80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

son 24 saat valla bak neler oldu aranıza benım gıbı bı bas belası aldınız mesela daha neler neler ya benımde sayfam kuculdu ya nıe kı ya
cocuklar kafami kazan etti valla..gecmisi okuyacak halim yok..bayilirim ben basbelalarina..bende kendim biraz bela sayilirim:))) hosgeldin aramiza..anlat bakalim kimsin necisin nerelisin yas bas kac kilo ne:))
hgg gözmünnn nuruuuu bence sorunn sendee yoksa bayağı yazdık :9
yerim senin nurum diyen dilelrini:)))))))anladim elmasekerim benim anladim:)))

nereye kamileecim ha hayirdir kafanmi bozuk..daha birbirimize takilacaktik:)))

bu ne ya saglisollu reklam koymuslar..daracik koridarda SIKISMISIM gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
bu ne ya saglisollu reklam koymuslar..daracik koridarda SIKISMISIM gibi hissediyorum kendimi

al iste ya bir salakca durum daha..dalmisin büyük harfle yazmamisin cok cok ayip laf olmus..kusura bakmayin dostlar ya..klavye hatasi diyelim..özür..düzelttim ama farkeden olmamistir insallah

istanbulluyum ama eskısehır anadolu unıvde okul oncesı ogret okuom son sınıf ogrencısıyım yasım 22 kilom yasımın 4 katı 88kıloyumama elmasekerı yanı benım dıet hocam sayesınde vercez ıns bu kıloları :)

kiz adasim ara ögünde bunlari yiyecegiz ya..sabahla ögle arasi bunlarin hepsini yerimde..aksamla öglen arasi hepsini bir daha yesem cokmu olur acaba diyorum

bende istanbullu sayilirim.yurt disinda yasiyorum..4 cocukluyum..onlarla bu günkü gibi carsi pazar gezdigimde koyun güden coban gibiyim resmen:))verirsin insallah kilolarini..hersey senin elinde..o kilolardan bende gectim...buraya takil..istesende yiyemezsin:) bende kütahyada okudum...ama iki günde bir eskisehirdeydim:)) 35 yasindayim..himm demekki 15 sene olmus vay anasini beeeeee

nerdesın abla ya bızde 1yıldan fazla almanyada kaldık ama babam vefat edınce gerı donmek zorunda kaldık ya ıns bakalım ya zaten buraya yazıcak olman ustunde buyuk baskı kuruo ya cocuklar yoruolar ama sevgılerı bambaska ya yaslı ınsanların ve cocukların sevgılerınde cıkar olmaz allah bagıslasın ıns ya kutahyada okuon herkes ole yapıo ya orda gezme yerlerı alısverıs yerlerı bıraz daha sınırlı heralde o yuzden ya bıde eskısehır gercekten yasancak sehır ya kı ıns burdada kalırım buraya atanmayı cok ıstıom ama bakalım ya nasıp o abla ya benım annem derkı cocuklarımın yasları kadar buyugum der ya bızde 4 kardesız en kucuk benım :)

kiz aleyna senin su son bu hafta son bu gün son laflarin varya bitiriyor beni:))) kiz nerdeyse iki aydir takiliyorum buraya ya bir türlü vazgecemedin su börek cöreklerden..ama sana kizamiyorum niyeyse pek sevimli geliyor kacamaklarin..belkide kilon cok abarti degil o yüzdendir bilmiyorum..ama bu menülerin kanima giriyor demedi deme
ay ay bir soluktada anlatirmis neler ettigini..yahu senin burcun ne ..bana beni animsatiyorsunda:))))))))

