jasmin ne alemdesin .. nasil gidiyor .. seni kontrolum altinda tutmam gerekiyo -tatlicadiarzu-
günde bir kaç defamı :uhm:nasılsınız kızlar
sizlere bir önerim olacak çok fazla sayfa biriktiğinde inanın okuyasım gelmiyor ve diğer arkadaşlarda okuyamıyor o yüzden msjları uzun tutalım ve günde birkaç defa yazalım
ayrıca handerya arkadaşımızda listeyi hazırlamak için zorlanıyordur bence onada yardımcı oluruz diye düşündüm ben
sizler ne dersiniz?
slm kızlarrr.. ancak gelebildim... geçmişi okuyup geliyorum...
sonuyok cnmm.. geçmiş çok birikmesin az girip yazalım.. az paylaşalım.. fazla muhabbet edip sayfa biriktirmeyelim.. öyle mi düşünüyosun cnımm...
arkadaşlarr bu düşüncede herkes fikrini yazarsa daha iyi olucak sanırım... eğer evet yönünde düşünenler çoğunluktaysa da bana uyar... o zaman akşamdan akşama girer tüm gün için yorumlarımı yazar listemi de ekler.. çıkarım.. ok...
canım ya ne oldu bizim yapabilecegimiz bişey var mı kıyamam sana
rakibem birinin beni tutması lazım zaten ama bu hafta hiç kaçamak yok
kork benden yakayalayacagım seni inşşşkaydirigubbakcemile3
sonuyok canım arkadaşım diğer arkadaşlar ve handerya bu konudan muzdarip olsalardı kendilerini ifade ederlerdi sanırım.Ben kendi adıma şunu söyleyim eğer zamanım yok ve okuyamıyorsam okumuyorum ve söylüyorum çıkacağım okuyamadım vs. diye.Hatta takip ediyorum bi kaç arkadaşta böyle söylüyorlar.Zamanım varsa okuyorum hatta arkadaşların muhabbetleri bana eğlenceli bile geliyor.Ha bi de geçmişi okurken alıntı yaparak geliyorum ve msjlarım sayıca çok oluyor,hepsini tek msj da toplamakta biraz karışık oluyor,okuyan okur,okumayan okumaz.Bence hayatımızda yeteri kadar kurallarla yaşıyoruz burda bari içimizden geldiği gibi davranalım.Seni pek takip etmiyorum ama sohbetlere giriyorsan veya girdiğinde anlarsın sayfaların sayısını düşünmüyorsun önemli olan paylaşım oluyor.Eğer bu topikte sohbet yapılmayacaksa sadece yediğimizin ve kilomuzun bildirimleri yapılacaksa sanırım başkanımız bu konuda bi açıklama yapmıştır ben bilmiyorum veya yaparsa memnun oluruz.Gereksiz paylaşımlar yapıldığına inanmıyorum tabi böyle söylüyorsun demiyorum.Önerin için teşekkürler.nasılsınız kızlar
sizlere bir önerim olacak çok fazla sayfa biriktiğinde inanın okuyasım gelmiyor ve diğer arkadaşlarda okuyamıyor o yüzden msjları uzun tutalım ve günde birkaç defa yazalım
ayrıca handerya arkadaşımızda listeyi hazırlamak için zorlanıyordur bence onada yardımcı oluruz diye düşündüm ben
sizler ne dersiniz?
canımın içi Aylincim ah be ablacım oldumu şimdi bizde sevinmiştik.Valla nasıl heyecanlanmıştım senin adına.Ama bi şeye çok kızdım;hem senin hem onun ailesine,kaçıncı asırda yaşıyoruz,dünya nereye gidiyor biz nerelere gidiyoruz.Ah bu Türkler bi çok konuda dünya başarıları sergilerken saçma sapan şeylere takılıyoruz.Alevi olunca nolmuş alevi insanın üç kulağımı var beş gözümü var allah allah insan değillermi,sünni bir insan ölümle pençeleşiyor kana ihtiyacı oluyor ve bir alevi kan veriyor,bu durumda hayır olmaz sen alevisinmi deniyor.Yada sünni insanın kanı bu kanı kabul etmiyormu.Hatta "insan ayrımı yapmanın çok büyük günah"olduğunu söylemişti bir din adamı.ınanmıyorum hala insanların böyle şeylere takılmalarına.Neyse bitanem senin kaderinde böyleymiş.Ne diyebilirsin sen zaten kaç yaşındaki insanlara akıl öğretemezsin ya.Üzüntünü paylaşıyorum dediğin gibi iyiki fazla ilerlememiş.sevdemer ve benözlem........
böyle kaderin ben icine ediiim be ablalarim........
birine EVET dedim ya hani.......
dünn Alevi oldugunu ögrendim.......
Yikildim resmen, cünkü ailem ayni olsun gelenekler mezhep felan demisti önceden...
ve onun babasida kesinlikle olmaz evlatliktan red ederim demis....
Kalbim agriyo su an.....
Kimi sevdiysem hep bi engel cikti hep bi engel :gitme::gitme: senağlama
inan bu kisiye bile ZOOORR evet dedim....... bundan sonra nasil derimkiii.......
Aklimdan cikmisss, önceden neden sormadim diye icim icime yiyooo.......
Veda ettik msn de... canli görüsmek istemedi, sanirim ayrilamazdik, zor oludu mafoldumben
agladim........ cünkü üzüldüm gercekten, ben niye bukadar sanssizim :gitme:
verdigi kirmizi gülü saklicamm....... :sinifsinif:
:a015:
sevgicim malzemeleri aldım şimdi onu yapmaya kalkacam ama bu tam olarak ne işe yarıyor hayatım kılo vermemem yardımcımı oluyor CADIARZUcanım fatoşum topiciğimizin mucize iksirinin tarifi;
2 elma
1limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
Elmaları kabuklarıyla beraber 4 e bölün,çekirdekleride içinde kalsın,limonu soyup 4 e bölün,diğer malzemeleride ekleyip 3 lt su ile kaynatın.Elmalar fos fos olana kadar kaynayaca.Fokur fokur kaynamayacak,altını kısın yaklaşık 1 saat kısık ateşte pişsin.Soğuduktan sonra süzün ,ister sıcak ister soğuk her gün en az 2 en fazla 4 bardak için. ikinci günde farkı hissedeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?