- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kızlar ya dünden bu yana 600 gr almış olabilirmiyim sizce dün sabah 83,9 çıkarken bu sabah 84,5 çıktım ya bu nedirrrrrrrr ağlamak istiyorum tüm motivasyonum yerle birrrrrbiri bana olamaz desin nolurrrrr
ödemdirrr canım o motivasyonu bozacakk birşey yok rahat ol yeşil çay iç geçer :))))
inşallah ya dediğin gibidir oluyomu böyle şeyler sizede?kilo almış olamam değimi ben o 600 gramı vermek için kaç gün uğraşmıştım ya((
yok canım olamazsınnnn merak etmeeee bugün kaçamak yapma sakın dediğim gibi yeşilçay iç yarın normal kilo görürsün inş. yarışmaya katılacakmısın sende???
inşallah canım ya yarın normale döner inş.evet yarışmaya katılıcam belki motivasyasyonum artar böylece,83,9 dum tabi hala öyleysem hedefim 82,5 olsun inş.başarabilirim ve umarım hepimiz başarırırız:))
kızlar bende yarışmaya katılmak istiyorum benimde hedefim 69.500 olmak İNŞALLAH başarabilirim
irem elllrine saglık liste cok güzel olmuş İNŞALLAH haftayada böyle oluruz
canımmmm çok değilmi 69.5 inşallah eşinle sorununu halletmişsindir yada bugün hallederisnnn kuzumm
oyoyoyoyoooyyyyyyy listeyeeeee çok çok çok maşallahhh yaaa disiplin azim ter ve başarı çanta yiyen yok spor yapanlar da artmşşş ohhh süper süper bi de adaşm kankam ben arka arkaya ohh daha ne daha he[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 14.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.9 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 160 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 160dak fitness 20 dak plates 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 81.4 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 200 dak spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 80.3 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 11.5 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 210 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 83.8 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3gün yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kubur[/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] bdybdy[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.1 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] gyk[/TD] [TD] 91.7 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
hiç çanta yiyen yokkk topik dediğin böle olur böle olur böle olurrrr öpüyorum hepiniziiiii
tamam canım benim 69.9 daha güzel olduuuu yok canımmm yarışma sonunda belli oluyor kime iltifat edeceğin cezamızz sadece iltifat değil yalnızzz birde 100 kere ben başaramadım yazacaksınn bide bazı uyanıklar gibi kopyala yapıştır yapmak yok :)))))) inşallah daha olmazzzz kuzum allah kimsenin evine huzursuzluk vewrmesinnnn çok kötü birşeydogru diyosun cok oldu ama 6 rakamları görmek istiyorum ALLLAHIN izniyle
o zamn 69.900 olsun 6 göriyimde farketmez
tamam hedfim 69.900 tamam mı dilara
ben kazanamssam kime iltifat etcem şimdiden belli oluyomu
eşimle dün hiç yoktan kavga ettik sonra pişman olduk ama İNŞALLAH bidaha olmaz
oyoyoyoyoooyyyyyyy listeyeeeee çok çok çok maşallahhh yaaa disiplin azim ter ve başarı çanta yiyen yok spor yapanlar da artmşşş ohhh süper süper bi de adaşm kankam ben arka arkaya ohh daha ne daha hecnmmm kaptanmmm elineee saglıkkkk elmamm şekermmm senn de elne saglıkkk bu listede hedefne ulaşmayan da yoktur heraldeee
haftaya için 500 gram bnm hedef hatta onu ble koysam mı blmıorm cunku iki haftadır ii gtti ama yok yok yne koyayım ben olmadı iltifat ederiz bol bol
herkesee tkrar tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam canım benim 69.9 daha güzel olduuuu yok canımmm yarışma sonunda belli oluyor kime iltifat edeceğin cezamızz sadece iltifat değil yalnızzz birde 100 kere ben başaramadım yazacaksınn bide bazı uyanıklar gibi kopyala yapıştır yapmak yok :)))))) inşallah daha olmazzzz kuzum allah kimsenin evine huzursuzluk vewrmesinnnn çok kötü birşey
çok sağoll kuzum benim sende olmasan kimse bana tşk etmiyo yaaaDDD valla tesadüfe bakki arka arkaya olmuşuzzz tamam canım 500 gr koyuyorum hedefiiiii o zaman kaç olacan kız???
dünü yazdm bugun daha da duzensz çünkü hast.deydik butun gun rutin kontrol ama tum gunu aldı
sabah : bi kase tarhan çorbası beş adet yeşl zeytin bir dilim ekmek
ara: iki adet çubuk kraker
öğle : yarım kase ezogeln çorbası yarım lahmacun ( dger yarısını anneme babama paylştrdm)
salata ayran
ara : bi adet activia
akşam : bir tabak patlıcan yemegi ,üç yk erişte, iki yk yogurt
spor : 150 mekk
kızlar bişey sorcam size ben regli oldum şişkinliği atmak için napayım yeşil çay dışında önerileriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?