yok yaa dahil deilim regl olucam olamıyorum onun sıkıntısı var.sanırım deprsyona da girdimbu hafta heves,m de kırıldı
Kızlar bir de bir şey soracağım yatmadan. Özellikle diyetisyen yardımı ile zayıflayanlara. Kilo verebilmek için yediklerini giderek azaltman gerekiyor mu. Yoksa aynı tempoda gitsen zayıflıyor musun?
canım ben geçen ayki kontrolümü atlattığım için kendimden örnek veremeyeceğim(( bu hafta gideceğim kendiminkini o zaman söylerim ama irongirl arkadaşımız 2 hafta önce kilo verememiş üstelik + da çıkmıştı doktorunu aramış hemen oda ilk haftaki menüsüne geri döndürmüş yaniii daha çok yediği zamanlaraa sanırımm bir süreee gidince azaltıyorlarr sonraaa duraksamaya başlayıncaa yinee azıcık yükseltiyorlarrr ben kesin olarak benimkini bu hafta söylerim inşallah
ne güzel seni görmek..Selammmm eski topiğimin çıtır kısçeleriiii
bir selam vereyim size dedim
uzun zaman oldu gelmeyeli
azminizzz daimm olsun inşallahhhhh
Notilaracım msjını çok geç gördüm tatlım kusuruma bakma olur mu
dilara da söylemiş zaten:) yani aslında düşünüyorum da bir çok şeyi yanlış biliyoruz belki de..
umut canımda kac gündürr su böreyi cekiyo ama yarışmayada katıldım daha bu hafta yiyemem artık
sen varmısın yarışmada
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yalnız bu kişi iş arkadaşım yani sabahtan akşama kadar aynı odadayız ister istemez anlar. ama yine de diyetteyim demedim de tatlı yemiyorum bu aralar dedim. diğer arkadaşlar da zayflamışsın diyorlar bilmem olabilri deyip geçiştiriyorum ben de:) yoksa her dakika bişi sorarlar başımı alamam onlardan.. bi de böle kaçamaklar yapınca çok pişman ve mutsuz oluyorum( o yüzden geri çeviriyorum. yoksa bu ikramlar bitmicek benim oda arkadaşımda. kendisi erkek o yüzden beni pek anlamıyor:)
İyi akşamlar,menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 yk lor(baharatlı)
1/2 kk beyaz peynir
3 çeri domates
3-4 kuru kırmızı biber
1/2 tuzlu kurabiye
1 çk çörekotu
Öğle:
3 yk börülce salatası
200 gr.yoğurt
Ara:
4-5 yk yoğurt
20-25 beyaz leblebi
Küçük bir parça ev yufkasına sarılmış peynir(tost makinasında pişirdim,börek gibi yani)
Akşam:
1 sb süt
2 yk müsli
Ara:
1 elma
1 lt su
şekersiz çaylar
1 şekersiz Türk kahvesi
herkese iyi akşamlar bugünkü menümü hemen yazayım
sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara yok
öğle 1 kase brokoli
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara 1 portakal
10 badem
akşam 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara 1 activia
1 saat tempolu yürüyüş
1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
1,5 lt su
canım dengeli ama hiç et grubu yok..kastan gitmesin yağ yerine sonra?
herkese iyi akşamlar bugünkü menümü hemen yazayım
sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara yok
öğle 1 kase brokoli
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara 1 portakal
10 badem
akşam 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
ara 1 activia
1 saat tempolu yürüyüş
1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
1,5 lt su
bu hafta sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum artık yürüyüşede başladım birde reglim var vücüt iyice şiş balon gibi hissediyorum kendimi
yeşiiiil bu ne güzel menüdür böylesen nasıl da nefsine sahipolabilen,iradeli bi bayansın seni terik ediyorum.1 saat yürüyüş de yapmış Maaşallah su,çay harikasın,mükemmelsin sen alkışlıyoruuuuuum
yaa aslında olacaktıda bugün için eşim börek istedi ona börek yapınca bende et yemeği yapmaya üşendim bugünlük böyle yarına toparlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?