendim biraz bela sayilirim:))) hosgeldin aramiza..anlat bakalim kimsin necisin nerelisin yas bas kac kilo ne:))son 24 saat valla bak neler oldu aranıza benım gıbı bı bas belası aldınız mesela daha neler neler ya benımde sayfam kuculdu ya nıe kı ya
yerim senin nurum diyen dilelrini:)))))))anladim elmasekerim benim anladim:)))hgg gözmünnn nuruuuu bence sorunn sendee yoksa bayağı yazdık :9
ben yatıyrm kızlar kafam çok dolu bedenen yorgunluğun yanında zihnim davul gibi biraz yatalım bakalım belki sakin kafayla daha doğru ve mantıklı düşünebilirim şuan acayip duygusalım herkese iyi geceler bu arda sadece 1 elma yedim 4 ten beri inş gözleme bna pazara dumur yaşatmaz
bu ne ya saglisollu reklam koymuslar..daracik koridarda SIKISMISIM gibi hissediyorum kendimi
cocuklar kafami kazan etti valla..gecmisi okuyacak halim yok..bayilirim ben basbelalarina..bende kendim biraz bela sayilirim:))) hosgeldin aramiza..anlat bakalim kimsin necisin nerelisin yas bas kac kilo ne:))
yerim senin nurum diyen dilelrini:)))))))anladim elmasekerim benim anladim:)))
kiz adasim ara ögünde bunlari yiyecegiz ya..sabahla ögle arasi bunlarin hepsini yerimde..aksamla öglen arasi hepsini bir daha yesem cokmu olur acaba diyorumAra Öğün Alternatifleri
1 cay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1bardak süt
1 elma
2 mandalın
1 portakal
1 havuc
1 tane piko
1 paket cubuk karaker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kasıgı kuru üzüm
100 gr yoğurt
2 adet galeta
2 yemek kaşığı kuru üzüm
istanbulluyum ama eskısehır anadolu unıvde okul oncesı ogret okuom son sınıf ogrencısıyım yasım 22 kilom yasımın 4 katı 88kıloyumama elmasekerı yanı benım dıet hocam sayesınde vercez ıns bu kıloları :)
bende biraz durum vahimHuuu huuuu kimse varmıı???
Selam kızlar nasıl gidiyo .... Hedeflere yaklaştıkmı ??? Benim 300 gr kaldı oda gider herhalde :)))
dur bi sekerim önce söyle bakem ders calistinmi iki gündür yokum sallamadin insallah dersleriiyi geceler fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr
bende biraz durum vahim
dur bi sekerim önce söyle bakem ders calistinmi iki gündür yokum sallamadin insallah dersleri
kiz adasim ara ögünde bunlari yiyecegiz ya..sabahla ögle arasi bunlarin hepsini yerimde..aksamla öglen arasi hepsini bir daha yesem cokmu olur acaba diyorum
bende istanbullu sayilirim.yurt disinda yasiyorum..4 cocukluyum..onlarla bu günkü gibi carsi pazar gezdigimde koyun güden coban gibiyim resmen:))verirsin insallah kilolarini..hersey senin elinde..o kilolardan bende gectim...buraya takil..istesende yiyemezsin:) bende kütahyada okudum...ama iki günde bir eskisehirdeydim:)) 35 yasindayim..himm demekki 15 sene olmus vay anasini beeeeee
kiz aleyna senin su son bu hafta son bu gün son laflarin varya bitiriyor beni:))) kiz nerdeyse iki aydir takiliyorum buraya ya bir türlü vazgecemedin su börek cöreklerden..ama sana kizamiyorum niyeyse pek sevimli geliyor kacamaklarin..belkide kilon cok abarti degil o yüzdendir bilmiyorum..ama bu menülerin kanima giriyor demedi demekızlar bugunkü menüm
kahvaltı kızıcaksınız ama artık bitti bugun sondu 3 dilim ince cörek 2 dilim peynir 5,6 tane yeşil zeytin
öylen 5,6 tane incir
akşam 3 kase yayla corbası
şimdi yeşil cay içicem kızlar dengesiz oldu farkındayım bugunluk yarın telafi ederim İNŞALLAH
ay ay bir soluktada anlatirmis neler ettigini..yahu senin burcun ne ..bana beni animsatiyorsunda:))))))))ama ama sen sole ya haksızmıyım ya ben kı kpss calısan aynı zamanda tegvde gonullu ablalık yapan(kendımı ovıyım hemencık bıraz) sosyal tesıslere gıdıp hafta sonu bı gun orda zıhınsel engellılerle zaman gecıren bıde bunlar yetmıomus gıbı bı salı gunlerı aksam 2 saat huzur evınde yaslılara kıtap okuyan ben ne ara oraya gıreyım ya hem orda ugrascam vakıt yerıne gıder bı kıtap okurum ya da su sureklı dagıttıgım dolabımı toplarım dımı ama ya :)saka maka sen napıon nerdensın okuon mu cıcım
