80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saba-ara:3dlm ekmek,2dlm peynir,domates,biber
öğle:1 kase pırasa çorbası,1 ufak elma
ara:1 fincan sıcak çikolata,3dlm ayva
akşam:2 bardak ayran,1 tabak mercimekli köfte
arada yiyeceğim.1 porsiyon meyve, 1 bardak süt

örnek bir menüü tbrk ederimmmmmmm

ablammm hayırdır iştahdan mı kesildin sen yaaaaa

• menüm
  • iki tas kahve.yaninda iki dilim ekmek .gül receli
  • ögle iki tabak kisir.yaninda siyah cay
  • ara iki pinguin
  • keten tohumlu yogurt .portakall
  • 1 litre su.1 saat yuruyüs
eskidennn dedemler tek katlı bahçeli bir mahalle evinde otururlardı bahçesindeee bir sürü kırmızı gül açardı ben çok severdimm her gidişimde demet demet toplardımmm annemde onlarııı reçel yapardıııı 2 gündür menünde gül reçeli görüyorum çocukluğuma götürüyor beni :) menün çok az gibi duruyorr ama dengeli bir menü değilll yükde hafif pahada ağır derler yaaaa onun gibi olmuş :)

sabah:2 bardak su
kayısı
kahvaltı:2 dilim kepek ekmek ile 2 dilim salam ve bir dilim peynirden yağzı tost yeşil çay ile 2 zeytin 10 gr çikolata
ara:bir tane biskuvi
öğle:bir tabak etli bamya ve 2 yemek kaşığı pilav
ara:elma
ara:nescafe ve bir çokomik
ara:2 ekmek ve bir peynir
akşam:sucuklu omlet ve 3 yk yoğurt bir dilim ekmek ve bir yemek kaşığı mercimek çorbası tadına baktım
gece:10 badem kaldı
1.5 lt su spor yok 2 kupa yeşil çay...

Sabah

1 simit
1 kk süzme peynir
1 domates
1 salatalık 1 yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil çay

ara
2 kuru kayısı
2 hurma
1 bardak sütlü nescafe

ara
5 çiğ fındık
1 elma

akşam

1 tabak yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 portakal
1 çay bardağı süt

yine çok gü
zell dengelenmiş bir menüüü cnm sen dişyetisyene gidiyormuydun

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli eylesin hayırlı bi evlat olsun inş canım aman diyim bartma ye ama dikkat ete hareket et şimdi en çok uyuduğu zamanlar fırsatı değerlendir bence

elma şekeri iltifat listesinde kim boşta kaldı tam geömiş yapamadım kim kaldıysa ben ona iltifat ederim bu haftaki hedefim 1 kilo ulaşılabilecek hedefler koyayım bari belkim olur

Kızlar Merhaba,

Bugünkü Menüm:

Sabah

1 küçük dilim ıspanaklı börek, peynir, salatalık, domates, çay.

Ara:Yarım su bardağı leblebi, 2 tane gün kurusu.

Öğlen-Yağsız Sezar salata, diet kola.

Ara-Bir tane tadımca.(Antep fıstıklı, üzümlü, pirinç patlaklı olanlardan)

Akşam-Bir porsiyon soğan yemeği, 3 kaşık Makarna, 2 dilim kepek ekmeği, yoğurt.

İçebildiğim kadar su içmeye çalıştım. Arada bir bardak çay içtim sadece.

