yokk kızzzzz seni yanlış anlarmıyım hiç bennnnnnnnnnnnnnnn ummahhhhhhhhhhhhhhh
allah allah yahu bu kizda bir tuhaflik var bu gün bir kiziyor bir gülüyor:44::44::44::44::44::44: neysebende seni öpeyim söyle simsiki cok hasin öperim:))
ayy sormaa bugün bi dengesizim hadi hayırlısı:)
hayirlisi valla kuzum..sen ders calistinmi bu gün bakiiim..calismadinsada sana catmam valla bu aksam neme lazim.kizlar ya ben size komik bir animdan bahsedecektim aksama gelirim diye aksamada gelememistim..sonrada neydi unuttum..sabahtan beri düsünüyorum yahu neydi diye..ama benim son numaramin bana yaptigi yamuktan bahsedeyim..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iğrençççççççççççççççççççççç :)))))))))))))))))))))))))))))))) senin bu kızzzz çok zekiövallaaa ama midesiz :)benim son numara 2 yasindaki kizimla oturuyorduk..o yanimda tv bakiyordu bende pc önümde turluyordum aylak aylak:)) bu arada ufaklik bir seyler atistiriyordu...aradada bana uzatiordu..arada dalip yutsamda gene l olarak yemis gibi yapip ora sehpanin altinda gizledigim tabaga atiyordum..diet yapicam ya..kizda beni rahatsiz etmesin diye agzima tiktigini itirazsiz aliyordum sonrada caktirmadan tabaga atiyordum..benim kiz bir ara birseyler söyledi ama ben buraya öyle konsatre olmusumki anlamadim..sonra elini agzima uzatti..bende otamatige bagladigim icim agzimi actim..allahim tatli kelogs tadi yerine tuzlu bir sey geldi..bu ne diye bir aldimki elime ne gregiim...kiz burnunu kurcalamis cikarmis icinden sümük falan bir topak etmis atmis agzima..allahim hatirlamak bile istemiorum cok igrencti ama bana sümügünü yedirdi..intikamim aci olacak
mideli kizim midesiz olsa kendi yerdi..beni midesisz saniyor:)))))))))))) dur ona bir oyun yapayimda görsün yarin:))))))))ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iğrençççççççççççççççççççççç :)))))))))))))))))))))))))))))))) senin bu kızzzz çok zekiövallaaa ama midesiz :)
mideli kizim midesiz olsa kendi yerdi..beni midesisz saniyor:)))))))))))) dur ona bir oyun yapayimda görsün yarin:))))))))
canim ben cikiyorum..öpüldün kocaman...herkese iyi geceler diliyorum.yarin sabah bildirimerde bulusuruz:))))
merhaba arkadaşlar....ben bu topiğin müdavimlerindendim bir zamanlar....baharda gelip kilo veriyorum...yazı ince geçiriyorum...ama kış gelince yeniden alıyorum...
2009 yılında buraya 84le gelip 69la ayrılmıştım....hamile kaldığım için ayrılmak zorunda kaldım...sonra geçen sene sanırım 88le başladım 74le ayrıldım..yazın 71 olmuştum...şu anda 77yim...ay nolcak böyle çok sinir oluyorum kendime ama şunu anladım ki kilo vermek kolay sabit kalmak en zoru....
mrb canım gerçekten sabit kalmak ok zor sürekli takipte olmak gerekiyr insan bi afta veridiğinde 2. hafta dikkat etmezse onu bile geri alıyr dikkat etme0k lazım biraz bizim gibi topaqlaklarda bünyede yatkın olunca en ufak bi sallanma geri kilo olarak dönüyr bakalım biz kaçta ayrılacağız bende gelebilsembi 69 a takıldım kaldım 73 temerhaba arkadaşlar....ben bu topiğin müdavimlerindendim bir zamanlar....baharda gelip kilo veriyorum...yazı ince geçiriyorum...ama kış gelince yeniden alıyorum...
2009 yılında buraya 84le gelip 69la ayrılmıştım....hamile kaldığım için ayrılmak zorunda kaldım...sonra geçen sene sanırım 88le başladım 74le ayrıldım..yazın 71 olmuştum...şu anda 77yim...ay nolcak böyle çok sinir oluyorum kendime ama şunu anladım ki kilo vermek kolay sabit kalmak en zoru....
hg canım aramıza kolay gelsinnnnnnnaranıza yenı katıldım acil zayıflamak istiyorum ama bu arada maşaallah iştahım yerınde
28 yaşındayım
boyun 1,68
kilom 81,5 cuk :) ne giyersem olmuyoaslında kendımle barışık bir insanım ama sağlığım için zayıflamam lazım 86,5 dan 81,5 a düştüm ama stresdan verdım kilo daha vermem lazım
ayy evet iremim yaa sormaa bende sinir oldum sabah saçımı düzleştirmeye başladım gitti bir tarafdan bağadım sonra geldi biraz yaptım gitti diğer taraftan bağladım akşama kadar öyle gezdim görsen bi komikdim :))))) iremm bugünn olayyy vardırrrr kesinnnnn dikkatt ettt dışarıııı çıkacaksann tamam mıııııııcanlarım günaydın kusura bakmayın hala hastalığın etkisindeyim öksürmekten uyuyamıyorum sabah 6 da kalktım yaaaa
dün okulda nöbetteydim hala da okuldayım gerçi nöbet devri saat 8:30da
dilara dün sizin orda elektrik var mıydı yaaaa burda hiç yoktu sinir oldummm akşam geldi o da benim işime yaramadı maleseff
dünkü menümüde yazayım size eve gidince bildirim yapıcammm
sabah 1 yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek az reçel ve tereyağı tadımlıktı
ara elma
öğlen karnıyarığın içi 3 kaşık pilav 1 kase yoğurt
ara 2 diyet bisküvi
akşam 2 kuru köfte 3 kaşık pilav salata
ara 1 portakal
bu hafta çok kastım kendimi bu yaışma muhabbetine okulda çok da zor oldu ama ulaştım hedefime bu nöbetler bitince bende rahatlıycam 4 tane kaldı ne kiiii:)))
merhaba arkadaşlar....ben bu topiğin müdavimlerindendim bir zamanlar....baharda gelip kilo veriyorum...yazı ince geçiriyorum...ama kış gelince yeniden alıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?