kilo bildirimi
başlangıç 86.9
geçen hafta 83.8
bu hafta 82.9
giden 900
toplam giden 4
hedef 65
spor 3 gün yürüyüş yaptım
duyumm ben sana rakip olsammı ne dersin (ne haddimeyse neyse sana iltifat ederim)bu hafta çok iyi geçmedi çok koşturdum yemeklerime dikkat dedmedim ama bu hafta başarıcamm inşaallah
şimdik kime iltifat ediyorum kızlar
öncelikle hedefini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum 100 gram bilem veren arkadaşlarıda tebrik ediyorummmmmm sizi çok seviyorum arkadaşlar siz olmasanız ben bozardım diyeti diyet listesiyle olmuyor
evet napalım buhaftada diyetin içine ettim üç günde perşembe itibariyle 1. 2 idi ama şimdi aşağıdaki gibi
başlangıç:80
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.0
giden:0.3
top. giden:7
hedef:65
spor yok
selam citirlaaar kilo veren herkezi tebrik ediyorummm
Kilo Bildirimim :
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 66
Bu Hafta: 66
Giden : 0.kg
Toplam Giden: 22.kg
Hedef: 60
Boy: 1.68
Beden: 38
Spor: 90dk
selam kizlar iki kilo arti dayim .niye bilemicem vüdudum ödem topladimi ya da benim tartimmi bozuk .sinirlerim bozuk .yeni tarti alicam ben bu ise baskoydum. vücudum sis elim yüzüm sis iki gündür .bahar a girerken böyle oluyorum artiken . öf psikolejim bozuldu ..ne yapayim ..89 daydim 92.500 ciktim az önce tartidaaa. öf yaaaa
selam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)
başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik
maşallah canım maşallah çok güzel vermişsindarısı bize yaaa 3 kilo hayal benim için
bizde senin adina cok sevindik canim insallah böyle devam ederiz.
oo hemsom gözün aydin, bu azimle yaza kadar insallah bütün kilolari veririz.
ElmaSekerim seni kutluyorum yine basarmissin...bir an önce senin kilonda olmayi istiyorum:)
masivam canim benim, bak ne güzel veriyorsun iste kilolari sakin ümitsizlige kapilma,verilen her gr.bizi hedefimize yaklastiriyor, hep beraber verecegiz bu kilolari...
kubusum tbrkler verilen her gr.bizim icin bir basaridir...
süpersin seni kutluyorum canim toplamda 10 kilo vermissin ve hala vermeye devam ediyorsun gercekten süper...
kutlarim tatlim 3 kilo hicte kücümsenecek bir kilo degil yani..ama saglikli oldugu konusunda biraz endiseliyim canim..kulaga hos geliyor ama hizli giden tez gelir aman diim dikkat et..ya birkere görüsseydik..heray bir kere görüsürdük:)) bir´birimizdeki farklari incelerdik:)))))) kiz bu hafta hava cok güzel olcak ne dersin..bu gidisle ben senin tombis halini göremeyecegim:))))))selam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)
başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik
aferim sekerim kutlarim senibaşlangıç:84
geçen hafta:73
bu hafta:71.5
giden:1.500gr
toplam giden:12.5
spor:120dk leslie
ay 1.100 grr azmis gibi dudak büzmüssün kiz:)) en idealini vermissin daha ne olsun:))))))başlangıç:86,4
geçen hafta:85
bu hafta:83,9
giden:1.100gr
toplam giden:2.5kg
spor:hergün 30 dk tempolu yürüyüş bu hafta az vermişim geçen haftaya göre biraz ümitsizliğe kapıldım olmayacak gibi geliyor dünden beri
bu arada 2 haftam doldu benimde
cezayi yiyince böyle eksiksiz yaziyoruz tabi:)))))))9aleyna:1gün
aycaa35:2gün
bahar27:tam
bdybdy:1gün
burcum:3gün
blackroseşmmortal:2gün
calista:5gün
devran_26:tam
duyum:tam :))))
elmaSekeri23:1gün
eranisa:2gün
gkcnnn:yok
gulselda:1gün
gyk:2gün
irongirl:1gün
kkkmevsim:tam
kubur.2gn
masivam:2gün
serapes:tam
sonundaoldu:3gün
suesue:tam
umuts76:2gün
yesil034:tam
wintersun:2gün
54tuğba:yok
kutlarim tatlim 3 kilo hicte kücümsenecek bir kilo degil yani..ama saglikli oldugu konusunda biraz endiseliyim canim..kulaga hos geliyor ama hizli giden tez gelir aman diim dikkat et..ya birkere görüsseydik..heray bir kere görüsürdük:)) bir´birimizdeki farklari incelerdik:)))))) kiz bu hafta hava cok güzel olcak ne dersin..bu gidisle ben senin tombis halini göremeyecegim:))))))
cezayi yiyince böyle eksiksiz yaziyoruz tabi:)))))))9
kilo bildirimi
başlangıç 90.5
gecen hafta 80.3
bu hafta 79
giden 1300 gr
toplam giden 11.5
boy 1.65
beden 42
spor yok
Başlangıç: 88
Geçen Hafta: 87.1
Bu hafta:86.7
Giden 0.4
Toplam Giden: 1.3
Hedef: 60
tebrikler canim seninle ayni kiloda yolumuza devam edelim...pes etmek yok:)
canim yolun cok uzun ne zamandan beridir diet yapiyorsun?
bende size katılmak istiyorumm :) ben 17 yaşındayım boyum 1.78 80 kiloyum iri yapılı duruyorum sarkık bi yanım yok ama vitrinlere bakarar iç çekmek çok canımı sıkıyo yaza kadar 65-70 olmak istiyoruum(
canim benim sen cok yavas kilo veriyorsun bünyenle alakali bir durum mu acaba?3 hafta bitti başlayalı
hos geldin canim...bende de hep ayni sorun vardi hic bir zaman incecik bir yapiya sahip olamadim en son hatirladigim 11-12 yaslarindayken 55 kilo idim ondan sonra hep 70-80 ler arasinda gezindim.Sen ise simdiden önemini al ve bir kilo belirle ve orada kalmaya calis daha cok gencsin...
buraya gelerek günlük menünü paylasirsan biz ablalarin olarak seni destekleriz.
canim benim sen cok yavas kilo veriyorsun bünyenle alakali bir durum mu acaba?
hos geldin canim...bende de hep ayni sorun vardi hic bir zaman incecik bir yapiya sahip olamadim en son hatirladigim 11-12 yaslarindayken 55 kilo idim ondan sonra hep 70-80 ler arasinda gezindim.Sen ise simdiden önemini al ve bir kilo belirle ve orada kalmaya calis daha cok gencsin...
çok teşekkür ederim destekleriniz için dün alışveriş yaptım amerikan kalp vakfı diyetini yapıcam spor falanda olcak umarım yaza kadar 65 kiloya ulaşırım :)
çok teşekkür ederim destekleriniz için dün alışveriş yaptım amerikan kalp vakfı diyetini yapıcam spor falanda olcak umarım yaza kadar 65 kiloya ulaşırım :)
Inşallah istediğin zamanda hedefine ulaşırsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?