80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç:86,4
geçen hafta:85
bu hafta:83,9
giden:1.100gr
toplam giden:2.5kg
hedef:65
spor:hergün 30 dk tempolu yürüyüş bu hafta az vermişim geçen haftaya göre biraz ümitsizliğe kapıldım olmayacak gibi geliyor dünden beri
bu arada 2 haftam doldu benimde

aleyna:1gün
aycaa35:2gün
bahar27:tam
bdybdy:1gün
burcum:3gün
blackroseşmmortal:2gün
calista:5gün
devran_26:tam
duyum:tam :))))
elmaSekeri23:1gün
eranisa:2gün
gkcnnn:yok
gulselda:1gün
gyk:2gün
irongirl:1gün
kkkmevsim:tam
kubur.2gn
masivam:2gün
serapes:tam
sonundaoldu:3gün
suesue:tam
umuts76:2gün
yesil034:tam
wintersun:2gün
54tuğba:yok

1.100 lemi ümitsizliğe kapıldın :) daha dur bakalımmmm haftada 500 sonra300 daha sonrada hiç veremediğin haftalar olacak o zaman diyetimi bpzacaksınnnnn sakın kuzum sakınnnn çok g
üzel vermişsin ilkl haftalarrr çok verirsin hep öyle olmasını beklemeeeee maşallah çok güzel gitmiş

Herkese merhabalar Evde misafirimiz olduğu için nete çok fazla girme şansım olmuyor.2 hafta böyle az gireceğim mecburen.

Başlangıç:86.7
Geçen hafta:83.9
Bu hafta:83.5
Giden:400 gram
Toplam giden:3.2 kg
Hedef:75
Spor:yok

Son düzenleme:
başlangıç:96
geçen hafta:86.6
bu hafta:85.5
giden:1.100 gr
toplam giden:10.300 gr
hedef:65-60
spor:Hemen hemen hergün 60 dk.Koşu bandında tempolu yürüme,twister ve mekik çekme

öylemi diyosun canım,valla hedef uzak kiloda çok olunca böyle gözümde büyüyo bazen,yok diyeti bozmam ALlahın izniylede moralimi bozuyorum işte

Allahııııııııııııııııııııım herkes 1 kilodan fazla vermiş ben yazmaya korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

öylemi diyosun canım,valla hedef uzak kiloda çok olunca böyle gözümde büyüyo bazen,yok diyeti bozmam ALlahın izniylede moralimi bozuyorum işte
:) diyeti bozmuyom moralimi bozuyom aksinee bencee çok mutlu olll bizler artıkkk çok uzun zamandırr yaptığımız içinnnn artıkkkk öylee kiloyu çok nadir veriyoruz
kızlar ben kilo cızelgesı yaptım ama ekleyemıom ya

kullanıcı paneli ordan profil düzenlee ordanda çizelge yazan yerşn karşısındaki kutucuk cnaım benim

kilo bildirimi

başlangıç 86.9
geçen hafta 83.8
bu hafta 82.9
giden 900
toplam giden 4
hedef 65

spor 3 gün yürüyüş yaptım

duyumm ben sana rakip olsammı ne dersin (ne haddimeyse neyse sana iltifat ederim )bu hafta çok iyi geçmedi çok koşturdum yemeklerime dikkat dedmedim ama bu hafta başarıcamm inşaallah
şimdik kime iltifat ediyorum kızlar

öncelikle hedefini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum 100 gram bilem veren arkadaşlarıda tebrik ediyorummmmmm sizi çok seviyorum arkadaşlar siz olmasanız ben bozardım diyeti diyet listesiyle olmuyor

evet napalım buhaftada diyetin içine ettim üç günde perşembe itibariyle 1. 2 idi ama şimdi aşağıdaki gibi

başlangıç:80
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.0
giden:0.3
top. giden:7
spor yok​

Allahııııııııııııııııııııım herkes 1 kilodan fazla vermiş ben yazmaya korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Canım benim hiçte korkma yeri geldi ben 100 gr verdiğim oldu 2 haftada hemde.Sadece yemeyle alakası olsa kolyı varda.Stres hormon düzensizlikleride çok etkiliyor.Bende pko var tiroit tedaviside görüyorum bunlar kilo vermemi zorlaştırıyor.İnşallah şu 60 lara kadar gelirimde çocuk için tedaviye geçeceğim canım hem sağlığım için hemde çocuğum olması için mücadele etmek zorundayım.Canını sıkma her hafta aynı olacak diye birşey yok verirsin inşallah

selam citirlaaar kilo veren herkezi tebrik ediyorummm

Kilo Bildirimim :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 66
Bu Hafta: 66
Giden : 0.kg
Toplam Giden: 22.kg
Hedef: 60
Boy: 1.68
Beden: 38
Spor: 90dk

selam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)

başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik

kilo bildirimi

başlangıç 86

gecen hafta 71.400

bu hafta 71

giden 400

boy 1.65

beden 44 46

spor yok

kızlar dün tartıldıgımda daha cok vermiştim bugun daha cok cıktım 1 günde bu kladar deyişirmi

cok gecmis olsun canim... herseyin basi saglik yeterki saglikli olalim kilolari kim takar.

aramiza tekrardan hos geldin...masallah cok güzel kilo vermissin darisi bizlerin basina.

bizde senin adina cok sevindik canim insallah böyle devam ederiz.

oo hemsom gözün aydin, bu azimle yaza kadar insallah bütün kilolari veririz.

başlangıç:84
geçen hafta:73
bu hafta:71.5
giden:1.500gr
toplam giden:12.5
spor:120dk leslie​

ElmaSekerim seni kutluyorum yine basarmissin...bir an önce senin kilonda olmayi istiyorum:)

masivam canim benim, bak ne güzel veriyorsun iste kilolari sakin ümitsizlige kapilma,verilen her gr.bizi hedefimize yaklastiriyor, hep beraber verecegiz bu kilolari...

kubusum tbrkler verilen her gr.bizim icin bir basaridir...

başlangıç:96
geçen hafta:86.6
bu hafta:85.5
giden:1.100 gr
toplam giden:10.300 gr
hedef:65-60
spor:Hemen hemen hergün 60 dk.Koşu bandında tempolu yürüme,twister ve mekik çekme

süpersin seni kutluyorum canim toplamda 10 kilo vermissin ve hala vermeye devam ediyorsun gercekten süper...

Bravo,şimdi 7 li sayılarda olmak sizi daha da motive edecektir.Haydi bakalım,devam...

cok tsk ederim...evet motivasyonum yükseldi insallah böyle devam ederim.seni de sIk sIk aramizda görmek bizleri mutlu eder.

canim benim sabah ac karnina tartilmiyormusun? vucüt ödem tutmus olabilir hele hele adet dönemindeysen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…