kiz varya senin yüzünden 10 sayfalik gecmis yapmak zorunda kaldim bu hatunun derdi ne diye...oluyor zaman zaman böyle seyler calisan anne olarak cocugun konusunda biraz daha hassassin tabi haliyle..anlatildigi gibiyse durum pekte hos sayilmaz ama kendini bu kadar yipratip üzülmende dogru degil..o cocuk gözlerine bir bakista hisseder herseyi..bak canim herkes payina düseni yasamak zorunda..senin cocugununda payina düsen o..en azindan emniyette iyi bakiliyor bu hepsinden önemli..sagin solun lafina bakipta elindekindende olma..güzel bir dille konusursun olmazsa..eminim anlayacaktir..cünkü oda bir anne..ban benim cocuklarimin payinada o kadar cok acilar düstüki...keske bakici elinde ilgisiz kalsalardi..bu gün olmus yüregimi yakiyor cocukluklarinin geciyor olmasi...ne baba sevgisi görebildiler..nede mutlu olabildiler..onlar icin hazirlanmis kaderlerindede bu vardi..onlari düsünüp cok üzüldüm ama paylarina düseni yasamak zorundalardi..bunuda asla unutmadim..gereksiz simartmadim..onlara hissettirmedim acilarimi...vicdansiz bir adamin elinde aglamaya bile korktuklari yillari oldu...bak söle bir dön herkese bak.kim istedigi gibi huzurlu maddi manevi rahat cocuk büyütebiliyor..ben 24 saat evimdeyim cocuklarimin basinddayim hicbir maddi proplemimde yok yani cokmu huzurluyum cokmu iyi yetistirebiliyorum cocuklarimi...kesinlikle hayir.öyle an geliyorki elin ayagin baglaniyor..sükret canim..baski altinda büyümesinden iyidir ...bizlerde calisan anne cocuklariydik..bizlerde kenarköseden izlerdik cocuklari ama ne oldu ...acimi veriyor simdi cocuklugum hayir.annemin zor güc sartlarda bize bakmis olmasi geleceginide garantilemis olmasi basimizi dik anlimizi acik yapiyor..silkelen kendine gel...vardir allahin bir bildigi..iyi akşamlar mllet moralim acayip bozuk napcamı bilmyrm az önce misafrilikteydim benim kızı bakıcısıyla bi bayan görmüş oturmaya gittiğinde neden verdin kendi kızıyla ilgilenirken seninki ağlıyo dedi seninki massum masum bi köşede dedi nasıl bozuldum anlatamam bakıcıyla konuşcam dikkat etmesi için ama canım çok sıkkkın imkanım olsa istifa edecem çok kötüyüm hemen kız kaka yaptı diye kalktım moralim acayip bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyrm derken şuan tutamamış durumdayım Allahım sabır verbu sene bitse seneye değiştirecem iki buçuk ay kaldı ama başkasına nasıl emanet edecem hep aynı sorun olacak dua edin nolur
evet modern sehir diyorlar..ama cok soguk be gülüm...oranin kisi hic bitmiyor..ben nordheinwestfallendayim...neresini biliyorsun bilsem sölecemde:))nerdesın abla ya bızde 1yıldan fazla almanyada kaldık ama babam vefat edınce gerı donmek zorunda kaldık ya ıns bakalım ya zaten buraya yazıcak olman ustunde buyuk baskı kuruo ya cocuklar yoruolar ama sevgılerı bambaska ya yaslı ınsanların ve cocukların sevgılerınde cıkar olmaz allah bagıslasın ıns ya kutahyada okuon herkes ole yapıo ya orda gezme yerlerı alısverıs yerlerı bıraz daha sınırlı heralde o yuzden ya bıde eskısehır gercekten yasancak sehır ya kı ıns burdada kalırım buraya atanmayı cok ıstıom ama bakalım ya nasıp o abla ya benım annem derkı cocuklarımın yasları kadar buyugum der ya bızde 4 kardesız en kucuk benım :)
afferim sana..ozamann gel bir öpeyimçalışıyorummm ablammmmm salmadımmm
biryemek kasigi haslanmis yogurtlu ispanakmi:)) ay onuda yemeseydin canim..sen bunu ögündenmi sayiyorsun..yalniz öglen bayagi kacirmissin...komsuluktamiydin neydin..misafirlik münüsü gibi ögle yemeginmenüm
Sabah omlet 3 dilim ekmek 6 zeytin
Öğlen yarım kase kısır 2dilim börek bir ince dilim pasta :/
Akşam 1 yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Gece meyve
biryemek kasigi haslanmis yogurtlu ispanakmi:)) ay onuda yemeseydin canim..sen bunu ögündenmi sayiyorsun..yalniz öglen bayagi kacirmissin...komsuluktamiydin neydin..misafirlik münüsü gibi ögle yemegin
Aynen misafirlikteydim öğlen kaçırınca mecbur akşamdan kestim :/
valla canim öglen bayagi bir kacirmissin..aksam yememk yeterli olmamistir bence...keske 5 saate kossaydin
kaldimmi bir basima:)) iyi geceler ben kacarim diceek biride yok..e duyumcum bende pek yoruldum..gidipte yatayim bari..senel muhabbetede doyum olmuyor amasesim yankilanmadan cikayim bari ri ri ri ri ri ri ri ri ri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?