kızlarrrrrrrrrrrrr pantoldan sonraaaaa badim deeee olduuuuuuuuuu yine 2 yıl önce çok beğenip aldığımmmm giymeyi hayal ettiğim kıyafetler arasındaaa bekleyenn kıyafetimi denedim bugünnn ve olduuuuuu ilk aldığımdaaa vücudu bırakkk kolummm geçmemişdiii yaaaaaaaa çok mutlu oldummmm vee bir pantolum daha bol oldu banaaa aslındaa bol değil deee basen kısmııııı bol duruyorrmaşallah bana :)
kölnne gittim canim..bizim buraya 80 km kadar...bottroptayim...belki duymusundur:)) canim gesamtschule gerizekalilar okulu degilki...neden öyle bir seyn demisler anlayamadim...türklerin genelinin gittigi okul o zaten:)) benim ortancada seneye oraya gidecek..büyük kiz reale gidiyor..cok cabaladim ama ortancanin ders notlari yeterli olmadi malesefıch war aus berlin aber dann lebte ich in köln:)allahım unutmaya baslamısım ya almancayı kova burcuyum ablacım azcık cok konusuom ıcımde pek bıse tutamam ben ya:)anlatıldıgı kadar olmasada guzel sevyom burayı ya ben 4yıldır burdayım ve ılk geldıgım sene bıde bu sene bu kadar kısı oldugunu gordum ya valla dogalgaz faturamız 230gelmıs sastık kaldık ve dusunun 35mk bı ev burası ya:)
cevaqbini yukarda yazmisem bacim:))7yıldır fılan abla ya amın 1yıl gıbı yasadık orda zaten ya durum bole olunca mecbur annem kalamam dedı gerı donduk zaten bende orda tam hatırlamıom ama gesamschuleye gıtyodum ve ordakı turkler bu gerızekalı okuluna gıdıo dıe benle konusmuodular bıle gerı donduk ıste ama dılını ı ogrenmıstım ya oranın
haftada üc kilo vermek ben ce imkansiz .bir kilo yada yarim kilo . daha mantikli gibi degilmi kizlar
Bencede canım.hızlı verelim derken geri almayalım kiloları .Ben istesemde hızlı veremiyorum oda ayrı bir konu
kuzummm ne yaptınnn öfkeyle kalkann zararlaa otururrrrrselamlar bugün tartıldım hiç verememişim yaahasta mı olucam nolucam.bi belirtiler var ama ondan mı veremedim anlamadım. halbuki geçen haftadan daha az yemiştim çok moralim bozuldu.bugün yedim kurabiyeleri bal kaymakları. hele kaymak ki ne kaymak. eşimle sabah yarıştık resmen yarısını yedik kaymağın
olsunn kız bu haftaa bizz iltifat edelim haftaya da onlarr eder bizeeeeeeeeetebrikler canım darısı başıma bende bilemiyorum ya hedefi çokta fazla tutmadım yarın bakıcam bakalım ama hiç ihtimal yok:18::18:
kuzummm ne yaptınnn öfkeyle kalkann zararlaa otururrrrr
olsunn kız bu haftaa bizz iltifat edelim haftaya da onlarr eder bizeeeeeeeee
demi canım ya haklısın yılmak yok asla
kölnne gittim canim..bizim buraya 80 km kadar...bottroptayim...belki duymusundur:)) canim gesamtschule gerizekalilar okulu degilki...neden öyle bir seyn demisler anlayamadim...türklerin genelinin gittigi okul o zaten:)) benim ortancada seneye oraya gidecek..büyük kiz reale gidiyor..cok cabaladim ama ortancanin ders notlari yeterli olmadi malesef( anam 35 mk.lik eve 230 cok degilmi ya...allahtan kis gecti:))
cevaqbini yukarda yazmisem bacim:))
