- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
gördüm gördümmm :)güzel bir menüüüü tbrkkkkkhemen menümüde paylasayim Seker kiz ElmaSekerim görsün:)
kalkis:2 bardak su
kahvalti:cok tahilli sandvic arasi marul ve yagsiz hindi gögsü
ara:1 elma ve 1 havuc
ögle:yine tahilli sandvic arasi marul ve yagsiz hindi gögsü ve 1 portakal
ara:1 armut ve Kellogs cikolatali bar
aksam:1 tabak lahana corbasi ve 1 elma
2,5 litre su ve yesil cay
seninkinide gördümmmmm meleğimmmmm :))))öğlen çorbayla 4 kaşık pilav görmezden geline bilir amaaaaaaaaa akşam makarna börek çorbaaaa üçüüü çok olmuşşş canım ya makarna ya börek olmasaymış iyimişşşşelmaşekerim için dünün menüsünü yazıyorum.pazarı da yazmıştım görmüşsündür.
valla listeden atılcam diye ödüm patlıyo:))
sabah:2 dilim çavdar ekmek+1 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık pilav+3 kaşık kadar tas kebabının etleri
ar:1 küçük ayva+1 şekersiz t.kahve
akşam:yrm kase çorba+yrm mercimekli börek+2 kaşık makarna+4 kaşık taze fasülye+yoğurtlu kereviz salatası
ara:7-8 fındık+leblebi+adaçayı+2 dilim kivi
aldık kızz aldıkk hg aramızaaaa hergünn menü bildirimi yapman gerekiyorr hergün bildirim yaparsan 2 hafta sonra listeyee giriyorsunnnnarkadaşlar ben dün katılmak istediğimi yazmıştım .benide grubunuza aldınız mı. bana bilgi verebilirmisiniz ne yapmam lazım..
günaydınnnnnnnnnnGünaydın herkeze gününüz güzel geçsin inşallah
günaydın kızlar herkese mutlu az kalorili bir gün diliyorum.Bu arada 2 dilim kıymalı yufka böreği kaç kalori bilen varmı acaba?:78:
Baktım canım ama su böreği ve kol böreği var ortalama 925 kalori 1 porsiyonuama benim yediğim incecik 2 dilim yufka böreğiydi inanmak istemedim açıkcası eğer öyleyse benim bütün gün başka birşey yememem lazım
Selammmm eski topiğimin çıtır kısçeleriiii
bir selam vereyim size dedim
uzun zaman oldu gelmeyeli
azminizzz daimm olsun inşallahhhhh
Notilaracım msjını çok geç gördüm tatlım kusuruma bakma olur mu
AMİN canıMtamam canım benim 69.9 daha güzel olduuuu yok canımmm yarışma sonunda belli oluyor kime iltifat edeceğin cezamızz sadece iltifat değil yalnızzz birde 100 kere ben başaramadım yazacaksınn bide bazı uyanıklar gibi kopyala yapıştır yapmak yok :)))))) inşallah daha olmazzzz kuzum allah kimsenin evine huzursuzluk vewrmesinnnn çok kötü birşey
çok sağoll kuzum benim sende olmasan kimse bana tşk etmiyo yaaaDDD valla tesadüfe bakki arka arkaya olmuşuzzz tamam canım 500 gr koyuyorum hedefiiiii o zaman kaç olacan kız???
ALLAHIM analı babalı buyutsun ALLAHIM cocugu olmayanlarada bu günleri yaşatsın İNŞALLAHmerhaba kızlar...uzun bi aradan sonra aranızdayım on gün oldu sanırım görüşmeyeli.ben nihayet doğurdum:)geçen p.tesi günü sezeryanla ldu.doğumdan sonra ben rahatsızlanınca cumaya kadar hastanede kaldık oğlumla ..şimdi evimizdeyiz...hamilelikte 22 kiloalmıştım bir haftada 12 kilo gitti üstümden,hala şoktayım.bu kadarını beklemiyodum açıkcası.ödemin çoğu üstümde hala oda gitse biraz daha hafifliycem sanki.şu an 74 kiloyum.rejim yapmıyorum daha,çünkü hala halsizlik çıkmadı üstümden.annemde ne bulduysa yedirmeye uğraşıyo..allahtan iştahım kapandı ekmek yiyemiyorum.neyse görüşmek üzere yeniden...
