80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım darısı başıma bende bilemiyorum ya hedefi çokta fazla tutmadım yarın bakıcam bakalım ama hiç ihtimal yok:18::18:

bugünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir haşhaş ezmesi zeytin nescafe
ara 5 tane leblebi
öğlen 1 açma 3 tane mercimek köftesi 3 açık çay
ara türk kahvesi
akşam 2 parça tavuk salata yoğurt 1 parça helva
ara 1 muz süt

2.litre su spor yok

kölnne gittim canim..bizim buraya 80 km kadar...bottroptayim...belki duymusundur:)) canim gesamtschule gerizekalilar okulu degilki...neden öyle bir seyn demisler anlayamadim...türklerin genelinin gittigi okul o zaten:)) benim ortancada seneye oraya gidecek..büyük kiz reale gidiyor..cok cabaladim ama ortancanin ders notlari yeterli olmadi malesef( anam 35 mk.lik eve 230 cok degilmi ya...allahtan kis gecti:))
cevaqbini yukarda yazmisem bacim:))

sabah:
iki ekmekcik
bir nagets
biraz peynir birazda üzerine recel..

ögle:bir koca tabak salata
ara:yarim caybardagi kadar karpiz cekirdegi(okey oynarken kacti ama dilim acayip yara olmus onun yüzünden)
aksam:
patlican kebabi(iki halka patlican arasindada iki köftesi) yarim patates..yagi bayagi azdi..yagsiz desem yeriydi yani:))
bir koca tabak salata

ara:hec yok:)
spor:hec yok:)
su:hec yok:)

ama ne var? sabah tartildim ya ben yarisi kazanmisim valla eger yarin sabah fazla cikmazsa bakalim..insallah cikmaz..allahim sabahi iple cekiyorum:)

haftada üc kilo vermek ben ce imkansiz .bir kilo yada yarim kilo . daha mantikli gibi degilmi kizlar

Bencede canım. hızlı verelim derken geri almayalım kiloları.Ben istesemde hızlı veremiyorum oda ayrı bir konu

kızlar benim amacım zatenn her hafta 3 kilo vereyim değillllll ben 3 aydırr diyetteyimmm belli bir periyotta gitti zaten kilolarımmm ama 3 hjaftalık kaçağınnn kilosu olduğu içinnn çabukkk giderrr gözüyle baktımmm ki arada yine kaçamklarım oldu olmasaydıı o 3 kilo giderdi de yoksa zaten çabuk kilo vereyimmmmm gitsin hemen dememm ne şekilde gittiğini biliyorummm ha bide regl döneminin şişliğini de katmışdım hesabaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzummm ne yaptınnn öfkeyle kalkann zararlaa otururrrrr
tebrikler canım darısı başıma bende bilemiyorum ya hedefi çokta fazla tutmadım yarın bakıcam bakalım ama hiç ihtimal yok:18::18:
olsunn kız bu haftaa bizz iltifat edelim haftaya da onlarr eder bizeeeeeeeee

valla ole bı cokkı hemde ya ama ev arkım cok usuo ya kombı hep son ayar yanıo valla ya kıs bıtmeseydı heralde bızm aıleler ıflas edıcektı bılemıom tam hatırlamımda zaten ya kı orda benle dalga gecenlerın hıc bırı gıremedı unıve ama allahıma sukur ben kazandım ve ıns bu yıl mezunda olucam ya ınan hıc bı yerı hatırlayamıom ya bence o cok sacma bı sey ya tam hatırlamıom ama benım gıttım okuldan mezun olanların unıve gırmelrı yok gıbı bıseydı ve ben bı sınava gırmıstım zaten yenı gelmıstık dılım yok tu bıse bılmıodum ne sorusu yapıcaksam orda ya ole bı almanya maceramız oldu ama kısa surdu hayırlısı boleymıs dımı ıns senın cocukların harıka yerlere gelır ablam ya

insallah canim..elimden geleni yapiyorum onlar icin ama okul hayatlarina fazla katkim olamiyor...allahtan tek dilegim ..namuslariyla basarili mutlu bir hayat yasarlar..burada o kadar cok zorki insanin kendi kültüründe örf adetinde cocuk yetistirmesi...ne kadar kaldiniz canim burada?

