slm arkadaşlar
sevgicim dün bende kaçırdım o vijdan azabını çok ii tenıyorum ama bu gün kendimie geldim sabah kalktım güzel bir kahvaltı yaptım
1 dilim ekmek domates kk peynir 2 tane zeytin çay ha bide 6 tane patates kızartmesı yememem lazımdı ama öle güzel duruyolardıki azıcık aldım mafoldumben
şimdi koşmaya gidiyorum ya ben 5 in 1 die bir ilaç var okudum şimdi almak istiyorum ama çok kararsızım deneyen varmı acaba almasammı kullanan varsa yazsın lütfen
gözünaydın baharnaz
olsun izinli olsun da ne zaman olduğu önemli değil..asıl ben şimdi yandım..benimki öğretmen..artık hep evdekafamçokkarıştı 2-3 hafta sonra eşimin memleketine gideriz..
yer değişikliği iyi oluyor..o zaman biraz rahatlarım..
evde olsalar bi dert olmasalar bi dert...:bbo:
slm arkadaşlar
sevgicim dün bende kaçırdım o vijdan azabını çok ii tenıyorum ama bu gün kendimie geldim sabah kalktım güzel bir kahvaltı yaptım
1 dilim ekmek domates kk peynir 2 tane zeytin çay ha bide 6 tane patates kızartmesı yememem lazımdı ama öle güzel duruyolardıki azıcık aldım mafoldumben
şimdi koşmaya gidiyorum ya ben 5 in 1 die bir ilaç var okudum şimdi almak istiyorum ama çok kararsızım deneyen varmı acaba almasammı kullanan varsa yazsın lütfen
sevdemer o suçluluk duygusunu ben de bilirim ama zaten sen bugun kü önlemini planlamışsın onun için bence sorun yokk gülümse canım kendine öptümm
baharnaz canımın içi sen benim söylediğimi yap,yaptığımı yapma tamammı cicimlavitacım
flatlinersin yazdığı kiraz sapı kürü ödem attırıcı canım regl döneminde içiliyormuş galiba ben hiç denemedim.
sevdemer hani bana kaçamakyapma demiştin sen kaçamaklar yapmışsın canım oldumu şimdi ben senin sesine kulak verip dün yapmadım
ama bugün misafirler geliyor bugün için napcamı düşünüyorum
ya kızlar benim puanım niye düşük herkesin maşallah
ben kaçtımhoşçakalın
oooo aylin hanım sizi burlarda görür müydük özlettin kendini canım
ben hep burdayim ablam.....kaydirigubbakcemile5
benim moralim yok malesef....
spordan geldim du$ alicam, girermiyim bilmiom
hepinize iyi günler iyi pazarlar
ben hep burdayim ablam.....kaydirigubbakcemile5
benim moralim yok malesef....
spordan geldim du$ alicam, girermiyim bilmiom
hepinize iyi günler iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?