sagol baharcım tabi olmasa daha iyi olur ama işte oluyo bazenCanım kekin kalorisi olunca biraz kıstım normalde diyetimde bukadar az yemiyorum pasta türü şeyler yediğimde dengeliyorum.Memnunum canım koşu bandındanİnternetten sipariş etme tavsiye etmem.Markası Dynamic canım.Alışveriş merkezlerinde olabilir
Adet gecikince ödem oluyor bende geçen hafta öyleydim kilom artmıştı resmen
Her evde olağan şeyler canını sıkma ama tabi hiç olmassa daha iyi olur
hoşgeldin aramıza sen yeterki zayıflamayı kalpten iste buraya hergün yediklerini yaz ama hergün yaz tamam mıarkadaşlar ben dün katılmak istediğimi yazmıştım .benide grubunuza aldınız mı. bana bilgi verebilirmisiniz ne yapmam lazım..
78 sana vız gelir.eminim jet hızıyla geçersin sen 78 i.topiğimizin en azimli ve bu gidişle en zarif bayanı olacak gibisin.Hayirli geceler güzeller..haniii benimm iltifatlarimmm:))
canim benim cok tesekkür ediyorum...bütün haftayi hareketli gecirdigim icin kilolarda hizli gitti.bu haftada ayni tempoda gececek ben bu hafta hedefimi 78 olarak olarak koyuyorum.
cok gecmis olsun canim Allah yavrunu hayirli evlatlardan olmayi nasip etsin.Anali babali büyüsün insallah.
şekerim haklısın da bebişim miktarları çok azdı bana göre.hiç mi karbonhidrat almasaydım yaniiiiiigördüm gördümmm :)güzel bir menüüüü tbrkkkkk
seninkinide gördümmmmm meleğimmmmm :))))öğlen çorbayla 4 kaşık pilav görmezden geline bilir amaaaaaaaaa akşam makarna börek çorbaaaa üçüüü çok olmuşşş canım ya makarna ya börek olmasaymış iyimişşşş
aldık kızz aldıkk hg aramızaaaa hergünn menü bildirimi yapman gerekiyorr hergün bildirim yaparsan 2 hafta sonra listeyee giriyorsunnnn
günaydınnnnnnnnnn
üff kaloriye bak.şimdi öğlen 1 dilim su böreği çıktı yemedim ben oğluşuma götürücem.diyetteyken hiç yemedim su böreği.ama senin yediklerinin bu kadar kalorisi yoktur bence:))Baktım canım ama su böreği ve kol böreği var ortalama 925 kalori 1 porsiyonuama benim yediğim incecik 2 dilim yufka böreğiydi inanmak istemedim açıkcası eğer öyleyse benim bütün gün başka birşey yememem lazım
slm kızlar naber?? umarım herkes süper süper süperdir.... ben de sürekli sizleri okuyarak motive olmaya çalışıyorum valla. burası olmasa işim gerçekten çok zor. iş arkadaşım az önce elmalı pasta getirmiş ye bundan bişey mi olur sen de deyip durdu gene yemedimvalla sabrımı sınıyorlar hepsi bir yandan. zaten kendimle savaşıyorum bir de onlarla savaşıyorum. bir gün revaniler gelir bir gün elmalı pastalar bi gün kızartmalar lar lar lar... neyse hala iradem sağlam neyseki:)) aferin bana. bu sefer bu kilo işini bitircem Allah ın izniyle sizlerin desteğiyle inş..
78 sana vız gelir.eminim jet hızıyla geçersin sen 78 i.topiğimizin en azimli ve bu gidişle en zarif bayanı olacak gibisin.
iltifatlarını beğeniyosundur umarım
şekerim haklısın da bebişim miktarları çok azdı bana göre.hiç mi karbonhidrat almasaydım yaniiiiiisağol canım uyarın için.