Bu arada kızlar herkes yarışmada mı yoksa olmak isteyenler mi şartlar nedir?

bugünkü menüm

sabah:2 yumurtaa 3 dilim ekmek 2 b çay

ara:yarım çay b leblebi

öğle yarım paket kepekli burçak 1 elma 1 portakal 1 b çay

ara:1 tane kepekli burçak

akşam:1.5 yağda yumurta peynir yoğurt domates 2 b çay 3 dilim kadar ekmek

ara:1 elma
yatarken süt

2 byeşilçay 1 b form çayı 1 b nescafe

canım serapes duyum suesue boşda, 100 kere ben başaramadım yazını göremedimm canım seninnn hadi yazz bakalımmm a.9999 bide hedef kilonu söyle canım not alayım

canım kötü bir menü değil ama daha iyi olabilirdi, isteyen katılıyor pazar gününe kadar hedef kilo belirliyorsun kendine o hedefe ulaşamazsan eğer ulaşan bir arkadaşımıza 1 hafta boyunca günde 10 iltifat ediyorsun ve 100 kere ben başaramadım yazıyorsunnnn

menüü gayet başarılı cnm tbrk

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,1,5 dilim kepek ekmeği,biraz labne peynir
ara:1 avuç sarı leblebi
öğle:1 haşlama tavuk baget,1 kase yoğurt
akşam:3 yk etli sebzeli bezelye,2 kaşık pilav bol salata
1 meyve yicem yatmadan
kaçamak olmamış dimi elmaşekerim,ya bugünkü fazlalıklar dünkü tavuk mangalı çok kaçırmamdanmı oldu acaba diye düşünmekteyim hala?

başaramadımı yarın yazayıımmı şimdi vaktim yok hedef kilomda 72 tammammı canım ben duyuma yani öznura iltifat edeyim hoş onunda çenesinden kurtulamam şunu de bunu de diye kendini nazlandırırda nazlandırır ama çekecez napalım

selam kızlar menücümü paylaşıyım lütfen kahvaltıya odaklanmayın dürüst davranmak zorundayım(
sabah:2 simit,2 üçgen peynir,5 zeytin,pekmez,bal
ara:yok
öğlen:bi kase yarım yaağlı sütle nesfit
ara:biraz bitter20 gr,az da normal bisküvi
akşam:bi büyük kase bol marullu yeşil salata

çayın yanında da bi incir kurusu ile bi ceviz simitlere dayanamadım kusura bakmayın ...

ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım
ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım ben başaramadım

ya o kadar dikkat ettim spor yaptım veremedim hiç aynı yani. regl olucam sanırım.çok şişkin hissediyorum
neyse bugünkü menüm

sabah

3 dilim ç ekmek
1kk peynir
bi haşlanmış yumurta

ara:
3 tane cips inceliğinde lira büyüklüğünde zencefilli tarçınlı büskvi

öğle
3 dilim ekmek
3 çatal patatesli yumurta
3 zeytin
1 kk peynir

ara
4 galeta
bi buçuk portakal

akşam
bi tabak yoğurtlu kıymalı makarna

ara
papatya çayı yeşil çay falan da içtim gün içinde spor yapmadım.öğleyi çok geç yedim tansiyonum düşmüş çarşıda dolanırken.dedim bi de spor yapmiim.

menün çok güzel canımmm tbrk ederim hattaaa akşam az bileee bundan son 5yk yap yoğurt ekle kuzum

:)))) tamam kuzummmm

canımm menü olmamışşş sırf ekmek varrr yarın daha dikkattt et olur mu yarışmaya dahilmisinnn bu hafta bebeğm

yine çok gü
zell dengelenmiş bir menüüü cnm sen dişyetisyene gidiyormuydun

saol canım ...evet gidiyorum...

Sabah kaçırmışsın ama sonra toparlamışsın canım:))

Menü gayet güzel canım...

Menü güzel canım böreği sabah yiyerek kurtarmışsın :))

menülerime yorum yapan kızlar size özellikle teşekkür ederim ya valla sizler tecrübelisinizya bekliyorum sizden yorum, ona göre programlıyorum bir sonraki günü,ben kendimde o tecrübeyi henüz görmediğim için yorum yapmıyorum kimsenin menüsüne:)

Kızlar bir de bir şey soracağım yatmadan. Özellikle diyetisyen yardımı ile zayıflayanlara. Kilo verebilmek için yediklerini giderek azaltman gerekiyor mu. Yoksa aynı tempoda gitsen zayıflıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…