Kızlar bir de bir şey soracağım yatmadan. Özellikle diyetisyen yardımı ile zayıflayanlara. Kilo verebilmek için yediklerini giderek azaltman gerekiyor mu. Yoksa aynı tempoda gitsen zayıflıyor musun?
canım ben geçen ayki kontrolümü atlattığım için kendimden örnek veremeyeceğim(( bu hafta gideceğim kendiminkini o zaman söylerim ama irongirl arkadaşımız 2 hafta önce kilo verememiş üstelik + da çıkmıştı doktorunu aramış hemen oda ilk haftaki menüsüne geri döndürmüş yaniii daha çok yediği zamanlaraa sanırımm bir süreee gidince azaltıyorlarr sonraaa duraksamaya başlayıncaa yinee azıcık yükseltiyorlarrr ben kesin olarak benimkini bu hafta söylerim inşallah
menülerime yorum yapan kızlar size özellikle teşekkür ederim ya valla sizler tecrübelisinizya bekliyorum sizden yorum, ona göre programlıyorum bir sonraki günü,ben kendimde o tecrübeyi henüz görmediğim için yorum yapmıyorum kimsenin menüsüne:)
hggggggggggggggggggggggg özledimmmm kızzzz çok sonra öğrendim ki gitmişsinSelammmm eski topiğimin çıtır kısçeleriiii
bir selam vereyim size dedim
uzun zaman oldu gelmeyeli
azminizzz daimm olsun inşallahhhhh
Notilaracım msjını çok geç gördüm tatlım kusuruma bakma olur mu
iyi geceler cnmmmTamam canım çok sağol. Ya ben de gidiim diyorum. Ama hafta içi iş hafta sonudüğün hazırlıkları biz diyetisyenle nerede buluşuruz bilmiyorum.Aslında gitsem faydası da olur kesin biliyorum. Neyse bu ay da bakayım bakalım kilo verebiliyo muyum da olmazsa önmüzdeki ay bi şekilde ayarlar giderim. Bilgi verirsen çok sevinirim gerçekten. Ben yatıyorum artık herkese iyi geceler
zamanlaa oturuyorr bazı şeylerr canımmmm benimm göre göre yapa yapaa çözüyorsun olayııııı ben elimden geldiği kadar menüleri atlamamya çalışıyorumm yorum yapmaya çalışıyorumm ama sürekliii boş olmuyorr insan haliylee yapmadığımızzz zamanlar da da bazı arkadaşlarr alınıyorr ama emin ol kiii kasıtlı hiçbirşey yokkk
Selammmm eski topiğimin çıtır kısçeleriiii
bir selam vereyim size dedim
uzun zaman oldu gelmeyeli
azminizzz daimm olsun inşallahhhhh
Notilaracım msjını çok geç gördüm tatlım kusuruma bakma olur mu
hggggggggggggggggggggggg özledimmmm kızzzz çok sonra öğrendim ki gitmişsin(((( nasılsın canım iyimisinnn nasıl gidiyorrrr diyetinnn önemli değill canımmm
hoşgeldin canım nasılsınnnn
Kizlar merhaba. Bir sorum var benim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdi ben sabah 8.00 de kahvaltimi yapiyorum normal kahvaltilik seyler ve 2 dilim kepek ekmegi, sonra okula gidiyorum. Ogle yemegi 12.30 da 2 dilim kepek ekmegi tost yiyorum genelde. Okul 16.00 da bitiyo ve ben cok acikmis oluyorum. :26: Eve geliyorum biraz cok yiyorum. Mesela bugun cok kacirdim suan inanilmaz sucluluk duygusu icindeyim. Bu arada 1 ayda 5 kilo verdim 90'dan 85 e indim ama bu kilolari almak istemiyorum tekrar. Almayacagim da. Sadece bugun kendime soz vermistim dikkat edicem diye ama yine kacirdim bu yuzden kendime kiziyorum. Bu gunlerde istahim acildi nedense :44: Ama biliyorum ki gunde 4 dilimi gecmemem gerek. Buna bazen uyuyorum ama bazen imkansizlasiyor.
Zaten okulda epey enerji harciyorum sonra eve gelince odevlerimi bile yapmadan, derslerime calismadan once 1 saat yuruyorum. Yani elimden geleni yapiyorum, karsiligini da goruyorum ama boyle arada bi kacirarak Temmuz'a kadar yani 4 aya kadar 70 kiloya inebilirmiyim sizce? Cunku bu yaz hic olmazsa 70 e insem yine sukredicem. Vermem gereken 15 kilo var.Normal evde olsam butun gun hic acikmam az yesemde ama okulda cok acikiyorum bu yuzden eve gelince kaciriyorum elimde olmadan Kendime soz veriyorum dikkat edicem diye ama unutuyorum verdigim sozleri kendime cok kiziyorum suan Ben bu sekilde kilo vermeye devam edebilirmiyim? 4 aya kadar 70 e inebiliymiyim, suan kilom 85. Cok kafama takiyorum Yardimci olursaniz cok sevinirim.
kolay gelsinn cnm yaaaa allah yardımcımız olsun arada gelllllEvet kuzucum yaa kesin gidiş yaptım
bu süre içinde babam rahatsızlandı çok şükür atlattık ama
tam gaz KPSS çalışanıyım şuan
ayyyy bende özlemişimmmmm
devran kopyala yapıştır yapmışsın canımmmm kendin yazarsan sevinirimmmmben başaramadım 1
cezayı çektik
kızlar dün sen kimsin adlı filme gidip çok beğendiğimi sölemiştim yaaaa burda eşimin bi akrabası var severiz birbirimizi 2 tane çocukları küçük olan 2 yaşında bi fırlama... bunlar sürekli sinemaya gidemediklerinden filan şikayetçi oluyolardı bugün gittim bilet aldım akşam size geliyoruz dedim içeriye girer girmezde onları sinemaya gönderdik ama suratlarındaki o mutluluğu görmeniz lazımdııı:)))) ben onlardan daha çok mutlu oldum gerçi şimdi ordan geldim geçmiş yaptımmm
dilaram herkesten önce ben teşekkür ediyorum ediyorum sana sağ kolum sol yanım (kalp açısından) herşeyimmm sen olmasan ben naparımmmmm
Hoşbuldum iremcim çok şükür iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?