80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gördüm gördümmm :)güzel bir menüüüü tbrkkkkk
seninkinide gördümmmmm meleğimmmmm :))))öğlen çorbayla 4 kaşık pilav görmezden geline bilir amaaaaaaaaa akşam makarna börek çorbaaaa üçüüü çok olmuşşş canım ya makarna ya börek olmasaymış iyimişşşş

arkadaşlar ben dün katılmak istediğimi yazmıştım .benide grubunuza aldınız mı. bana bilgi verebilirmisiniz ne yapmam lazım..
aldık kızz aldıkk hg aramızaaaa hergünn menü bildirimi yapman gerekiyorr hergün bildirim yaparsan 2 hafta sonra listeyee giriyorsunnnn

Günaydın herkeze gününüz güzel geçsin inşallah
günaydınnnnnnnnnn

abiii diyarbakır nasıl bir yerdir???
-valla süper bir yerdir kirve
anlatsana biraz
-bak şimdi derin bir nefes alisan gözlerini kapatisan açisan
eeeee???
-bakisan cüzdanın yooooooooooooggggggggg :)))
GÜNAYDINNNNNNNNNN

günaydın kızlar herkese mutlu az kalorili bir gün diliyorum.Bu arada 2 dilim kıymalı yufka böreği kaç kalori bilen varmı acaba?:78:

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese mutlu az kalorili bir gün diliyorum.Bu arada 2 dilim kıymalı yufka böreği kaç kalori bilen varmı acaba?:78:

Canım internette kalori cetveli oluyor besinlerin kaç kalori olduğu baktınmı?Amin inşallah hepimiz için iyi şeyler olsun

Baktım canım ama su böreği ve kol böreği var ortalama 925 kalori 1 porsiyonu ama benim yediğim incecik 2 dilim yufka böreğiydi inanmak istemedim açıkcası eğer öyleyse benim bütün gün başka birşey yememem lazım

Analdım canım ben sana kendimden bir örnek vereyim ozaman.diyetisyene gidiyorum ve gezmede pasta börek vs yeme hakkım var.Ama nasıl mesela gezmeyemi gideceğim ordada hamur işi börek vsmi var.Öğlen gezmesine gidiyorsam öğlen yemeği ve ikindi ara öğünü yemiyorum.vE Bir tam tuzlu bir tam tatlı hakkım var.Akşam gezmesine gidiyorsamda akşam yemeğinde ekmek yok ve gezmede sadece 1 tam tatlı hakkım var böyle olunca dengeleniyormuş. Senin yediğin bir porsiyon değil zateen.OLsa olsa onun yarı kalorisidir birde 2 dilim yerine bir dilim yemeye çalış.

BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM
BEN BAŞARAMADIM

EVET CEZAMIZI ÇEKMEYE DEVAM
öznur dünyanın en güzel kadınısın
öznur sen bir numarasın
öznur sen herşeyden tatlısın
öznur sen çok beceriklisin:)
öznur seni sevmeyen ölsün
öznur çok güzelsin,
öznur sen çok zayıf olacaksın
öznur sen kilo verince gzünü kimse senden alamayacak
öznur sen kilo verince elbiseler senin için kesilmiş gibi olacak
öznur sen bitanesin
öznur senin baban şekercimi ne

hehe az biraz motive edici eh azıcıkta iltifat edecem derken saçmalamış olabilirim bu günkü cezamı doldurdum

aaaaaaaaaa angelım gelmişşşşşşşşşşşşş özledim kız ben seni gel artık aramıza nerelerdesin kpss ye çalışmaya devam ha Allah zihin açıklığı bol boooooooooooool başarı versin en kısa zamanda 657 li ol inş canım dualarımdasın seni seveyorüüüüüüüüüüüm beeeeeeeeen

slm kızlar naber?? umarım herkes süper süper süperdir.... ben de sürekli sizleri okuyarak motive olmaya çalışıyorum valla. burası olmasa işim gerçekten çok zor. iş arkadaşım az önce elmalı pasta getirmiş ye bundan bişey mi olur sen de deyip durdu gene yemedim valla sabrımı sınıyorlar hepsi bir yandan. zaten kendimle savaşıyorum bir de onlarla savaşıyorum. bir gün revaniler gelir bir gün elmalı pastalar bi gün kızartmalar lar lar lar... neyse hala iradem sağlam neyseki:)) aferin bana. bu sefer bu kilo işini bitircem Allah ın izniyle sizlerin desteğiyle inş..

AMİN canıM

İNŞALLAH başarırız bu hafta hedefe ulaşmayı
ALLAHIM analı babalı buyutsun ALLAHIM cocugu olmayanlarada bu günleri yaşatsın İNŞALLAH
sagol baharcım tabi olmasa daha iyi olur ama işte oluyo bazen
arkadaşlar ben dün katılmak istediğimi yazmıştım .benide grubunuza aldınız mı. bana bilgi verebilirmisiniz ne yapmam lazım..
hoşgeldin aramıza sen yeterki zayıflamayı kalpten iste buraya hergün yediklerini yaz ama hergün yaz tamam mı

kızlar dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 2 bardak yeşil cay

akşam 1 tabak makarna ve kıvırcık salata ve 1 tabak mantar corbası

makarnayı yedikten sonra cok pişmanlık duydum ama yemiş oldum bi kere

ve yeşil cay içtim

78 sana vız gelir.eminim jet hızıyla geçersin sen 78 i.topiğimizin en azimli ve bu gidişle en zarif bayanı olacak gibisin.
iltifatlarını beğeniyosundur umarım

şekerim haklısın da bebişim miktarları çok azdı bana göre.hiç mi karbonhidrat almasaydım yaniiiiiisağol canım uyarın için.