üff kaloriye bak.şimdi öğlen 1 dilim su böreği çıktı yemedim ben oğluşuma götürücem.diyetteyken hiç yemedim su böreği.ama senin yediklerinin bu kadar kalorisi yoktur bence:))
merhaba hoşgeldiniz aramızayazınızı okudum aslında iyi yapmışsınız ama nefsinizi köreltmek için hemde arkadaşlarınıza karsı bu kadar cok sıkı diyet yapıyomuş gibi durmayın sadece bi tavsiye
ben olsam 1 tane alırdım onlarıda konuşturmazdım canım istemiyo daha fazlasını dersin hem tadına bakarsın hemde 1 taneden kilo almassın akşam onu telafi edersin cünküü bende kendimden biliyorum diyet yapınca kimsenin aaa sen diyettemisin gibi konuşmalarını sevmiyorum
bana zayıflamışsın diyolardı yoooo birazcık verdim diyodum kimseye diyet yaptıgımı söylemedim söyleyince hem veremiyorum kilo sanki hemde aaa o diyette şimdi yemez ye işte bişi olmaz gibi konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum
kızlar ben misafirlikte falan hiç diyet uygulamıyorum sadece baharın dediyi gibi öylen yemeyi yerine yiyiyorum akşam telafi ediyorum
varım canım.79 u 78 yapıcam inşallah.valla su böreği şuan burnumun dibinde peçeteye sarılmış duruyor.yemedim pek de canım istemiyor zaten uzun müddettir tadını unuttuğumdanmıdır nedir:))yesem şimdi motivasyonum düşecek.aman zaten kaçırdım diyip başka şeyler de atıştırırım huyum kötü.en iyisimi oğluşum yesin.umut canımda kac gündürr su böreyi cekiyo ama yarışmayada katıldım daha bu hafta yiyemem artık
sen varmısın yarışmada
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yalnız bu kişi iş arkadaşım yani sabahtan akşama kadar aynı odadayız ister istemez anlar. ama yine de diyetteyim demedim de tatlı yemiyorum bu aralar dedim. diğer arkadaşlar da zayflamışsın diyorlar bilmem olabilri deyip geçiştiriyorum ben de:) yoksa her dakika bişi sorarlar başımı alamam onlardan.. bi de böle kaçamaklar yapınca çok pişman ve mutsuz oluyorum( o yüzden geri çeviriyorum. yoksa bu ikramlar bitmicek benim oda arkadaşımda. kendisi erkek o yüzden beni pek anlamıyor:)
sen bakma onlara canım devam et sölemeseydin diyette olduğunu sabrını taşırırlar artık iyice ama iradene maşallahslm kızlar naber?? umarım herkes süper süper süperdir.... ben de sürekli sizleri okuyarak motive olmaya çalışıyorum valla. burası olmasa işim gerçekten çok zor. iş arkadaşım az önce elmalı pasta getirmiş ye bundan bişey mi olur sen de deyip durdu gene yemedimvalla sabrımı sınıyorlar hepsi bir yandan. zaten kendimle savaşıyorum bir de onlarla savaşıyorum. bir gün revaniler gelir bir gün elmalı pastalar bi gün kızartmalar lar lar lar... neyse hala iradem sağlam neyseki:)) aferin bana. bu sefer bu kilo işini bitircem Allah ın izniyle sizlerin desteğiyle inş..
