hoşgeldin canım aramıza üç ayda en az on kilo verirsin istikrarlı ve kararı olursan merak etmebende size katılmak istiyorumm :) ben 17 yaşındayım boyum 1.78 80 kiloyum iri yapılı duruyorum sarkık bi yanım yok ama vitrinlere bakarar iç çekmek çok canımı sıkıyo yaza kadar 65-70 olmak istiyoruum(
hoşgeldin canım aramıza üç ayda en az on kilo verirsin istikrarlı ve kararı olursan merak etme
Canım tebrik ederim başarının devamını dilerimselam güzel hanimlar,hemen kilo bildirimi yapayim cok mutluyum:)
başlangıç:87
geçen hafta:82
bu hafta:79
giden:3
toplam giden:8
hedef:65
spor:haftada 1 gün plates 1 gün step aerobik
bizde senin adina cok sevindik canim insallah böyle devam ederiz.
oo hemsom gözün aydin, bu azimle yaza kadar insallah bütün kilolari veririz.
ElmaSekerim seni kutluyorum yine basarmissin...bir an önce senin kilonda olmayi istiyorum:)
masivam canim benim, bak ne güzel veriyorsun iste kilolari sakin ümitsizlige kapilma,verilen her gr.bizi hedefimize yaklastiriyor, hep beraber verecegiz bu kilolari...
kubusum tbrkler verilen her gr.bizim icin bir basaridir...
süpersin seni kutluyorum canim toplamda 10 kilo vermissin ve hala vermeye devam ediyorsun gercekten süper...
çok tşk ederim ablam benimmmmmmmm inşallah kısaa zamanda sağlıklı bir şekildee senide görürüzz bu kilodaaaa tbrkk ederim çok güzel gitmişş kilonnnnbizde senin adina cok sevindik canim insallah böyle devam ederiz.
oo hemsom gözün aydin, bu azimle yaza kadar insallah bütün kilolari veririz.
ElmaSekerim seni kutluyorum yine basarmissin...bir an önce senin kilonda olmayi istiyorum:)
masivam canim benim, bak ne güzel veriyorsun iste kilolari sakin ümitsizlige kapilma,verilen her gr.bizi hedefimize yaklastiriyor, hep beraber verecegiz bu kilolari...
kubusum tbrkler verilen her gr.bizim icin bir basaridir...
süpersin seni kutluyorum canim toplamda 10 kilo vermissin ve hala vermeye devam ediyorsun gercekten süper...
:)))))))))) evetttt maşallahhhhh inşallahh hemm tam görürüzz menüleri :) gkcc 2 kere facede gördüm buraya hiç gelmedi bende merak ediyorum yaaaa inşallah annesininn sağlık sorunuyla ilgili değildir gelmeyişikutlarim tatlim 3 kilo hicte kücümsenecek bir kilo degil yani..ama saglikli oldugu konusunda biraz endiseliyim canim..kulaga hos geliyor ama hizli giden tez gelir aman diim dikkat et..ya birkere görüsseydik..heray bir kere görüsürdük:)) bir´birimizdeki farklari incelerdik:)))))) kiz bu hafta hava cok güzel olcak ne dersin..bu gidisle ben senin tombis halini göremeyecegim:))))))
aferim sekerim kutlarim seni
ay 1.100 grr azmis gibi dudak büzmüssün kiz:)) en idealini vermissin daha ne olsun:))))))
cezayi yiyince böyle eksiksiz yaziyoruz tabi:)))))))9
kızlar ya valla veerilen kiloları görünce kendm iyiden iyye kötü hissettim neyse bakalım önümüzdeki maçlara bakalım dim
ya güzeller benim sabahtn beri feci felaket belim ağrıyo ellerim ayaklarım davul gibi şiş needen anlamadım geçen hafta bitti reglim ondan desem o da değil ne olaki bakalım yarına kadar geçer inş ellerimi kapatıren acıyo o kadar yani
bugünkü menüm kızlar:
sabah:2 dilim kepek ekmekle yaptığım yağsız tost,5-6 çatal kıymalı yumurta,çekersiz çay
ara:6 badem
öğle:havanın güzelliğine kandık pikniğe gittik ve sonuç;
5 -6 parça mangalda tavuk baget,2 bardak ayran,salata,2 dilim kepek ekmeği
akşam birşey yemeyi düşünmüyorum en fazla 1 elma yerim(daha ne yiyeceksin dediğinizi duyar gibiyim:)
kimse benim menülere yorum yapmıyor ya ben de hiç az yemek zorunda falan hissetmiyorum.
kimse benim menülere yorum yapmıyor ya ben de hiç az yemek zorunda falan hissetmiyorum.
canımm ben bugün yorum yapmak istemiyorumm çünkü herkesinnn sadece 1 pazarı oluyorr ister istemez kaçamak yapıyorr yapsuındaa yaniiii ben sorun görmüyorum ondaaa o yüzden pazarlarııı yorum yapmıyorum buda demek değil ki önünee geleniii yesinnnn sadece ufak tefekkkk kaçamaklar
Sadece bugünden bahsetmiyorum ama tabi siz bilirsiniz teşekkürler
yok kız geneldee bakarımmm ben demek atlıyorumm tamam bundan sonra takibimdesinnnn :))))) bideee özür dielrimm saygısızlık olarak algılamada bana sen de ya :)
Rahatsız ettim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?