80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende size katılmak istiyorumm :) ben 17 yaşındayım boyum 1.78 80 kiloyum iri yapılı duruyorum sarkık bi yanım yok ama vitrinlere bakarar iç çekmek çok canımı sıkıyo yaza kadar 65-70 olmak istiyoruum (
hoşgeldin canım aramıza üç ayda en az on kilo verirsin istikrarlı ve kararı olursan merak etme

hoşgeldin canım aramıza üç ayda en az on kilo verirsin istikrarlı ve kararı olursan merak etme

ayy inşallah ya :)) bide annem sen gençsin daha güzel zayıflarsın diyo umarım öyle olur daha şimdiden limonlu sular içmeye başladım bu sefer çok kararlıyım yaşım büyüdükçe daha çok koyuyo insana kilolu olmak (

selam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)

başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
hedef:65
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik
Canım tebrik ederim başarının devamını dilerim

Teşekkür ederim canım pko ve tiroit hastalığım var onlar olmasa eminim daha iyi verebilirdim bunada şükür gram gramda versem sonuçta kilolmun gittiğine seviniyorum.

çok tşk ederim ablam benimmmmmmmm inşallah kısaa zamanda sağlıklı bir şekildee senide görürüzz bu kilodaaaa tbrkk ederim çok güzel gitmişş kilonnnn

:)))))))))) evetttt maşallahhhhh inşallahh hemm tam görürüzz menüleri :) gkcc 2 kere facede gördüm buraya hiç gelmedi bende merak ediyorum yaaaa inşallah annesininn sağlık sorunuyla ilgili değildir gelmeyişi

kuzummm sne niyee bu kadar dert ettin kendinee vermemiş olsan yada + d aolsannn yine anlardım maşallah vermişsinnn yine az yada çok fark etmezz çönemli olannnn ufak adımlarlada olsaaa yürümekkkkk değilmiiiii senide tbk ediyorummm verdiğin için moral bozacak üzülecek hiç birşey yokkkkk valla bünye küğser hiç vermezz görürsün ona göre :)

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk lor
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru kırmızı biber
1 çk çörekotu
Öğle:(yemek yapmadım)
sabahkinin aynısı
Ara:
1 tuzlu kurabiye
1 şekerli kurabiye
Akşam:
1 sb süt
2 yk müsli
Ara:
1 yeşil elma

1,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
Şekersiz çaylar
1 şekersiz Türk kahvesi

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,

Vallahi hafta sonu çok saçmaladım nişanlım ve annem sağolsunlar ama menüm şöyle;

Cumartesi

Sabah:Yarım simit, çökelek, domates, peynir, salatalık, biraz da sucuklu yumurta.

Ara;Bir çay bardağı leblebi.

Öğlen;Yok(Düğün için organizasyon işlerine koşuşturmaktan öğlen yemek yeyemedik ne yazık ki)

Akşam:Balık ekmek gazoz.

Akşam:Bir dilim pasta ve çay.

Pazar(burası işin koptuğu nokta)

Sabah:Kahvaltıya gittik. Kaç dilim ekmek yedim ne yedim hiç bilmiyorum o kadar kötü yani durum.

Akşam üzeri;Annem börek yapmış damadına ondan yedim 2 dilim, çay içtim bir de domates, salatalık peynir filan yedim. 1 dilim de pasta.

Akşam:Kesinlikle bir şey yemeyi düşünmüyorum. Yazarken bile çok kötü hissediyorum yaaa

menü
Sabah
3 dilim ekmek
6zeytin
1 yumurta
Bir çay kaşığı bal

Öğle
Tüm patlıcanin yarısı kadar bir patlıcan dolması 2 biber dolması 1 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa

Ara
1bardak süt
1 dilim pasta

Akşam
4 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk 1 yemek kaşığı pırasa ve salata

Ara
Meyve

kilo bildirimi

başlangıç: 89
geçen hafta: 78.8
bu hafta: 78.0
giden : 800 gr
hedef: 65
boy>: 1.70
spor yok

bugünkü menüm kızlar:
sabah:2 dilim kepek ekmekle yaptığım yağsız tost,5-6 çatal kıymalı yumurta,çekersiz çay
ara:6 badem
öğle:havanın güzelliğine kandık pikniğe gittik ve sonuç;
5 -6 parça mangalda tavuk baget,2 bardak ayran,salata,2 dilim kepek ekmeği
akşam birşey yemeyi düşünmüyorum en fazla 1 elma yerim(daha ne yiyeceksin dediğinizi duyar gibiyim:)

Hafta sonu hepimize bir şeyler oluyor sanırım. İnsan kendini hafta içi daha çok denetleyebiliyor sanırım. Ama senin menün benimkinin yanında çok çok iyi canım. Moralini bozma.

buralardan baya bi uzak kalmısım ama görüyorum ki yemek yedikçe buralardan uzaklaşıyorum
önce menümü paylaşıyım:
sabah:bi küçük tabak mantar sote tavuklu,bi dilim ekmek,marul
ara:yok
öğle:bi kase mısır ekmekli yoğurt
ara:yok
akşam:bi tabak mantı
çayın yanında da bi ince dilim kek yemiş bulunmaktayım..

Kilo bildirimim:
başlangıç:91.7
geçen hafta:86.8
bu hafta:86.8
giden:yok malesef
toplam giden:4.9
hedef:65
spor:yok gibi

ben de iddaya hevesle basladım ama bu hafta çok da uygun olmadı ancak ben de duyum gibi ancak baharı görmüş biri olarak bu hafta daha iddialıyım.Yürüyücemde ve en az bir gidecek başka yolu yok

Buarada Çanakkale Zaferini de unutmamak lazım Allah tüm Şehitlermizi Rahmet Eylesin günümüz çocuklarının da en az onlar kadar mert,namuslu,vatanına sahip çıkan asil evlatlar eylesin İNŞALLAH ...

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese
çoğunluk bu hafta kilo vermiş inşallah bu haftada güzel geçer ve sağlıkla veririz kilolarımızı birde yarış devam edilsin daha da motive olunuyor sankiii

menüm

sabah eşimle kahvaltıdaydık ne yediğimi malesef yazamayacağım açık büfe idi çok yediğimi söylesem yeterli

öğle yok (sabah geç kahvaltı olduğu için)

akşam 1 kase kısır ve salata

bugün böyle oldu ama yarın toparlıyorum hemen sööözzzz

Son düzenleme:
kimse benim menülere yorum yapmıyor ya ben de hiç az yemek zorunda falan hissetmiyorum.

kimse benim menülere yorum yapmıyor ya ben de hiç az yemek zorunda falan hissetmiyorum.

canımm ben bugün yorum yapmak istemiyorumm çünkü herkesinnn sadece 1 pazarı oluyorr ister istemez kaçamak yapıyorr yapsuındaa yaniiii ben sorun görmüyorum ondaaa o yüzden pazarlarııı yorum yapmıyorum buda demek değil ki önünee geleniii yesinnnn sadece ufak tefekkkk kaçamaklar

canım menüne baktım düzenli gibi duruyor ama 1 dilim pasta fazla olmuş daha kalorisi az şeyler tüket aralarda meyve yemeye çalış zaten formül açık gibi
sabah kalsik bir kahvaltı
öğlen sebze yada et türü salata yoğurt
akşam da sebze yada et türü salata yoğurt şeklinde olursa daha rahat kilo verirsin sanki aralara da meyve ekle beyaz leblebi yee

Sadece bugünden bahsetmiyorum ama tabi siz bilirsiniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…