- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ben bu haftada varım yarışmada kızlar bence yapalım
eeeeeee ben hangi güzele iltifat ediyorum şimdiden başladım bu 1. iltifat sayılabiler
aaa sen yokmusun yarışmada :)))))) ee dün ne demeye o kadar laf ettin kız :)aa kandırıkcıı varsınn sen hemdee soınuncu olmuşsun :))))) sus ceza alacaksın sende :)
:)))) cıkss olmazzöncee şahıss belirleyecen :))))) sen kaç kilodaa olacan haftaya bakalım
Ödül kazananlar
1.Gulselda
2.duyum
3.serapes
4.suesue
5.yesil034
6.wintersun
veee ceza alanlar
7.devran_26
8.umuts76
9.kkkmevsim
10.elmaSekeri23
11.gyk
şimdi sıradaaa kimmm kimee iltifat edecekkkkk onu belirlemek kaldı :)))))) yenidennn yarışma olsun mu kızlarrr bencee olumlu olduuu ama siz bilirsinizzz???
vavvvvvv 3 iltifat gitti bileeeeeeeee :))))))ben wintersun kaptanıma iltifat etmek istiyorum biraz yağcılık gibi oldu amma neyse
kaptanım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim sen züpperrrrr şahane bir insansın
ben başaramadım bunu ne kadar belirtmem gerekli
ayyyyy çok fenasınnnnnnnnnnnnnn yemin ediyorum :))))buldum yeşiiiiiiiiiil çünkü kilo olarak bana en yakın ve de en az verenlerden
merhabaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaar nasılsınız millet bu hafta ben şu başarı öykülerinden okuyacam biraz yoksam ucunu bıraktım gitti işte
neyse bakalım benden kim iltifat duymak ister bu haftada yapalım bu yarışı iltifat etme pahasına girecem yine hadi ama bu sefer hedefi yakın tutacam hüsrana uğramamak için
vavvvvvv 3 iltifat gitti bileeeeeeeee :))))))
ayyyyy çok fenasınnnnnnnnnnnnnn yemin ediyorum :))))
tamam canımm sen kime iltifat ediyorsun vee hedefinde kaç varrrr bu hafta????
kaç kere başaramadım diyecektik kızz
slm kızlar bu hafta yarışma varmı tam olarak neler oluyor birisi anlatabilirmi?yarışma varsa hemen hedef belirteyim bu hafta 81,4 oldum haftaya 80,4 olmayı hedefliyorum 1 kg ideal sanki
Bugünkü menüm:
Sabah:1 dilim ekmek,1dilim peynir,domates,az yağda yumurta,açık şekersiz çay.
Ara öğün:1 çay kaşığı kızılcık marmelatı
Öğlen:2 Adet mücver,yoğurt
Ara öğün:1 dilim kek
Akşam:2 kase mercimek çorba,salata,yoğurt.
Ara öğün:Yeşilçay ve açık çay
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,twisterle bel sırt hareketi,mekik çekme.
hadi canımmmm ilk 3 müüüüü :)))) süper yaaaaaaaa hiç tahmin etmiyordum valla aşağılara o kadar alışmışım ki :))))) kızlar hepiniziiiii tbrkkkkkk ediyorumm süpersinizzzzzzzzz
sağol canım benim yok en çok veren değil pazara kadar ne kadar verebilirsin ona göre kilo belirliyorsun eğer veremezsen debenim yaptığım gibi
arkadaşım tebrik ediyorum ilk üçü ve diğer verenleri bende dahil olmak üzere..
yarışma dediğiniz en çok kilo veren mi?
bende yarışmaya dahil olmak istiyorum..motivasyonumuzu yükseltir..
ben başaramadım 1
oldumu şekerim:))çok yorulduğumu söyleyemem
şekerim bişey diyecem sen bu hafta listede 3.cüsün ama ben başaramadım demek zorunda kaldın bebişim ya.3.lüğün tadını çıkarsan daha iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?