- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
örnek bir menüü tbrk ederimmmmmmmbugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
5 zeytin
1 fincan yeşil çay
ara 1 meyva
öğlen z.kereviz 6 ymk k.
1 kase çorba
1 dilim k.ekmek
ara 1 meyva
akşam 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara 1 activia yoğurt
1,5 lt yakın su 2 fincan yeşilçay 1 saat yürüyüş yaptım
ablammm hayırdır iştahdan mı kesildin sen yaaaaadünden beri gecms okuyorum seciyorum tam cevap yazacagim hersey gidiyor..gecmise cevap veremeyecegim bu sefer malesef..bana sorusu olan olduysa lütfen bir daha sorun:))
dünkü menüm:
sabah: sahanda yumurta peynir recel zeytin 3 dilim ekmek
ögle: bir koca tabak salata
aksam:bir iki catal patlican kebabi-3-4 kasik pilav yarim tabak salata
spor:1 saat yürü<üs
su:malesfe gene yok
bugünkü menüm:
bir dilim siyah ekmek
üzerine taze peynir ve recel
ara: iki bisküvi
ögle:bir tabak salata 3-4 kasik pilav
aksam:bir tabak tavuklu patates sulusu
eskidennn dedemler tek katlı bahçeli bir mahalle evinde otururlardı bahçesindeee bir sürü kırmızı gül açardı ben çok severdimm her gidişimde demet demet toplardımmm annemde onlarııı reçel yapardıııı 2 gündür menünde gül reçeli görüyorum çocukluğuma götürüyor beni :) menün çok az gibi duruyorr ama dengeli bir menü değilll yükde hafif pahada ağır derler yaaaa onun gibi olmuş :)
- menüm
- iki tas kahve.yaninda iki dilim ekmek .gül receli
- ögle iki tabak kisir.yaninda siyah cay
- ara iki pinguin
- keten tohumlu yogurt .portakall
- 1 litre su.1 saat yuruyüs
yine çok güSabah
1 simit
1 kk süzme peynir
1 domates
1 salatalık 1 yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil çay
ara
2 kuru kayısı
2 hurma
1 bardak sütlü nescafe
ara
5 çiğ fındık
1 elma
akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 portakal
1 çay bardağı süt
merhaba kızlar...uzun bi aradan sonra aranızdayım on gün oldu sanırım görüşmeyeli.ben nihayet doğurdum:)geçen p.tesi günü sezeryanla ldu.doğumdan sonra ben rahatsızlanınca cumaya kadar hastanede kaldık oğlumla ..şimdi evimizdeyiz...hamilelikte 22 kiloalmıştım bir haftada 12 kilo gitti üstümden,hala şoktayım.bu kadarını beklemiyodum açıkcası.ödemin çoğu üstümde hala oda gitse biraz daha hafifliycem sanki.şu an 74 kiloyum.rejim yapmıyorum daha,çünkü hala halsizlik çıkmadı üstümden.annemde ne bulduysa yedirmeye uğraşıyo..allahtan iştahım kapandı ekmek yiyemiyorum.neyse görüşmek üzere yeniden...
canım serapes duyum suesue boşda, 100 kere ben başaramadım yazını göremedimm canım seninnn hadi yazz bakalımmm a.9999 bide hedef kilonu söyle canım not alayımAllah analı babalı sağlıklı sıhhatli eylesin hayırlı bi evlat olsun inş canım aman diyim bartma ye ama dikkat ete hareket et şimdi en çok uyuduğu zamanlar fırsatı değerlendir bence
elma şekeri iltifat listesinde kim boşta kaldı tam geömiş yapamadım kim kaldıysa ben ona iltifat ederim bu haftaki hedefim 1 kilo ulaşılabilecek hedefler koyayım bari belkim olur
canım kötü bir menü değil ama daha iyi olabilirdi, isteyen katılıyor pazar gününe kadar hedef kilo belirliyorsun kendine o hedefe ulaşamazsan eğer ulaşan bir arkadaşımıza 1 hafta boyunca günde 10 iltifat ediyorsun ve 100 kere ben başaramadım yazıyorsunnnnKızlar Merhaba,
Bugünkü Menüm:
Sabah
1 küçük dilim ıspanaklı börek, peynir, salatalık, domates, çay.
Ara:Yarım su bardağı leblebi, 2 tane gün kurusu.
Öğlen-Yağsız Sezar salata, diet kola.
Ara-Bir tane tadımca.(Antep fıstıklı, üzümlü, pirinç patlaklı olanlardan)
Akşam-Bir porsiyon soğan yemeği, 3 kaşık Makarna, 2 dilim kepek ekmeği, yoğurt.
İçebildiğim kadar su içmeye çalıştım. Arada bir bardak çay içtim sadece.
