iltifata gelelim şimdi de.
listemizin birincisi gülseldayı seçiyorum.topiğimize hızlıca giren ve hızla eriyen arkadaşımızı tebrik ediyorum.çok iyi gidiyor maşallah.3 kilo benim için hayal bi rakam ama o başarmış.
sağol canım benim yok en çok veren değil pazara kadar ne kadar verebilirsin ona göre kilo belirliyorsun eğer veremezsen debenim yaptığım gibi100 kere ben başaramadım yazıyorsun ve kazana 1 arkadaşımıza 1 hafta boyunca günde 10 tane iltişfat ediyorsun uygunsa pazar gününe kadar olan hedef kilonu söylede yazayım
bende pek yorulkmadım ama rencide oldum :))))) ay sorma yaa evet uzun zaman sonra 3. oldum amaa ceza aldımne tezat insan hayatı kuzummm kime iltifat edeceksinnn :) haftayaa yarışmadamısınnn hedef kilon kaç çok soru oldu ama :)
tamam canım hemen yazıyorumregl dönemim ve gecikti bu yüzden tereddütlüyüm ama hedefim olsun yinede..
geçen hafta 78.0 idim bu hafta 77.0 olma hedefindeyim inş.
tamam canım yazıyorum bencede o ideal, tam olarak olan kaybedenler 100 kere ben başaramadım yazıyor ve kazanan ki,şilerden birini seçerek 1 hafta boyunca günde 10 kere iltifat ediyorr senin iltifatcın gyk onaa göre günde 10 iltifatını söke söke alpazara kadar
hedefi küçültüyorum.78 diyorum.bunu başarırım inşallah:))
slm kızlar. nasıl gidiyor bakim diyet?? ben de bazen ii alıştım diorum bazen çok acıkıyorum ama tutuyorum kendimi. kaçamak henüz yapmadım ama yapmayacağım anlamına gelmiyor. umarım bu istikrarım devam eder. haftasonu eşimle birlikteydim şundan ye bişi olmaz bundan ye bişi olmaz dedi ama yemedim hiç:)) bu arada harika kilolar vermişsiniz tebrik ederim hepinizi tek tek. umarım ben de veriyorumdur. tartılmaya acaip korkuyorum. ne zaman şeytanın bacağını kırıp tartılcam merak da ediyorum aslında. elma şekerim ben daha öncede belirtmiştim haftasonu menülerimi yazamıyorum netim yok ama hafta içi hep yazıyorum. ama kimse yorum yapmıyor( sanırım ilk önce ben yazdığım için gözden kaçıyor. olsun ben yine de sizleri okuyarak motive olabiliyorum.
öylemi canım tamam o zamannn sennnn hafta içi fulll yapmak durumundasın kuzumm atlama olur muuu
kızlar çizelge olmuyor sürekli formata uygun değil diyor
bugünkü menüm;
sabah
bir bardak ılık su
ıspanaklı yumurta peynir zeytin
2,5 dilim t.ekmek
ara
etli sebze yemeği yoğurt 2 dilim ekmek
öğlen c.flakes
ara
meyve
ara
patlamış mısır
akşam
ciğer
yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
3 kuru kayısı
öğle olmadan çok acıktım..bir değişiklik olsun dedim ara ile ana öğünü yer değiştirdim
hala regl olmadım onunda gerginliği var ve tabi tatlı krizleri..
cnm patlamış mısır bana fazla geldi. hergün yiyeceklerin kalorilerini okumaktan az çok bi fikrim oluyor. mesela mısır baya kalorili. bi de öğlen et yediysen akşam yeme bence. öğlenki etli sebzeyi sadece sebzeye dönüştürebilirsin cnm..
kuzummm aksinee sende rahatlıkla tüketebilirisn et ve sebzeyi bir arada benim hem öğlen hemde akşam menümde sebze yemeği( etlide olabilir) köfte kadarda et varrr yemekden çekinmee
kuzummm aksinee sende rahatlıkla tüketebilirisn et ve sebzeyi bir arada benim hem öğlen hemde akşam menümde sebze yemeği( etlide olabilir) köfte kadarda et varrr yemekden çekinmee
ben başaramadım 1
ben başaramadım 2
ben başaramadım 3
ben başaramadım 4
ben başaramadım 5
ben başaramadım 6
ben başaramadım 7
ben başaramadım 8
ben başaramadım 9
ben başaraamdım 10
ben başaramadım 11
ben başaramadım 12
ben başaramadım 13
ben başaramadım 14
ben başaramadım 15
ben başaramadım16
ben başaramadım 17
ben başaramadım 18
ben başaramadım 19
ben başaramadım 20
ben başaramadım 21
ben başaramadım 22
ben başaramadım 23
ben başaramadım 24
ben başaramadım 25
ben başaramadım 26
ben başaramadım 27
ben başaramadım 28
ben başaramadım 29
ben başaramadım30
ben başaramadım 31
ben başaramadım 32
ben başaramadım 33
ben başaramadım 34
ben başaramadım 35
ben başaramadım 36
ben başaramadım 37
ben başaraömadım 38
ben başaramadım 39
ben başaraöadım 40
ben başaramadım 41
ben başaraöadım 42
ben başaramadım 43
ben başaramadım 44
ben başaramadım 45
ben başaramadım 46
ben başaramadım 47
ben başaramadım 48
ben başaramadım 49
ben başaramadım 50
ben başaraöadım 51
ben başaramadım 52
ben başaramadım 53
ben başaramadım 54
ben başaramadım 55
ben başaramadım 56
ben başaramadım 57
ben başaramadım 58
ben başaramadım 59
ben başaramadım 60
ben başaramadım 61
ben başaramadım 62
ben başaramadım 63
ben başaramadım 64
ben başaramadım 65
ben başaramadım 66
ben başaramadım 67
ben başaramadım 68
ben başaramadım 69
ben başaramadım 70
ben başaramadım 71
ben başaramadım 72
ben başaramadım 73
ben başaramadım 74
ben başaramadım 75
ben başaramadım 76
ben başaramadım 77
ben başaramadım 78
ben başaramadım 79
ben başaramadım 80
ben başaramadım 81
ben başaramadım 82
ben başaramadım 83
ben başaramadım 84
ben başaramadım 85
ben başaramadım 86
ben başaramadım 87
ben başaramadım 88
ben başaramadım 89
ben başaramadım 90
ben başaramadım 91
ben başaramadım 92
ben başaramdım 93
ben başaramadım 94
ben başaramadım 95
ben başaramadım 96 ben başaramadım97 ben başaramadım 98 ben başaramadım 99 ben başaramadım 100
kız<zzz boşver cetvelii benimki diyetisyenn listesii sen rahat oll ye kızzzzcnm ben kalori cetvelinde okudum. mesela türlü 200 kalori falan. etli türlü 571 kalori. o yüzden dedim öle.
ben başaramadım 1
Bİ TANE DE FAZLADAN YAPIŞ PARDON YAZDIM :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?