kızzz bugün nelerr yedi neler yaptınnnn varmıı senin cadılardan birşeyler
süpersinnnnn bebekkkkkkkkk
ya onlarla senın dedıgın gıbı hıc dıetle ılgılı konusmuom hatta bıraktın sen dıolar ama ben valla bırakmadım bugun sosyal tesıslerdeydık zıhınsel engellılere ders vermeye gıtmıstık kızlar abur cubur aldı yedı ama ben sadece cıps aldım onuda valla yemek ıcın deıl herkes bıse aldı bende almıs olmak ıcın aldım ama sadece 5 tane yedım ve dıerlerıne dokunmadım bıle ben cocukların yanına gıtcem daha acıkmadım mıdem kuculdu galıba dedım sonra ayse teyzemız(ordakı gorevlı )ogle yemegınden kalma bıze portakal verdı bende onu 2gıbı yedım su aklıma gelmıo canım ya hıc
ya yarıs nasıl oluo kızlar bı haftada vermek ıstedıgıız kıloyu mu yazıonuz
süpersinn kuzummmmbir dahaki sefereee alabilirsen eğerr onlar alırken pikolata allll cips türü yerinede çubuk kreker al canımmm su benimde pek aklıma gelmiyor yaaa susadıkca içiyorummm (( önceleriiii çok susardım bu gğnler de pekkk susamıyorum da
hava soguk ya ınsan susamıoda ya begendınız mı yanı hocam menumu bıdaha kı sefere ole yapıyım pıkolata nın kcal daha mı dsuk normal cıkolatadan tamam bundan bole ole yapıcam cubuk kraker ın cıps out:)
kızlarrrrrrrrrrrrr pantoldan sonraaaaa badim deeee olduuuuuuuuuu yine 2 yıl önce çok beğenip aldığımmmm giymeyi hayal ettiğim kıyafetler arasındaaa bekleyenn kıyafetimi denedim bugünnn ve olduuuuuu ilk aldığımdaaa vücudu bırakkk kolummm geçmemişdiii yaaaaaaaa çok mutlu oldummmm vee bir pantolum daha bol oldu banaaa aslındaa bol değil deee basen kısmııııı bol duruyorrmaşallah bana :)
kızlarrrrrrrrrrrrr pantoldan sonraaaaa badim deeee olduuuuuuuuuu yine 2 yıl önce çok beğenip aldığımmmm giymeyi hayal ettiğim kıyafetler arasındaaa bekleyenn kıyafetimi denedim bugünnn ve olduuuuuu ilk aldığımdaaa vücudu bırakkk kolummm geçmemişdiii yaaaaaaaa çok mutlu oldummmm vee bir pantolum daha bol oldu banaaa aslındaa bol değil deee basen kısmııııı bol duruyorrmaşallah bana :)
masallah sana canım tebrıkler bebem ya ıns dahada zayıflarsın kuzucum ya sevındım senın adına darısı bız eskı kıyafetlerıne gıremeyenlerın basıma amın:)
sennnnn çok iyi bir öğrencisinn bebek :) evett onun ki dahaaa düşük canımmm diyet yapanlar için ara öğün listelerinde oluyorrr yinee alırken çaktırmaaaa aa bide bunu deneyeyimm falan dersinnnnnn
evet 1 haftalık hedef belirleyip yarışa giriyoruzz canımmm
nerden gırıoz kız o yarısa bende bı gıreyım bakalım kacıncı olucam ya bırıncılıge oynarım kesın ya:)
sabah-ara:1 kırma yumurta,yarım dlm peynir,2dlm ekmek
öğle:1 paket bisküvi
ara:4 çilekli gofrett
akşm:1 haşlama tavuk but, 4yk pilav,1 bardak ayran
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve, süt
Ne yaptın sen canım yaaa ödülünü bugünden mi verdin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?