kiz dilaram canim cigerim ne o ayran ictik ayrimi düstük..selam sabah vermiyon hic...aglayayimmi simdi ha ha

kızz ben seninle ayrı düşermiyimmmmmm sen kapıdan kov bacadan atlarım kucağına :))))) nasılsın ablammmmmmmm

bosa dememisler aglamayana emzik yok diye..bak aglamasam selamini alamayacagim..böyle söke söke alirlar iste..nihaha haaaaaa:)) iyidir canim ya..kiz baksana ben tam bir kilo olarak yarisa girmistim demi..kiz bu yaris yüzünden bu gün o güzelim yemeklerden azicik azicik yedim..senle olan yarisi kazandim sayilir ama serapla idealasmistim bu hafta seni sollayacagim diye..iste o kisimda bilemiyorum yani:)) bahsettigi son 300 gr mida veremediyse gectim sayilir:)))verdiysede bilemiyorum artikin:))

iyi geceler kılar nasılsınız bakalm yarışma baya iyi gelmiş herkese güzel kilolar verilmiş ama ben hafta başında verdiğim 1 .2 yi hafta sonuna geri aldım galiba kendimi tank gibi hissediyrm tartıdım bu sabah çok çok az bi giden kilo var ben yakaşık 12 senedir 72 ve üstüydüm ondanmıdır nedir gtmyo bunlar çok çok yavaş gidiyo napalım bu haftada bize iltifat etmek düşecek haftaya inş iltifat alan oluruz iycem ama pek umudum yok

duyumcum çok teşekkür edrim bakıcı konusunda onu diyen kadın baya bi pinpirik birisiymiş ama zaten annesinden ayrı olan bi çocuğun mutlu olmasını beklemyrm dünyanın en mükemmel kadını olsa 1 yaşındaki bi çocuk için annaesinden başkası yoktur napalım benim bebeğimede anneye hasretlik düşecek dua ediyrm yaz gelsinde kızımla beraber olalım okul kapansın diye

eh gelelim berbat üstü menümeeeeeeeeee

sabah:3 dilim ekmek domates az yağda yumurta birazcıkta patates kızartması(kardeşim yanımda çok sever mecbur kaldım yapmaya eeeeee yapıncadaaaaaaa.....)

öğle:5 kaşık bulgur pilavıııııı biraz çorba ve salata

ara:4 biskrem

akşam:3 kaşık tavuk sote salata makarna ölçüsünü bilmyrm ama 4 kaşıktan fazlaydı

aralmasın demi bi zahmet

bugün baktım veremyrm psikolajim bozuldu valla yedim gene dünkü gözleme fiyaskosundan sonra toplayamadım halbuki haftaya müthiş başlamıştım çok güzel gidiyodu ama sonunda batırdım

bir hafta da uc kilo yaglardan gitmezki . vücuttan su gider. yag dan yavas yavas gider

Vücuttan su gitse bile tartıda çok değişiklik olmuyor canım yağdan gittiği zaman tartıda belli oluyor kilonun gittiği.Birde herkezin bünyesi ayrı kiminin hızlı gider kiminin yavaş

hadi bakalim haftaya meydan okuyorum herkese:)) önümüzdeki hafta havalar cok güzel olacakmis..interneetten öyle görünüyor.haftaya iyi yürüyüs yaparim:)) varmi rakip olacak ha simdiden söyleyin bakem:))

ne kötüsün yaaaa beni niye küçümsüyonn ben 1.5 kilo veridöm biliyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

biraz sakinlesmis olmana sevindim canim..menüne gelince bence abarttigin kadar cok degil..yazmadigin birseyler varsa bilememde burada tek fazlalik biskrem ..oda öglen arasinda oldugu icin biraz hafifletici sebeplerden tutuksuz yargilanir:)))makarnaya gelince 4 kasiktan fazlaydi diyorsunda 10 kasikta fazla kirk kasikta:))

ne kötüsün yaaaa beni niye küçümsüyonn ben 1.5 kilo veridöm biliyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
malum zamanindamisin en canim bu ne alinganlik seni niye kücümseyeyim..nerden cikardin onu anlamadim..ben senle birebir yaristan bahsetmiyorum zaten öyle bir ideamizda olmadi..dedin ya gelin bu hafta bir hedef belirleyelim diye..hedefimi basardim anlaminda dedim anam..senin kac kilo verdigini bile bilmiyorum daha:))))))))) oy kuzum kuzum canimi SIKKINMIS bugün..ablasini yanlismi anlarmis..ablasini gereksiz alinganliklarla üzermiymis

yokk kızzzzz seni yanlış anlarmıyım hiç bennnnnnnnnnnnnnnn ummahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…