80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık lor peyniri
1 dilim sucuk
3 tane kızarmış patates
domates salatalık

ara

8-9 tane belki de 10 :)) küçük çifte kavrulmuş lokum (( ama napıyım arkadaşın lokum imalathane açılışı vardı kasa kasa lokumların içinde yine kendimi tutabildim :))

öğlen

1 kase mercimek çorba

karışık ızgara köfte adet yazmayacaktım ama dürüst olayım

2 kaşarlı 3 sultanahmet 2 baharatlı çok oldu

bide piyaz

ayran ama ekmek hiç yemedim bide yeseydim:))

ara

oğluşumun muhalebisinden 3 kaşık :)

2 çilek

6 hafta oldu ilk defa bu kadar çok yedim hala kendimi kötü hissediyorum (

aaaa unutmuşum bugün 2 saat sahilde bir aşağı bir yukarı yürüdük kocişle spor sayılı yani yediklerimi azaltmaz ama :)) hava harikaydı yaz geldi galiba :))

sağol canım...ben de seni tebrik ederim...ibugün bukette yarım lahmacun ile durduğumu bilsen gene tebrik edersin beni de mi:)misafirimiz vardı oraya gitmek istediler ben lahmacun sipraiş vermedim..

offffffffffff işde asılll tbrkkkk bunaa edilirrr :) hemmmm o kadarcıkla durabilidiğin için hemde bukette yediğin için

ayyy kızlar valla hepızıe hayran kaldım ne güzel kilolar vermişsınız darısı başıma inş banada tavsiyeler verirsenız çok sevinirım
ben 28 yaiındayım kilom 81,5 boyum 1,68 acil kilo vermem lazım kendımı iyi hissetmıyorum bir taraftan alırken diğer taraftanda alıyorum tüp bebek tedavısı görüyorum bu topikte yenıyım 2 olumsuz tedavım var kendımı iyi hissetmem için acil kilo vermem lazım benım insülim direncimde düşük nasıl yapmam lazım

maşallah canımne güzel gitmiş kilolar ne zaman başlamıştın sen diyete?spor yapıyomuydun?

tam 25 eylüldü canım buraya gelip başladım...spor diyince içim acıyor hiç sormak..leslie yapardım çok güzel çok da faydasını gördüm hem kilo vermede hem şekillenmede...ama hiç yapmadan da verdiğim zamanlar oldu...lesliyi şiddetle tavsiye ediyorum ama..2 aydır falan pek yapamıyorum maalesef...

aa sende mi ordaydınnnnnn ben seni görmedim ama DDDD ne yedin kızzz pizza mı

cidden ordamıydınnnn yemin ederimmm bakındım ööle sana benzer birini görür müyüm diye ama sonrada dedimki bu kız bana çıkma olaylar olur demişti çıkmamıştır bu dedimmmm

pizzadan da kötüsüüüü

valla ordaydım kızzz biliyom çok saçmaa olacak ama bende sana bakındım :)))) hatta dedimki ona çıkma dedim beni burda görrüse ne dalga geçer :))) bende uslu durmadım ama yemek konusunda değilll bi pantol denedimm hemdee 42 bendennnnnn baktım olduuuu dayanamadım aldımmmm :)))) inşallah 40 a düşerimmmm oda dolapta eskirrr o zaman kadar, kıyarım ben birşey olmaz o zaman hamburger yedinn sen onu sayıklıyordun zaten ara ara

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…