iyide canım aralar öğle nerde iyi başlamışsın kötü bitirmişsin bu şekilde metabolizman dururAMİN canıM
İNŞALLAH başarırız bu hafta hedefe ulaşmayı
ALLAHIM analı babalı buyutsun ALLAHIM cocugu olmayanlarada bu günleri yaşatsın İNŞALLAH
sagol baharcım tabi olmasa daha iyi olur ama işte oluyo bazen
hoşgeldin aramıza sen yeterki zayıflamayı kalpten iste buraya hergün yediklerini yaz ama hergün yaz tamam mı
kızlar dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 2 bardak yeşil cay
akşam 1 tabak makarna ve kıvırcık salata ve 1 tabak mantar corbası
makarnayı yedikten sonra cok pişmanlık duydum ama yemiş oldum bi kere
ve yeşil cay içtim
nazar değiyo heralde bende aynı durumu yaşıyorummerhaba hoşgeldiniz aramızayazınızı okudum aslında iyi yapmışsınız ama nefsinizi köreltmek için hemde arkadaşlarınıza karsı bu kadar cok sıkı diyet yapıyomuş gibi durmayın sadece bi tavsiye
ben olsam 1 tane alırdım onlarıda konuşturmazdım canım istemiyo daha fazlasını dersin hem tadına bakarsın hemde 1 taneden kilo almassın akşam onu telafi edersin cünküü bende kendimden biliyorum diyet yapınca kimsenin aaa sen diyettemisin gibi konuşmalarını sevmiyorum
bana zayıflamışsın diyolardı yoooo birazcık verdim diyodum kimseye diyet yaptıgımı söylemedim söyleyince hem veremiyorum kilo sanki hemde aaa o diyette şimdi yemez ye işte bişi olmaz gibi konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum
kızlar ben misafirlikte falan hiç diyet uygulamıyorum sadece baharın dediyi gibi öylen yemeyi yerine yiyiyorum akşam telafi ediyorum
ayyyy o erkekler aten hiiç bişi anlamıylr yerler yerler bde kilo almazlar ya sinir oluyrmteşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yalnız bu kişi iş arkadaşım yani sabahtan akşama kadar aynı odadayız ister istemez anlar. ama yine de diyetteyim demedim de tatlı yemiyorum bu aralar dedim. diğer arkadaşlar da zayflamışsın diyorlar bilmem olabilri deyip geçiştiriyorum ben de:) yoksa her dakika bişi sorarlar başımı alamam onlardan.. bi de böle kaçamaklar yapınca çok pişman ve mutsuz oluyorum( o yüzden geri çeviriyorum. yoksa bu ikramlar bitmicek benim oda arkadaşımda. kendisi erkek o yüzden beni pek anlamıyor:)
varım canım.79 u 78 yapıcam inşallah.valla su böreği şuan burnumun dibinde peçeteye sarılmış duruyor.yemedim pek de canım istemiyor zaten uzun müddettir tadını unuttuğumdanmıdır nedir:))yesem şimdi motivasyonum düşecek.aman zaten kaçırdım diyip başka şeyler de atıştırırım huyum kötü.en iyisimi oğluşum yesin.
senin bu iş arkadaşın boğazına düşkün biri sanırım.revaniler elmalı çörekler filan.diyetinle ilgili fazla yüzgöz olma kimseyle.sonra bıdı bıdı hesap soruyorlar.bu ara beni de sıkıştırıyorla işyerinde çok zayıfladın diye.ben de biraz verdim fazla deil diyorum.bu sefer ne yaptın da zayıfladın diyorlar.valla çevremdeki hiç kimseyle diyetten konuşmaktan hoşlanmıyorum hatta rahatsız oluyorum.bu topikte paylaşıyorum rahatlıkla ama iş çevresinde özellikle konuşmak istemiyorum.bana da yiyecek verenler oluyor ama odamda tekim ya alıp eve götürüyorum hemen hemen hiçbirini yemiyorum.ben kaçamak yapacaksam kendi canımın istediği bir yiyecekle ve istediğim zamanda yapmalıyım :))
sen bakma onlara canım devam et sölemeseydin diyette olduğunu sabrını taşırırlar artık iyice ama iradene maşallah
iyide canım aralar öğle nerde iyi başlamışsın kötü bitirmişsin bu şekilde metabolizman durur
nazar değiyo heralde bende aynı durumu yaşıyorum
ayyyy o erkekler aten hiiç bişi anlamıylr yerler yerler bde kilo almazlar ya sinir oluyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?