80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar iki kilo arti dayim .niye bilemicem vüdudum ödem topladimi ya da benim tartimmi bozuk .sinirlerim bozuk .yeni tarti alicam ben bu ise baskoydum. vücudum sis elim yüzüm sis iki gündür .bahar a girerken böyle oluyorum artiken . öf psikolejim bozuldu ..ne yapayim ..89 daydim 92.500 ciktim az önce tartidaaa. öf yaaaa

bende seni tebrik ediyorum canim neredeyse 1 kg vermissin ya siz böyle gr. gr. yazarken ben acaba yanlis mi yapiyorum.digital tartim yok gr.falan görmedigim icin yuvarlak sayiyi yaziyorum.

evet napalım buhaftada diyetin içine ettim üç günde perşembe itibariyle 1. 2 idi ama şimdi aşağıdaki gibi

başlangıç:80
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.0
giden:0.3
top. giden:7
hedef:65
spor yok​

toplamda 7 kilo vermissin verdigin her gr.icin sevinmen gerekir canimm... pes etmek yok aynen yola devam:)

selam citirlaaar kilo veren herkezi tebrik ediyorummm

Kilo Bildirimim :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 66
Bu Hafta: 66
Giden : 0.kg
Toplam Giden: 22.kg
Hedef: 60
Boy: 1.68
Beden: 38
Spor: 90dk

Burcum canim yogurt dieti diyordun sanirim yapmadin...son 6 kiloyu da vereceksin insallah.

canim nicin moralini bozuyorsun sende söylüyorsun vucudun sismis bence ödem toplamissin.biraz sabir et bak göreceksin gidecek o kilolar...motivasyonumuzu bozmadan aynen yolumuza devam edelim.

maşallah canım maşallah çok güzel vermişsin darısı bize yaaa 3 kilo hayal benim için

evet 3 kilo cok iyi gibi de cok saglikli olmadigini da biliyorum...aslinda hedefim haftalik 1-2 kilo idi ama baslangicta kilo vermek sorun olmuyor sonraki dönem zor, duraklama döneminde kilolari atmak güclesiyor.o yüzden 10-15 kilo veripte hala haftada 1-2 kilo veren arkadaslara gercekten hayran kaliyorum.
ben menülerimi gün gün paylasiyorum dikkat edersen gün boyu herseyi yiyorum sadece aksamlari lahana corbasi ve meyve disinda birsey yememeye calisiyorum.ne kadar dogru ve saglikli bilemiyorum.beyaz unu hayatimdan cikarmaya kararliyim.

orhan gencebay takilacam bugün.. ne sevenim var ne soranim. dertle geciyor bu gencligim. bu yalnizlik bu dertler .damardan parcalarr

selam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)

başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik
kutlarim tatlim 3 kilo hicte kücümsenecek bir kilo degil yani..ama saglikli oldugu konusunda biraz endiseliyim canim..kulaga hos geliyor ama hizli giden tez gelir aman diim dikkat et..ya birkere görüsseydik..heray bir kere görüsürdük:)) bir´birimizdeki farklari incelerdik:)))))) kiz bu hafta hava cok güzel olcak ne dersin..bu gidisle ben senin tombis halini göremeyecegim:))))))

başlangıç:84
geçen hafta:73
bu hafta:71.5
giden:1.500gr
toplam giden:12.5
spor:120dk leslie​
aferim sekerim kutlarim seni

ay 1.100 grr azmis gibi dudak büzmüssün kiz:)) en idealini vermissin daha ne olsun:))))))

cezayi yiyince böyle eksiksiz yaziyoruz tabi:)))))))9

kilo bildirimi

başlangıç 90.5
gecen hafta 80.3
bu hafta 79
giden 1300 gr
toplam giden 11.5
boy 1.65
beden 42
spor yok​

dünkü menü

sabah: 1 rafadan yumurta-2 kk peynir+çay-domates vs.-2 t k reçel
ara:yeşil çay
öğle:4 kaşık kurufasülye
ara:-akşam:yrm kase çorba+4 kaşık pilav-biraz güveç-salata-yoğurt- 1 adet mercimekli börek
ara:muz

bugünkü menü

sabah:2 dilim ekmek+omlet+7-8 adet patates kızartma-1 tk reçel+domates vs.+2 zeytin+2 kk peynir
ara:-
öğle:1küçük haşlama baget+4 kaşık pilav+1 dilim ekmek+biraz yoğurt
ara:1 dilim kadayıf+2 kare çikolata
akşam ve ara:1 kase çorba+1 dilim ekmek+yoğurt-elma-akşamı hafifletip bunları yemeyi planlıyorum:))
bugünkü menü olmadı ama serbest gün yaptımben kendime:))siz yapmayınnnn

Başlangıç: 88
Geçen Hafta: 87.1
Bu hafta:86.7
Giden 0.4
Toplam Giden: 1.3

canim seninle görüsmeyi inan cok istiyorum.hafta ici vaktim olmuyor ki 9-19 arasi calisiyorum eve gelmem 20 oluyor.sen gelebilsen keske beni biliyorsun 2 oglanla yasiyorum koca yok basimda:) ya da haftasonu gelebilirim sayet sen müsaitsen...3 kilo iyi tabii de aynen dedigin gibi cabuk giden kilolar cabuk gelir diye korkmuyor degilim gerci tam tahilli ekmegi ve meyveyi bol yiyorum arada cikolatada götürüyorum en önemlisi ac kalmiyorum.daha nasil yapilir ki?

kilo bildirimi

başlangıç 90.5
gecen hafta 80.3
bu hafta 79
giden 1300 gr
toplam giden 11.5
boy 1.65
beden 42
spor yok​

tebrikler canim seninle ayni kiloda yolumuza devam edelim...pes etmek yok:)

Başlangıç: 88
Geçen Hafta: 87.1
Bu hafta:86.7
Giden 0.4
Toplam Giden: 1.3

canim yolun cok uzun ne zamandan beridir diet yapiyorsun?

bende size katılmak istiyorumm :) ben 17 yaşındayım boyum 1.78 80 kiloyum iri yapılı duruyorum sarkık bi yanım yok ama vitrinlere bakarar iç çekmek çok canımı sıkıyo yaza kadar 65-70 olmak istiyoruum (

bende size katılmak istiyorumm :) ben 17 yaşındayım boyum 1.78 80 kiloyum iri yapılı duruyorum sarkık bi yanım yok ama vitrinlere bakarar iç çekmek çok canımı sıkıyo yaza kadar 65-70 olmak istiyoruum (

hos geldin canim...bende de hep ayni sorun vardi hic bir zaman incecik bir yapiya sahip olamadim en son hatirladigim 11-12 yaslarindayken 55 kilo idim ondan sonra hep 70-80 ler arasinda gezindim.Sen ise simdiden önemini al ve bir kilo belirle ve orada kalmaya calis daha cok gencsin...
buraya gelerek günlük menünü paylasirsan biz ablalarin olarak seni destekleriz.

3 hafta bitti başlayalı
canim benim sen cok yavas kilo veriyorsun bünyenle alakali bir durum mu acaba?

çok kaçamak yapıyorum ve çok hareketsizim sanırım

kızlar ya valla veerilen kiloları görünce kendm iyiden iyye kötü hissettim neyse bakalım önümüzdeki maçlara bakalım dim

ya güzeller benim sabahtn beri feci felaket belim ağrıyo ellerim ayaklarım davul gibi şiş needen anlamadım geçen hafta bitti reglim ondan desem o da değil ne olaki bakalım yarına kadar geçer inş ellerimi kapatıren acıyo o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…