80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sormaa bugün bi dengesizim hadi hayırlısı:)

hayirlisi valla kuzum..sen ders calistinmi bu gün bakiiim..calismadinsada sana catmam valla bu aksam neme lazim. kizlar ya ben size komik bir animdan bahsedecektim aksama gelirim diye aksamada gelememistim..sonrada neydi unuttum..sabahtan beri düsünüyorum yahu neydi diye..ama benim son numaramin bana yaptigi yamuktan bahsedeyim..

et et et et

benim son numara 2 yasindaki kizimla oturuyorduk..o yanimda tv bakiyordu bende pc önümde turluyordum aylak aylak:)) bu arada ufaklik bir seyler atistiriyordu...aradada bana uzatiordu..arada dalip yutsamda gene l olarak yemis gibi yapip ora sehpanin altinda gizledigim tabaga atiyordum..diet yapicam ya..kizda beni rahatsiz etmesin diye agzima tiktigini itirazsiz aliyordum sonrada caktirmadan tabaga atiyordum..benim kiz bir ara birseyler söyledi ama ben buraya öyle konsatre olmusumki anlamadim..sonra elini agzima uzatti..bende otamatige bagladigim icim agzimi actim..allahim tatli kelogs tadi yerine tuzlu bir sey geldi..bu ne diye bir aldimki elime ne gregiim... kiz burnunu kurcalamis cikarmis icinden sümük falan bir topak etmis atmis agzima..allahim hatirlamak bile istemiorum cok igrencti ama bana sümügünü yedirdi..intikamim aci olacak

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iğrençççççççççççççççççççççç :)))))))))))))))))))))))))))))))) senin bu kızzzz çok zekiövallaaa ama midesiz :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iğrençççççççççççççççççççççç :)))))))))))))))))))))))))))))))) senin bu kızzzz çok zekiövallaaa ama midesiz :)
mideli kizim midesiz olsa kendi yerdi..beni midesisz saniyor:)))))))))))) dur ona bir oyun yapayimda görsün yarin:))))))))
canim ben cikiyorum..öpüldün kocaman...herkese iyi geceler diliyorum.yarin sabah bildirimerde bulusuruz:))))

mideli kizim midesiz olsa kendi yerdi..beni midesisz saniyor:)))))))))))) dur ona bir oyun yapayimda görsün yarin:))))))))
canim ben cikiyorum..öpüldün kocaman...herkese iyi geceler diliyorum.yarin sabah bildirimerde bulusuruz:))))

iyi gecelerr canımmmmm benimm

selam kizlar...bugünkü menü
sabah:3 dilim kepekli tost ekmegi,2 dilim tavuk gögsü,salatalik,domates,marul ve az beyaz peynir
ara:1 armut
ögle:1 kase Kellogs az yagli sütle
ara:1 elma
aksam:2 tabak lahana corbasi ve 1 portakal
ara:1 armut
2 litre kadar su ve bitki cayi

aranıza yenı katıldım acil zayıflamak istiyorum ama bu arada maşaallah iştahım yerınde
28 yaşındayım
boyun 1,68
kilom 81,5 cuk :) ne giyersem olmuyo aslında kendımle barışık bir insanım ama sağlığım için zayıflamam lazım 86,5 dan 81,5 a düştüm ama stresdan verdım kilo daha vermem lazım

canlarım günaydın kusura bakmayın hala hastalığın etkisindeyim öksürmekten uyuyamıyorum sabah 6 da kalktım yaaaa

dün okulda nöbetteydim hala da okuldayım gerçi nöbet devri saat 8:30da

dilara dün sizin orda elektrik var mıydı yaaaa burda hiç yoktu sinir oldummm akşam geldi o da benim işime yaramadı maleseff

dünkü menümüde yazayım size eve gidince bildirim yapıcammm

sabah 1 yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek az reçel ve tereyağı tadımlıktı

ara elma

öğlen karnıyarığın içi 3 kaşık pilav 1 kase yoğurt

ara 2 diyet bisküvi

akşam 2 kuru köfte 3 kaşık pilav salata

ara 1 portakal

bu hafta çok kastım kendimi bu yaışma muhabbetine okulda çok da zor oldu ama ulaştım hedefime bu nöbetler bitince bende rahatlıycam 4 tane kaldı ne kiiii:)))

