80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım lütfen akşama yoğurt ve ekmek eklee olur mu 1 kase mantar çok az oluyorrr hadş şiyi akşamlarr

akşamı yedin mi kız???? iki yk yoğurt çok az arttır onu biraz canım benimmmm erişde de 4 olabilirr ama liste herzamanki gibi dengeliiii kimişn kankası yaaa :)

yok cnm akşam belli menu de ondan yazdm tmm arttırırım bugunu begenmene sevndm cunku hast. ortamnda geçti gunum denge işini öğrendk galba kankamm evt ve bu bizim sırtımızı yere getrmz duruşa da gecsk artıya da gecsk sonradan dengelemk çok onmli cnmm kankamm yaaa senn destegnle toparladm blıosn zaten çok sevıom senii cnmsn
adaşımı da sevıom kıskanmasnnn nerde kız o hiç gormuom yaa

bende seni çok seviyorum vallahi kankam yaa evet dediğin gibi denge işini çözmemizz çok iyş olduuuu :) duyum yok yaaa dün akşam da gelmedi bugünde hiç uğramadı facede gördüm bi ara ama konuşmadık

yeşilcim kankamn dedgi gibi kraz sapı çok ii odem attırır ben bi de ona amte yapragı ve mısır püskülü katıorm tam süper oluo ben de denicem bu hafta bende de odem çok....

bende seni çok seviyorum vallahi kankam yaa evet dediğin gibi denge işini çözmemizz çok iyş olduuuu :) duyum yok yaaa dün akşam da gelmedi bugünde hiç uğramadı facede gördüm bi ara ama konuşmadık

aynen oyle cnm kankammm duyummmmmmmmmmmmm nerlerdesn kıss gel cabık buraya bakimmmmmmmmm

Mart ayının sonuna kadar malesef çok fazla uğrayamayacağım foruma.O yüzden hemen dünkü ve bugünkü listemi yazıp kaçayım.Bu arada fark ettim ki foruma gelmeyince kilo vermesi de yavaşlıyor insanın

Dünkü menüm

Sabah:yok
Ara:5 adet yeşil zeytin,3 dilim ekmek,1,5 kibrit kutusu peynir,5 gr kadar helva (1 çay kaşığına denk geliyor)
Öğle:yok
Ara:1 dilim çikolatalı pasta
Akşam:100 gr kıyma döner,ama sadece etleri ekmek yemedim.Ortalama 140 kalori yapıyordu.2 kase yayla çorbası,1 bardak kola,3 adet kebap köfte (ortalama 400 kalori filan )
Ara:yok

Toplamda 1600 kalori aldım,aslında normal ama çok düzensiz oldu

Bugünkü menüm( şimdiden paylaşmak zorunda kaldım,akşama giremem diye)

Sabah:yok
Ara:yok
Öğle:1 kibrit kutusu peynir,5 adet yeşil zeytin,1 bardak çay,2 dilim ekmek
Ara:1 adet simit
Akşam: Akşama var gerçi ama yemeğim belli.Tavuk göğsü yiyeceğim 1 porsiyon kadar,yanına da salata.
Ara:1 adet eti form bisküvi yemeği planlıyorum

merhaba kızlar...uzun bi aradan sonra aranızdayım on gün oldu sanırım görüşmeyeli.ben nihayet doğurdum:)geçen p.tesi günü sezeryanla ldu.doğumdan sonra ben rahatsızlanınca cumaya kadar hastanede kaldık oğlumla ..şimdi evimizdeyiz...hamilelikte 22 kiloalmıştım bir haftada 12 kilo gitti üstümden,hala şoktayım.bu kadarını beklemiyodum açıkcası.ödemin çoğu üstümde hala oda gitse biraz daha hafifliycem sanki.şu an 74 kiloyum.rejim yapmıyorum daha,çünkü hala halsizlik çıkmadı üstümden.annemde ne bulduysa yedirmeye uğraşıyo..allahtan iştahım kapandı ekmek yiyemiyorum.neyse görüşmek üzere yeniden...

yeşilcim kankamn dedgi gibi kraz sapı çok ii odem attırır ben bi de ona amte yapragı ve mısır püskülü katıorm tam süper oluo ben de denicem bu hafta bende de odem çok....

sağol canım önerin için galiba benimde bu hafta şişkinliğim fazla olur yarın sabah aktara gidip alıcam dediklerinizi

hoşgelidn arkadaşım öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu inşallah sağlıkla da kilolarını verirsin çıtır anne olursun

Canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli güzel bi ömür nasip eder inşallah hayırlı bi evlat olur adını ne koydun ???

ayyyy geldi haa beklenen misafirrrr allah analı babalı büyütsün kuzummm hayırlı olsunnnn

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
1.Su Bardagi Light Süt
3.yk Müsli

Ara:
1.Avuc Leblebi-Badem Kari$imi

Öglen:
1.Tabak Taze Bezelye Yemegi
1.Kücük Kase Yogurt
2.Tane Mini Minacik Mahlepli Cörek

Ara:
1.Portakal
3-4 Tane Siyah Üzüm

Ak$am:
1.Su Bardagi Light Süt
3.yk Müsli

30.dk Spor
1.5 Litre Su (yatana kadar 2.5lt Olur )

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
5 zeytin
1 fincan yeşil çay

ara 1 meyva

öğlen z.kereviz 6 ymk k.
1 kase çorba
1 dilim k.ekmek

ara 1 meyva

akşam 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

ara 1 activia yoğurt

1,5 lt yakın su 2 fincan yeşilçay 1 saat yürüyüş yaptım

dünden beri gecms okuyorum seciyorum tam cevap yazacagim hersey gidiyor..gecmise cevap veremeyecegim bu sefer malesef..bana sorusu olan olduysa lütfen bir daha sorun:))
dünkü menüm:
sabah: sahanda yumurta peynir recel zeytin 3 dilim ekmek
ögle: bir koca tabak salata
aksam:bir iki catal patlican kebabi-3-4 kasik pilav yarim tabak salata
spor:1 saat yürü<üs
su:malesfe gene yok

bugünkü menüm:
bir dilim siyah ekmek
üzerine taze peynir ve recel

ara: iki bisküvi
ögle:bir tabak salata 3-4 kasik pilav
aksam:bir tabak tavuklu patates sulusu

Menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
3 çeri domates
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor (içine kekik,kırmızı biber,çörekotu da attım)
2 zeytin
3-4 kuru kırmızı biber
dereotu,maydanoz
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 dilim ekmek
5-6 yk börülce yemeği
3-4 yk yoğurt
1 taze soğan
3-4 kuru kırmızı biber
Ara:(bu ara iyi olmadı)
1 minik kurabiye
4-5 minik ısırık farklı pastalar
Akşam:
2-3 yk kuru börülce salatası
1/2 sb süt
1 yk müsli
Ara:
10-15 tane beyaz leblebi(yiyeceğim)

2 lt su
şekersiz çaylar
1 kupa tarçın çayı

Son düzenleme:
hgggg kızzzzzzzzzzzzz nasılsınnn özlettin kendiniii listeyi görmedin mi 4. oldunnn nasılll geçmiş yapmazsın yarışmada da ödül kazananlardansın

• menüm
  • iki tas kahve.yaninda iki dilim ekmek .gül receli
  • ögle iki tabak kisir.yaninda siyah cay
  • ara iki pinguin
  • keten tohumlu yogurt .portakall
  • 1 litre su.1 saat yuruyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…