80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse kimse kalmamis :)bende menümü paylasayim
sabah:kepekli sandvic arasi beyaz peynir,domates ve marul
ara:1 elma
ögle:200 gr. balik tava ve salata
ara:kepekli sandvic arasi hindi gögsü
aksam:2 kase lahana corbasi ve 1 portakal
3 litre su ve yesil cay

MENÜM:
Sbah:2 bardak su
kahvalt:2 dilim ekmek 2 peynirden yağsız tost ve 2 zeytin 10 gr çikolata
ara:süt
öğle:balık salatave kibirt kutusu kadar revani
ara:yarım elme
akşam1:6 yk etlisebzelipatatesli yemek
ara:bir porsyon muz
akşam2:3 porsyon et ve 2 dilim ekmek
ara:bir porsyon muz daha
şimdi:çikolatalı süt....
daha çalışıyorum ama...

sevmekmi? sevilmekmi?
denizinm ortasında bir tahta,tahtanın iki ucunda iki serçe.biri serbest diğeri kafeste...
serbest olan uçabilir ama uçamıyor,çünkü uçarsa;diğer serçe denize düşecek...
serbest olan serçe olup sevdiğini ıspatlamak mı? yoksa: kafesteki serçe olup, ne kadar sevildiğini görmekmi isterdin??? GÜNAYDINNNNNN

Günaydınnnnn :) tabiki kafesteki serçe :))

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 78
Bu hafta:76.7
Giden:1.3
Toplam Giden: 7.3
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:160 dk fitness 20 dk plates 30 dk yürüyüş

cnlarmm gunaydınnn ben bugun annemlere gtcm pazartesi dra falan gtcz pazartesi akşam burdaym bugnkü tahmini menumu yazaym yarını da pazartesiyle brlkte yazcm bldirimi erken yaptım kaptanma hatrlatrsnz demi unutmasn beniiiiii hedefimeee ulaştımmmm ve 300gram da gectm ben yne kankama teşekkür etcm ya salmadı beni bundan sonra verdgm butun klolarda onun da payı var gtseydm salardm o kadar haklıydı kii ona tkrar tkrar

sabah : kepekli tost şekersiz çay beş adet zeytin
ara : bir yeşil elma
öğle: garnitürlü kereviz iki küçük
ara : bir avuç kadar leblebi k.üzüm
bir bardak süt
akşam 6 gibi : 2 parça pizza ( ödülüm buydu bnmmm )
biraz kola birkaç tane de patates kızartması
ara : yok sadece btki çayları var
spor yok ( biraz kaslar dnlensn robot gibi oldm her tarafım et kırdı )

tebriklerrrrrrrrrrrrr ben iltifata başlayayım bari ben ulaşamıycam hedefime

hu hu kimescikler yokmu? nerlerdesin bakiiim.hafta sonu herkes alisveristemi.ben de bugün pastalar .sarmalar yaptim.insallah az yiyerek kurtulurum . saatler den beri mutfaktayiiim. baya bi ugrastiiim.isterseniz yardima gelebirsinizz...

kuzummm benimmmmm tbrkkk ederimm süpersin yaaaa canım kankammm tbrkk ederimm senn verdikcee ben çok mutluyorum asıl beni mutlu ettiğin için ben sana teşekkür ederim :)

iltifatt edeceklerr arasındaaa bende varımmmm ((( ama olsunnn kilo verdimmm buda birşeyyy salak gibi hedefi 3 kilo yaarsam tabi verememmmm ne zannetiysem kendimi süpermen filan mı :)))))

evet modern sehir diyorlar..ama cok soguk be gülüm...oranin kisi hic bitmiyor..ben nordheinwestfallendayim...neresini biliyorsun bilsem sölecemde:))
afferim sana..ozamann gel bir öpeyim

ıch war aus berlin aber dann lebte ich in köln:)allahım unutmaya baslamısım ya almancayı kova burcuyum ablacım azcık cok konusuom ıcımde pek bıse tutamam ben ya:)anlatıldıgı kadar olmasada guzel sevyom burayı ya ben 4yıldır burdayım ve ılk geldıgım sene bıde bu sene bu kadar kısı oldugunu gordum ya valla dogalgaz faturamız 230gelmıs sastık kaldık ve dusunun 35mk bı ev burası ya:)

canim ya yazmayi unuttum..allah rahmet eylesin..ne kadardir türkiyedesin peki.

7yıldır fılan abla ya amın 1yıl gıbı yasadık orda zaten ya durum bole olunca mecbur annem kalamam dedı gerı donduk zaten bende orda tam hatırlamıom ama gesamschuleye gıtyodum ve ordakı turkler bu gerızekalı okuluna gıdıo dıe benle konusmuodular bıle gerı donduk ıste ama dılını ı ogrenmıstım ya oranın

kızzz bugün nelerr yedi neler yaptınnnn varmıı senin cadılardan birşeyler

Başlangıç 88

Geçen hafta 82.200

Bu hafta 80.900

Giden 1.300

Toplam giden 7.100

Hedef 80

spor yok
süpersinnnnn bebekkkkkkkkk

menumu yazıyım hemen
sabah:2dilim tambugday ekmei 1haslanmıs yumurta 2 dılım peynır ve bı tatlı kasıgıda kahvaltılık sos
oğlen:5 tane lays
araortakal
aksam:bır kasa yogurt corbası yagsız salata ve karnıbahar yemeı(bugun yemek sırası bendeydı yag koymaı nasılda unuttum ama ya yemege)
ara:bı bardak sut ıcıcem galıba cunku meyvesızsız
hava cok guzeldı bızde bugun cocukları bahceye cıkardık onlarla ıp atladık top oynadık harıkaydı ama ayaklarımı hıssetmıom ve donuste kızları kandırdım surdan bıs alıcam surdan suna bakıcam dıe ve hepımız tam 2saat yuruduk azcıkda kaybolduk ama neyse)su yıne ıcemdım ya 1lıtrenın yıne duruo bı bardak kadarı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…