80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yakalandımmmmmmmm pantolonu nerden aldın lcw de bende denedim pant ama kot almak istedim 32 beden büyük geldi 30 a girdim ama kapatamadım

iremim adaşımmmm pizza için acaba bi kilo ödülü koyup beraber mi yesekkk??? ama ben o zmana giderim belki offf artık plan bile yapamıyorum

kalabalık mıyıd bizim de misafirimiz vardı gaziantepten yolda aramalar olmuş ama rahat gitmişler Allahtan...üdsye girdik bugün üniversite tarafı da rahattı allahtan..geriliyorum ya tatsızlık olmasın hiç...

merkezde pek birşey yoktu galiba canımmm gazilerin oralardan dumanlar helikopterler görünüyorduu bizdennn bakıncaaaa

kalabalık mıyıd bizim de misafirimiz vardı gaziantepten yolda aramalar olmuş ama rahat gitmişler Allahtan...üdsye girdik bugün üniversite tarafı da rahattı allahtan..geriliyorum ya tatsızlık olmasın hiç...

yok kısss hafta sonu için boş denilebilirdi hatta biz sen kimsine gittik eğlenceli bi filmdi

olur canım niye olmasın:) birşey soracağım hangi günler nöbetin var?

evet tamda ordannnn :) hattaa aşağı çok kalabalıkdı uyanıklık yapıp yukarıda çocukların deneme yerine gittimmmm kapıdada çok tatlı biri vardı yaaaaa kıyak geçtiiiii bana tamam dedi :) bundan sonra sende öyle yap

Bugunkü Menüm

Kahvalti:
Müsli
1.Bardak Az Yagli Süt

Öglen:
1.Meyveli Aktivia

Aksam Üstü:
1.Tabak Manti :18:
Salata
2.yk Kapuska

Ara:
bi kactane siyah üzüm

2.lt su

olur canım niye olmasın:) birşey soracağım hangi günler nöbetin var?
çok güzel bi soru canım hemen yanıtlıyorummmmm salı perşembe cumartesi salı :))))

utanırımmmm kıııı ben:))

biraz önce benim face de antakya biber hapının reklamını yapmışlar 1 hftada 3 kilo verdim sizde deneyin filan diye benimde resimlerime aaa zayıflamışsın filan diye arkadaşlar yorum yapıyolardı ya tam üstüne gelmiş bi teyzem de bende alıcam demişşşş sakınnn kullnmaaa dedim sanki hakketen bana aitmiş gibi olmuşş:)))

aynısı benim kocamada olmuş arkadaşları bayağı bi dalga geçmiş :)) Ben koymadım etmedim desede nafile:)) virüs gibi bişey herhalde

noldu kuzum yaaaa bak ben kendimi yeni yeni toparladım acaba gezinmeye mi ihtiyacım var mış kiiiii

pantolonunu karşına koy sürekli bak sıkıntın geçsin

öyle yapıyom zatennn :) ay bidee deri cekettt aldımmm :)))) bak yazmak bile mutlu ettii ne bilim bebem yaa içimm daralıyo

aynısı benim kocamada olmuş arkadaşları bayağı bi dalga geçmiş :)) Ben koymadım etmedim desede nafile:)) virüs gibi bişey herhalde

bu face de yayınlanan videoları izlemek için bastığında izin ver sayfası çıkıyo işte oralardan geliyo bunlar başımızaaa:))))

evet ya bende gördüm hatta irem kullanmaki böyle birşey dedim geçen günn kankamdada çıktı o oda kullanmıyormuşş niye oluyor ki acaba beğendiğiniz sayfalardan mı bulaşıyor acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…