maşallah canım ya ne güzel...inş.bizde yaşarız aynı şeyleri :)kızlarrrrrrrrrrrrr pantoldan sonraaaaa badim deeee olduuuuuuuuuu yine 2 yıl önce çok beğenip aldığımmmm giymeyi hayal ettiğim kıyafetler arasındaaa bekleyenn kıyafetimi denedim bugünnn ve olduuuuuu ilk aldığımdaaa vücudu bırakkk kolummm geçmemişdiii yaaaaaaaa çok mutlu oldummmm vee bir pantolum daha bol oldu banaaa aslındaa bol değil deee basen kısmııııı bol duruyorrmaşallah bana :)
bene bugünkü menümü yazayım kızlar:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,biraz labne peynir,10 tane kadar patates kızartmasışekersiz çay
ara:5-6 tane badem
öğle:1 tabak terbiyeli sebzeli,tavuk yemeği 1 bardak ayran,2 dilim ç.ekmeği
akşam:salata
sabah 30 dk,akşam 20 dk olmak üzere 2 part tempolu yürüyüş,bol su
maşallah canım ya ne güzel...inş.bizde yaşarız aynı şeyleri :)
canım bişey istemiyor canım bende salatayla geçiştirdim.birde gün içinde tartıyı gördükçe tartıldım bugün sabah çıktığımdan nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyorum gün içinde,ne biliyim aslında kilo vermiyorumda kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimakşam neden yemek yemiyon ki?????
yarın akşam yada pazartesi yeni listee çıkarırızzz sende girersinnn :))) kaybeden seçeceği bir kişiye( kazanan) 1 hafta boyunca günde 10 kez iltifat edecek
yok kuzummm öyleee şeyler için canını sıkma boşunaaa herkes de aşağı yukarı öyle oluyorr ben sabah tartılırr bırakırımm sende öylee yapppp vee yemeğindenn kısmaaaa salataaa yemek değil kiiii salatayı sınırsızz yiyebiliyom ben menüme göreeee düşün yaniiii bir daha öyle görmek istemiyorumm tamam mıı hadi son aranı yap şimdi 1 kase yoğurt, 1 meyvee yeee hemencanım bişey istemiyor canım bende salatayla geçiştirdim.birde gün içinde tartıyı gördükçe tartıldım bugün sabah çıktığımdan nerdeyse 2 kilo fazla çıkıyorum gün içinde,ne biliyim aslında kilo vermiyorumda kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimcanım sıkıldı biraz...
sper ya allahım ya sen kazanırsan ben senı secerım ya 10 deıl 100kere bıle ederım valla ya ama ben hedeflerımı az koyarım ya sole bı 300 gr fılan:)
yok kuzummm öyleee şeyler için canını sıkma boşunaaa herkes de aşağı yukarı öyle oluyorr ben sabah tartılırr bırakırımm sende öylee yapppp vee yemeğindenn kısmaaaa salataaa yemek değil kiiii salatayı sınırsızz yiyebiliyom ben menüme göreeee düşün yaniiii bir daha öyle görmek istemiyorumm tamam mıı hadi son aranı yap şimdi 1 kase yoğurt, 1 meyvee yeee hemen
ahh sormaa bebeğimmm ben bu haftaa hedefii 3 kilo olarakk belirledimmmmm çok pişmanım çokkkk(( yaa kaçamaklarr yüzünden aldığım 2 kiloyu hemen veririm zannettim amaaa öyle değilmiş ((( olsunnnn yaaa hiç vermedi değilim en azından haftayaaa az belirleyelim DDD çokkk sağolll kuzum bu aradaaaa
ay ya olsun bence suankı halınle hafıf etıne dolgun bı bayan gorunumundesındır ya of ben her gun tartılıom nerdeyse ya ama bı deısıklık yok ya 88 kıloda takıldım galıba ama pes etmek yok bugun dıete gırelı tam 3 hafta bıttı ama sadece 1 kılo vermısım haftaya ıns 87 yı gorurum tartıda ya en cok gormek ıstedıgım rakam bu oldu artık ya:)
yok kuzummm öyleee şeyler için canını sıkma boşunaaa herkes de aşağı yukarı öyle oluyorr ben sabah tartılırr bırakırımm sende öylee yapppp vee yemeğindenn kısmaaaa salataaa yemek değil kiiii salatayı sınırsızz yiyebiliyom ben menüme göreeee düşün yaniiii bir daha öyle görmek istemiyorumm tamam mıı hadi son aranı yap şimdi 1 kase yoğurt, 1 meyvee yeee hemen
ahh sormaa bebeğimmm ben bu haftaa hedefii 3 kilo olarakk belirledimmmmm çok pişmanım çokkkk(( yaa kaçamaklarr yüzünden aldığım 2 kiloyu hemen veririm zannettim amaaa öyle değilmiş ((( olsunnnn yaaa hiç vermedi değilim en azından haftayaaa az belirleyelim DDD çokkk sağolll kuzum bu aradaaaa
haftada üc kilo vermek ben ce imkansiz .bir kilo yada yarim kilo . daha mantikli gibi degilmi kizlar
haftaya cumaaaaaaaa ya göreceksinnnn bu şekilde devam edersenn ben sana garanti ediyorummmm
Bencede canım.hızlı verelim derken geri almayalım kiloları .Ben istesemde hızlı veremiyorum oda ayrı bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?