80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım ya ne güzel...inş.bizde yaşarız aynı şeyleri :)

akşam neden yemek yemiyon ki?????

akşam neden yemek yemiyon ki?????
canım bişey istemiyor canım bende salatayla geçiştirdim.birde gün içinde tartıyı gördükçe tartıldım bugün sabah çıktığımdan nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyorum gün içinde,ne biliyim aslında kilo vermiyorumda kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimcanım sıkıldı biraz...

yarın akşam yada pazartesi yeni listee çıkarırızzz sende girersinnn :))) kaybeden seçeceği bir kişiye( kazanan) 1 hafta boyunca günde 10 kez iltifat edecek

sper ya allahım ya sen kazanırsan ben senı secerım ya 10 deıl 100kere bıle ederım valla ya ama ben hedeflerımı az koyarım ya sole bı 300 gr fılan:)

yok kuzummm öyleee şeyler için canını sıkma boşunaaa herkes de aşağı yukarı öyle oluyorr ben sabah tartılırr bırakırımm sende öylee yapppp vee yemeğindenn kısmaaaa salataaa yemek değil kiiii salatayı sınırsızz yiyebiliyom ben menüme göreeee düşün yaniiii bir daha öyle görmek istemiyorumm tamam mıı hadi son aranı yap şimdi 1 kase yoğurt, 1 meyvee yeee hemen

sper ya allahım ya sen kazanırsan ben senı secerım ya 10 deıl 100kere bıle ederım valla ya ama ben hedeflerımı az koyarım ya sole bı 300 gr fılan:)

ahh sormaa bebeğimmm ben bu haftaa hedefii 3 kilo olarakk belirledimmmmm çok pişmanım çokkkk (( yaa kaçamaklarr yüzünden aldığım 2 kiloyu hemen veririm zannettim amaaa öyle değilmiş ((( olsunnnn yaaa hiç vermedi değilim en azından haftayaaa az belirleyelim DDD çokkk sağolll kuzum bu aradaaaa

ay ya olsun bence suankı halınle hafıf etıne dolgun bı bayan gorunumundesındır ya of ben her gun tartılıom nerdeyse ya ama bı deısıklık yok ya 88 kıloda takıldım galıba ama pes etmek yok bugun dıete gırelı tam 3 hafta bıttı ama sadece 1 kılo vermısım haftaya ıns 87 yı gorurum tartıda ya en cok gormek ıstedıgım rakam bu oldu artık ya:)

haftaya cumaaaaaaaa ya göreceksinnnn bu şekilde devam edersenn ben sana garanti ediyorummmm

iyi akşamlar menümü yazıp hemen çıkmam lazım

sabah 3 dilim ekme beyaz peynir 5 zeytin 1 çay k.bal
ara yok

öğlen 7 ymk k.karnıbahar 2 kaşık yoğurt 1 dilim k.ekmek

ara yok

akşam 1 tabak patlıcan yemeği salata

1 elma

• menum
  • sabah 1 bardak su
  • iki tas kahve, 1 kucuk ekmek .kücück kasar peyniri, racal,dört kasik
  • öglen bir kucuk tabak sarma ,yogurt.iki dilim pasta
  • ara yok
  • aksam yok ,muz keten tohumlu yogurt
  • su 1 litre su

Canım haftada 3 kilo belirlemek bence çok normali 1 1.5 kilo.Özellikle ben gibi pko hastaları yavaş veriyor gram gram ozman benim sürekli iltifat etmem gerekecek galiba.Haksızlık değilmi buLütfen makul ölçülerde olsun

Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,haşlanmış yumurta,domates salatalık,açık şekersiz çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:3 adet mücver,yoğurt.
Ara öğün:1 portakal
Akşam:2 kepçe mercimek çorba,salata,yoğurt,1 tane mücver.
Ara öğün:Yeşilçay,açık çay
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,Mekik çekme.

kizlar herkese guzel ve hayirli aksamlar

sabah kahvalti 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir,5 tane yesil zeytin birzzda helva

aksam 1 kase et suyu 3 kasil pilav ve birazda kavurma

5;6 tane incir

ve yesil cay

sabah
1 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
1,5 kk peynir
6zeytin

Öğle
4tane sarma yarım patlıcan dolması
1 bardak ayran

Akşam
1 tabak zeytin yağlı pırasa

Ara
Meyve

haftaya cumaaaaaaaa ya göreceksinnnn bu şekilde devam edersenn ben sana garanti ediyorummmm

ıns kusum ya valla bu sefer cok azım ettım ıns vercem tabı azım etmeme sebepsınız sızlerde ya ama ben demın bı avuc leblebı yedım kızlarla fılm ızlıoduk kuruyemıs getırdıler ama sadece leblebı yedım sut ıcmıycem ama ya

selamlar bugün tartıldım hiç verememişim yaa hasta mı olucam nolucam.bi belirtiler var ama ondan mı veremedim anlamadım. halbuki geçen haftadan daha az yemiştim çok moralim bozuldu.bugün yedim kurabiyeleri bal kaymakları. hele kaymak ki ne kaymak. eşimle sabah yarıştık resmen yarısını yedik kaymağın

selamlar bugün tartıldım hiç verememişim yaa hasta mı olucam nolucam.bi belirtiler var ama ondan mı veremedim anlamadım. halbuki geçen haftadan daha az yemiştim çok moralim bozuldu.bugün yedim kurabiyeleri bal kaymakları. hele kaymak ki ne kaymak. eşimle sabah yarıştık resmen yarısını yedik kaymağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…