insallah canim..elimden geleni yapiyorum onlar icin ama okul hayatlarina fazla katkim olamiyor...allahtan tek dilegim ..namuslariyla basarili mutlu bir hayat yasarlar..burada o kadar cok zorki insanin kendi kültüründe örf adetinde cocuk yetistirmesi...ne kadar kaldiniz canim burada?valla ole bı cokkı hemde ya ama ev arkım cok usuo ya kombı hep son ayar yanıo valla ya kıs bıtmeseydı heralde bızm aıleler ıflas edıcektı bılemıom tam hatırlamımda zaten ya kı orda benle dalga gecenlerın hıc bırı gıremedı unıve ama allahıma sukur ben kazandım ve ıns bu yıl mezunda olucam ya ınan hıc bı yerı hatırlayamıom ya bence o cok sacma bı sey ya tam hatırlamıom ama benım gıttım okuldan mezun olanların unıve gırmelrı yok gıbı bıseydı ve ben bı sınava gırmıstım zaten yenı gelmıstık dılım yok tu bıse bılmıodum ne sorusu yapıcaksam orda ya ole bı almanya maceramız oldu ama kısa surdu hayırlısı boleymıs dımı ıns senın cocukların harıka yerlere gelır ablam ya
kiz dilaram canim cigerim ne o ayran ictik ayrimi düstük..selam sabah vermiyon hic...aglayayimmi simdi ha ha
kızz ben seninle ayrı düşermiyimmmmmm sen kapıdan kov bacadan atlarım kucağına :))))) nasılsın ablammmmmmmm
bir hafta da uc kilo yaglardan gitmezki . vücuttan su gider. yag dan yavas yavas gider
bosa dememisler aglamayana emzik yok diye..bak aglamasam selamini alamayacagim..böyle söke söke alirlar iste..nihaha haaaaaa:)) iyidir canim ya..kiz baksana ben tam bir kilo olarak yarisa girmistim demi..kiz bu yaris yüzünden bu gün o güzelim yemeklerden azicik azicik yedim..senle olan yarisi kazandim sayilir ama serapla idealasmistim bu hafta seni sollayacagim diye..iste o kisimda bilemiyorum yani:)) bahsettigi son 300 gr mida veremediyse gectim sayilir:)))verdiysede bilemiyorum artikin:))
iyi geceler kılar nasılsınız bakalm yarışma baya iyi gelmiş herkese güzel kilolar verilmiş ama ben hafta başında verdiğim 1 .2 yi hafta sonuna geri aldım galiba kendimi tank gibi hissediyrm tartıdım bu sabah çok çok az bi giden kilo var ben yakaşık 12 senedir 72 ve üstüydüm ondanmıdır nedir gtmyo bunlar çok çok yavaş gidiyo napalım bu haftada bize iltifat etmek düşecek haftaya inş iltifat alan oluruz iycem ama pek umudum yok
duyumcum çok teşekkür edrim bakıcı konusunda onu diyen kadın baya bi pinpirik birisiymiş ama zaten annesinden ayrı olan bi çocuğun mutlu olmasını beklemyrm dünyanın en mükemmel kadını olsa 1 yaşındaki bi çocuk için annaesinden başkası yoktur napalım benim bebeğimede anneye hasretlik düşecek dua ediyrm yaz gelsinde kızımla beraber olalım okul kapansın diye
eh gelelim berbat üstü menümeeeeeeeeee
sabah:3 dilim ekmek domates az yağda yumurta birazcıkta patates kızartması(kardeşim yanımda çok sever mecbur kaldım yapmaya eeeeee yapıncadaaaaaaa.....)
öğle:5 kaşık bulgur pilavııııııbiraz çorba ve salata
ara:4 biskrem
akşam:3 kaşık tavuk sote salata makarna ölçüsünü bilmyrm ama 4 kaşıktan fazlaydı
aralmasın demi bi zahmet
bugün baktım veremyrm psikolajim bozuldu valla yedim gene dünkü gözleme fiyaskosundan sonra toplayamadım halbuki haftaya müthiş başlamıştım çok güzel gidiyodu ama sonunda batırdım
malum zamanindamisin en canim bu ne alinganlikne kötüsün yaaaa beni niye küçümsüyonn ben 1.5 kilo veridöm biliyon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
malum zamanindamisin en canim bu ne alinganlikseni niye kücümseyeyim..nerden cikardin onu anlamadim..ben senle birebir yaristan bahsetmiyorum zaten öyle bir ideamizda olmadi..dedin ya gelin bu hafta bir hedef belirleyelim diye..hedefimi basardim anlaminda dedim anam..senin kac kilo verdigini bile bilmiyorum daha:))))))))) oy kuzum kuzum canimi SIKKINMIS bugün..ablasini yanlismi anlarmis..ablasini gereksiz alinganliklarla üzermiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?