80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya dünden bu yana 600 gr almış olabilirmiyim sizce dün sabah 83,9 çıkarken bu sabah 84,5 çıktım ya bu nedirrrrrrrr ağlamak istiyorum tüm motivasyonum yerle birrrrrbiri bana olamaz desin nolurrrrr

ödemdirrr canım o motivasyonu bozacakk birşey yok rahat ol yeşil çay iç geçer :))))

inşallah ya dediğin gibidir oluyomu böyle şeyler sizede?kilo almış olamam değimi ben o 600 gramı vermek için kaç gün uğraşmıştım ya((

yok canım olamazsınnnn merak etmeeee bugün kaçamak yapma sakın dediğim gibi yeşilçay iç yarın normal kilo görürsün inş. yarışmaya katılacakmısın sende???

yok canım olamazsınnnn merak etmeeee bugün kaçamak yapma sakın dediğim gibi yeşilçay iç yarın normal kilo görürsün inş. yarışmaya katılacakmısın sende???

inşallah canım ya yarın normale döner inş.evet yarışmaya katılıcam belki motivasyasyonum artar böylece,83,9 dum tabi hala öyleysem hedefim 82,5 olsun inş.başarabilirim ve umarım hepimiz başarırırız:))

82.9 yapalım mı canımmm her ihtimale karşı sende kendini çok zorlamazsın

sabah 1 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin birazda helva ve birazda yumurta

öylen 1 tane patatesli gül böreyi 1 dilim tavuk gögsü

akşam yok cünkü eşimle kavga ettik morelimi bozdu bişi yiyemedim

kızlar bende yarışmaya katılmak istiyorum benimde hedefim 69.500 olmak İNŞALLAH başarabilirim

irem elllrine saglık liste cok güzel olmuş İNŞALLAH haftayada böyle oluruz

kızlar bende yarışmaya katılmak istiyorum benimde hedefim 69.500 olmak İNŞALLAH başarabilirim

irem elllrine saglık liste cok güzel olmuş İNŞALLAH haftayada böyle oluruz

canımmmm çok değilmi 69.5 inşallah eşinle sorununu halletmişsindir yada bugün hallederisnnn kuzumm

canımmmm çok değilmi 69.5 inşallah eşinle sorununu halletmişsindir yada bugün hallederisnnn kuzumm

dogru diyosun cok oldu ama 6 rakamları görmek istiyorum ALLLAHIN izniyle

o zamn 69.900 olsun 6 göriyimde farketmez

tamam hedfim 69.900 tamam mı dilara

ben kazanamssam kime iltifat etcem şimdiden belli oluyomu

eşimle dün hiç yoktan kavga ettik sonra pişman olduk ama İNŞALLAH bidaha olmaz

oyoyoyoyoooyyyyyyy listeyeeeee çok çok çok maşallahhh yaaa disiplin azim ter ve başarı çanta yiyen yok spor yapanlar da artmşşş ohhh süper süper bi de adaşm kankam ben arka arkaya ohh daha ne daha he cnmmm kaptanmmm elineee saglıkkkk elmamm şekermmm senn de elne saglıkkk bu listede hedefne ulaşmayan da yoktur heraldeee
haftaya için 500 gram bnm hedef hatta onu ble koysam mı blmıorm cunku iki haftadır ii gtti ama yok yok yne koyayım ben olmadı iltifat ederiz bol bol
herkesee tkrar tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kizlar nasil gidiyooo ...hafta basi benim bir kilo gitmis.ona sevindim.yürüsümü de yaptim bir saat ..allaha sükür ..

tamam canım benim 69.9 daha güzel olduuuu yok canımmm yarışma sonunda belli oluyor kime iltifat edeceğin cezamızz sadece iltifat değil yalnızzz birde 100 kere ben başaramadım yazacaksınn bide bazı uyanıklar gibi kopyala yapıştır yapmak yok :)))))) inşallah daha olmazzzz kuzum allah kimsenin evine huzursuzluk vewrmesinnnn çok kötü birşey

çok sağoll kuzum benim sende olmasan kimse bana tşk etmiyo yaaa DDD valla tesadüfe bakki arka arkaya olmuşuzzz tamam canım 500 gr koyuyorum hedefiiiii o zaman kaç olacan kız???

sabah : iki dilim ekmek bi kk peynir beş adet zeytin domates salatalık
ara : iki dilim elma üç dilim portakal
öğle beş yk kısır bol roka marul
ara : yok
akşam : 100 gram kadar fırında tavuk iki yk erişte
ara : bi bardak nescafe
şeftalili form çayı
spor : 40 dk doga yürüyüşü

dünü yazdm bugun daha da duzensz çünkü hast.deydik butun gun rutin kontrol ama tum gunu aldı
sabah : bi kase tarhan çorbası beş adet yeşl zeytin bir dilim ekmek
ara: iki adet çubuk kraker
öğle : yarım kase ezogeln çorbası yarım lahmacun ( dger yarısını anneme babama paylştrdm )
salata ayran
ara : bi adet activia
akşam : bir tabak patlıcan yemegi ,üç yk erişte, iki yk yogurt
spor : 150 mekk

benim bugünki menüm:

sabah: 07.00 sade soda
07.30 sınırsız domates salatalık
6 tane yeşil zeytin
kibrik kutusu kadar peynir
1 tane çavdarlı tost ekmeği
1 bardak yarım yağlı süt
ara: 1 orta boy elma
5i 1 yerde çay
öğle: haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
1 kase salata
ara: 1 salatalık
akşam: sebze yemeği
yoğurt ve 3 yemek kaşığı kepekli makarna yicem ve 1 saat yürüyüş bol su, 5i 1 yerde çay :)) şu anda karşımda vaz geçemediğim tek şey olan mısır var önüme koydum ama yemiyorum kendimi denemek için bakıyorum sadece ekrandada 38-40 bedenlerde hatun resimleri resimleri gördükçe mısırdan soğudum sanki bu taktiği caymak üzere olduğumda uygulicam yada aklıma getircem okula giderkende yanıma para almadım cidden insan almayınca harcamıyo :)) hazirana kadar durmak yok hedef 65

kızzzlarrr kankamı unutmayın ama tşk ederken 76.2 olcam kankam o zaman... boş ver oyle kalsn 500 de sen bnm gizli hedef 700 grm olsn

akşamı yedin mi kız???? iki yk yoğurt çok az arttır onu biraz canım benimmmm erişde de 4 olabilirr ama liste herzamanki gibi dengeliiii kimişn kankası yaaa :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişey sorcam size ben regli oldum şişkinliği atmak için napayım yeşil çay dışında önerileriniz varmı?

elmaşekerim bak yazıyorum menümü:) mesaim bitti sayılır.
sabah: 1 salatalık, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek
öğle: 1 kase brokoli-karnabahar karışımı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase mantar yemeği
ara: 1 portakal
3litre su, 2 kupa yeşil çay, 2 şekersiz çay
herkese iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…