üff kaloriye bak.şimdi öğlen 1 dilim su böreği çıktı yemedim ben oğluşuma götürücem.diyetteyken hiç yemedim su böreği.ama senin yediklerinin bu kadar kalorisi yoktur bence:))

merhaba hoşgeldiniz aramıza yazınızı okudum aslında iyi yapmışsınız ama nefsinizi köreltmek için hemde arkadaşlarınıza karsı bu kadar cok sıkı diyet yapıyomuş gibi durmayın sadece bi tavsiye

ben olsam 1 tane alırdım onlarıda konuşturmazdım canım istemiyo daha fazlasını dersin hem tadına bakarsın hemde 1 taneden kilo almassın akşam onu telafi edersin cünküü bende kendimden biliyorum diyet yapınca kimsenin aaa sen diyettemisin gibi konuşmalarını sevmiyorum

bana zayıflamışsın diyolardı yoooo birazcık verdim diyodum kimseye diyet yaptıgımı söylemedim söyleyince hem veremiyorum kilo sanki hemde aaa o diyette şimdi yemez ye işte bişi olmaz gibi konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum

kızlar ben misafirlikte falan hiç diyet uygulamıyorum sadece baharın dediyi gibi öylen yemeyi yerine yiyiyorum akşam telafi ediyorum

Son düzenleme:

umut canımda kac gündürr su böreyi cekiyo ama yarışmayada katıldım daha bu hafta yiyemem artık

sen varmısın yarışmada

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yalnız bu kişi iş arkadaşım yani sabahtan akşama kadar aynı odadayız ister istemez anlar. ama yine de diyetteyim demedim de tatlı yemiyorum bu aralar dedim. diğer arkadaşlar da zayflamışsın diyorlar bilmem olabilri deyip geçiştiriyorum ben de:) yoksa her dakika bişi sorarlar başımı alamam onlardan.. bi de böle kaçamaklar yapınca çok pişman ve mutsuz oluyorum( o yüzden geri çeviriyorum. yoksa bu ikramlar bitmicek benim oda arkadaşımda. kendisi erkek o yüzden beni pek anlamıyor:)

umut canımda kac gündürr su böreyi cekiyo ama yarışmayada katıldım daha bu hafta yiyemem artık

sen varmısın yarışmada
varım canım.79 u 78 yapıcam inşallah.valla su böreği şuan burnumun dibinde peçeteye sarılmış duruyor.yemedim pek de canım istemiyor zaten uzun müddettir tadını unuttuğumdanmıdır nedir:))yesem şimdi motivasyonum düşecek.aman zaten kaçırdım diyip başka şeyler de atıştırırım huyum kötü.en iyisimi oğluşum yesin.

senin bu iş arkadaşın boğazına düşkün biri sanırım.revaniler elmalı çörekler filan.diyetinle ilgili fazla yüzgöz olma kimseyle.sonra bıdı bıdı hesap soruyorlar.bu ara beni de sıkıştırıyorla işyerinde çok zayıfladın diye.ben de biraz verdim fazla deil diyorum.bu sefer ne yaptın da zayıfladın diyorlar.valla çevremdeki hiç kimseyle diyetten konuşmaktan hoşlanmıyorum hatta rahatsız oluyorum.bu topikte paylaşıyorum rahatlıkla ama iş çevresinde özellikle konuşmak istemiyorum.bana da yiyecek verenler oluyor ama odamda tekim ya alıp eve götürüyorum hemen hemen hiçbirini yemiyorum.ben kaçamak yapacaksam kendi canımın istediği bir yiyecekle ve istediğim zamanda yapmalıyım :))

sen bakma onlara canım devam et sölemeseydin diyette olduğunu sabrını taşırırlar artık iyice ama iradene maşallah

iyide canım aralar öğle nerde iyi başlamışsın kötü bitirmişsin bu şekilde metabolizman durur

nazar değiyo heralde bende aynı durumu yaşıyorum

ayyyy o erkekler aten hiiç bişi anlamıylr yerler yerler bde kilo almazlar ya sinir oluyrm

hiç deme ya kendisi babam yaşında bünye sabitlemiş kendini kilo da almıyor olan bana olacak:))

aynen cnm ben de sinir oluyorum yaaa biz ne yesek etki ediyor malesef

elmaşekerim dünkü menüme yorumun için teşekür ederim cnm. sölediklerini yapmaya çalışcam tatlım. bugünkü menüm:
sabah: 1 domates, 1 salatalık, 3 zeytin, kk peynir, 1 dilim kızarmış ekmek
öğlen: 1 kase mantar yemeği, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase patlıcan yemeği
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 3 şekersiz çay.
ii akşamla kızlar..

bugünkü menüm

sabah
ılık sirkeli su
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

ara
c.flakes

öğlen
barbunya
salata
1,5 dilim ekmek

ara
meyve
yoğurt

akşam
çorba
barbunya
salata
1 dilim ekmek

ara
kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…