Son düzenleme:
kızlar malumunuz bildirim günü bugün
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplam giden:
hedef:
spor:

yeni gelenler içinde 2 haftanın dolup dolmadığını bana mutlaka bildirin kontrollerimi yapayımmm

merhaba arkadaşlar....ben bu topiğin müdavimlerindendim bir zamanlar....baharda gelip kilo veriyorum...yazı ince geçiriyorum...ama kış gelince yeniden alıyorum...
2009 yılında buraya 84le gelip 69la ayrılmıştım....hamile kaldığım için ayrılmak zorunda kaldım...sonra geçen sene sanırım 88le başladım 74le ayrıldım..yazın 71 olmuştum...şu anda 77yim...ay nolcak böyle çok sinir oluyorum kendime ama şunu anladım ki kilo vermek kolay sabit kalmak en zoru....

hoşgeldin canım zaten eskilerdenmişsin sağlıklı kilo vermeler

mrb canım gerçekten sabit kalmak ok zor sürekli takipte olmak gerekiyr insan bi afta veridiğinde 2. hafta dikkat etmezse onu bile geri alıyr dikkat etme0k lazım biraz bizim gibi topaqlaklarda bünyede yatkın olunca en ufak bi sallanma geri kilo olarak dönüyr bakalım biz kaçta ayrılacağız bende gelebilsembi 69 a takıldım kaldım 73 te

başlangıç:85
geçen hafta:82,7
bu hafta:81,4
giden:1.300 kg
toplam giden:3.600 kg
hedef:65
spor:hergün evde 30 dk spor

çok sevindirik oldum 1,300 kg vermişim
bu hafta listede olmam lazım liderim dikkate alırsın beni de

Son düzenleme:
Günaydın,ilk bildirimimi yapayım.Buradan uzak kalınca ben kendimi resmen saldım.Tekrar elimden geldiğince menü paylaşımına ve kilo bildirimini yapmaya çalışacağım.
İstediğim kiloya geldim amacım bunu korumak,58 i aşmamak. 55 e kadar inmiştim ama kaçamaklar yapınca kilolar geri geliyor.57-58 arasında kalmak istiyorum.55 de çok zayıf oldum ve çok tepki aldım,ben de yakıştıramadım,çizelgemi de değiştireceğim.Etrafımdakiler 60 olmamı istiyor,katılıyorum ama alma payı olarak,57-58 de durmak istiyorum.O kadar emekten sonra ukalalık olarak algılamayın ama 61 e bile tahamülüm yok,sanki yine 90 lara dönecekmişim gibi hissediyorum.
Hepinizin istediği hedefe sağlıkla gelmesi dileğimle...

Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 91.2
Geçen hafta:Yeni başladım
Bu hafta: 58
Giden: Haftaya inşallah yazarım
Toplam giden: 33.2
Hedef: 57-58 arasında kalabilmek
Boy:1.65
Beden:38
Spor:yok

Son düzenleme:
hg canım aramıza kolay gelsinnnnnnn
ayy evet iremim yaa sormaa bende sinir oldum sabah saçımı düzleştirmeye başladım gitti bir tarafdan bağadım sonra geldi biraz yaptım gitti diğer taraftan bağladım akşama kadar öyle gezdim görsen bi komikdim :))))) iremm bugünn olayyy vardırrrr kesinnnnn dikkatt ettt dışarıııı çıkacaksann tamam mııııııı

hg cabnım aramıza kolay gelsinnnnnnn

günaydin canlar hemen bildirimimi yapiyorum...
baslangic: 82.6
gecen hafta:78.9
bu hafta:77.5
giden:1400 gr
toplam giden:5100gr:119: :119:
hedef6510:
spor gün asiri en az 40 dak.yürüdüm tüm hafta
süper bir hafta oldu süpeeeer
bu haftada yapalim yarisi yaaaaaa:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…