80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavitacım
flatlinersin yazdığı kiraz sapı kürü ödem attırıcı canım regl döneminde içiliyormuş galiba ben hiç denemedim.

sevdemer hani bana kaçamakyapma demiştin sen kaçamaklar yapmışsın canım oldumu şimdi ben senin sesine kulak verip dün yapmadım
ama bugün misafirler geliyor bugün için napcamı düşünüyorum

selmacım kolay gelsin ben temziliği dün bitiridim şimdi yemek işlerine gircem misafirim yolda ankaradan kızkardeşim geliyor canım fazla giremem herhalde 1 hafta gibi bir süre bendeler ama yinede girerim burdan kopmak imkansız ya

bence canım ilaçdan önce az ve sık beslenme egzersiz bol su içmeyi dene .bu ilaçların faydası olsa amerikanın en büyük sorunu obesite olmazdı.ne de olsa teknolojileri ve imkanları bizden gelişmiş karaciğerine böbreklerine fazla yük binmesine gerek yokk bu benim fikrim

doğru söze ne denir

fatoşcum bizim topiciğin iksiri var onu yapsana yağları yakıyor hemde tabi çayınıda içebilirsin

baharnaz canımın içi sen benim söylediğimi yap,yaptığımı yapma tamammı cicim

ya kızlar benim puanım niye düşük herkesin maşallah
ben kaçtım hoşçakalın

bende bu topikte farkettim aslında puan olayını.Bende verdim arkadaşlara onlarda bana vermişler sağolsunlar.Ama bişeyi anlamadım puan yüksek olunca ne luyor düşük olunca ne luyor,hatta kim vermiş puan ona bile nerden bakıldığını unuttum :)

oooo aylin hanım sizi burlarda görür müydük özlettin kendini canım

ben hep burdayim ablam.....kaydirigubbakcemile5
benim moralim yok malesef....
spordan geldim du$ alicam, girermiyim bilmiom
hepinize iyi günler iyi pazarlar

canım fatoşum topiciğimizin mucize iksirinin tarifi;
2 elma
1limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
Elmaları kabuklarıyla beraber 4 e bölün,çekirdekleride içinde kalsın,limonu soyup 4 e bölün,diğer malzemeleride ekleyip 3 lt su ile kaynatın.Elmalar fos fos olana kadar kaynayaca.Fokur fokur kaynamayacak,altını kısın yaklaşık 1 saat kısık ateşte pişsin.Soğuduktan sonra süzün ,ister sıcak ister soğuk her gün en az 2 en fazla 4 bardak için. ikinci günde farkı hissedeceksiniz.

Insanin zayif kardesleri olmasi cok zor bi durum :uhm: onlar dolu dolu herseyi yiyolar ben bakiyorum . Mutfaga girmemek icin zor tutuyorum kendimi. odamdan cikamaz oldum. mafoldumben

neyse ben spor yapaym birz .. dunden kalma bi pohca fazlaligi var onu eriteyim

selam kızlar bi bakıyım dedim geleneler olmuş
şimdi yürüyüşümü yapacagım bakıp öyle yürüyüm dedim
hepinize güzel pazarlar diliyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…