sevmekmi? sevilmekmi?
denizinm ortasında bir tahta,tahtanın iki ucunda iki serçe.biri serbest diğeri kafeste...
serbest olan uçabilir ama uçamıyor,çünkü uçarsa;diğer serçe denize düşecek...
serbest olan serçe olup sevdiğini ıspatlamak mı? yoksa: kafesteki serçe olup, ne kadar sevildiğini görmekmi isterdin??? GÜNAYDINNNNNN
cnlarmm gunaydınnn ben bugun annemlere gtcm pazartesi dra falan gtcz pazartesi akşam burdaym bugnkü tahmini menumu yazaym yarını da pazartesiyle brlkte yazcm bldirimi erken yaptım kaptanma hatrlatrsnz demi unutmasn beniiiiiihedefimeee ulaştımmmm ve 300gram da gectm ben yne kankama teşekkür etcm ya salmadı beni bundan sonra verdgm butun klolarda onun da payı var gtseydm salardm o kadar haklıydı kii ona tkrar tkrar
Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 78
Bu hafta:76.7
Giden:1.3
Toplam Giden: 7.3
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:160 dk fitness 20 dk plates 30 dk yürüyüş
tebrikler çok güzel kilo vermişsindarısı bizlere
tebriklerrrrrrrrrrrrr ben iltifata başlayayım bari ben ulaşamıycam hedefime
cnlarmm gunaydınnn ben bugun annemlere gtcm pazartesi dra falan gtcz pazartesi akşam burdaym bugnkü tahmini menumu yazaym yarını da pazartesiyle brlkte yazcm bldirimi erken yaptım kaptanma hatrlatrsnz demi unutmasn beniiiiiihedefimeee ulaştımmmm ve 300gram da gectm ben yne kankama teşekkür etcm ya salmadı beni bundan sonra verdgm butun klolarda onun da payı var gtseydm salardm o kadar haklıydı kii ona tkrar tkrar
evet modern sehir diyorlar..ama cok soguk be gülüm...oranin kisi hic bitmiyor..ben nordheinwestfallendayim...neresini biliyorsun bilsem sölecemde:))
afferim sana..ozamann gel bir öpeyim
canim ya yazmayi unuttum..allah rahmet eylesin..ne kadardir türkiyedesin peki.
kızzz bugün nelerr yedi neler yaptınnnn varmıı senin cadılardan birşeylerıch war aus berlin aber dann lebte ich in köln:)allahım unutmaya baslamısım ya almancayı kova burcuyum ablacım azcık cok konusuom ıcımde pek bıse tutamam ben ya:)anlatıldıgı kadar olmasada guzel sevyom burayı ya ben 4yıldır burdayım ve ılk geldıgım sene bıde bu sene bu kadar kısı oldugunu gordum ya valla dogalgaz faturamız 230gelmıs sastık kaldık ve dusunun 35mk bı ev burası ya:)
süpersinnnnn bebekkkkkkkkkBaşlangıç 88
Geçen hafta 82.200
Bu hafta 80.900
Giden 1.300
Toplam giden 7.100
Hedef 80
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?