80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yaa dahil deilim regl olucam olamıyorum onun sıkıntısı var.sanırım deprsyona da girdim bu hafta heves,m de kırıldı

canım sen böyle konuşunca kendimi görür gibi oluyorum çok kolay demorlaize olup bırakıyorsun ama allahtan kolay da toparlıyorsun..ben de böyleydim ama bi yerde moral bzouklukları daha falza olup salıyorsun sakı sakın bunu yapma...herşeyi doğru yapıp kilo aldığımızda bile vazgeçmediğimiz zaman başarı bizim...

Kızlar bir de bir şey soracağım yatmadan. Özellikle diyetisyen yardımı ile zayıflayanlara. Kilo verebilmek için yediklerini giderek azaltman gerekiyor mu. Yoksa aynı tempoda gitsen zayıflıyor musun?

kesinlikle hayır..benim kilo vermem durdu diye yediklerim bile arttı şu an..ve aynı liste ile 1.5 ay kilo verebliyirum da..

dilara da söylemiş zaten:) yani aslında düşünüyorum da bir çok şeyi yanlış biliyoruz belki de..

canım bir alternatif de yediklerini insanların önünde ye..çok birşey değil de mesela 2 badem bir kayısıyı sütü onların yanında ye iç..çok yiyo izleniöi veriyor...ben ilk diyet deneyimimde 2 hafta kocamaaaan tost ile 2.5 kg verdim..herkes bana ne çok yiyorsun diyordu...

selam hatunlaaar nabersiniz

bugünkü menüm..

Kalkar Kalkmaz:
1.su bardagi suya
1.Tk bal
1.Tk tarcin

Kahvalti:
3.yk müsli
1.bardak light süt

Ara:
1.portakal
1.mini muz

Öglen:
Peynirli Sandvic
Domates-Kirmizi Biber
2.yk Elma Püresi

Ara:
1.Isirik Peynirli Cörek

Ak$am:
3.Yk Müsli
1.Bardak Light Süt

2.saat ev i$inide spora sayiyorum
egil kalk-bükül egil kalk

İyi akşamlar,menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 yk lor(baharatlı)
1/2 kk beyaz peynir
3 çeri domates
3-4 kuru kırmızı biber
1/2 tuzlu kurabiye
1 çk çörekotu
Öğle:
3 yk börülce salatası
200 gr.yoğurt
Ara:
4-5 yk yoğurt
20-25 beyaz leblebi
Küçük bir parça ev yufkasına sarılmış peynir(tost makinasında pişirdim,börek gibi yani)
Akşam:
1 sb süt
2 yk müsli
Ara:
1 elma

1 lt su
şekersiz çaylar
1 şekersiz Türk kahvesi

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar bugünkü menümü hemen yazayım

sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık

ara yok

öğle 1 kase brokoli
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara 1 portakal
10 badem

akşam 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

ara 1 activia

1 saat tempolu yürüyüş
1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
1,5 lt su

her zamanki gibi süpersin füsun..ama ben doyamam ki bunlarla..

canım dengeli ama hiç et grubu yok..kastan gitmesin yağ yerine sonra?

bu hafta sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum artık yürüyüşede başladım birde reglim var vücüt iyice şiş balon gibi hissediyorum kendimi

yeşiiiil bu ne güzel menüdür böylesen nasıl da nefsine sahipolabilen,iradeli bi bayansın seni terik ediyorum.1 saat yürüyüş de yapmış Maaşallah su,çay harikasın,mükemmelsin sen alkışlıyoruuuuuum

bu hafta sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum artık yürüyüşede başladım birde reglim var vücüt iyice şiş balon gibi hissediyorum kendimi

Lütfen kendne haksızlık etme canım mutlaka az da olsa verirsin şişlerin geçince de kuş gibi hafif olursun sen yaparsın sen yaparsın sen yaparsııııııııııııın

sağol canım yaaa.aslında bu hafta regli de oldum o yüzden şişkinlik var vucüdumda yoksa bu kadar kısmam bu hafta böyle gidecek.birde 79'a ulaşayım diye galiba böyle yapıyorum ama acele mi ediyom doğrumu yapıyom onuda bilmiyorum vallahi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…