kiraz sapı dene canım ben memnun kaldımm ondan
elmaşekerim bak yazıyorum menümü:) mesaim bitti sayılır.
sabah: 1 salatalık, 1 domates, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek
öğle: 1 kase brokoli-karnabahar karışımı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase mantar yemeği
ara: 1 portakal
3litre su, 2 kupa yeşil çay, 2 şekersiz çay
herkese iyi akşamlar...
akşamı yedin mi kız???? iki yk yoğurt çok az arttır onu biraz canım benimmmm erişde de 4 olabilirr ama liste herzamanki gibi dengeliiii kimişn kankası yaaa :)
yok cnm akşam belli menu de ondan yazdm tmm arttırırım bugunu begenmene sevndm cunku hast. ortamnda geçti gunum denge işini öğrendk galba kankamm evtve bu bizim sırtımızı yere getrmz duruşa da gecsk artıya da gecsk sonradan dengelemk çok onmli cnmm kankamm yaaa senn destegnle toparladm blıosn zaten çok sevıom senii cnmsn
adaşımı da sevıom kıskanmasnnnnerde kız o hiç gormuom yaa
bende seni çok seviyorum vallahi kankam yaa evet dediğin gibi denge işini çözmemizz çok iyş olduuuu :) duyum yok yaaa dün akşam da gelmedi bugünde hiç uğramadı facede gördüm bi ara ama konuşmadık
82.9 yapalım mı canımmm her ihtimale karşı sende kendini çok zorlamazsın
yeşilcim kankamn dedgi gibi kraz sapı çok ii odem attırır ben bi de ona amte yapragı ve mısır püskülü katıorm tam süper oluo ben de denicem bu hafta bende de odem çok....
merhaba kızlar...uzun bi aradan sonra aranızdayım on gün oldu sanırım görüşmeyeli.ben nihayet doğurdum:)geçen p.tesi günü sezeryanla ldu.doğumdan sonra ben rahatsızlanınca cumaya kadar hastanede kaldık oğlumla ..şimdi evimizdeyiz...hamilelikte 22 kiloalmıştım bir haftada 12 kilo gitti üstümden,hala şoktayım.bu kadarını beklemiyodum açıkcası.ödemin çoğu üstümde hala oda gitse biraz daha hafifliycem sanki.şu an 74 kiloyum.rejim yapmıyorum daha,çünkü hala halsizlik çıkmadı üstümden.annemde ne bulduysa yedirmeye uğraşıyo..allahtan iştahım kapandı ekmek yiyemiyorum.neyse görüşmek üzere yeniden...
merhaba kızlar...uzun bi aradan sonra aranızdayım on gün oldu sanırım görüşmeyeli.ben nihayet doğurdum:)geçen p.tesi günü sezeryanla ldu.doğumdan sonra ben rahatsızlanınca cumaya kadar hastanede kaldık oğlumla ..şimdi evimizdeyiz...hamilelikte 22 kiloalmıştım bir haftada 12 kilo gitti üstümden,hala şoktayım.bu kadarını beklemiyodum açıkcası.ödemin çoğu üstümde hala oda gitse biraz daha hafifliycem sanki.şu an 74 kiloyum.rejim yapmıyorum daha,çünkü hala halsizlik çıkmadı üstümden.annemde ne bulduysa yedirmeye uğraşıyo..allahtan iştahım kapandı ekmek yiyemiyorum.neyse görüşmek üzere yeniden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?