Bu arada kızlar herkes yarışmada mı yoksa olmak isteyenler mi şartlar nedir?
bugünkü menüm
sabah:2 yumurtaa 3 dilim ekmek 2 b çay
ara:yarım çay b leblebi
öğle yarım paket kepekli burçak 1 elma 1 portakal 1 b çay
ara:1 tane kepekli burçak
akşam:1.5 yağda yumurta peynir yoğurt domates 2 b çay 3 dilim kadar ekmek
ara:1 elma
yatarken süt
2 byeşilçay 1 b form çayı 1 b nescafe
canım serapes duyum suesue boşda, 100 kere ben başaramadım yazını göremedimm canım seninnn hadi yazz bakalımmm a.9999 bide hedef kilonu söyle canım not alayım
canım kötü bir menü değil ama daha iyi olabilirdi, isteyen katılıyor pazar gününe kadar hedef kilo belirliyorsun kendine o hedefe ulaşamazsan eğer ulaşan bir arkadaşımıza 1 hafta boyunca günde 10 iltifat ediyorsun ve 100 kere ben başaramadım yazıyorsunnnn
menüü gayet başarılı cnm tbrk
menün çok güzel canımmm tbrk ederim hattaaa akşam az bileee bundan son 5yk yap yoğurt ekle kuzumbugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,1,5 dilim kepek ekmeği,biraz labne peynir
ara:1 avuç sarı leblebi
öğle:1 haşlama tavuk baget,1 kase yoğurt
akşam:3 yk etli sebzeli bezelye,2 kaşık pilav bol salata
1 meyve yicem yatmadan
kaçamak olmamış dimi elmaşekerim,ya bugünkü fazlalıklar dünkü tavuk mangalı çok kaçırmamdanmı oldu acaba diye düşünmekteyim hala?
:)))) tamam kuzummmmbaşaramadımı yarın yazayıımmı şimdi vaktim yok hedef kilomda 72 tammammı canım ben duyuma yani öznura iltifat edeyimhoş onunda çenesinden kurtulamam şunu de bunu de diye kendini nazlandırırda nazlandırır ama çekecez napalım
ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım
ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım
ya o kadar dikkat ettim spor yaptım veremedim hiç aynı yani. regl olucam sanırım.çok şişkin hissediyorum
neyse bugünkü menüm
sabah
3 dilim ç ekmek
1kk peynir
bi haşlanmış yumurta
ara:
3 tane cips inceliğinde lira büyüklüğünde zencefilli tarçınlı büskvi
öğle
3 dilim ekmek
3 çatal patatesli yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara
4 galeta
bi buçuk portakal
akşam
bi tabak yoğurtlu kıymalı makarna
ara
papatya çayı yeşil çay falan da içtim gün içinde spor yapmadım.öğleyi çok geç yedim tansiyonum düşmüş çarşıda dolanırken.dedim bi de spor yapmiim.
yok yaa dahil deilim regl olucam olamıyorum onun sıkıntısı var.sanırım deprsyona da girdimbu hafta heves,m de kırıldı
aaaa moral bozukluğununnn burda yeri yok kuzummmm sakın sıkmaa kendiniiii aslan pençesi çayını dene kuzum
yine çok gü
zell dengelenmiş bir menüüü cnm sen dişyetisyene gidiyormuydun
selam kızlar menücümü paylaşıyım lütfen kahvaltıya odaklanmayın dürüst davranmak zorundayım(
sabah:2 simit,2 üçgen peynir,5 zeytin,pekmez,bal
ara:yok
öğlen:bi kase yarım yaağlı sütle nesfit
ara:biraz bitter20 gr,az da normal bisküvi
akşam:bi büyük kase bol marullu yeşil salata
çayın yanında da bi incir kurusu ile bi ceviz simitlere dayanamadım kusura bakmayın ...
bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,1,5 dilim kepek ekmeği,biraz labne peynir
ara:1 avuç sarı leblebi
öğle:1 haşlama tavuk baget,1 kase yoğurt
akşam:3 yk etli sebzeli bezelye,2 kaşık pilav bol salata
1 meyve yicem yatmadan
kaçamak olmamış dimi elmaşekerim,ya bugünkü fazlalıklar dünkü tavuk mangalı çok kaçırmamdanmı oldu acaba diye düşünmekteyim hala?
Kızlar Merhaba,
Bugünkü Menüm:
Sabah
1 küçük dilim ıspanaklı börek, peynir, salatalık, domates, çay.
Ara:Yarım su bardağı leblebi, 2 tane gün kurusu.
Öğlen-Yağsız Sezar salata, diet kola.
Ara-Bir tane tadımca.(Antep fıstıklı, üzümlü, pirinç patlaklı olanlardan)
Akşam-Bir porsiyon soğan yemeği, 3 kaşık Makarna, 2 dilim kepek ekmeği, yoğurt.
İçebildiğim kadar su içmeye çalıştım. Arada bir bardak çay içtim sadece.
Bu arada kızlar herkes yarışmada mı yoksa olmak isteyenler mi şartlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?