ben ninovada hiç te rahat durmadım kızlarrrrr
valla ordaydım kızzz biliyom çok saçmaa olacak ama bende sana bakındım :)))) hatta dedimki ona çıkma dedim beni burda görrüse ne dalga geçer :))) bende uslu durmadım ama yemek konusunda değilll bi pantol denedimm hemdee 42 bendennnnnn baktım olduuuu dayanamadım aldımmmm :)))) inşallah 40 a düşerimmmm oda dolapta eskirrr o zaman kadar, kıyarım ben birşey olmazo zaman hamburger yedinn sen onu sayıklıyorduz zaten ara ara
kalabalık mıyıd bizim de misafirimiz vardı gaziantepten yolda aramalar olmuş ama rahat gitmişler Allahtan...üdsye girdik bugün üniversite tarafı da rahattı allahtan..geriliyorum ya tatsızlık olmasın hiç...
istersen 1dlm torpil yap kendine canım yaaaaaaaaa
kalabalık mıyıd bizim de misafirimiz vardı gaziantepten yolda aramalar olmuş ama rahat gitmişler Allahtan...üdsye girdik bugün üniversite tarafı da rahattı allahtan..geriliyorum ya tatsızlık olmasın hiç...
yakalandımmmmmmmm pantolonu nerden aldın lcw de bende denedim pant ama kot almak istedim 32 beden büyük geldi 30 a girdim ama kapatamadım
iremim adaşımmmm pizza için acaba bi kilo ödülü koyup beraber mi yesekkk??? ama ben o zmana giderim belki offf artık plan bile yapamıyorum
yakalandımmmmmmmm pantolonu nerden aldın lcw de bende denedim pant ama kot almak istedim 32 beden büyük geldi 30 a girdim ama kapatamadım
iremim adaşımmmm pizza için acaba bi kilo ödülü koyup beraber mi yesekkk??? ama ben o zmana giderim belki offf artık plan bile yapamıyorum
çok güzel bi soru canım hemen yanıtlıyorummmmm salı perşembe cumartesi salı :))))olur canım niye olmasın:) birşey soracağım hangi günler nöbetin var?
evet tamda ordannnn :) hattaa aşağı çok kalabalıkdı uyanıklık yapıp yukarıda çocukların deneme yerine gittimmmm kapıdada çok tatlı biri vardı yaaaaa kıyak geçtiiiii bana tamam dedi :) bundan sonra sende öyle yap
çok güzel bi soru canım hemen yanıtlıyorummmmm salı perşembe cumartesi salı :))))
utanırımmmm kıııı ben:))
offff ya bugün canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrr
biraz önce benim face de antakya biber hapının reklamını yapmışlar 1 hftada 3 kilo verdim sizde deneyin filan diye benimde resimlerime aaa zayıflamışsın filan diye arkadaşlar yorum yapıyolardı ya tam üstüne gelmiş bi teyzem de bende alıcam demişşşş sakınnn kullnmaaa dedim sanki hakketen bana aitmiş gibi olmuşş:)))
noldu kuzum yaaaa bak ben kendimi yeni yeni toparladım acaba gezinmeye mi ihtiyacım var mış kiiiii
pantolonunu karşına koy sürekli bak sıkıntın geçsin
aynısı benim kocamada olmuş arkadaşları bayağı bi dalga geçmiş :)) Ben koymadım etmedim desede nafile:)) virüs gibi bişey herhalde
biraz önce benim face de antakya biber hapının reklamını yapmışlar 1 hftada 3 kilo verdim sizde deneyin filan diye benimde resimlerime aaa zayıflamışsın filan diye arkadaşlar yorum yapıyolardı ya tam üstüne gelmiş bi teyzem de bende alıcam demişşşş sakınnn kullnmaaa dedim sanki hakketen bana aitmiş gibi olmuşş:)))
serap sen bildirim yaptınmı canımmm
serap sen bildirim yaptınmı canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?