80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bende yarın bildirim yapamayacağım için şimdiden yaptım ...Hedefi kıl payı yakaladım bu hafta zor geçti :))) Şimdiden söyleyim haftaya yarışta ben yokum :)) ödülüde tartıda 80 i gördüğümde vericem kendime :))

Bugünkü menüm

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
2 adet light üçgen peynir
domates salatalık yeşilbiber
3 zeytin
yeşil çay

ara

1 elma
1 bardak süt

öğlen

1 simit
1 yeşil çay

ara

2 kayısı
2 hurma
3 fındık
1 yeşil çay

akşam

1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 dilim çavdar ekmeği
bol yeşillik

ara

1 portakal
1 çabardağı süt olacak daha yemedim :)

kızzz bugün nelerr yedi neler yaptınnnn varmıı senin cadılardan birşeyler

süpersinnnnn bebekkkkkkkkk

ya onlarla senın dedıgın gıbı hıc dıetle ılgılı konusmuom hatta bıraktın sen dıolar ama ben valla bırakmadım bugun sosyal tesıslerdeydık zıhınsel engellılere ders vermeye gıtmıstık kızlar abur cubur aldı yedı ama ben sadece cıps aldım onuda valla yemek ıcın deıl herkes bıse aldı bende almıs olmak ıcın aldım ama sadece 5 tane yedım ve dıerlerıne dokunmadım bıle ben cocukların yanına gıtcem daha acıkmadım mıdem kuculdu galıba dedım sonra ayse teyzemız(ordakı gorevlı )ogle yemegınden kalma bıze portakal verdı bende onu 2gıbı yedım su aklıma gelmıo canım ya hıc

sabah-ara:1 kırma yumurta,yarım dlm peynir,2dlm ekmek
öğle:1 paket bisküvi
ara:4 çilekli gofrett
akşm:1 haşlama tavuk but, 4yk pilav,1 bardak ayran
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve, süt

süpersinn kuzummmm bir dahaki sefereee alabilirsen eğerr onlar alırken pikolata allll cips türü yerinede çubuk kreker al canımmm su benimde pek aklıma gelmiyor yaaa susadıkca içiyorummm (( önceleriiii çok susardım bu gğnler de pekkk susamıyorum da

kızlarrrrrrrrrrrrr pantoldan sonraaaaa badim deeee olduuuuuuuuuu yine 2 yıl önce çok beğenip aldığımmmm giymeyi hayal ettiğim kıyafetler arasındaaa bekleyenn kıyafetimi denedim bugünnn ve olduuuuuu ilk aldığımdaaa vücudu bırakkk kolummm geçmemişdiii yaaaaaaaa çok mutlu oldummmm vee bir pantolum daha bol oldu banaaa aslındaa bol değil deee basen kısmııııı bol duruyorr maşallah bana :)

hava soguk ya ınsan susamıoda ya begendınız mı yanı hocam menumu bıdaha kı sefere ole yapıyım pıkolata nın kcal daha mı dsuk normal cıkolatadan tamam bundan bole ole yapıcam cubuk kraker ın cıps out:)

sennnnn çok iyi bir öğrencisinn bebek :) evett onun ki dahaaa düşük canımmm diyet yapanlar için ara öğün listelerinde oluyorrr yinee alırken çaktırmaaaa aa bide bunu deneyeyimm falan dersinnnnnn

masallah sana canım tebrıkler bebem ya ıns dahada zayıflarsın kuzucum ya sevındım senın adına darısı bız eskı kıyafetlerıne gıremeyenlerın basıma amın:)

ne güzel canım tebrikler sana bana da yazıklar olsun kilom tam olarak aynı ne eksik ne fazla duraklamadayım yani bugün de gün vardı ondan menü paylaşımı yapmayı düşünmüyorum

sennnnn çok iyi bir öğrencisinn bebek :) evett onun ki dahaaa düşük canımmm diyet yapanlar için ara öğün listelerinde oluyorrr yinee alırken çaktırmaaaa aa bide bunu deneyeyimm falan dersinnnnnn

tamam bebem ya a buda neymıs rengıde cok guzelmıs fılan dıyım dımı hatta:) derslerımde pek ole deılımdır kız aslında ama dıet hocam en ıysını bılır ya bence sen bızım okuldakı hocalarada bunu solemelısın ya:)

nerden gırıoz kız o yarısa bende bı gıreyım bakalım kacıncı olucam ya bırıncılıge oynarım kesın ya:)

yarın akşam yada pazartesi yeni listee çıkarırızzz sende girersinnn :))) kaybeden seçeceği bir kişiye( kazanan) 1 hafta boyunca günde 10 kez iltifat edecek

bene bugünkü menümü yazayım kızlar:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,biraz labne peynir,10 tane kadar patates kızartmasışekersiz çay
ara:5-6 tane badem
öğle:1 tabak terbiyeli sebzeli,tavuk yemeği 1 bardak ayran,2 dilim ç.ekmeği
akşam:salata
sabah 30 dk,akşam 20 dk olmak üzere 2 part tempolu yürüyüş,bol su

Tebrikler canım benim mucuxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…