kiz varya senin yüzünden 10 sayfalik gecmis yapmak zorunda kaldim bu hatunun derdi ne diye...oluyor zaman zaman böyle seyler calisan anne olarak cocugun konusunda biraz daha hassassin tabi haliyle..anlatildigi gibiyse durum pekte hos sayilmaz ama kendini bu kadar yipratip üzülmende dogru degil..o cocuk gözlerine bir bakista hisseder herseyi..bak canim herkes payina düseni yasamak zorunda..senin cocugununda payina düsen o..en azindan emniyette iyi bakiliyor bu hepsinden önemli..sagin solun lafina bakipta elindekindende olma..güzel bir dille konusursun olmazsa..eminim anlayacaktir..cünkü oda bir anne..ban benim cocuklarimin payinada o kadar cok acilar düstüki...keske bakici elinde ilgisiz kalsalardi..bu gün olmus yüregimi yakiyor cocukluklarinin geciyor olmasi...ne baba sevgisi görebildiler..nede mutlu olabildiler..onlar icin hazirlanmis kaderlerindede bu vardi..onlari düsünüp cok üzüldüm ama paylarina düseni yasamak zorundalardi..bunuda asla unutmadim..gereksiz simartmadim..onlara hissettirmedim acilarimi...vicdansiz bir adamin elinde aglamaya bile korktuklari yillari oldu...bak söle bir dön herkese bak.kim istedigi gibi huzurlu maddi manevi rahat cocuk büyütebiliyor..ben 24 saat evimdeyim cocuklarimin basinddayim hicbir maddi proplemimde yok yani cokmu huzurluyum cokmu iyi yetistirebiliyorum cocuklarimi...kesinlikle hayir.öyle an geliyorki elin ayagin baglaniyor..sükret canim..baski altinda büyümesinden iyidir ...bizlerde calisan anne cocuklariydik..bizlerde kenarköseden izlerdik cocuklari ama ne oldu ...acimi veriyor simdi cocuklugum hayir.annemin zor güc sartlarda bize bakmis olmasi geleceginide garantilemis olmasi basimizi dik anlimizi acik yapiyor..silkelen kendine gel...vardir allahin bir bildigi..

evet modern sehir diyorlar..ama cok soguk be gülüm...oranin kisi hic bitmiyor..ben nordheinwestfallendayim...neresini biliyorsun bilsem sölecemde:))
çalışıyorummm ablammmmm salmadımmm
afferim sana..ozamann gel bir öpeyim

menüm
Sabah omlet 3 dilim ekmek 6 zeytin
Öğlen yarım kase kısır 2dilim börek bir ince dilim pasta :/
Akşam 1 yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Gece meyve

menüm
Sabah omlet 3 dilim ekmek 6 zeytin
Öğlen yarım kase kısır 2dilim börek bir ince dilim pasta :/
Akşam 1 yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Gece meyve
biryemek kasigi haslanmis yogurtlu ispanakmi:)) ay onuda yemeseydin canim..sen bunu ögündenmi sayiyorsun..yalniz öglen bayagi kacirmissin...komsuluktamiydin neydin..misafirlik münüsü gibi ögle yemegin

biryemek kasigi haslanmis yogurtlu ispanakmi:)) ay onuda yemeseydin canim..sen bunu ögündenmi sayiyorsun..yalniz öglen bayagi kacirmissin...komsuluktamiydin neydin..misafirlik münüsü gibi ögle yemegin

Aynen misafirlikteydim öğlen kaçırınca mecbur akşamdan kestim :/

kaldimmi bir basima:)) iyi geceler ben kacarim diceek biride yok..e duyumcum bende pek yoruldum..gidipte yatayim bari..senel muhabbetede doyum olmuyor ama sesim yankilanmadan cikayim bari ri ri ri ri ri ri ri ri ri

kaldimmi bir basima:)) iyi geceler ben kacarim diceek biride yok..e duyumcum bende pek yoruldum..gidipte yatayim bari..senel muhabbetede doyum olmuyor ama sesim yankilanmadan cikayim bari ri ri ri ri ri ri ri ri ri

iyi gecelerr...ben geldim hemsomm kacma bir yere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…