80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))))))))))) tamam kuzum diskalifiye olmaktan kurtuldun bak :)))

wallla ben bunun için demiştim işte ayrı ayrı mesajlarla 10 iltifat olsun ceza diye bununla yırtamazsınız hacilarrrrrr yazın bakayım seçtiklerinize iltifatlarınızı yağlayın ballayınnn hadi devranımmm fıstığım bekliyommmm:)))

:)))))))) ay sen ölme emiiii banada iki kişi kaldı yaaaa :)))) ben 5 5 yapacağım kuzum olur mu???

arkadaşım menün miktar olarak biraz az geldi bana..doyurucumu sence?
ayrıca koşu bandının markası ne?memnunmusun? bende alacağımda..
Canım kekin kalorisi olunca biraz kıstım normalde diyetimde bukadar az yemiyorum pasta türü şeyler yediğimde dengeliyorum.Memnunum canım koşu bandındanİnternetten sipariş etme tavsiye etmem.Markası Dynamic canım.Alışveriş merkezlerinde olabilir
regl dönemim ve gecikti bu yüzden tereddütlüyüm ama hedefim olsun yinede..

geçen hafta
78.0 idim bu hafta 77.0 olma hedefindeyim inş.
Adet gecikince ödem oluyor bende geçen hafta öyleydim kilom artmıştı resmen

Her evde olağan şeyler canını sıkma ama tabi hiç olmassa daha iyi olur

Sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,domates,yumurta,açık şekersiz çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen yemeği ve ikindi ara öğün yok gezmedeydim.
4 kaşık bulgurlu köfte,1dilim börek.
Akşam:6 kaşık zeytinyağlı pırasa.
Ara öğün:yeşil çay,1 çay bardağı portakal suyu.
Koşu Bandı:61 dk tempolu yürüme,Twister bel sırt çalıştırma,mekik yapma

bugünn maşallah herkesde bi düzen varrr hafif bozulur gibi oluyorr ama kıl payıı dönülüyorrr :))) tbrk

sizi gidi kopyala yapıştırcılarrrrrrr

:))))))))))))) tamam kuzum diskalifiye olmaktan kurtuldun bak :)))
ohh neyse kaptanlarım insaflı çıktı :18::18:

şimdik benim güzel alımlı hünerli becerikli anlayışlı dobra daha neler desem ki fıstık fındık badem kaymak lokummmmmmmm kaptanım çok güzel kilo verrdin ya darısı başıma bütün çerezleri saydım acıktımmı ne kaptanım bi ısırık alabilermiyimmm

ayyyyyyyy çok şekerrrrrrrrrrrrrr :)))))

bugünn maşallah herkesde bi düzen varrr hafif bozulur gibi oluyorr ama kıl payıı dönülüyorrr :))) tbrk

Yani öyle olması gerekiyorBenim diyetisyenim gündüz ve akşam gezmelerinde sınırlı olmak şartıyla tatlı ve tuzlu yeme hakkı verdi bana ona göre yapıyorum

Hayirli geceler güzeller..haniii benimm iltifatlarimmm:))

canim benim cok tesekkür ediyorum...bütün haftayi hareketli gecirdigim icin kilolarda hizli gitti.bu haftada ayni tempoda gececek ben bu hafta hedefimi 78 olarak olarak koyuyorum.

cok gecmis olsun canim Allah yavrunu hayirli evlatlardan olmayi nasip etsin.Anali babali büyüsün insallah.

ayın ışığını doyasıya yaşayanlara...gecenin karanlığından bıkmış sabahı bekleyenlere...gökyüzündeki yıldızları sevgilisiyle birlikte konuşarak geç,renlere...özlem yaşayanlara... hasret çekenlere...küs olanlara... su anda yalnız olanlara...bekleyenlere... yokmu bizide hatırlayacak biri diye aklından geçirenlere... bütün sevdiklerime iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemen menümüde paylasayim Seker kiz ElmaSekerim görsün:)
kalkis:2 bardak su
kahvalti:cok tahilli sandvic arasi marul ve yagsiz hindi gögsü
ara:1 elma ve 1 havuc
ögle:yine tahilli sandvic arasi marul ve yagsiz hindi gögsü ve 1 portakal
ara:1 armut ve Kellogs cikolatali bar
aksam:1 tabak lahana corbasi ve 1 elma
2,5 litre su ve yesil cay

elmaşekerim için dünün menüsünü yazıyorum.pazarı da yazmıştım görmüşsündür.
valla listeden atılcam diye ödüm patlıyo:))

sabah:2 dilim çavdar ekmek+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık pilav+3 kaşık kadar tas kebabının etleri
ar:1 küçük ayva+1 şekersiz t.kahve
akşam:yrm kase çorba+yrm mercimekli börek+2 kaşık makarna+4 kaşık taze fasülye+yoğurtlu kereviz salatası
ara:7-8 fındık+leblebi+adaçayı+2 dilim kivi

arkadaşlar ben dün katılmak istediğimi yazmıştım .benide grubunuza aldınız mı. bana bilgi verebilirmisiniz ne yapmam lazım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…