80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptancım ellerine sağlık canım
bu haftaki listemiz çok güzel.kaç aydır burdayım ilk defa herkesin kilo verdiğini gördüm.ilk 3 ü canı gönülden tebrik ediyorum.gülseda 3 kilo çok dehşet bi rakam.hızlı kilo veriyosun.tebrikler.gyk arkadaşım sen de kilo almamış sabit kalmışsın bu da çok iyi .moralini bozma canım.yeri geliyor o kadar yeme içmeye rağmen kilonun sabit kalması mucize gibi oluyor.gerçi senin ne kadar kaçamak yaptığını bilmiyorum ama

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen benide eklermisiniz. yeni doğum yaptım 6 aylık oğlum var ve ben 87 kiloyum.oğlum emmiyor. yaza da kardeşimin düğünü var çalışıyorum da hiçbir kıyafetim olmuyor sadece siyah hırka giyiyorum.. galiba benimde bir takım çalışmasına ihtiyacım var. eve eliptik bisiklet ve plates topu aldım.. bana da yardım edin yaaaa:84: boyum 168 ve ben 70 kilo olmak istiyorum

hadi canımmmm ilk 3 müüüüü :)))) süper yaaaaaaaa hiç tahmin etmiyordum valla aşağılara o kadar alışmışım ki :))))) kızlar hepiniziiiii tbrkkkkkk ediyorumm süpersinizzzzzzzzz

Ödül kazananlar

1.Gulselda
2.duyum
3.serapes
4.suesue
5.yesil034
6.wintersun

veee ceza alanlar
7.devran_26
8.umuts76
9.kkkmevsim
10.elmaSekeri23
11.gyk

şimdi sıradaaa kimmm kimee iltifat edecekkkkk onu belirlemek kaldı :)))))) yenidennn yarışma olsun mu kızlarrr bencee olumlu olduuu ama siz bilirsinizzz???

Son düzenleyen: Moderatör:
hayat bir kaç yara vuracaktır kanatlarına kırılıp kanayacaksın mutlaka.ama unutma yaralı kuşlarda uçar sonunda. yeterki hayata kızıp kanatlarını koparma... hüzünlerini vekederlerini gecenin karanlığına bırakıp ümitli yarınlarauyanmanız dileğiyle GÜNAYDINNNN

hoşgeldn canım azmin daim olsunnnn
hadi canımmmm ilk 3 müüüüü :)))) süper yaaaaaaaa hiç tahmin etmiyordum valla aşağılara o kadar alışmışım ki :))))) kızlar hepiniziiiii tbrkkkkkk ediyorumm süpersinizzzzzzzzz
kaptanlar olarak yerleşmişiz ilk üçeeee:)))
Listeye nezaman gireceğiz ben menümü hergün paylaşmıştım?:44:

2 hafta kuralından dolayı bu hafta gireceksin canım listeye paylaşıma devammmm:)

:)) artık kaptanların dediğini de yap yaptığını da yappp diyebiliriz yani :)

heee heeeee süperrrrr

yalnız dilaram bu yarışma işi süper oldu da ben bu hafta katılmak istemiyorum 2 gün arayla nöbetim var okulda çok zorlanıyorum biliorum kilo veremiycem ama sağlığımdan olmak istemiyorum malum önemli bi dönemdeyimmm

çok haklısınn canımmm benimm bu haftaaaayı atlatt haftayaaa girersin yarışmayaaaa

Arkadaşlar merhaba aranızda yeni katılmıştım mart ayında şuanda 21 kilo daha gitti 76,5 oldum inanın her gün pes etmemek için bir başarı öyküsü okuyorum bu beni daha da hurslandırıyor fitness a da başladım haftanın 5 günü gidiyorum 1 saat koşu bisiklet bir saatte kardiyo yapıyorum inş. Hedefim olan 60 kiloya ulaşırım . Herkese tşk ederim.beni dinledikleri için ..

ben bu haftada varım yarışmada kızlar bence yapalım

eeeeeee ben hangi güzele iltifat ediyorum şimdiden başladım bu 1. iltifat sayılabiler

aaaaaa yarışma yapmışssınız da beni katmamaışsınız hiç haberim olmadı aşkolsun dogrusu neyse bu hafta be nde varım 1.3 kilo verip 85.5 kilo olucam inş :)

aaaaaa yarışma yapmışssınız da beni katmamaışsınız hiç haberim olmadı aşkolsun dogrusu neyse bu hafta be nde varım 1.3 kilo verip 85.5 kilo olucam inş :)

aaa sen yokmusun yarışmada :)))))) ee dün ne demeye o kadar laf ettin kız :)aa kandırıkcıı varsınn sen hemdee soınuncu olmuşsun :))))) sus ceza alacaksın sende :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…