başlangıç:86,4
geçen hafta:85
bu hafta:83,9
giden:1.100gr
toplam giden:2.5kg
hedef:65
spor:hergün 30 dk tempolu yürüyüş bu hafta az vermişim geçen haftaya göre biraz ümitsizliğe kapıldım olmayacak gibi geliyor dünden beri
bu arada 2 haftam doldu benimde
öylemi diyosun canım,valla hedef uzak kiloda çok olunca böyle gözümde büyüyo bazen,yok diyeti bozmam ALlahın izniylede moralimi bozuyorum işte1.100 lemi ümitsizliğe kapıldın :) daha dur bakalımmmm haftada 500 sonra300 daha sonrada hiç veremediğin haftalar olacak o zaman diyetimi bpzacaksınnnnn sakın kuzum sakınnnn çok g
üzel vermişsin ilkl haftalarrr çok verirsin hep öyle olmasını beklemeeeee maşallah çok güzel gitmiş
:) diyeti bozmuyom moralimi bozuyomöylemi diyosun canım,valla hedef uzak kiloda çok olunca böyle gözümde büyüyo bazen,yok diyeti bozmam ALlahın izniylede moralimi bozuyorum işte
kızlar ben kilo cızelgesı yaptım ama ekleyemıom ya
Allahııııııııııııııııııııımherkes 1 kilodan fazla vermiş ben yazmaya korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
selam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)
başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik
canlarım günaydın kusura bakmayın hala hastalığın etkisindeyim öksürmekten uyuyamıyorum sabah 6 da kalktım yaaaa
dün okulda nöbetteydim hala da okuldayım gerçi nöbet devri saat 8:30da
dilara dün sizin orda elektrik var mıydı yaaaa burda hiç yoktu sinir oldummm akşam geldi o da benim işime yaramadı maleseff
dünkü menümüde yazayım size eve gidince bildirim yapıcammm
sabah 1 yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek az reçel ve tereyağı tadımlıktı
ara elma
öğlen karnıyarığın içi 3 kaşık pilav 1 kase yoğurt
ara 2 diyet bisküvi
akşam 2 kuru köfte 3 kaşık pilav salata
ara 1 portakal
bu hafta çok kastım kendimi bu yaışma muhabbetine okulda çok da zor oldu ama ulaştım hedefime bu nöbetler bitince bende rahatlıycam 4 tane kaldı ne kiiii:)))
Günaydın,ilk bildirimimi yapayım.Buradan uzak kalınca ben kendimi resmen saldım.Tekrar elimden geldiğince menü paylaşımına ve kilo bildirimini yapmaya çalışacağım.
İstediğim kiloya geldim amacım bunu korumak,58 i aşmamak. 55 e kadar inmiştim ama kaçamaklar yapınca kilolar geri geliyor.57-58 arasında kalmak istiyorum.55 de çok zayıf oldum ve çok tepki aldım,ben de yakıştıramadım,çizelgemi de değiştireceğim.Etrafımdakiler 60 olmamı istiyor,katılıyorum ama alma payı olarak,57-58 de durmak istiyorum.O kadar emekten sonra ukalalık olarak algılamayın ama 61 e bile tahamülüm yok,sanki yine 90 lara dönecekmişim gibi hissediyorum.
Hepinizin istediği hedefe sağlıkla gelmesi dileğimle...
Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 91.2
Geçen hafta:Yeni başladım
Bu hafta: 58
Giden: Haftaya inşallah yazarım
Toplam giden: 33.2
Hedef: 57-58 arasında kalabilmek
Boy:1.65
Beden:38
Spor:yok
aramiza tekrardan hos geldin...masallah cok güzel kilo vermissin darisi bizlerin basina.
başlangıç:85
geçen hafta:82,7
bu hafta:81,4
giden:1.300 kg
toplam giden:3.600 kg
spor:hergün evde 30 dk spor
çok sevindirik oldum 1,300 kg vermişim
bu hafta listede olmam lazım liderim dikkate alırsın beni de
günaydin canlar hemen bildirimimi yapiyorum...
baslangic: 82.6
gecen hafta:78.9
bu hafta:77.5
giden:1400 gr
toplam giden:5100gr:119: :119:
hedef6510:
spor gün asiri en az 40 dak.yürüdüm tüm hafta
süper bir hafta oldu süpeeeer
bu haftada yapalim yarisi yaaaaaa:))
başlangıç:84
geçen hafta:73
bu hafta:71.5
giden:1.500gr
toplam giden:12.5
spor:120dk leslie
başlangıç:86,4
geçen hafta:85
bu hafta:83,9
giden:1.100gr
toplam giden:2.5kg
spor:hergün 30 dk tempolu yürüyüş bu hafta az vermişim geçen haftaya göre biraz ümitsizliğe kapıldım olmayacak gibi geliyor dünden beri
bu arada 2 haftam doldu benimde
Herkese merhabalarEvde misafirimiz olduğu için nete çok fazla girme şansım olmuyor.2 hafta böyle az gireceğim mecburen.
Başlangıç:86.7
Geçen hafta:83.9
Bu hafta:83.5
Giden:400 gram
Toplam giden:3.2 kg
Hedef:75
Spor:yok
başlangıç:96
geçen hafta:86.6
bu hafta:85.5
giden:1.100 gr
toplam giden:10.300 gr
hedef:65-60
spor:Hemen hemen hergün 60 dk.Koşu bandında tempolu yürüme,twister ve mekik çekme
Bravo,şimdi 7 li sayılarda olmak sizi daha da motive edecektir.Haydi bakalım,devam...
kilo bildirimi
başlangıç 86
gecen hafta 71.400
bu hafta 71
giden 400
boy 1.65
beden 44 46
spor yok
kızlar dün tartıldıgımda daha cok vermiştim bugun daha cok cıktım 1 günde bu kladar deyişirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?